Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nauda
tag
válasz
üzenetére
Az az érdekes, hogy sem a comodo sem a chrome nem frissült nálam, egyszer csak jelentkezett ez a BEX error... Nem jutottam megoldásra, most a comodo böngészőjét a chromodo-t használom.
Nálam valami más sem stiemmel, mert amióta ez a gond előjött egy másik, napi rendszerességgel használt program indításánál meg totál kifagy a gép, és ott is valami dll-nél akad meg. Ezt onnan látom, hogy a program indítóképernyőjén kiírja, hogy éppen hol tart a megnyitási folyamat, és mindig ugyanannál a dll-nél fagy ki.
4 év után megérett a gépe egy formázásra, úgyhogy nem aggódom rajta már túlságosan

Egy viszont biztos, hogy a comodo nélkül simán elindul a chrome. Nem hiszem hogy a kivételekhez adással lenne gond, mert korábban is gond nélkül használtam a két programot együtt.... korábban már hozzáadtam a kivételekhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest