Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taxi
aktív tag
P35-DS3-ba Q6600mellé ramot akarok venni.Szerintetek geil ultra 2x1024/800MHz,vagy inkább 1066?Észre fogom venni a gyakorlatban azt a tízezer forint különbséget?
-
FefeeX
veterán
Mi a jelenlegi harci helyzet P35-DS3 ügyben? Kinek milyen BIOS-szal vitte a proci a maxot?
Csak mert egyesével végigflesselgetni sajna nincs időm... Megcsinálnám ha lenne... -
sz.j
nagyúr
Köszi az infót.
A hangjáról tudna esetleg valaki valami tapasztalatot mondani?
-
sz.j
nagyúr
Van valakinek tapasztalata a Cooler Master Hyper TX2 hűtővel?
Föleg a hűtés milyensége és a halksága/hangossága érdekelne. -
_ak_
addikt
Valaki tudna dobmi nekem egy linket AMD és intel proc. összehasonlításról? Van 1 ismerős aki azt állítja, h itt olvasta a PH-n, h az AMD 6400es, odabassza az 150K-s quadot. Én speciel azt semtudtam, h sírjak vagy röhögjek, de ő már a 2. olyan ember akit ismerek és mindeképpen AMD-t akar, mert az naggggyon jóó.
Gondoltam mutatok neki vmi összehasonlítót, de Istenemre mondom én képtelen vok használni a keresőt. Vmi anti _ak_ mechanizmus van ezekben, csaka a guugli megy.
-
jercsi
tag
Alapfeszen 3ghz ,de azt hiszem szecska bátyónk már 3,6 is kisajtolt belőle ....
-
Pubszon
veterán
P35-DS3-al van vkinek tapasztalata hogy mennyire lehet benne huzni a Q6600-at?
-
tlac
nagyúr
válasz
Bile Demon #15271 üzenetére
plusz méri a proci fogyasztását is
-
Bile Demon
őstag
SZVSZ ez az energiatakarékos mókázás nem rendelkezik gyakorlati haszonnal. nem lesz stabilabb tőle a lap, csak felesleges rizikófaktort visz a rendszerbe.
azzal, hogy kis CPU terhelésnél lekapcsol néhány fázist, maximum a néhány fázis kapcsolási veszteségét tudja megspórolni. Az összes veszteség nem lehet több néhány wattnál... ennek kikapcsolja a felét kétharmadát, na bumm. cserébe az 1 maradó fázis 4x jobban lesz terhelve és annak nő meg kicsit a vesztesége. összeségében nem sokat lehet így nyerni.
értelemsebben is lehet védeni a környezetet.
Azzal ha megtartod a régi alaplapot és nem dobod ki.
Amikor a pirosnál várakozol leállítod a motort.
stb.Amúgy, aki a csili vilire vágyik annak jó lehet, szépen látszik a ledeken, hogy minél több fázis aktív annál többet zabál a proci. akinek ez kell...
-
-
DroneZ^
őstag
rendben, de ha igaz amit mondtal, akkor valtoznia kellene, de nem! mert az idözitések picit sem változtak... vagy csak nem jelzi? Na és a HPET az mi?
Másik probléma:
Felraktam a legujabb INF-et LAN drivert Biost. Továbbra is megszakad a net bizonyos idökönzönként... óránként, 2órénként, féloránként össze vissza de megszakad... És szerintem a volt amd-s konfigomhoz képest késik is. (csben nagyon ugy tünik hogy levagyok maradva fél másodperccel, engem lemakkolnak 1 golyoban, válasznak 1 tár sem elég, nforce4 ultra nem volt ilyen
)
-
fjani
tag
Helló gigamágusok ! A múltkori problémám továbbra is fenáll (11388 hsz. miszerint ha IDE-s vinyót teszek a lapra nem indul a rendszer) csak annyit változott hogy rászántam az időt hogy egyszer kivárjam elindul-e a z xp és kb 3-5perc boot után és talpra áll.A rendszer továbbra is egy 320-as satáson van és biosban beállítva hogy onnan bootoljon.A biost frissítetem az új f11-re de az sem segített.Mi lehet a gond?ha nincs az IDE kábelen semmi eszköz pikk-pakk betölt az xp.Várom a segítő ötleteket.
-
szasanyi
félisten
Használ valaki ilyen Kingston HyperX DDR2-1066 memória KITet? Elsősorban p35-DQ6 lapban szerzett tapasztalat érdekel, de ha ilyen nincs, akkor úgy egyáltalán tapasztalat ezzel...
-
jercsi
tag
Nekem a legnagyobb tuning eddig 3ghz volt fesz emelés nélkül , de az egyik cimbim azt mondta , pl a crysis az szereti a magas órajelű procikat , ő tuningolt és nagyon nagy változás volt ,egy próbát megér .....
-
jercsi
tag
Szecska vazzeg te aztán nem kímélted a procit 3,6 az kurva jó eredméyn mekkora voltot is adtál neki ! És milyen hőemelkedés jár ez !
-
DroneZ^
őstag
Biosban a tunning beálitasoknal a Performance Enhance miért van alapból is Turbo-n? Most visszaraktam Standard-ra... Mire jó ez a beállítás? HPET mode mire jo?
-
Mathiask
senior tag
válasz
Gorneck #15252 üzenetére
Ennyi? Ezt találtad?
A DES-t?
De hisz rev2.1 óta tudja a P35-DS3 is F11es Biosszal.
Írják is a 3mas pontban: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2748Most nem nagyon értem hogy miért van két különböző lap.
Máshol azt olvastam hogy P35-DS3 rev 2.1 nincs mert azt EP35-DS3nak hívják. Lehet ez? -
Gorneck
legenda
-
Mathiask
senior tag
Szórakozol itten, persze hogy megnéztem ezzel kezdtem.
Pedig még az összehasonlítás se működik a kiba.. weboldalukon firefox alatt
Na nem mintha abban bármi is benne lenne. És kurvára nem látok különbséget. Ennyi erővel amivel beírtad ezt a sort már rég elmondhattad volna nagy mester hogy mi a szitu ahelyett hogy fárasztasz engem meg magadatt itt.
-
Muréna
őstag
válasz
szecska24 #15245 üzenetére
talán mert régi?
legújabb béta, csak neked, csak most -
szecska24
tag
btw: valamiért a cpu-z nem adja meg helyesen a vcore-t.
-
Mathiask
senior tag
Most akkor a rev2.1es P35-DS3 és az EP25-DS3 között nincs semmilyen különbség?
-
szecska24
tag
-
hossszú
őstag
Vettem a ramok hutesere egy OCZ XTC hutot de a VGA-tol nem tudom a gyari felfogato szettel hasznalni a DQ6-os lapomon, szivesen vennek otleteket hogyan tudnam hasznalni.
A postasgumit hagyjuk ki a sorbol nem az en stilusom. -
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
válasz
audi100td #15227 üzenetére
Elvileg ezzel a progival lehet teljesen kiélvezni az ahc, de főként a raid előnyeit/lehetőségeit, én technikailag nem nagyon tapasztaltam semmi változást amióta feltettem és nem is tok állítani semmit (valszeg konkrétan raidhez van), de ennek elléne fent van me azt írták, h kell (mármint az intelesek
-
_ak_
addikt
válasz
audi100td #15221 üzenetére
Próbáltad más lapban is? Nekem is "pattog mint az állat", de a sentinel szerint még mindig 100% és én sem is tapasztaltam semmi teljesítmény visszaesést. Melyik driver van fönt (intel ahci? ver.? intel matrix storaget feltetted? és miután ezek mindegyik frissítve van sztem küldj egy riporot a hdsentinelnek, azut kiderül , h romlik-e vinyó vagy csak egyszerűen ilyenek. Én már azon is filóztam, h lehet ,h mindenkinek pattog csak, eddig nem vettem észre.
Mondjuk, h gorni, h kapcsolta be az NCQját az rejtély számomra.
-
audi100td
nagyúr
Hali,
Nem tapasztalt valaki eddig prolémát a Sata vezérkőkkel?
Mert mind2 vinyóm pattanó hangot ad ki néha, akár AHCI vagy IDE módban, pedig mind2 szinte új, egyik 1 hónapos, másik 2 hetes (1 WD és 1 Seagate). Másik tápegységgel is próbáltam, illetve cserélgettem a Sata kábeleket, kiprobáltam már vagy 4 különböző Bios-t, meg több féle driver-t, de semmi változás. Vinyós topikba már próbáltam megoldást keresni, de senki nem tudott rá választ.
Előre is kösz a válaszokat. -
Bernyó84
aktív tag
Észrevettem, hogy a bios-ban mikor belépek és húzni akarom a procit, akkor a szorzó csak 9-esen van? Holott egy E4500-as szorzója nem 11? Manuálisan be is tudom állítani 11-re, de gyárilag miért nem áll 11-en?
-
Bernyó84
aktív tag
... meg még raktak rá egy SPDIF out -ot is.
-
Bernyó84
aktív tag
Jaj... Valamit elnéztem. DS3R Rev2.1-em van, de csak sima P35C, nem pedig EP35C. Ezért nincs ennek ledek. Akkor az elején valami mást láttam
. Vagy mégis?
[link] -
jercsi
tag
Jaja van olyan progi rajta csak nekem nem ment valami sikeresen ,na mindegy ha megjön az isten átka kiváncsiságből még egyszer megpróbálom .....
-
jercsi
tag
Frissíts biost a p35ds3 ban egy két dolog még jól jöhet benne ,csak a bootolási képet ne variáld mert akkor halál a lapra .....
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest