- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
csabyka666 #22698 üzenetére
Tudtommal Chrome már nem támogatja az xp-t, de meg tudom herbekelni.
Ezesetben memóriát érdemes megnézni, illetve újratelepíteni (mégegyszer).
-
Üdv mindenki!
Postolom ide is, mert az XP-s topic kevésbé pörgős mostanában...
Produkál valamelyikőtöknél kékhalált a Chrome WinXP-n? Pár napja telepítettem egy egymagos gépet, nem akartam a 7-est ráerőltetni, mert korábban az volt rajta, és eléggé lassúcskán ment.
Mindegy is, XP-vel szépen fut, de a tulaj ma hívott, hogy facebookozás közben nem küldi el az üzeneteket, meg kékhalált dob. Egyelőre csak a Chrome-ot használta, javasoltam neki, hogy Mozillával is nézze meg.Fura, mert nálam atomstabilan ment a gép, csak valami szoftveres gubancra tudok gyanakodni, ugye a Chrome feldobja mindig, hogy meg fog szűnni a frissítés XP-re, de igazából tanácstalan vagyok, egy pillanatra sem éreztem bizonytalannak a gépet nálam...
Szerintetek?
Köszi a segítséget előre is!
MOD: Most hívott, hogy a Mozillával is kéket dob, szóval passzolom...
-
MadGame
senior tag
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Pár napja vettem észre, hogy nem tudok elmenteni weboldalakat. Megjelenik alul a letöltés, de ~4kb-nál megáll és nem történik semmi. Sokféle oldalt próbáltam, egyikkel sem megy.
Más böngészőből ugyanezeket az oldalakat le tudom menteni.
Van ötletetek? -
donjohnson
addikt
válasz
AeSDé Team #22687 üzenetére
nekem is jobb így. köszi!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
AeSDé Team #22687 üzenetére
Köszönöm, így már jó.
-
chrome://flags/
Material design in the browser's top chrome
material beállítás
-
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #22671 üzenetére
Nos, végre sikerült a jelszavaim nagy részét karbantartanom, megváltoztatnom. Bő 3 nap. Elég szívós egy munka.
Most még olvastam a LastPass-ról itt egy két cikkben és hozzászólásaiban és a KeyPass-t ajánlják legtöbben, majd még lehet azt is kipróbálom hogyan működik, hogy felhőmbe mentsen és szinkronizáljon is. Egyelőre ez is jó. Egyébként én nem azért paráztam, hogy az egyéni hibák mennyire jönnek elő egy ilyen külső megoldásnál és azért van pár, ami nehezen ment.
A másik dolog, amit még írtak az a kétlépcsős azonosítás. Ez valóban jó ötlet a fontos helyek biztonságára nézve. A google accountom pont egy ilyen, meg is néztem és telószám alapján működik is, viszont az a kérdésem, hogy ez mit takar:
Üzenetküldési és adatátviteli díjak vonatkozhatnak rá.Minden egyes azonosításnál az SMS árát ki kell fizetnem? Azért ezt kétlem, mert az OTP-nél is ingyenes tudtommal.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
AeSDé Team #22681 üzenetére
Nem régóta.
Engem (nagyon) idegesít. Hogyan tudnám kikapcsolni?
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm. Közben meglett.
Mondjuk sokkal jobb nem lett.
-
-
AeSDé Team
őstag
Mióta van smooth görgetés ebben a böngészőben
Ma vettem észre. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Tegnap már Youtube topikban megkezdtem az érdeklődést az alábbi problémával kapcsolatban:
Ha youtube-ra videót töltöttem fel, akkor totál meghalt a net. (feltöltés ment, de más oldal nem töltődött be egy eszközön sem).
Ezután kipróbáltam Firefox-szal is, mivel tavaly év végéig azt használtam, és akkor is töltöttem fel egy videót, és akkor még nem volt ilyen problémám.
És a böngészőváltás meg is hozta az eredményt: feltöltés mellett is használható maradt a net. Igaz, hogy kicsit lassabb volt, de betöltődtek az oldalak, youtube videólejátszás is ment, szóval minden ok volt.
Szóval a kérdésem a következő lenne: mitől van az, hogy ha Chrome alatt töltök fel videót, akkor teljesen használhatatlan lesz a net?(többször is próbáltam, mindig ugyan az lett az eredmény)
-
Viktor77
titán
Az vajon mitől lehet, hogy ha megyek egy oldalra (akár a PH! is), betöltődik, aztán ha mozgatom az egeret akkor villog a kép (de csak a weboldal része, a könyvjelzők, címsor, tabok jó, nem az egész kijelző villog). Ha legörgetek a lap aljára, akkor el is tűnik.
Ahogy észrevettem, bizonyos oldalelemknél történik ez, ha üres részre viszem a kurzort, akkor jó. Ha kattintgatok párat egy üres részen, akkor megjavul.
A legutolsó frissítés óta csinálja, azelött jó volt, és Firefoxban nem történik ilyen, így gyanítom, a Chrome hibája. -
V.Stryker
nagyúr
Valaki esetleg tud segíteni abban, hogy a görgetés néha miért ugrik? Más böngészőnél nem csinálja...
-
MadGame
senior tag
Chrome inkognitó mód: másnál sem jeleníti meg normálisan a FB-ot?
-
Allitsd be a masikat alapertelmezettre es ugy torold ki, ha ezt meg nem probaltad.
Egy kis segitseg: EasyDialSearch Removal From Chrome/Firefox
-
fess
őstag
Sziasztok!
Mostanában a "kijelölés-keresés google keresőmotorral" után mindig ez jön be , sehogyan sem tudom átállítani. Hogyan tudnám újra a google-t használni? -
törölt tag
válasz
bobalazs #22664 üzenetére
A LastPass-nak már így is vannak fizetős funkciói, ha magát a fő funkciót a jelszó tárolást is fizetőssé tennék szerintem csak maguk alatt vágnák a fát. (én sem hiszem hogy ezt fizetőssé tennék)
Nestor16
köszi, nekem most a disconnect van fenn, eddig bejött.
a lastpass miatt meg ne aggódj én 5 éve használom legalább, szó se volt teljes fizetőssé tételről, a prémium dolgokért fizess az más...
használd nyugodtan,
-
válasz
Nestor16 #22663 üzenetére
A lastpass? Nem hiszem hogy a fő funkcióit fizetőssé tennék, elég régóta kinn van és nem volt rá mutató jel.
A megoldást szerintem az jelenteni ha lastpassből exportálnád a jelszavakat csv-ben és keepassbe beimportálnád. Igy két helyen lenne meg, és offline is elérhető. -
Nestor16
senior tag
válasz
#27441408 #22659 üzenetére
Én még az AdBlockot és a TrafficLightot használom.
(#22624) Hege1234: Nézegetem, nézegetem, de félve használom még csak.
Leginkább azért, mert ismeretlen. Viszont jónak tűnik, csak ha elkezdem használni akkor csak erre számíthatok, mert a chrome jelszavaim már nem lesznek frissek. Az pedig már egy bevált, megbízható hely, de ennek a programnak sokkal több funkciója van, tetszik. Remélem nem lesz fizetős egyik-másik alap szolgáltatása egy idő után vagy valamelyik helyzetben, pl androidon. Meg az is remélem működik, hogy ha készen vannak a frissített jelszavaim akkor be tudom könnyen importálni a chrome-nak. Szóval mégis csak a jelszavaimról van szó.
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Mi a teendő akkor, ha a google levélfigyelő 0 darab bejövő levél esetén 9 darabot mutat és innentől történik az inkrementálás?
Néhány napja ez a jelenség kísért és kissé kezd bosszantó lenni.
-
-
törölt tag
Sziasztok, a ghosteryn kívül van még , követésblokkoló ami jó is és frissítik is rendszeresen? köszönöm ha valaki segít!
-
törölt tag
(#22653) SP4C3
A hivatalos kiegészítő letöltőben is vannak ilyen vírusos izék?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki ismét gázos a Króm. Egyes egyedül a Youtube-bal van problémám, minden más tökéletesen működik. Maga a főoldal általában problémamentesen betölt. A következő jelenségeket tapasztalom.
1. Bármelyik videót megnyitva 10 alkalomból 3x minden oké. Gyorsan betölt és még időben előre- és hátra is lépkedhetek a videókban.
2. A videó betölt, elkezd játszani. A betöltő csík a videó elején/közepén megáll és nem töltődik tovább, a videó megáll.
3. A videó betölt, elindul, random előrekattintok, mert bele akarok tekerni. Nem tölt, megáll a kép és a töltőbigyó forog.
4. A videó oldala be sem jön, fekete az ablak, a jobb oldali ajánlott videók képei és a kommentek be sem töltenek.
A 2.-4. pontok esetében közös pont, hogy amennyiben valamelyik jelenség bekövetkezik, az kinyírja az egész netelérésem. DNS_PROBE_ERROR_NO_INTERNET hibát kapok bármilyen más weboldalra, amit meg akarok nyitni, vagy akár megnyitott weboldalt frissítésekor. Sőt! Ilyenkor a Firefox is teljesen bekrepál, azon sem megy semmi. Pár perc után megy minden rendesen, kivéve a Youtube.
A fenti hibákat csak és kizárólag a Youtube produkálja és csak Chrome alatt. Teszteltem a dolgot Firefox alatt és mindig minden tökéletesen működött!
A következőket tettem a megoldás érdekében:
1. Háromféle bővítményem van fent. Adblock, Magic Actions for Youtube, Ghostery. Próbáltam a legkülönfélébb módszerekkel letörölni az egyik, majd a másikat. Felrakni az egyiket, letörölni a másik kettőt stb... A hiba mindig megmaradt.
2. Modemet és routert többször kihúztam, újraindítotttam, bár szerintem nem itt lesz a hiba, hiszen tökéletesen működik az internet, csak a króm alatti youtubebbal van problémám.
3. Chrome cache és böngészési előzmények törlése.
4. A rendszer viszonylag friss Windows 10 Enterprise edition. Vírusirtó, bármi más "gyorsító", vagy takarító program nincs rajta.
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Belefutottam valami vírusszerűségbe szerintem. Eddig soha nem volt gondom ilyenekkel, beállításokban nem látok semmi erre utaló kiegészítőt.
Elég sokszor ez a fül jön fel, az X-el ugyan bezárható, de új lap megnyitásakor megint előjön. Mac fronton nincs nagy tapasztalatom ilyen férgek kiírtásában, egyéb ötlet?
Mondjuk az imdb oldala sem az igazi.:
T -
myke01
senior tag
Chrome 32 bit vs 64 bit
Úgy vettem észre ,hogy a 64 bites variáns jobban pörgeti a CPU-t , mint a 32 bites verzió . Ezt más is tapasztalta a Chrome felhasználók közül , vagy csak nálam jelentkező egyedi esetről van szó ?
-
Sonja
nagyúr
válasz
makoss #22635 üzenetére
Erre használom az I don't care about cookies bővítményt.
-
SP4C3
veterán
válasz
Coccolino_O #22641 üzenetére
Kiegészítőkre és a pluginokra less rá, esetleg telepítsd újra, ürítsd a cache-t!
-
Coccolino_O
őstag
Helló!
Youtube alatt teljesen lehal a chrome, egyetlen videót sem tölt be. Van valami ötletek, mi lehet rá a megoldás? Pár napja még jó volt.
Köszi előre is a segítséget.
-
poli27
veterán
Miért van az hogy nézek egy oldalt, megnyitok mellé egy másik lapot, amit nézek pár percig, és mikor visszamennék az előző oldalra az frissít egyet rajta, ez marha idegesítő, pl a Facebooknál is tök máshova visz vissza mint amit olvastam, de a többi oldalnál is elég szar ... mi a fenétől lehet mostanában kezdte el...
-
makoss
veterán
Üdv!
EZT a sz*rt nem lehetne már kinyírni valahogy? Már idegesít!
Köszönöm! -
ToBeY
nagyúr
Az mitől lehet hogy chrome alatt lassabb az internet (olyan 100 megával) mint edge alatt?
-
Sonja
nagyúr
-
Sziasztok!
Telepitheto verziot honnan tudnek letolteni? Regebben valakinek mar linkeltek ilyesmit, csak nem emlekszem mikor.
Koszonom!
-
Keem1
veterán
Kis segítség kéne emberek. Bevezető: a Chrome-ot nagyszerű böngészőnek tartom, relatíve kevés hibával. Viszont most eléggé idegesítő dologra lettem figyelmes, és fogalmam sincs, a böngető-e az oka vagy én magam. Fogalmam sincs mióta csinálja, de egy, már betöltött lapot a Chrome újból rálépéskor igen gyakran újratölt. Weboldaltól teljesen függetlenül. Ez valami új feature? Mert akkor köszönöm, nem kérem, ha a frissebb tartalom érdekel, majd én frissítek kézzel. A gyakran látogatott lapjaim általában mindig meg vannak nyitva, majd böngészgetek új lapokon másokat is. Aztán visszatérek (pl. a PH-ra) és csak az tűnik fel, hogy fehér oldal, karikázik, és meg kell várnom, míg betölt újra - holott ezt mondjuk pár órával korábban már betöltöttem/frissítettem.
Ha a chrome://flags-ben kell tennem valamit, az se akadály, csak valahogy megszüntessem. Szeretném, ha egy töltés után ott lenne a lapom frissítés, újratöltés nélkül.Ja, még valami, a fentihez hasonló: ha csak háttérben nyitok meg egy oldalt (pl. a PH-n olvasgatok, de látok egy linket, amit utána elolvasnék, nem most rögtön, középső gombbal új lapra kérem, de maradok amin vagyok), nem tölti be, ikonja sincs, csak ha az adott tab-ra lépek - na itt viszont jó lenne, ha a háttérben betöltene, hogy mire átkattintok rá, már ott legyen - és ne töltse be újra az elsőnek taglalt hibával se.
Vagy én szeretnék túl sokat? Előre is köszi a tippeket, ötleteket!
Kéne némi infó is gondolom: Windows 7, 2 GB RAM (ebből 6-700 MB a Chrome), átlag 3- 8 fül egyszerre.
-
Hege1234
addikt
válasz
Nestor16 #22618 üzenetére
próbáld ezt
(ingyenes része)lesz majd egy challenge opció
ott kitudod választani az összes honlapotA kiválasztott jelszavak módosítása egy kattintással
én még nem kattintottam rá mert nem szeretném hogy mindet megváltoztassa
de neked egy próbát megér... -
Nestor16
senior tag
Nem.
Csak tudom jól, hogy hogyan lehetne biztonságosabb az internetezés és el kéne kezdeni, mielőtt még megtörténik a baj.
Az már rengeteget segítene, ha olyan egyéni jelszót használnék legalább a fontosabb dolgokhoz, amit még én sem tudok megjegyezni, méghozzá mindenhol egyénit.
Csak adott vagy 60-80 mentett jelszó, persze a 70%-a már nem is kell, bányász pool belőle sok. És csak könyebb lenne valami automatizált jelszócsere. -
válasz
Janika-1982 #22621 üzenetére
Minden valoszinűséggel újrainditást kért, mivel futott a háttérben a google chrome processz, addig nem tudott frissülni.
-
Janika-1982
tag
Sziasztok,lám csodát működik az Adblock Pro bővítményem!
Úgy látszik teljesen ki kell kapcsolni a gépet.
Ilyet még nem láttam,az biztos az életben,hogy teljesen ki kell kapcsolni a PC-t hogy működjön egy program frissítés. -
SP4C3
veterán
válasz
J. Lovelace #22619 üzenetére
Az szívás... Uninstall-t követően:
regedit-ben local machine / software / google > törlés
Ezután mehet az install.@Nestor16 - Látom bajban vagy. Valaki megszerezte a jelszavakat, vagy mi?
Kézzel tudod cserélgetni.
-
J. Lovelace
újonc
Sziasztok, kérdés:
miért lehet, hogy nem nyílik meg a chrome (win10)? Feladatkezelőben látom, de nem történik semmi.
Vírus nem volt, újratelepítettem, de nincs változás. -
Nestor16
senior tag
Hali.
A mentett jelszavakat szeretném frissíteni új random generált jelszavakra. Van erre lehetőség?
Azt tudom, hogy felszokott kínálni egy újonnan regisztrált helyre egy random jelszót a chrome, de frissíteni is lehet úgy, hogy ha megváltoztatom a jelszót, akkor felkínáljon nekem egyet? -
válasz
Janika-1982 #22616 üzenetére
vagy pedig van más alternatíva pl. uBlock Origin
De ha menni akarsz, pá. -
Janika-1982
tag
Sziasztok,csodálatos a legújabb chrome verzió ma lett kiadva.
Frissítés után kivágta az adblock pro-t,de még van 3 db pc a családban ott is ezt művelte.
Szinkronizálva van mindenki böngészője a google fiókjával,és elmentve van a fiókba ez a bővítmény is.
De onnét sem lehet visszaállítaní,eddig ez is működött.
Ez van:
Azt hiszem ezennel vége,nem fogom a reklámokkal teletűzdelt-degradált-barom oldalakat nézni!
Jön a másik böngésző,pá-pá chrome. -
myke01
senior tag
válasz
kaszaf #22612 üzenetére
Van egy rakás találat ,de hogy használhatóak-e , arra csak a buhera után lehet rájönni .....
-
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Olvasom itt a fórumon (és tapasztalom is a gépen), hogy nincs 5.1-es hang Chrome böngésző használatakor.
Ennek pontosan mi az oka? Firefox alatt van 5.1 sőt 7.1 is de ezért nem akarok két böngészőt tartani.Találtam megoldási javaslatokat (exe indítása különböző paraméterekkel) de semmi.
Van valami trükk esetleg amiről még nem volt itt szó?
Fájdalmasan vacak sztereóban a hang egy real 7.1-es fejessel. -
-
Sonja
nagyúr
Ebben a 49-es Chrome-ban már megjelent az új letöltési felület (Ctrl+J).
-
-
Pipikék
tag
Kijott a stabil ag 49.0.2623.75
Es vegre van finomgorgetes
-
Sonja
nagyúr
Jött valami update, vagy mi?! Mert megjelentek az eszköztáron az összes bővítmény ikonjai, csak sok szürkén. Namost ezt eltávolítani konkrétan nem lehet, hanem rajta jobb klikk, és "Elrejtés a Chrome-menüben" opció van. Viszont ekkor meg, ha a menűbe megy az ember (a 3 egymás alatti vonal ugye), akkor rögtön ott lesznek az első sorban! WTF?!
Eddig ez nem így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest