Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
Szyszko
üzenetére
Nekem is pontosan ez volt a problémám, ezért is jöttem ide. A youtube gyakorlatilag be sem töltött, videózni nem lehetett és nálam bizony valamiért az egész Chrome-ot kinyírta a youtube-os próbálkozás, mert utána örökké dns_probe_no_internet error jött ki ha bármi mást akartam csinálni.
Más random weboldalakkal is voltak gondok. Megnyitok valamit a kedvencek fülön, gondolkozik a króm, tölt, majd az "oldal nem elérhető". Ekkor második, vagy harmadik alkalomra töltött csak be.
Kivettem a hardveres gyorsítást és most minden szuperul jön.
Számomra érthetetlen, hogy egy ekkora problémát miért nem képesek megoldani, kiszűrni, vagy akármi...
-
Deftyyy
tag
Hali! Nekem olyan problémám lenne, hogy mikor elindítom a chromeot befagy egy olyan 2-3-4 secre néha kiírja bal alul hogy proxy... habala és utána fut rendesen meg minden de minden indításnál eljátssza.
Valaki valami ötlet?
Előre is köszi!!! -
belorusz57
újonc
válasz
belorusz57
üzenetére
Senkinek semmi ötlete?
-
SP4C3
veterán
Azt vágom, de szinte csak egy maréknyi HW képes ezt hw szinten dekódolni. Mire kellett ez?
Egyébként meg bővítmény nélkül szeretném ezt megoldani. Visszaállok régi chrome-ra, belenézek, hátha ott nem ezt a trágya codecet erőlteti majd. Egyébként A4-4000.
Update: Azzal a bővítménnyel is a procit terheli.
-
Sonja
nagyúr
Nem véletlenül van ennyire terhelve a proci, lévén nincs GPU gyorsítás VP8/VP9 codec-hez.

"By default, YouTube streams VP8/VP9 encoded video. However, this can cause problems with less powerful machines because VP8/VP9 is not typically hardware accelerated."
Kisebb procihoz ajánlott a h264ify kiegészítő, ami a Youtube videónál átvált H.264 codec-re, aminél már van HW gyorsítás.
-
babosf
aktív tag
sziasztok, erre vki?
következő problémában kérném a segítségeteket: adott chrome böngésző win 10 alatt. Plugineknék a flash letiltva.így lejátsza az indavideokat. nem játszik le viszont semmit amihez flash kell. és fordítva: ha engedélyezem a pluginok között a flast akkor indát nem játszik le. ez nagyon idegesítő.
akkor is ezt csinálja ha van telepítve a gépre adobe flash player és akkor is ha nincs.
van erre vmi megoldás? köszi. -
SP4C3
veterán
Azok számára, akik azt hinnék, hogy nem kell erőgép a szimpla netezéshez:
1.)
Laggol mint az Isten átka!
2.) Lag-ok száma:

3.) Hardware-es támogatottság:

4.)

-
belorusz57
újonc
Sziasztok!
Mi okozhatja, hogy Chrome fordítója úgy tűnik, hogy, hogy normálisan működik, automatikusan elindul, ki is írja, hogy az oldalt lefordította, csakhogy az oldal marad fordítatlan, bármivel próbálkozok is. -
Imike20
senior tag
Sziasztok! Következőre istennek nem jövök rá! Ha bal oldalt van az egér akkor egy görgő jelenik meg mellette és nem tudok tekerni a görgővel csak a gördítő sávval! De ha elhúzom jobbra az egeret kb. a képernyő feléig akkor eltűnik és tudok görgetni a görgővel! Valaki help........
Mozillába nincs ilyen csak a Chrome-ba! Nem tom mi lehet a hiba....

-
karcsi3
tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy a chrome nem tölti be a faviconokat rendesen
próbáltam törölni előzményeket illetve a favicon fájlt is h majd akkor újra tölti de nem jártam szerencsével.
Esetleg van vmi ötletetek ?
Előre is köszi -
Hege1234
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
úgy könnyű hibát javítani

-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Van egy régebbi gépem amin még xp van, de a napokban minden chrome indításnál feljön egy figyelmeztető szöveg hogy
"Ez a számítógép hamarosan nem fog több google chrome frissítést kapni mert a böngésző nem fogja támogatni a Windows Xp és Vista rendszereket"
ezt ki lehet kapcsolni valahol?

-
Hege1234
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
c:\Felhasználók\@neved\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\
Default mappában van tárolva minden cuccod
ezt mentsd elha már próbáltad a beépítettel törölni akkor
töröld valami külső programmal a chrome-ot
ami a szemeteket is kiszedi
pl : IObit Uninstaller -
zodes
aktív tag
Sziasztok!
Chrome-ot használok már jó ideje, de még eddig semmilyen problémával nem találkoztam.
Most egyszerre kettővel.
1. Ha bármit letöltök, valahonnan, mondjuk egy képet, akkor a "Mentés másként" című ablak jön be ugye. De azonnal le is fagy és ki kell lépnem a Chrome-ból, sőt újra kell indítani a gépet. Megjegyzem mindenhol jó a mentés másként kipróbáltam.
2. Valami új keret lett egyszer csak az egész böngésző körül. Egy plusz "X" a jobb sarokba, de ha csak felviszem az egeret. Alul meg valami "Polc" aminek a helyzetét is meghatározhatom. A polcon meg az összes gugli alkalmazás. Mi ez? Hogy került ide? Idegesít. Hogy lehet eltüntetni?Ja Win8.1-em van.

-
nfsu17
veterán
Hello.
Az normális, hogy xy weboldalakon kipipálom hogy emlékezzen a belépésre, azaz ne kelljen újra mindig név+jelszó, de amint bezárom a chrome-ot, újra be kell jelentkezni.
FF alatt semmi gond azokkal az oldalakkal bezárás után sem. -
lsebestyen
addikt
Sziasztok! Ne haragudjatok, nem olvastam vissza, keresővel próbálkoztam, de túl sok a találat(csak nem erre a hibára...). Hiba: nem indul a chrome! Win 8.1 64 bit, ráklikkelek az ikonra, elkezd tölteni, aztán semmi, nem indul. Taskok között ott a chrome.exe, de csak pár megás. Egyszer már találkoztam ezzel a hibával, akkor felraktam egy FF-ot, de ez most nálam nem megoldás, mert Chromeon van az összes cuccom könyvjelzőkbe stb. Van rá valami megoldás? Köszi!
-
Szyszko
tag
Sziasztok,
A következő problémával szembesültem reggel mikor bekapcsoltam a gépem.
A chromon belül nem jeleníti meg a videók egy jó nagy részét a gép. Zöld háttér jelenik meg, hang van. Youtub on, facebookon vagy akárhol ugyan ez a helyzet. Ellenben ha Microsoft Edge alatt nyitom meg a youtubot akkor mindent lejátszik. Eddig semmi gond em volt, nem csináltam/telepítettem semmit a gépre. Tud valaki segíteni ebben mert teljesen tanácstalan vagyok. -
tomp
félisten
Amióta 64bites verzió van fent, hiába van bekapcsolva a háttérben való futtatás, ha bezárom az ablakot akkor pár perc elteltével az egész Chrome leáll. A 32bitesnél nem volt ilyen gond. Az folyamatosan futott. Ha a teljes leállás után elindítom a böngészőt akkor kell neki kb fél perc mire összeszedi magát. Ez miért van?
Windows 10 van fent 6GB rammal. Nem a Windows lövi ki hanem maga a chrome állítja le magát... -
babosf
aktív tag
következő problémában kérném a segítségeteket: adott chrome böngésző win 10 alatt. Plugineknék a flash letiltva.így lejátsza az indavideokat. nem játszik le viszont semmit amihez flash kell. és fordítva: ha engedélyezem a pluginok között a flast akkor indát nem játszik le. ez nagyon idegesítő.
akkor is ezt csinálja ha van telepítve a gépre adobe flash player és akkor is ha nincs.
van erre vmi megoldás? köszi. -
fPApi
őstag
Alapvetően a chrome böngészőt használom, de vannak olyan oldalak, melyek nem mennek vele, csak pl. a firefox-al. Be lehet valahogy állítani, hogy ezek a linkek ne az alapértelmezett chrome-ban, hanem a firefox-ban nyíljanak meg?
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
Hogyan lehet manuálisan jelszavakat elmenteni? Ugyanis sok honlapon szeretném ha automatikusan mentené a jelszavakat, de a kis kulcs a kedvencek csillaga mellett nem a teljes jelszavat ajánlja fel mentésre, hanem csak 1-2 karaktert.
-
SP4C3
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Task managerben látszik?
-
Sirandrish
legenda
Heyho. Kéne egy kis help.
Úgy döntött a Chrome-m hogy nem indul el. Valaki találkozott már ilyennel?
Eddig minden oké volt. Most meg klikk után tölt pár secet és ennyi..
Net van, chrome-t firefoxal újrahúztam de semmi..
Ötlet? -
SP4C3
veterán
Szinte semmi különbség. A 64kibekúrtbit arra szolgál, hogy "4"GB felett is elérhetô legyen egy alkalmazásnak a memóriacímezés. Chrome alapból multiprocess böngészô, had ne ragozzam

Egyszóval felesleges.1 Process ha eléri a 4GB-os memória plafont, akkor ott már gond van (Memory Leak, Memory Spikes)
PL.:
Minden egyes weboldal 1 külön "chrome.exe" process-en/folyamaton fut, ehhez még csatolódnak az oldal által futtatott kiegészítők, plugin-ok, stb.
64bites verziónál többet kell a szgépnek betölteni ugyanis hosszabbak a "programsorok".
Remélem érthetőre sikeredett.

-
Immy
őstag
Sziasztok,
Windows 7 x64 8GB fizikai memóriával kikapcsolt virtuális memóriával érdemes 64bites chrome-ot használni? Vagy semmilyen gyorsulást sem fogok érezni az eddig 32bites chrome helyett?!
-
jjeahh
nagyúr
Csak újabban csinálja ezt, de Thinkpad T520, i5-2430M, 16gb ram, Nvidia NVS 4200M, Windóz 10.
Gergosz2: Adblock plugin nincs, csak host file csere
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Minden oldal betöltése előtt 5-10 másodpercet gondolkozik újabban a chrome, szerintetek miért lehet ez? Egy újratelepítés segítene?
-
net91
senior tag
Sziasztok,
A Hitman minden indításkor ezt találja és bezárja a Chrome-ot:
" C:\Users\home\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cookies:doubleclick.net"
Mi ez, és hogyan tudnám végleg kiirtani? -
Bacusuz
őstag
Sziasztok
Win10 alatt chrome böngészőben a facebook oldalon mikor görgetem lefelé ,a videos megosztásoknál fekete háttérrel jelennek meg a videok,mintha negatívat néznék...
Mind ezt ie alatt nem csinálja.Volna ez ellen vmi ötletetek?
-
Humbro
csendes tag
Sziasztok!
Citromailes fiókomba szeretnék belépni amikor a chrome azt írja ki hogy: "Sikertelen belépés. Kérjük engedélyezd a böngészőben a cookik fogadását." - nem állítottam semmit eddig jó volt igazából próbáltam más böngészővel is akkor is ezt írta....remélem jó helyre írtam, tapasztalt már valaki ilyet? Mi lehet a gond?
-
válasz
Colos1
üzenetére
a facebook napi szinten többször van használva általam, így ott biztos tapasztaltam volna a problémát, ha lenne, a többi említett oldalt csak most néztem meg, de azokkal sincs gond.
jelentős különbség biztos nincs sebesség...stb. terén a 32 kontra 64 bites verzió között, de ha már az oprendszer 64 bites, akkor böngészőből is olyat használok.ROBREGGAE; a védelmi alkalmazásokra is ránézhetsz, hátha van olyan, ami alapban dolgozik a böngésző alá, de inkognitó módban nem.
nálam ilyen például az avg secure search, de problémát nem okoz szerencsére. -
whbear
őstag
Nagyon jól összeválogattad a tweak-eket. Annyival egészíteném ki, hogy az ütemezett feladatok közül is vedd ki a gupdate és barátait, valamint a cache-t symlinkeld át egy ramdiskre, pl Dataram 256k bőven elég. Én még a hostfile-t módosítottam és így az eredeti sebesség többszörösével hasít a chrome.
-
Hege1234
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
nálam is találtál rá megoldást ?
-
Colos1
őstag
Amióta frissült a 48.0.2564.82 m (64-bit) verzióra, néhány oldal szarul jelenik meg. Csak engem szórakoztat ezzel, vagy másnál is ilyen?
-
kiskornel
addikt
Sziasztok!
Kíváncsi lennék rá, hogy csak nálam probléma, hogy lefagy a Chrome. Fent megjelenik az ablak tetején, a név mellett a "(nem válaszol)" és kifagy. Ablak tálcára le / fel megy (tehát az ablak kezelo rutinjai rendben, de ha rákattintok az ablakra, az "tejfölös", "fátyolos" lesz, és semmire nem reagál. A hátérben a letöltések megakadnak.Uninstall / reinstall megvolt. Fogalmam sincs, hogy hol / hogy keressem a hibát. Régi Win7-em van, de azért nem veszek új rendszert. Csak a Chrome a hibás.
Ha újraindítom a gépet, akkor megint elindul, valameddig megy, aztán újra befagy. Kijelentkezés / bejelentkezés nem oldja meg. Ha kikillelem valahogy és újra megpróbálom elindítani, semmit nem reagál az ikonra kattintva. Mintha rá se kattintottam volna.
Nem szeretnék más böngészQt... most IE alatt pötyögök.
Esetleg valaki találkozott ilyen problémával és mi lehet a megoldás?
-
Dinter
addikt
Véletlen rányomtam arra, hogy "ez az oldal ne jelenítsen meg további párbeszédablakokat." Hol tudnám kikapcsolni?
-
Neró
őstag
Hali,
Tudja valaki, hogy a chrome, mért szinkronizálja vissza a törölt könyvjelzőimet?

Már töröltem visszaállítottam a szinkronizációt is, aminek elvileg meg kellett volna oldja a problémát, de ugyan az a helyzet.A könyvjelzőket pedig hiába törlöm, mindig visszatérnek.
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
hetek óta szinte minden facebook videó, de még a gifek is elmosódva, kockásan indulnak nekem, tehát pár másodpercig csak egy elmosódott videót látok, ez miért van? tapasztaltatok már ilyet? -
TheJohnny
csendes tag
Valaki ?
-
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Semmi, valamiért nem frissült az oldal.
-
laszlohu
addikt
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
-
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
lehet annál is a wan szekcióba;
dinamikus ip esetén; network -> wan -> use these dns servers; pipa -> primary dns: 8.8.8.8 -> secondary dns: 8.8.4.4 -> save!
pppo netnél; network -> wan -> advanced -> use the following dns servers; pipa -> primary dns: 8.8.8.8 -> secondary dns: 8.8.4.4 -> save! -
SP4C3
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Elsődleges: 8.8.8.8
Másodlagos: 8.8.4.4
-
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
ne a dhcp, hanem inkább a wan résznél, ha van rá lehetőség.
mind a kettő kell, a korábban írt sorrendben.
milyen típusú router? -
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
router van a munkaállomás előtt?
próbáld ki azt, hogy a szolgáltatós dns értéket átírod másra, tesztelj néhányat például a google féle 8.8.8.8 / 8.8.4.4 értékekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valaki valami ötlet?
Előre is köszi!!!

köszönöm szépen a segítséget
Laggol mint az Isten átka!

próbáltam törölni előzményeket illetve a favicon fájlt is h majd akkor újra tölti de nem jártam szerencsével.

Most meg az van odaírva, hogy: Chrome újraindítása Windows 8 módban. Na ez volt beállítva.