Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Mit értesz "gigabyte saját driver" alatt? Amúgy milyen SATA vezérlő drivert használsz? SSD-hez én mindig az AMD legfrissebb SATA driverét telepítem. Itt van link az első hsz-ben alul.
-
khorvat
senior tag
Vmi van és nem az igazi ezt meg tudom erősíteni, nekem Cruciual M4 128GB SATA3 SSD van meghajtva Marvell 9128 sata3 vezérlővel. Gyári értékek 415/175 ehhez képest 380/160 amit ki tudok hajtani, SATA2 vezérlőn pedig 270/190! szal ezek szerint tud az SSD írni gyári érték felett is az új firmware révén de vhogy SATA3-on keresztül ez nem jön át, a 270 pedig ugye a SATA2 fizikai maximuma miatt annyi csak!
-
Lui76
őstag
2009 öszén vettem már ezt a procit lapot , akkor húztam egy ideig aztán nem is jártam erre nagyon , csak most hogy a GTX460 meglett. Megnézem mi meddig jut aztán lehiggadok
Futott már 3950-en is a procko régen , de nem volt stabil.
Szerintem ha mindent húzok a 400-as táp is már a határon lehet .Cadal : Én kb az összes biost végigjártam mivel rev 1.0 első verziós a lap .
És régen nem tudtam 2500-ös NB frekit kihozni szerintem . -
mpierre
veterán
-
Allien
veterán
770TA-UD3 (21.500) - GA-MA790XT-UD4P (23.990). Ergo, nem olyan nagy az az árkülönbség.
Legalábbis, most ilyen ajánlataim vannak, illetve, mivel nincsen ott 770TA-UD3, ezért az árkülönbség még kisebb is, sőt! Akár még drágábban is megvehetem, mert árlistákat nézve, van, ahol 24-25 felett "kapható". Kaptam még ajánlatot más márkára is, de nem tudom...
-
Zoli-206
senior tag
Én most vettem a gépem, sokáig várakoztam, hogy USB 3.0-s új szériás giga lapom lehessen, mire megjelent, mentem, megrendeltem a gépet. Javában megrendelés alatt volt, amikor felröppent a hír, hogy tavasszal új lapkakészlet lesz AMD-nél. Aztán rájöttem, ha mindig várnék az újra, akkor sose lenne új gépem
-
eszgé100
őstag
írta, hogy az első kettőben megy, a színek szerint azok vannak párban.
Domc30: úgy próbáltad, hogy csak egy modult használsz?
egy teszt erejéig csak egyet tegyél bele, azzal próbáld ki, hogy mennek-e a slotok. szerintem valamelyik hibás, és így ki tudod deríteni. egyébként tényleg nem ez a lapod topikja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest