- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Nálam vízhűtés lesz, szóval proci venti nincs
Az északira gondoltam, hogy teszek egy 5V-on hajtott kis ventit, hogy ne melegedjen nagyon, csak még nem tudom, hogy alulról teszem rá, vagy felülről. Alul lehet nem fog elférni a PCI-e miatt.
Azóta tovább reszeltem, de már a lamella is fogy, és még mindig sárga szine van. vagy is olyan vörösessárga. Én a lamellából reszeltem ki a ps/2-es port mögötti résznél, ott ahol a kanyar van a két fet hűtés pipe-ja közt. Ott a szélső lamellához egész jól hozzá lehetett férni reszelővel.Meg ahogy néztem egy fehér lapot tettem alá, ami "porlik" belőlle az sem alu színű
P35 tény, hogy modernebb deszka, mondjuk nekem szimpatikusabb az x38 és x48 széria, de ez már mindegy, szubjektív dolog.
A p35-ön láttam képen is, hogy sok minden változott. Ott hány fázis van? 6 vagy több?
Azért a dq6-nál sztem csak lesz vmi pici plussz, hogy nem 6 db olyan tekercses izé van rajta, hanem 12?!
Ez a virtuális 12-t hogy értetted amúgy, ha egyszer 6 fázis van? Fura nekem ez a "virtuális 12" elnevezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest