- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberJedi
tag
sz.j. félreértettél, a gagyi alatt azt értettem, hogy ha simán átállítok mindent manuálisra (sebességeket), már be sem bootol a lap. mivel nem ment a nagy OC, gondoltam próbáljuk meg pár megahertz-el először, FSB-t növeljük meg 1-2-3-al pl. És nem bootol.
Ez a gagyi.
A te eredményeid szépek.
CMOS reset volt, értek a témához, de nincs most fél napom, főleg nem több napom, kibogarászni, miért nem megy RENDELTETÉSSZERŰEN az OC. A hócipőm tele van már azzal, hogy fel kell FEDEZNI egy BIOS-t. Pl. a 965P-nél arra kellett rájönni, hogy a "Legacy USB"-t DISABLED_re kell tenni, ha OC-zel. Halandó erre rá nem jön. Persze fél évvel később már kint volt a fórumokon. De nekem magamnak kellett kikísérletezni anno.
Miért nem tud csak MŰKÖDNI egy BIOS, úgy, ahogy kell???
Főtémára visszatérve, minden próbáltam, amit tudtam, nem vagyok kezdő, mégsem bootol rendesen.
Ha azt mondjátok, könnyen kezelhető az OC a P35-DS4-ben, akkor hajlok a váltásra.
Ha pepecselni kell vele örökké, akkor maradok a lapomnál, alapon (LOL).
Egyre inkább érdekel, hogy az ASUS, meg egyéb AMI BIOSos lapokkal mennyivel könnyebb az élet, mert a GIGÁból kezd elegem lenni így, pedig nagy hívője voltam.
Jedi out.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kés topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged