Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Matt23
tag
Sajna még mindíg újraindulgat a gépem abszolut rendszertelenül, de a videokra különösen érzékeny. Mondjuk nem is foglalkoztam ezen bajával már jó pár hete, viszont ma gondoltam egyet és áttettem a sárgából a pirosba a memóriát és láss csodát ment egy darabig, aztán újraindul és vagy 5ször ki is fagyott egymás után, sokszor windows töltéskor, bejelentkezéskor stb. Aztán a másik sárga foglalatba raktam át a memot és ott meg totál behalt. Visszatettem az eredetibe ahol volt és most megint megy. Valaki esetleg hozzá tud szólni a dologhoz? Most a lap (DS3) vagy a memo (Kingmax mars 512, 800-as) a rossz
Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest