Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #5997 üzenetére
Lehetne jó, de nem igazán az. Lényegében aki talál egy nagyon jó búvóhelyet, az rebel-ként odaszalad és végig afk-olja. Viszont ha hunter vagy és nem vagy tisztában ezekkel a helyekkel, akkor egész idő alatt frusztráltan szaladgálsz körbe-körbe. Cserébe elég ha egy rebel-t fogsz máris kapsz annyi pontot amivel megérte.
Legrosszabb ha rebel-ként rögtön elején elkapnak. Ha nem nyer a csapat szinte semmi pontért gürcöltél percekig.
Volt ilyen meccsem már kettő, ahol rögtön elején elkapott, bemákolta hogy ott kezdte a kutatást: kaptam 65 pontot.
Viszont hunter-ként csak egy rebel-t kaptam el, aztán végig szaladgáltam a semmiért, mégis végül 185 pont járt. (felvettem a favor-t, ami felfedte búvóhelyüket, de mire odaértem és felmásztam ház tetejére lejárt, és már nem lettek meg)Ez megint egy alibi event, kigyűjtöm a pontokat a primogem-ért és egyéb jutalmakért, de ahogy megvannak már el is felejtem, soha többet. És ezzel szerintem a játékosok 99%-a így van.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szerintem is
-
F34R
nagyúr
válasz
Jah... eleg xar.
-
xeon forever
addikt
Szerintem undorito ez a mini game..
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #5995 üzenetére
Nemtudom. Nekem a PC-m egy lajhar.
De sokan panaszkodnak a PS4-es verziora. PS5-n mar nincs ez a helyzet.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #5993 üzenetére
neha a toltesi ido is majdnem annyi
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #5991 üzenetére
olyan 8k koruli. en csak a minimumot rakom le a trust rank miatt. kb eppen eleg is nekem ennyi belole napi szinten.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #5989 üzenetére
Csak kettovel vagyok lemaradva xD
-
F34R
nagyúr
Ez a hulye bujocska mekkora faszsag mar.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #5982 üzenetére
Jaa..
Nem termel napi 5000 coint sajnos.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #5980 üzenetére
Semmit.. palyaelem, openworld ott van ahol a core lapis farmolod a hegyen... ha szetutod akkor mobok vannak benne vagy kis allatkak. itt szimplan csak jol nez ki.
-
válasz
nonsen5e #5976 üzenetére
Hogy a csíterek ellen, ahaaam. Sose gondoltam volna
Nekem a vm azt jelenti, h a linux alatt is tudok használni win-es dolgokat (ha nagyon kell). Mondjuk ott is láttam már olyat, h kiírta vmi, h vm alatt inkább nem indulna el (teló fw / rom buheráló app), de pl. egy corel tök simán elfutkos. -
nonsen5e
veterán
válasz
body007 #5975 üzenetére
Amiért ring0 kernel hozzáférése is van az mhyprot.exe-nek is. Nem tud
kémkedniarról megbizonyosodni, hogy nem csalsz valamilyen módon, írod át a memóriacímtartományait, vagy botoló szoftvert futtatsz.
Külön fenntartok egy win10-es ssd-t a játéknak, amit akkor csatlakoztatok csak rá a gépre a többi helyett amikor játszom.xeon forever: Redditen van róla leírás, én pár hónapja próbáltam egyszer, nekem működött. GPU passthrough-val egész okés volt a performance is. Hogy most megy, azt nem tudom, máshogy oldottam meg a játékot (lásd 3 sorral feljebb).
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever #5969 üzenetére
VirtualBox-al tudsz egy gépen két oprendszert futtatni. Azokon meg elvileg két Genshin-t
Szerk.
Ja bocs olyvást tűnik nem olyan egyszerű, mint hittem -
F34R
nagyúr
válasz
Ahhh az nem eleg..
nekem kb ha a mostani karaktereket felupgradelned a hozza illo fegyverekkel, constelattional fixalnam az elcseszett dolgokat elmenne rengeteg penz. De mivel ez egy vegelathatatlan feketelyuk, kellene az osszes kinai befekteto bankegyenlege.
Addig is maradjon az hogy reggelente kitorlom a csipam es megyek dolgozni.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sarokba beállni bőven elég egy telefon is.
-
xeon forever
addikt
Eldöntöttem, hétvégén nyerek a lotton és végig viszem a Genshin Impactot....
Mindenestre kivancsi lennék mennyi pénzt kéne ràkölteni, meg idöt, hogy minden karakter ki legyen maxolva.
De saccra 3-4 magyar milla rámenne mire kimaxolgató lenne, és persze a bannerek kicsit ellehetetlenítik.
Azon kívül, hogy szép és jó ennél drágább játékom nem volt. Ketto Acc. sok sok euro. Havi 5 euro blessing.
Ja 2 acc. A 2. Acc nagyon menö mert a main accal szoktam coop gangsterkedni.
Ha valami hiányom van csak atmegyek 2nd accba lootolni,vagy ha a 2nd acc tolom akkor beallok vmi sarokba es boss fightokat a main acc.al tolom. Nemi nemu lehetoseg rejlik benne ha mar kezd unalmas lenni a game.
Hatrany 2 gepen kell futnia.
Megoldas kell vmi low power consumptions gep amin meg fut es oda csak be "joyinolsz". -
Shiro
senior tag
válasz
Sirandrish #5959 üzenetére
F34R #5960
Köszönöm, mindkettőtöknek, akkor egyelőre marad lvl70-es. A Skill-t és a Burst-öt még kihúzom hatosig. Az artifactoknak meg nekiállok, ha majd mindenki lvl 70+ lesz.
Az is egyébként jól halad a legtöbb karakter lvl60 közelében vagy afölött jár. Kivéve szerencsétlen Kaeya aki lvl23-as. Pedig gyakorlatilag marhajó Cryo-Physical lehetne belőle. Lévén, hogy C3-as, meg legutóbb az a alap bannerből kiesett az Aquilla Favonia.
Dehát Rosaria és Eula
----
A raktárház a napokban meglett lvl6-os ami annyit tesz, hogy már tudnék venni hetente 60 resint, ami tök jó, de jelenleg 26 birodalmi márka az óránkénti termelésem, ami nem sokkal kevesebb, mint a max 30. De így is úgy is 3 nap lenne kitermelni, mellette viszont 6 nap egy szint lépés, ami ugye 60 primogem, na meg megnyit újabb lehetőségeket, szóval inkább ez élvez prioritást.
Kis matek a végére.
Úgy saccolom, hogy egy Realm Layout-on belül, ha megvan minden terület és azokat okosan telezsúfoljuk, akkor simán lehet 40-50 ezer Adeptal Energy-nk.
A jelenleg maxos termeléshez pedig elég lesz majd csak 20 ezer. Szóval majd lehet jól kinéző zaccországot építeni maximális termelés mellett. -
Roland861010
veterán
Egy kis Childe kill, de azért jó lenne egy normális kontroller támogatás!
-
Sirandrish
legenda
válasz
xeon forever #5964 üzenetére
Ő már nekem is C6..
Mar gondolkodom is hogy fél kéne húzni, mert így elég komoly pazarlás -
xeon forever
addikt
Már csak 5 nap és még mindig nem esett a kis pyro mage... Kezdek szomorú lenni.
De legalabb Noell c6 lett. (50wish+ból). -
Sordoran
Topikgazda
Új kütyü, és nagyon hamar találtam rá egy megfelelő óra számlapot.
Xiaomi Mi Band 6, és android-on a Mi Band 6 app óralap kezelőben van szinte minden 5* karakterhez való. -
F34R
nagyúr
Mikor meglett, marmint Decemberben, akkor DPS volt. Physical. Majd abbol idokozben ilyen felig Geo Support/Bust (mert csak olyan artifactjaim voltak.) Most meg Support, de szeretnem a Shield Strenghtet az uj artival novelni, es mellette pedig egy jo Geo DMG-s Gobletet kifogni. Ezt persze mind azutan hogy felebredtem az almombol.
-
Shiro
senior tag
Zhonglit ki mire használja? Érdemes dps-ként kezelni, vagy inkább supportként állja meg jobban a helyét?
Fejből vagy 6-7 Artifact settet tudnék neki, s a bőség zavara mellett sajna csak korlátozott resinem van. -
nonsen5e
veterán
válasz
Sirandrish #5954 üzenetére
Egyáltalán semmilyen, még nem tartok ott, hogy a legjobb statokat keressem.
De tudom, ezt kapom az elmúlt 1-2 hét jó karakter rolljaiért. -
nonsen5e
veterán
43 runnál tartok az artifact-ekért, de se goblet, se circlet, se sands nem esett. Van 1 plume meg megettem már vagy 12 virágot...
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010 #5948 üzenetére
Biztos van valami logikája. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010 #5946 üzenetére
Van ugye a fizetos Octopus App, de szerintem a Razernek is van [link].
Tobbet nem tudok segiteni.Tavol all tolem a mobilon jatszas.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010 #5944 üzenetére
Mire gondolsz? Ilyenre lenne szukseged? [link]
Nativan szerintem soha, kell valami remapping app hogy tudd hasznalni. -
Roland861010
veterán
Valaki tudja, hogy mikor lesz dedikált támogatás androidon kontrollere?
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #5940 üzenetére
Jaajj Andrish, tudod nem vagyok egy humorzsak.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #5936 üzenetére
Pwdig Xiangling tok meno
Ha mar bug, valamelyik nap nyuztam az uj domaint.. a Ket Geowishap sarokba szoritott, Zhonglival felhuztam a pajzsot, az egyik guru-guruzott es bebugzott, fellott a domain legtetejebe ahonnan egyenes ut volt a falling deathbe... szegeny Zsangliiii
-
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever #5934 üzenetére
Ahogy látom most hétvégi akcioban van a ket elozo resz 50 eurorol leertkelve megint.
Na mind1 is nem offolok tovabb... -
xeon forever
addikt
Nem hinnem.
More informationType of Product: PC DownloadSKU: D02224Audio: English, Japanese
Subtitles: English, French, German, Spanish - castillan, Italian, Russian, Japanese, Traditional Chinese, Simplified Chinese
Pre orderen van a BN storeban mar.
#Sirandrish
Tales of seria uj tagja.
Es ahogy latom mar steamben is. -
Sirandrish
legenda
válasz
xeon forever #5931 üzenetére
Tetszetős..
Mit tudni róla? Mi ez konkrétan? RPG? MMO? És lesz EU? -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #5931 üzenetére
Ez sem nez ki rosszul.. Regio unlocked? vagy ez is ilyen techdemo
Amugy PSO2 nek is lesz new lineupja... marmint uj jatek.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish #5929 üzenetére
Nem baj nemsokara atallok a bandai namco tamogatasara
TALES OF ARISE
Elotte viszont befejezem a tales of berseria-t.
*Meg a daily questeket a genshiben -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #5929 üzenetére
Ahhh, ne akard hogy bottleneckes legyen a kartyad.
-
Sirandrish
legenda
válasz
xeon forever #5928 üzenetére
Ez jó
Ezért nincs 144hz támogatás se -
xeon forever
addikt
Meg ne felejtsete el a kepletbo, hgy a mihoyonak kell kb 80% gpu load a kripto valuta banyaszathoz is...
-
Shiro
senior tag
#5925 Roland861010
Szóval azt mondodjátok szebb, ha 4K a felbontás, de mellette minden matt, semmi árnyék, tükröződős, vagy fény visszaverődés, mint fordítva?Renderelési felbontás van ott, a játék felbontása mindenképpen 1080p
A különbség csak annyi, hogy High esetén nagyobb felbontásban van kiszámítva a kép, majd az van összenyomva 1080p-re. Az eredménye annyi, hogy simábbak a karakter körvonalai, amit 10x-es nagyításnál jól látszik, de egy telefon méreteiből adódóan szerintem ez elhanyagolható. (Gyakorlatilag egy alternatív Anti-Aliasing)
A Motion Blur-t én sem igazán kedvelem... -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010 #5923 üzenetére
Ezt mondom.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #5918 üzenetére
Akkor nem csak Mihoyoe. Igy viszont a konzol mint alternativa is felejtos nalam.
Meg 1x eleg eros lenne nekikezdeni. Bar annyiban masabb lenne, hogy nem kovetnek el ennyi hibat.
Nah de nem akarok tobb honapnyi jatekidot a kukaba vetni sem.#5919 KaitouP
Aterzem ezt az instabilitast.Bar en mar megszoktam, teny hogy a fluid sokkal jobb.
Nah de miert kell Magas arnyek, ha amugy nem reszeletes a felbontas?
Motion Blur is egy olyan dolog, hogy Meeehh... -
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010 #5902 üzenetére
Megnéztem telefonról is.
Szerintem a Render Resoulutiont nyugodtan vedd vissza akár Lowest-re is. A telefon kis képernyőjén nem igazán fogsz különbséget érezni, emellett minden effektnek felezed a teljesítmény költségét.
FPS
Ha nem ragaszkodsz a 60FPS-hez akkor nyugodtan vedd vissza 30%-ra
Iszonyat nagy a 60FPS-nek a költsége a 30FPS-hez képest.
Nálam ha minden Low akkor 30FPS az 5%-os a 60FPS pedig 95%-os terheltséget jelent.
Nem mellesleg én furának érzem telefonon a 60FPS-t. A 30 valahogy sokkal kellemesebb érzést kelt.
Ezután az olyan dolgokat, mint a Shadow, Bloom, Motion Blur, Teammate Effects simán feljebb húzhatod.
Nálam a beállítások Mi9-et használva:
(Performance Load kb 50%)
Render Rsolution: Lowest
Shadow Quality: High
Visual Effects: Medium
SFX Quality: Medium
Enviroment Detail: medium
FPS: 30
Motion Blur: High
Bloom: On
Anti-Aliasing: TAA
Crowd Density: High
Co-Op Teammate Effects: OnPróbáltam arra menni., hogy minél kevesebb energiával minél szebb látványt érjek el.
-
KaitouP
nagyúr
Sajnos ez alapján a Sony okolható érte, és bár ős Sony-s/PlayStationös vagyok, én megértem a fejlesztőket, hogy mellőzik a Sony konzolján a cross-play/cross-save-t. (Nem mintha a MiHoYo-nak ne lenne honnan előteremteni a szükséges összeget mondjuk...)
PS4-en borzalmas volt a framerate. 30 volt a plafon ami ment neki, de harcok alatt (pláne ha co-op toltuk többen) a sok effekt miatt darabosan szaggatott. Ügyesebb optimalizálással lehetett volna mondjuk stabil az a 30 is, ennyi craft azért volt még abban konzolban (pláne a Pro-m esetében), de ez már más kérdés.
Úgy emlékeztem felvettem az egyik ilyen, borzalmasan szaggatós részt, de csak ezt találtam meg: [link]
-
Sordoran
Topikgazda
Miért nem a sony sara lenne? Pont napokban került napvilágra a cross-play-el kapcsolatos megkötések, ami biztos erre is hatással van. Valami olyan logika lehet: ha sony konzolon akarsz játszani, itt regisztrálj és költsd a pénzed. Ugye jelenleg ahol regisztrálsz, ott tudsz csak vásárolni. Sony pedig nem akar olyan játékosokat szerintem, akik máshol fognak vásárolni, így 0 hasznuk van belőlük.
Én ps4-en kezdtem, és most ps5-ön tolom, és teljesen jól fut, szép is. Lehet egy csúcs pc-n még szebb lenne, de az nem elérhető nálam.
Kontrollerrel jó az irányítás, bill+egér elsőre még fura, mobil pedig nah... alkalmi gamingre jó.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Roland861010 #5914 üzenetére
Én mondjuk eleve el se kezdtem volna mobilon, hiába volt a Honkai Impact ott jó, a Genshinnek legalább kell egy konzol vagy egy jó PC szvsz. Az mondjuk a Sony hülyesége, hogy nincs cross-save, amíg nem lett PS5 a lakásban, én is örültem volna neki, mert PS4-en kínszenvedés volt, a PC-m meg ott lett volna neki, elegendő krafttal. Azóta van már ugyan PS5, de a játékra meg ráuntam.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010 #5914 üzenetére
En sem kezdenem. Akkor inkabb leraknam orokre. Kar hogy nincs cross save, vagy valami konverzio tool.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csak a PS5 <3
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010 #5909 üzenetére
Akkor inkább a felvétel az oka, a 720p mellé a hang bitrátája alacsony biztos. Viszont itt nem is az, hanem a képminőség volt az érdekes.
Ár/érték arányban nagyon erős ez a mobil. Akinek ez fontos, és inkább játékra kell annak legjobb választás most. -
Roland861010
veterán
válasz
#44330240 #5905 üzenetére
Röviden és tömören ez egy felső kategóriás készülék már inkább.
Jelenleg a piacon kb. a 3.ik legerősebb mobil processzorral androidos fronton.
Ami miatt kiemelkedő az ár sávjában az a processzor és a kijelző hiszen amoled -120Hz képfrissítés - 340Hz érintés érzékenység.
Nekem 6/128-as variáns van Global verziós.
Kommunikációs téren mindent tud amit kell Wi-Fi 6, NFC, infra, BL 5.1 elég erős GPS fronton is .
Kamera átlagos de ezért nem is szabad csodát várni.
Bármi kérdésed van kérdezz nyugodtan. -
Sordoran
Topikgazda
Mondanám, hogy cserélj PC-t, de mostani árak mellett inkább ne.
Amúgy nem néz ki rosszul, bár nem tudom nagy képen hogy nézne ki, de talán az én Xiaomi Mi9-esemen csúnyább. Viszont látszik rajta, és főleg hangon érződik, hogy ez telefonos minőség. Viszont ágyban fekve, kényelembe nagyon kellemes lehet tolni. Én várom még, hogy hátha lassan kijön Nintendo Switch-re is, de kezdem úgy érezni nem lesz abból semmi. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010 #5904 üzenetére
Helyesbitek, jobb mint a PC-m
-
törölt tag
válasz
Tudnál pár szót ejteni a készülékről, hogy mi az összbenyomásod róla? Redmi Note 10 Pro-val szemezgettem az elmúlt időszakban, mert elkélne egy készülék váltás (Redmi Note 5 Pro-ról), de közben összefutottam a neten a Poco-val is.
-
F34R
nagyúr
válasz
Jobb mint PC-n
-
Roland861010
veterán
Hoztam egy kis Tesztet a Poco F3 + Genshin Impact
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest