Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Kicsit leült a topik, úgy látom.

Nemrég szerváltam 2x1g 1066-os ocz memcsit, aztán kicsit tesztelgettem. FSB-vel szinkronban 470mhz-et sikerült elérnem vele (ddr940) 4-4-4-12-ben, alap mch feszültségen. Érdekes volt, hogy jópár mhz-et hozott az, hogy átállítottam a biosban a "memory performance enhance"-ot fast-ra, később turbo-ra, pedig azt hittem az valami durvább időzítéseket alkalmaz... Szóval aki "falba ütközik", annak érdemes megpróbálnia átállítani normal-ról, illetve alapesetben is szerintem nem lesz instabilabb. (vagy csak az ocz-k szeretik?)Kérdés pedig: van olyan bios, amivel tényleg nem szarakszik poweroff után, ha húzva van az fsb? Mert nekem f13 van benne, és gyakran van hogy full stabil, kikapcsolom, és nem indul el. És csak úgy hajlandó elindulni, ha kiveszem az egyik ram modult. Ha kicserélem a 2 modult akkor is indul, ha benn van a 2, és single channelben van, akkor is indul, csak dc-ben nem. És csinálta ezt az előző ramjaimmal is, úgyhogy azokra nem gyanakszom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WOT - Roham
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI PRO B650-S Wifi AM5 alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest