Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CyberJedi

tag

válasz sz.j #39217 üzenetére

sz.j. félreértettél, a gagyi alatt azt értettem, hogy ha simán átállítok mindent manuálisra (sebességeket), már be sem bootol a lap. mivel nem ment a nagy OC, gondoltam próbáljuk meg pár megahertz-el először, FSB-t növeljük meg 1-2-3-al pl. És nem bootol.

Ez a gagyi.

A te eredményeid szépek.

CMOS reset volt, értek a témához, de nincs most fél napom, főleg nem több napom, kibogarászni, miért nem megy RENDELTETÉSSZERŰEN az OC. A hócipőm tele van már azzal, hogy fel kell FEDEZNI egy BIOS-t. Pl. a 965P-nél arra kellett rájönni, hogy a "Legacy USB"-t DISABLED_re kell tenni, ha OC-zel. Halandó erre rá nem jön. Persze fél évvel később már kint volt a fórumokon. De nekem magamnak kellett kikísérletezni anno.

Miért nem tud csak MŰKÖDNI egy BIOS, úgy, ahogy kell??? :)

Főtémára visszatérve, minden próbáltam, amit tudtam, nem vagyok kezdő, mégsem bootol rendesen.

Ha azt mondjátok, könnyen kezelhető az OC a P35-DS4-ben, akkor hajlok a váltásra.

Ha pepecselni kell vele örökké, akkor maradok a lapomnál, alapon (LOL).

Egyre inkább érdekel, hogy az ASUS, meg egyéb AMI BIOSos lapokkal mennyivel könnyebb az élet, mert a GIGÁból kezd elegem lenni így, pedig nagy hívője voltam.

Jedi out.

(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''

Új hozzászólás Aktív témák