- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
Halló, van itt még valaki..?
Érdekességképpen:
Gond nélkül használtam a gépet (DS3 rev. 1, F14, Win7 64bit), amíg csak az ICH8 sata csatlakozókat használtam, hdd-kel és egy dvd-vel.
Aztán áttértem ssd-re, amit a lila (jMicron) sata csatlakozóra kellett kötnöm, mert az AHCI csak azon működik (az ICH8 implementációja nem teljes). Azóta az összes olyan Win-frissítés, ami gép-újraindítással járt, gondot okozott.
A lilára kötött ssd és hdd hibátlanul működik, de az ICH8-ra kötött sata adattároló hdd-k fat-táblája elcsesződött, csak lassan lehetett olvasni, chkdsk, szívás.A legutolsó frissítés előtt adatmentés, majd lekapcsoltam az ICH8-ra kötött hdd-t, ám a frissítés után a windows csak akkor indul, ha továbbra sem kapcsolom az ICH8-ra a hdd-t, és a lan-vezérlő is rendszeresen eldobja a hálózatot. Utóbbi a lan-vezérlő le-/visszakapcsolása után megjavult.
Megoldás: Az alaplap teljes áramtalanítása után az ICH8-ra kötött hdd-kkel is gond nélkül indul a windows... Tehát ez a lap a Win7-frissítések során nem megfelelően kapcsolódik ki.
-
-
gelbelex
őstag
válasz
Bluegene #3894 üzenetére
Az iPon-nál jegyzett négymagosok közül csak a Q6600-ast írja támogatottnak a Gigabyte... Ezért kérdeztem, hátha valaki már kipróbált benne másik négymagost is...
Rev. 3.3-ad van?
A 2.0-hoz és az 1.0-hoz a Gigabyte nem támogatja az E5200-ast. -
gelbelex
őstag
Sziasztok!
DS3 rev. 1.0-ás lapom van, E6400-zal használom.
A mai négymagos processzorok közül valamelyiket próbálta már valaki benne?
Ezek a support list-ben már nem nagyon szerepelnek...Esetleg valahol info?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest