- Azonnali informatikai kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Apple MacBook
- 65 wattos Socket AM4 platformon alapuló, passzív PC az Arctic portfóliójából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- HiMedia lejátszók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
előkerestem a lapot (benne egy e6400, meg 2x1 giga 1066-os a-data extreme edition, majd egy vmikori netes géphez raktam el, azt hiszem pocséklás)
az ott tényleg réz, ahol mondod
karcold meg az nb bordáját, na az már nem rézén így hűtöttem még régen az északi hidat
(kis northq venti, azt hiszem 7V-on ment)P35 tény, hogy modernebb deszka, mondjuk nekem szimpatikusabb az x38 és x48 széria, de ez már mindegy, szubjektív dolog.
p35 elég jó lap, volt giga p35 ds4-em, nagyon könnyedén ment benne a tuning
x38, x48-at annyira nem szeretik az emberek, nem megy olyan jól az fsb tuning benne, plusz eléggé melegszikA p35-ön láttam képen is, hogy sok minden változott. Ott hány fázis van? 6 vagy több?
ugyanez a 6, virtuális 12 felállás van
Ez a virtuális 12-t hogy értetted amúgy, ha egyszer 6 fázis van? Fura nekem ez a "virtuális 12" elnevezés.
giga nevezi így
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Garmin topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- PlayStation 5
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest