Hirdetés
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Google Chrome
- (kiemelt téma)
-
23900 - 23801
34186 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-06-05 12:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
-
SP4C3
veterán
-
TRob1
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SP4C3
veterán
-
moma
őstag
Lehet valahogy screenshotot csinálni egy weblap egy görgőzhető belső részéről? szóval nem a böngésző jobb szélső csúszkájával kell végig húzni, hanem egy egyel belsőbb csúszkával.
-
SP4C3
veterán
8 ugyanolyan oldalt nyitottam meg mindkettőben, a részleteknél a feladatkezelőben az egyik 150 mb. a másik 380 körül. A chrome-ban meg 8 processz van, de ha összeadom őket, ugyanannyira jön ki mindkettő (150+380 és a 8 chrome processz ugyanannyi kb. 520 mb), most akkor miért is zabál egyik vagy a másik többet? Mikor hasonló teljesen a memória igényük? +nem mindegy? Ha böngészel akkor általában csak böngészel, mást nem csinálsz, max. zenét hallgatsz, simán elég egy átlagos 8 vagy 4 gb memóriás gép is. Nem értem ezt az állandó háborúzást.
Pagefile off, Task manager-ben összes memóriahasználat minus a bezárás utáni összes mem használat = mem használat. Gpu gyorsítás force off, gpu mem használat force off. Így majd értékelhetôbb értékeket kapsz.
-
kispx
addikt
8 ugyanolyan oldalt nyitottam meg mindkettőben, a részleteknél a feladatkezelőben az egyik 150 mb. a másik 380 körül. A chrome-ban meg 8 processz van, de ha összeadom őket, ugyanannyira jön ki mindkettő (150+380 és a 8 chrome processz ugyanannyi kb. 520 mb), most akkor miért is zabál egyik vagy a másik többet? Mikor hasonló teljesen a memória igényük? +nem mindegy? Ha böngészel akkor általában csak böngészel, mást nem csinálsz, max. zenét hallgatsz, simán elég egy átlagos 8 vagy 4 gb memóriás gép is. Nem értem ezt az állandó háborúzást.
8 nyitott tabnál 12 process kéne látnod a chrome-nál. (Kiegészítők nélkül)
A háborúzást én sem értem. De ha megnézed, akkor csak pár figura hozza fel újból és újból. Szóval ez is csak pár felhasználót érdekel.
Szerk.: Részemről egyik böngészővel sem küzdök problémával

-
Feri1977
senior tag
-
SharpSA
veterán
Tudja-e valaki, hogy miért kell mindig újra bejelentkezni a Chrome-ban a felhasználói fiókba. A fiók beállításai elavultak, stb szövegeket ír és mindig újra be kell jelentkezni. Hol lehet ezt állandóvá tenni?
-
kispx
addikt
Sziasztok. Tudjátok, mindíg volt az a hit, hogy a chrome sok memóriát zabál stb. a firefox meg kevesebbet. Hát megnyitottam mindkettővel egy sima index.hu-t. A firefox 159 mb-ot használt, a chrome meg 31-et, és a firefox 1.5-1.7 cpu-t használt, a chrome meg csak 0.1-et. Most akkor mi is az igazság?
Az igazság a többi Chrome processben van

-
Lauda
titán
Sziasztok. Tudjátok, mindíg volt az a hit, hogy a chrome sok memóriát zabál stb. a firefox meg kevesebbet. Hát megnyitottam mindkettővel egy sima index.hu-t. A firefox 159 mb-ot használt, a chrome meg 31-et, és a firefox 1.5-1.7 cpu-t használt, a chrome meg csak 0.1-et. Most akkor mi is az igazság?
Most akkor mi is az igazság?
Az amit latsz te magad, megis mi lenne?

-
Feri1977
senior tag
-
törölt tag
Az van kiírva.

De nem is értem, hogy ha már az ember egyszer bejelentkezik a chrome ba akkor a tubera miért kell külön.
A chromos ellenörző sms Chrome néven jön. Míg a tube nál telószám jelenik meg.
Mit lehet ilyenkor csinálni? Írjak a google supportnak? -
pvt.peter
őstag
-
törölt tag
Sziasztok.
Be vagyok jelentkezve a chromeba, de ha a youtubera klikkelek újbóli bejelentkezést kér. Az ellenőrző kód viszont már nem google néven jön, hanem egy +36 30 344 4223 telefonszámról. Ilyenkor mi a szitu? -
LendvaiFeri1
veterán
-
Viktor77
titán
Mi a fene az a yandex? Néhány oldalra nem enged be. Sem telefonon, sem pedig gépen.
Ki lehet valahogy kapcsolni?

Az orosz gugli.
-
Rimuru
veterán
Mi a fene az a yandex? Néhány oldalra nem enged be. Sem telefonon, sem pedig gépen.

A yandex az orosz google.
-
LendvaiFeri1
veterán

-
Viktor77
titán
Nekem is volt ilyen nemrég. Szintén Origint használok, de nem hiszem, hogy ez a hiba, mert másnapra magától rendbe jött, mindenféle változás nélkül.
-
Lauda
titán
ublock originnel hasznalom a chrome-ot. Mikor google kepeket nezegetek, gyakran eltunik a nagykep kozeprol, mikor kilovom az ublockot elojon, nem tudjatok melyik szuro okozza ezt?
-
Nagymelák
senior tag
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
A kérdésemet nagyon nem tudom normálisabban megfogalmazni, csak úgy hogy mi lehet a gond hogy a chrome állandóan homokozik,betölti az oldalakat de a kis Win10 karika egy jó ideig ott marad a kurzor mellett,nem értem mi lehet vele,már letöröltem,újra raktam,más verziót raktam fel,bővítményeket kapcsoltam ki,de semmin nem változtat. Mi lehet a gond,most egy kicsit tele van hócipőm vele és még alternatív böngésző sincs amire váltani lehetne.

-
jjeahh
nagyúr
Létezik ilyen, a google flagsben be is lehet állítani. Hirtelen nem találom, át kell bogarászni.
chrome://flags/Kösz, megtaláltam
Bár találtam bővítményt is közben (The Great Suspender) és valszeg az marad, mert be lehet állítani, hogy mondjuk csak 5 perc után aludjon el. Ez azért fontos, mert ha a háttérben futott lapon pl. pont félbehagyom egy rövid ideig egy hozzászólás írását, ha elalszik gondolom elveszik a szöveg. -
Criminal017
őstag
Létezik ilyen, a google flagsben be is lehet állítani. Hirtelen nem találom, át kell bogarászni.
chrome://flags/ -
FrezeR
senior tag
#23855-re valaki esetleg?
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Nem tudtok olyan bővítményt, amivel csak az aktív lap műkszik, a többit meg elaltatja? Amikor ráklikkelek a háttérben lévő lapra, akkor meg töltse automatik újra... Vagy ennek semmi értelme?

-
Storms
őstag
Üdv!
Mozilla Firefox-ból ,hogy tudnám a mentett jelszavaimat Chrome-ba átvenni? A könyvjelzők és beállítások importálásánál nincs ott a Firefox csak az Explorer pedig fent van a legfrissebb Firefox. -
Viktor77
titán
Üdv
A mobilos chrome-ban hogy lehet leállitani,h ne kapjak értesitést üzenetekről,meg értesitésekről. Itt az sms szerű értesitésre gondolok. Vagy 2 hete mindig küldi,pedig ez nincs beállitva.
Nektek nem?Nem.
-
Remekelek28
őstag
Üdv
A mobilos chrome-ban hogy lehet leállitani,h ne kapjak értesitést üzenetekről,meg értesitésekről. Itt az sms szerű értesitésre gondolok. Vagy 2 hete mindig küldi,pedig ez nincs beállitva.
Nektek nem? -
törölt tag
-
laszlohu
addikt
Pont most akartam írni, hogy kijavították a stabilban, amit utoljára hibát reklamáltam,
-
freezespider
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy mivel tudnám megoldani az előzmények törlését a böngésző bezárásával?
Előre is köszi
-
TRob1
veterán
Tehát akkor továbbra is maradok kíváncsi.
(Vagy én tegyem fel a stabilt? Áhh, inkább nem, még a végén elrontom ami jó
) -
törölt tag
Opera az 1-es böngésző abban szépen fut, csak rá próbáltam chrome-ba is és meglepett, hogy alig repül ott a madár, ez miatt nem teszem fel a bétát.

köszi
-
TRob1
veterán
Nem a "stabil" verziót használod? Kijavították már a flash hibát? Nemrég volt vmi gebasz vele, itt is írta vki. Ha igen, próbáld feltenni legalább egy próba erejéig a betát, kíváncsi vagyok ott is olyan-e nálad. (
Mindig a stabillal vannak gondok, beta meg mindig jó
) -
törölt tag
-
TRob1
veterán
Megy rendesen (Verzió: 55.0.2883.44 beta (64-bit)), bekapcsolt uBlock Originnel.
ui: Edge-ben is megy rendesen, szintén bekapcsolt uBlock Origin (itt ez még csak beta)
Az már más kérdés hogy mindkettőben 2 pontot értem el és már meg is untam.

-
törölt tag
-
SP4C3
veterán
Sziasztok! Olyan beépülő vírust ami random hirdetéseket dob fel, vagy más keresőbe dob át, pl google keresésnél néha a yahhoot hozza be, hogy lehet eltávolítani?
Malwarebytes, már többször lefutott, programok közzül, minden ilyesmi search plugin törölve lett, a chrome ból is törölve lett, a regeditben is volt már kutakodva.
Chrome reinstall volt? Chrome://plugins és Chrome://extensions?
-
kmisi99
addikt
Sziasztok! Olyan beépülő vírust ami random hirdetéseket dob fel, vagy más keresőbe dob át, pl google keresésnél néha a yahhoot hozza be, hogy lehet eltávolítani?
Malwarebytes, már többször lefutott, programok közzül, minden ilyesmi search plugin törölve lett, a chrome ból is törölve lett, a regeditben is volt már kutakodva.
-
törölt tag
Találkozott már valaki ezzel a hibával?
"A manóba! Elfogyott a memória, miközben a Google Chrome megpróbálta megjeleníteni ezt a weboldalt."
Indulás után már a kezdőlapot sem nyitja meg.
Feladatkezelő szerint 1,8GB szabad memória van még a rendszerben.
Újratelepítés, teljes pucolás nem oldották meg.
Nekem ilyet még sose írt ki.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem és egyben problémám amire megoldást keresek. Arról lenne szó, hogy a böngésző gyakran hibázik és összeomlanak oldalak jön az "a manóba valami nem sikerült a weboldal megjelenítése során" szöveg. Mondjuk meg van nyitva egyszerre 3 Sg fórum oldal, 3 youtube és mondjuk 3 PH oldal. Egyszer csak az egyik lap a semmitől kb csak úgy összeomlik és vele együtt a másik 2 hasonló is, pedig kb csak néztem rá. A maradék 6 ami nem Sg fórum oldal az marad épségben. Lehet kicsit hülyén írtam le
de a lényeg az, hogy mindig csak 3 egyforma oldal lapjai omlanak össze. Viszont ez nagyon nagyon gyakori. Sokszor scrollozás közben pl. Ezelőtt szinte soha nem volt ilyen bajom a böngészővel, ezt azóta csinálja mióta újra kellett telepítenem teljesen. De ez is már a 2. alkalom azóta.Nem használok sok kiegészítőt talán 3 van fent. Ezek a lastpass, sg tuning és a ublock origin. Ezelőtt is fent voltak amikor stabil volt és mentes az összeomlásoktól.
Van valakinek tippje mi lehet a baj?
-
SP4C3
veterán
Patkánymarketinges reklámok élnek az oldalon? (Lásd online-filmek.tv, moovie.cc - kattintásra és időközönként új ablakot nyitnak és tracker site-okra irányítanak, stb.)
-
Sequadon
tag
-
Kasya
nagyúr
Sziasztok!
Par napja tapasztaltam, hogy a Chrome igen erosen befagy kb 10 masodperce minden egyes kattintas utan az Ncore-on. Mas honlapon ezt nem tapasztalom...
Nincs valami otletetek? -
Imi1981
veterán
-
Rimuru
veterán
Sziasztok! Nem tudom hogy itt a android mobil Chrome - val is foglalkoztok e de ha igen lehet valahogy változtatni a könyvjelzők (mobil) sorrendjét? Mert jó lenne ha felülre tudnám helyezni azokat amiket sűrűn használok. Én nem találtam ilyen lehetőséget de hátha csak nem vettem észre hogy is kell.
Szinkronizalva van asztalival? Ott elvileg tudod rendezni.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Nem tudom hogy itt a android mobil Chrome - val is foglalkoztok e de ha igen lehet valahogy változtatni a könyvjelzők (mobil) sorrendjét? Mert jó lenne ha felülre tudnám helyezni azokat amiket sűrűn használok. Én nem találtam ilyen lehetőséget de hátha csak nem vettem észre hogy is kell.
-
sniphoe
aktív tag
Találkozott már valaki ezzel a hibával?
"A manóba! Elfogyott a memória, miközben a Google Chrome megpróbálta megjeleníteni ezt a weboldalt."
Indulás után már a kezdőlapot sem nyitja meg.
Feladatkezelő szerint 1,8GB szabad memória van még a rendszerben.
Újratelepítés, teljes pucolás nem oldották meg.
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Tegnap frissített a chrome, majd megcsináltam az itt írt dolgot a DPI megoldásra. Természetesen minden oldalt állíthattam újra, nem is volt gond. Csak a youtube egy csomószor nem akart megnyílni, az oldalakon beágyazott videóknál egy hibát írt ki. Oké, leszedtem a böngészőt, kipucoltam a gépet, felraktam újra. Azóta viszont nem tudok telepíteni semmilyen bővítményt.

-
Zoltän
csendes tag
Üdv!
Olyan hibával kerültem szembe hogy jelentkezni szeretnék egy giveaway-re
és mikor a képkód ellenőrzésre megyek, mikor a robot ellenörzi hogy ember vagyok nem hozza be teljesen
a képet így nem tudok választani kicsibe adja be.
egy képet is linkelnék hozzá hogy láthatóbb legyen a hiba:Várom a válaszokat!
Előre is köszi.
-
Viktor77
titán
-
Lauda
titán
Sziasztok!
A számítógépet újra szeretném telepíteni, de a Chrorme könyvjelzőket el szeretném előtte menteni. Meg ami még fontos lehet. Mit és honnan mentsek ki újratelepítés előtt?
Szia! Nyisd meg a konyvjelzokezelot, majd a rendezes feliratra kattintva exportalas html fajlba. Az uj telepitesnel pedig ugyanez , csak importalas html fajlbol.
-
w.miki
veterán
-
madd dogg
senior tag
Frissíts betára, azzal nincsenek ilyen gondok amiket írtok.
Vagy térj át másik böngészőre. Jobb ötletem nincs.
(#23820) madd dogg :
Szintén csak a beta csatornát tudom javasolni, ott nincs ilyen probléma (legalábbis nálam tuti)
És sztem adblockot is érdemes már lecserélni, egyre több dolgot átenged. Pl. uBlock Origin vagy adguard javasolt.Valami más gond lesz. De a franc tudja.
Ami új:
- Vatta új, formázás után húzott Win10 Anniversary update
- Ezáltal szűz rendszerAmi maradt:
- Egyedül az Adblock, minden más bővítmény letiltva.
Érdekesség: másik gépen bejelentkezve nem ugrálnak a linkek, a Chrome mindkét gépen azonos verziójú.
-
SP4C3
veterán
Chrome Adblock Plus kiegészítőjében hogyan tudnám letiltani a FB oldal ezen kis ablakát:
Telepítsd a Messenger alkalmazást a telefonodra.
Kövesd a barátaidat, bármerre is jársz. Kérj hivatkozást az alkalmazás telepítéséhez.
Küldés a telefonomra
Nincs hozzá ilyen element helper, mint Firefox alá? -
w.miki
veterán
Chrome Adblock Plus kiegészítőjében hogyan tudnám letiltani a FB oldal ezen kis ablakát:
Telepítsd a Messenger alkalmazást a telefonodra.
Kövesd a barátaidat, bármerre is jársz. Kérj hivatkozást az alkalmazás telepítéséhez.
Küldés a telefonomra
Nincs hozzá ilyen element helper, mint Firefox alá? -
TomyLeeBoy
tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra jelentkezett az alábbi hiba:
Chrome böngészővel webalkalmazásból nyomtatva hiányoznak random szavak, karakterek a kinyomtatott "papíron". Nyomtatási előnézetben teljesen jól néz ki.
Találkozott valaki ezzel a hibával?
Keresem a megoldást közben google segítségével de nem sok sikerrel.
Köszönöm előre is!
-
Atomantiii
addikt
-
Viktor77
titán
Sziasztok!
A számítógépet újra szeretném telepíteni, de a Chrorme könyvjelzőket el szeretném előtte menteni. Meg ami még fontos lehet. Mit és honnan mentsek ki újratelepítés előtt?
Semmit, sehonnan. Jelentkezz be (ha még nem vagy). Beállításokban (elős opció) nézd meg mi van bepipálva szinkronizálásra, a Google irányítópultban is. Ha mindenhol pipa van, és az irányítópultban látod is, akkor a következő bejelentkezésnél mindent úgy kapsz vissza, ahogy telepítés elött volt.
Az irányítópult alján látod mikor volt az utolsó mentés. -
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
-
Hurkafej
aktív tag
-
pvt.peter
őstag
-
spiritex
veterán
Hasonló problémám van nekem is, de csak a legújabb verziókkal, a régebbiekkel nem volt ilyen gond.
Érdekes módon a Cached images and Files törlése oldotta meg a dolgot...
-
pvt.peter
őstag
-
csako
veterán
-
tomiii.
aktív tag
(#23820) madd dogg :
Szintén csak a beta csatornát tudom javasolni, ott nincs ilyen probléma (legalábbis nálam tuti)
És sztem adblockot is érdemes már lecserélni, egyre több dolgot átenged. Pl. uBlock Origin vagy adguard javasolt.beta bevált. Megjelenése óta használom, egy héttel ezelőttig nem voltak gondok, kitartok még mellette.

-
Atomantiii
addikt
Csináltam egy weboldalt (x.hu), régóta dolgoztam vele Chrome-ban. Most átköltözttettem egy al-domain alá (a.x.hu) és az a gondom a Chrome-mal, hogy folyamatosan átirányít a fő domain-re (x.hu).
Mindenhol (Firefox, tablet, okosteló) szépen megjelenik az új oldal, de a Chrome valamiért azonnal átirányít a régire. Töröltem az x.hu-hoz tartozó összes cookie-t, de mégis ugyanaz a helyzet.
Mit tudnék még tenni a teljes Chrome cache kiürítésén kívül, amit nem nagyon szeretnék, mert sok hasznos infó ott tárolódik.
Előre is köszi!
Hasonló problémám van nekem is, de csak a legújabb verziókkal, a régebbiekkel nem volt ilyen gond.
-
pvt.peter
őstag
-
csako
veterán
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van esetleg olyan bővítmény / kiegészítő ami tab preview -t készít a megnyitott tab -ról ha ráviszem az egeret?
Van pl. megnyitva 10 tab, egeret a 2. tab fölé húzom és alatta egy x*y méretű tab preview jelenik meg. -
TRob1
veterán
(#23820) madd dogg :
És sztem adblockot is érdemes már lecserélni, egyre több dolgot átenged. Pl. uBlock Origin vagy adguard javasolt. -
törölt tag
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
Hihetetlen, újabb hiba a chrome-mal. Jelenleg nem tudok képet feltölteni a chrome használatával SEHOVA. Mi a fene baja lehet megint?

-
törölt tag
Adguard mellé feltehetem a ghostery-t, vagy nem kell?
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok már olyat, hogy a kép a linkekre mutatva ugrál? Nagyon bosszantó, hardverapró főoldalon minden hirdetésnél ugrik egyet, ahogy a kurzort mozgatom.
Most telepítettem frissen WIN10-et, csak az adblock van fent bővítményként, de nem az okozza.
Reinstall előtt nem volt ilyen gondom, más böngésző nem csinálja.
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok! Egy pár hete fagy a chrome, de ugy hogy az egész gépet nem tudom használni, és csak akkor ha a chrome van megnyitva és böngészek. Win 10 64 bit config adatlapomon. Van valakinek ötlete hogy mitől?
-
gerii
addikt
oké, van isten: ha kiegészítem a tegnapi chrome ikon/tulajdonságok/kompatibilitás/"a képernyő méretezésének letiltása nagy dpi beállítás esetén" kipipálását azzal, hogy a chrome ikon/tulajdonságok/parancsikon/cél: "xxxxxx" után szóközzel elválasztva ezt beírom: /high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1
akkor minden visszaáll úgy, ahogy volt.
úh
Jár a csoki, köszi szépen! A gugli meg kézenfogva elmehet a microsofttal a pecsába.
Már azt hittem hogy meghülyültem, és csak a külső monitor zavar meg, de mégsem. Komolyan mondom, ez a két cég már az őrületbe kergeti az embert a termékeivel. Pár éve meg kellett volna állniuk, az akkori teljesen jól használható és működő Win7/Chrome, stb-nél, azokat időnként foltozni és kész, tökéletesen funkcionáltak. De nem, a dizájnerek meg a többi majom mindig újítani akar. A seggüket kellene materializálni egy gázperzselővel, akkor megtanulnák, hogy a régi jó dolgokon nem változtatunk.
-
spiritex
veterán
Csináltam egy weboldalt (x.hu), régóta dolgoztam vele Chrome-ban. Most átköltözttettem egy al-domain alá (a.x.hu) és az a gondom a Chrome-mal, hogy folyamatosan átirányít a fő domain-re (x.hu).
Mindenhol (Firefox, tablet, okosteló) szépen megjelenik az új oldal, de a Chrome valamiért azonnal átirányít a régire. Töröltem az x.hu-hoz tartozó összes cookie-t, de mégis ugyanaz a helyzet.
Mit tudnék még tenni a teljes Chrome cache kiürítésén kívül, amit nem nagyon szeretnék, mert sok hasznos infó ott tárolódik.
Előre is köszi!
-
Akelaus
senior tag
a könyvjelzősáv is helyreáll, ha megcsinálod azt, amit utoljára beírtam.
google azt mondja, hogy az eddigi állapot volt bug-os, amikor nem vette figyelembe a böngésző a képernyőbeállítást. ettől függetlenül tényleg sokkal jobb lenne, ha meghagynák a választási lehetőséget a felhasználónak és nem kényszerülne ilyen win hackelésre.Hello!
Tehát, ha jól értem a google szerint minimum egy éve bugos volt?!
Majd megcsinálom újra, hátha akkor j lesz.
(most elvagyok az Operával.) -
Viktor77
titán
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy összeszedtem egy kisebb vírust Chrome-ra. Megváltoztatta az alapértelmezett keresőt. Vírusírtókkal elvileg már sikerült eltávolítanom, viszont nem tudom megváltoztatni Chrome-ban a keresőt, mert rendszergazdai okokra hivatkozik. Rendszergazdaként indítás nem segít. Valaki tudja esetleg, hogy hogyan tudnám megváltoztatni?

Freefixer, és a Chromenál szedd ki az oda nem illő bejegyzéseket.
-
astonmartin
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy összeszedtem egy kisebb vírust Chrome-ra. Megváltoztatta az alapértelmezett keresőt. Vírusírtókkal elvileg már sikerült eltávolítanom, viszont nem tudom megváltoztatni Chrome-ban a keresőt, mert rendszergazdai okokra hivatkozik. Rendszergazdaként indítás nem segít. Valaki tudja esetleg, hogy hogyan tudnám megváltoztatni?

-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Azt miért csinálhassa a chrome, hogy nem akar működni a fájlok le- és feltöltése? Egyik napról a másikra történt ez.
Azt csinálja, hogy először minden rendben aztán valamit szeretnék letölteni (pl képet, torrent fájlt, vagy éppen facebookról valamit), akkor a egyből elvesz a prociból 30%-ot és nem jön be semmi, hogy hova szeretném letölteni vagy ilyesmi. Ha utána kilépek a Chrome-ból nemtudok újra belépni, feladatkezelőből kell kilépnem és csak úgy jön vissza be.Most már épphogy belépek a chromeba 10s-el később már 30%-ot el is vesz, és egyáltalán nem működik a le és feltöltés.
-
beherit
tag
-
benfolds
őstag
-
benfolds
őstag
Tegnap tökéletesen működött ma bekapcsoltam a gépet és megint ocsmány és a parancsikonos dolog már nem segít rajta

Működik csak a DPI s pipát ki kell venni mert ha be van pipálva és hiába van cserélve/újra beírva a "/high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1" nem működik
remélem csinálnak vele valamit mert semmi kedvem mindig újra írogatninála működik kipipálva is, hálisten. nem lehet, hogy nem arról az ikonról indítod, amiről kellene?
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Azt miért csinálhassa a chrome, hogy nem akar működni a fájlok le- és feltöltése? Egyik napról a másikra történt ez.
Azt csinálja, hogy először minden rendben aztán valamit szeretnék letölteni (pl képet, torrent fájlt, vagy éppen facebookról valamit), akkor a egyből elvesz a prociból 30%-ot és nem jön be semmi, hogy hova szeretném letölteni vagy ilyesmi. Ha utána kilépek a Chrome-ból nemtudok újra belépni, feladatkezelőből kell kilépnem és csak úgy jön vissza be. -
david5745
tag
google azt mondja, hogy az eddigi állapot volt bug-os, amikor nem vette figyelembe a böngésző a képernyőbeállítást. ettől függetlenül tényleg sokkal jobb lenne, ha meghagynák a választási lehetőséget a felhasználónak és nem kényszerülne ilyen win hackelésre.Tegnap tökéletesen működött ma bekapcsoltam a gépet és megint ocsmány és a parancsikonos dolog már nem segít rajta

Működik csak a DPI s pipát ki kell venni mert ha be van pipálva és hiába van cserélve/újra beírva a "/high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1" nem működik
remélem csinálnak vele valamit mert semmi kedvem mindig újra írogatni -
laszlohu
addikt
Üdv!
Valami megoldás erre a pár napja előforduló hibára, hogy legtöbb gif és néhány videón induláskor fekete négyzetek borítják a felős részét kb. 5 másodpercig, de utána jó lesz, újrajátszáskor nem lesz már ilyen, de oldal újratöltésnél igen? Más gépen nem volt, illetve ezen a gépen már újraraktam a videodrivert (hátha, de nem az volta ludas), illetve a Chrome is újratelepült. Win 10-en fut, mellesleg.
Előre is köszönöm a választ!

Próbáldd meg a béta verziót, sebességben legalábbis 2* gyorsabb, számomra meggyőző volt,
+ állítólag kevesebb memóriát fogyaszt, persze letiltott adobe flash playerrel!!! -
benfolds
őstag
Hali!
Most komolyan ekkora gyökér a Google, hogy megmarad így, hogy egy csomó embernek rosszul jelennek meg az oldalak, a könyvjelzősáv stb?! Nem véletlenül van a Win.-ben 125%-ra állítva. Én pl. vmi hangyaf@sznyi betűket látnék a laptopon, ha nem úgy lenne.
Amikor nálam elcseszték, majd mindent átállítgattam, aztán még úgy sem volt jó 1-2 oldal. Megcsináltam az itt leírt dolgokat is, a parancsikonnál, úgy sem változott meg a könyvjelzősáv, és az oldalak közül is volt ami tök hülyén jelent meg. Remélem valamelyik másik böngészőnél észbe kapnak, és kihasználják most a Google "szemétségét".
google azt mondja, hogy az eddigi állapot volt bug-os, amikor nem vette figyelembe a böngésző a képernyőbeállítást. ettől függetlenül tényleg sokkal jobb lenne, ha meghagynák a választási lehetőséget a felhasználónak és nem kényszerülne ilyen win hackelésre. -
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Valami megoldás erre a pár napja előforduló hibára, hogy legtöbb gif és néhány videón induláskor fekete négyzetek borítják a felős részét kb. 5 másodpercig, de utána jó lesz, újrajátszáskor nem lesz már ilyen, de oldal újratöltésnél igen? Más gépen nem volt, illetve ezen a gépen már újraraktam a videodrivert (hátha, de nem az volta ludas), illetve a Chrome is újratelepült. Win 10-en fut, mellesleg.
Előre is köszönöm a választ!

-
Akelaus
senior tag
be kell pipálni, hogy figyelmen kívül hagyja a win-es beállítást a chrome. nálam sem működik amúgy, én is pont azokat a beállításokat használtam eddig 24" monitoron, amit te írtál.
egyébként úgy tűnik, hogy marad a dolog:
Sorry for the confusion. There’s a Windows setting that allows you to change the size of text and other items on your desktop to be smaller or larger (“scaling”). Prior to Chrome 54, Chrome displayed only at 100% scale even if you had adjusted your computer’s scaling to be larger at 125% due to bugs in the way Chrome handled scaling.
In Chrome 54, we've fixed many of these bugs and re-enabled support for 125% scale. As a result, Chrome's UI (i.e. icons, address bar, etc.) will appear larger than before when your system is set to 125% scale because it is now displaying properly. If you're seeing large UI and you didn't intend for your system to be at 125% scale globally, you can change it back to 100% as follows:
On Windows 7, go to Control Panel > Appearance and Personalization > Display ("Make text and other items larger or smaller") and click the radio button next to "Smaller"
On Windows 8, go to Control Panel > Display and drag the slider underneath "Change the size of of all items" so that it reads “Smaller.”
On Windows 10, go to Settings > System > Display and drag the slider underneath "Change the size of text, apps, and other items" so that it reads 100%.
If you’d like to further adjust your zoom settings specifically in the way Chrome displays websites, you can set your page zoom settings by going to chrome://settings > show advanced settings > web content > adjust your page zoom to what you’d prefer.Hali!
Most komolyan ekkora gyökér a Google, hogy megmarad így, hogy egy csomó embernek rosszul jelennek meg az oldalak, a könyvjelzősáv stb?! Nem véletlenül van a Win.-ben 125%-ra állítva. Én pl. vmi hangyaf@sznyi betűket látnék a laptopon, ha nem úgy lenne.
Amikor nálam elcseszték, majd mindent átállítgattam, aztán még úgy sem volt jó 1-2 oldal. Megcsináltam az itt leírt dolgokat is, a parancsikonnál, úgy sem változott meg a könyvjelzősáv, és az oldalak közül is volt ami tök hülyén jelent meg. Remélem valamelyik másik böngészőnél észbe kapnak, és kihasználják most a Google "szemétségét".
-
david5745
tag
oké, van isten: ha kiegészítem a tegnapi chrome ikon/tulajdonságok/kompatibilitás/"a képernyő méretezésének letiltása nagy dpi beállítás esetén" kipipálását azzal, hogy a chrome ikon/tulajdonságok/parancsikon/cél: "xxxxxx" után szóközzel elválasztva ezt beírom: /high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1
úh
Köszi így minden helyre áll

-
tknof1871
őstag
Üdv! Ha fel akarok olvastatni szöveget magyarul akkor néha felhasználom a google fordítót. Bemásolom a boxba a szöveget és klikk a Meghallgatás ikonra. De nagyon lassan olvas. Lehet állítani h gyorsabban olvassa fel?
-
benfolds
őstag
be kell pipálni, hogy figyelmen kívül hagyja a win-es beállítást a chrome. nálam sem működik amúgy, én is pont azokat a beállításokat használtam eddig 24" monitoron, amit te írtál.
egyébként úgy tűnik, hogy marad a dolog:
Sorry for the confusion. There’s a Windows setting that allows you to change the size of text and other items on your desktop to be smaller or larger (“scaling”). Prior to Chrome 54, Chrome displayed only at 100% scale even if you had adjusted your computer’s scaling to be larger at 125% due to bugs in the way Chrome handled scaling.
In Chrome 54, we've fixed many of these bugs and re-enabled support for 125% scale. As a result, Chrome's UI (i.e. icons, address bar, etc.) will appear larger than before when your system is set to 125% scale because it is now displaying properly. If you're seeing large UI and you didn't intend for your system to be at 125% scale globally, you can change it back to 100% as follows:
On Windows 7, go to Control Panel > Appearance and Personalization > Display ("Make text and other items larger or smaller") and click the radio button next to "Smaller"
On Windows 8, go to Control Panel > Display and drag the slider underneath "Change the size of of all items" so that it reads “Smaller.”
On Windows 10, go to Settings > System > Display and drag the slider underneath "Change the size of text, apps, and other items" so that it reads 100%.
If you’d like to further adjust your zoom settings specifically in the way Chrome displays websites, you can set your page zoom settings by going to chrome://settings > show advanced settings > web content > adjust your page zoom to what you’d prefer.oké, van isten: ha kiegészítem a tegnapi chrome ikon/tulajdonságok/kompatibilitás/"a képernyő méretezésének letiltása nagy dpi beállítás esetén" kipipálását azzal, hogy a chrome ikon/tulajdonságok/parancsikon/cél: "xxxxxx" után szóközzel elválasztva ezt beírom: /high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1
úh
Új hozzászólás Aktív témák
-
23900 - 23801
34186 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Google Chrome
- (kiemelt téma)
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ford topik
- Marathon: PVE-mód jön, a Bungie vázolta a következő szezont
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 45.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i5 6500 16GB DDR4 128GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T2 Plus 400W
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- ÚJ Lenovo IdeaPad 1 - 15.6" FullHD - Ryzen 3 7320U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - 2 év gari
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 7900 16GB Jonsbo D31 TG fehér ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár találtam bővítményt is közben (The Great Suspender) és valszeg az marad, mert be lehet állítani, hogy mondjuk csak 5 perc után aludjon el. Ez azért fontos, mert ha a háttérben futott lapon pl. pont félbehagyom egy rövid ideig egy hozzászólás írását, ha elalszik gondolom elveszik a szöveg.

)
)

remélem csinálnak vele valamit mert semmi kedvem mindig újra írogatni