Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Engem sose érdekelt miből van...
Ahogy az sem, hogy milyen pl ellenállásokat raknak a lapra...tetszett a felépítése és megvettem. Évek során bizonyított...ennyi.Kb 10-20 perc alatt elszoktam dönteni, hogy milyen lapot varázsolok a gépembe...persze ebből 5-6 perc a pénztárcám bámulása...
-
tlac
nagyúr
előkerestem a lapot (benne egy e6400, meg 2x1 giga 1066-os a-data extreme edition, majd egy vmikori netes géphez raktam el, azt hiszem pocséklás)
az ott tényleg réz, ahol mondod
karcold meg az nb bordáját, na az már nem rézén így hűtöttem még régen az északi hidat
(kis northq venti, azt hiszem 7V-on ment)P35 tény, hogy modernebb deszka, mondjuk nekem szimpatikusabb az x38 és x48 széria, de ez már mindegy, szubjektív dolog.
p35 elég jó lap, volt giga p35 ds4-em, nagyon könnyedén ment benne a tuning
x38, x48-at annyira nem szeretik az emberek, nem megy olyan jól az fsb tuning benne, plusz eléggé melegszikA p35-ön láttam képen is, hogy sok minden változott. Ott hány fázis van? 6 vagy több?
ugyanez a 6, virtuális 12 felállás van
Ez a virtuális 12-t hogy értetted amúgy, ha egyszer 6 fázis van? Fura nekem ez a "virtuális 12" elnevezés.
giga nevezi így
-
tlac
nagyúr
látszódnia kellene
én csavarhúzóval karcoltam meg és a festék leporlott róla, alatta pedig szürke volt
(de lehet mindjárt kidúrom a szekrényből és újra megnézem)a dq6-nál ez csak virtuálisan 12, vmi olyasmi, mint ahogy írod, csak a tekercsek száma van duplázva, tehát valójában csak 6 fázisos
egyébként biztos nem lesz hűvösebb, mint a ds4
elég annyi levegő neki, amit a proci hűtője oda kavarp35-nél cserélték a feteket, choke-okat (kocka) azok sokkal hűvösebbek lettek
-
Gorneck
legenda
Le kell szedned...de ezt hogy gondoltad? Most komolyan! Annak a lapnak zéró értelme...dísz...hozzánemértőknek vakítás...
Azért linkeltem amit linkeltem itt van a hátlap része valszeg ilyen a 965ös DQ6 krézije is, a hogy váltsd ki azt a kacatot is ott van a képeken...ez legyen a célod...nézd már meg... -
Gorneck
legenda
Nézd meg a képeket...de nem értem minek veszed DQ6ot...DS4 is tökéletes...nem leszel előrébb...kicsit olyan érzésem van, hogy beakarod csak magad biztosítani egy drágább lappal...pedig nem leszel vele előrébb...
-
Gorneck
legenda
Így volt feltéve a giga oldalára...de nem ott kell kutakodni ilyen esetben...ott az intel oldala.
Kingmax nagyon is jó ram...nem javítottak semmit csak szólok, legalábbis saját szemmel még sose tapasztaltam az ellenkezőjét...ami ez első reves MCHval is okádékul ment az az újjal se ment jobban...4 kit ramos tapasztalat ez...majd P35be szárnyalt mind...200mhz-et számított...sőt...1 időzítést lehetett fogni egyes kiteknél. Persze lehet csak Én fogtam ki olyan ramokat amiket rühellt a 965.
A rendszered magasan tesz a ramra...ha már megy és látszik a 4 giga jó vagy...800 Cl4nél jobb nagyon nem is kell.
A másik dolog, hogy konkrét dokumentációt sose láttam, hogy mit szögeltek az új MCH revekbe...egyébként nem mondom kétszer, hogy fesz ellátási gondok miatt voltak gondok a ramokkal...aminek aztán nem sok semmi köze egy MCH rev váltáshoz..bár kitudja...nem értek Én ehhez...X38 és X48 egy kula...de Te tudod...
-
tlac
nagyúr
-
Gorneck
legenda
Csak hogy megnyugodjál...az nem PH-s oldal, hanem az enyém...kár hogy egyes emberekbe annyi ész nem szorul, hogy az illetékest keresse és egy oldal alapján elkezd össze vissza beszélni...
1. Az oldalamra felrakott táblázatok mind a hivatalos giga oldalról származnak.
2. Az express elnevezésnek semmi köze az egészhez. Mármint a chipset revhez.
3. A 965 köztudottam nagy rakás fos ram kezelés gyanánt.
4. A ram kezelésen ezen az új mch rev kiadás sem segített.Jó ram kezelést akarsz p35öt vagy p45öt vegyél...
Holnap elkezdem lepucolni a gigaoldalakat az FTP-ről kicsit betelt a pohár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest