- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyamte
tag
az elsővel? Hmmm
kb. 1 éve történtreggel bekapcsoltam a gépet és puff nem kapcsolt be. Aztán kicsit piszkálgattam (bios reset, elemkivétel meg amit ilyenkor szokás csinálni) aztán bekapcsolt majd 2-3 másodperc után ki majd ismét be és ez így menne mostanáig
Beadtam gariba és kiderült hogy a áram ellátása volt baj:S.(vagy is az áram elosztóval ami a lapon van)
És aztán jött a mostani.
Most már működik rendesen a gép, ami azért érdekes, mert most húzva van, azt hiszem már írtam, hogy akkor is szarakodott, ha nem volt húzva, és akkor is ha húzva volt.
De most egy kicsit nagyobb a tuning, és most nagyon faján működik.
Érdekes alaplap****
Jelenleg 6750 esem van és itt járok
Feljebb nem nagyon enged.
De majd később próbálkozok.
Üdv Mátéegy kicsit OFF ****
(hülyeség, de leírom. Szerintem szívatnak az alaplapok.azért mert 1-2 hónapiig tökéletesen működik egy adott beállítással, és aztán megmakacsolja magát, és nem akar azzal a beállítással működni. Mindig egy kicsit nagyobb fesz kell neki
vagy az kell, hogy foglakozzak vele. Nem tudom. Meg múltkor átraktam egy másik házba a gépet és láss csodát akkor se működött
. Na de biztos velem van a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest