- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
Halló, van itt még valaki..?
Érdekességképpen:
Gond nélkül használtam a gépet (DS3 rev. 1, F14, Win7 64bit), amíg csak az ICH8 sata csatlakozókat használtam, hdd-kel és egy dvd-vel.
Aztán áttértem ssd-re, amit a lila (jMicron) sata csatlakozóra kellett kötnöm, mert az AHCI csak azon működik (az ICH8 implementációja nem teljes). Azóta az összes olyan Win-frissítés, ami gép-újraindítással járt, gondot okozott.
A lilára kötött ssd és hdd hibátlanul működik, de az ICH8-ra kötött sata adattároló hdd-k fat-táblája elcsesződött, csak lassan lehetett olvasni, chkdsk, szívás.A legutolsó frissítés előtt adatmentés, majd lekapcsoltam az ICH8-ra kötött hdd-t, ám a frissítés után a windows csak akkor indul, ha továbbra sem kapcsolom az ICH8-ra a hdd-t, és a lan-vezérlő is rendszeresen eldobja a hálózatot. Utóbbi a lan-vezérlő le-/visszakapcsolása után megjavult.
Megoldás: Az alaplap teljes áramtalanítása után az ICH8-ra kötött hdd-kkel is gond nélkül indul a windows... Tehát ez a lap a Win7-frissítések során nem megfelelően kapcsolódik ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Minden, ami hőszivattyú
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest