- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausztg
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémába szaladtam és lehet meghalt a lapom. Elindítottam egy játékot a gépen, ami nem volt túl Vista barát és kifagyott, se kép se hang. Rest mondom. El is indult faszán. Na egy kompatibilitási módot is megpróbáltam, ismét fagyi. Ezután ismét reset. Az alaplap elkezdte a szokásos kikapcs-bekapcs jelenséget, ami talán ismerős lehet itt a fórumon. Lehúztam a betápot és vártam 1 percet. Ezután el szokott indulni. Elindítottam, monitor feléledt és elkezdte frissíteni a main biost a backupból, majd befejezte és újraindult. No, azóta se kép se hang csak kikapcs, bekapcs. Nem pittyen, mind1, hogy teszek bele procit vagy nem, ram is mind1, már végigpróbáltam, tápot is próbáltam másikat (mellesleg 600-as Zalman tápom van, ami ugye FSP) Valakinél valami 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest