Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
old gray
üzenetére
Na, igen. Nem volt sok időm tökölni vele, mert egy egész napot azzal szívtam, hogy az egyik modul hibás volt. Nem bírtam feltelepíteni semmit sem, mert azonnal kifagyott. Aztán egy modullal sikerült elérnem ezt az eredményt, ami stabil volt XP és Win7 alatt is. Ha tovább emeltem az órajelet, akkor XP alatt már kifagyott, ezért ez lett a végleges. Nem olyan rossz, csak ha több időm lett volna, akkor biztosan tudok rajta hangolni. Másnap már elvitték a gépet, majd csak akkor látom újra, ha megjön a hibás memória helyett az új.
DDR2-vel magasabb órajelen is megy, 984 MHz-en még stabil a 800 MHz-es Kingmax. Valószínüleg DDR3-ban sem rossz annyira a Kingmax, mint amilyennek néhányan kikiáltják, csak éppen nem kaptam mást normális áron, mint ezeket a Kingston modulokat. Igaz, hogy 10.650 forint volt darabja, tehát nem volt túlárazva.
Cadal és Gábor! Nektek is köszönöm a véleményezést.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest