- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Kicsit leült a topik, úgy látom.
Nemrég szerváltam 2x1g 1066-os ocz memcsit, aztán kicsit tesztelgettem. FSB-vel szinkronban 470mhz-et sikerült elérnem vele (ddr940) 4-4-4-12-ben, alap mch feszültségen. Érdekes volt, hogy jópár mhz-et hozott az, hogy átállítottam a biosban a "memory performance enhance"-ot fast-ra, később turbo-ra, pedig azt hittem az valami durvább időzítéseket alkalmaz... Szóval aki "falba ütközik", annak érdemes megpróbálnia átállítani normal-ról, illetve alapesetben is szerintem nem lesz instabilabb. (vagy csak az ocz-k szeretik?)Kérdés pedig: van olyan bios, amivel tényleg nem szarakszik poweroff után, ha húzva van az fsb? Mert nekem f13 van benne, és gyakran van hogy full stabil, kikapcsolom, és nem indul el. És csak úgy hajlandó elindulni, ha kiveszem az egyik ram modult. Ha kicserélem a 2 modult akkor is indul, ha benn van a 2, és single channelben van, akkor is indul, csak dc-ben nem. És csinálta ezt az előző ramjaimmal is, úgyhogy azokra nem gyanakszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest