Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Ejj, szereztem új telót (redmi note 9) és szomorkodva tapasztalom hogy ezzel sem kompatibilis a Genshin. Nem mintha komolyabban játszani akartam volna vele telefonon, de azért jó lett volna megnézni mit tud.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #2095 üzenetére
hm..érdekes..artifactot adnak életet?
-
Jumbozorz
senior tag
Fischl 80as nálam de nagyon keves a hpja. Kb 10k . Nahyon papír szegény. Nálatok is ilyen? Vagy artifactokbol szedjek életet? Fegyoja gagyi lehet az a baj?
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #2091 üzenetére
semmi könyvem nincs. elkezdtem fejleszteni Fischl-t, de ő is még csak 40
-
wandor0930
aktív tag
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #2085 üzenetére
amúgy jól hangzik
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #2085 üzenetére
na az nincs. vizes Barbara. könyvem sincs, úgyhogy Qiqi most sajnos 1es marad
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #2086 üzenetére
1 db Qiqivel?
-
wandor0930
aktív tag
Qiqi fasza, ha jól használod a skilljeit jóformán halhatatlan.
Pikk-pakk fel HP-zza magát és a csapatot miközben elég jó sebzést is oszt.
Elementálja meg jó reakciók kiváltásához, azt hiszem 15mp-ig oszt cryo sebzést és ugye más karakter körül is fennmarad (közben gyógyít is), pl. Childe-vel ez 15mp instant fagyást jelent -
Mike
veterán
no esett egy Qiqi. Aranyos, de fogalmam sincs fogom e használni. ellenben se Razor, se Chongi
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #2080 üzenetére
Én sem a metát hajkurászom, mert nem nagyon érdekel hogy mi a "recept" a tökéletes csapathoz, de a constellation érdekelne, mert elég jó cuccok jönnek ki belőle
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #2072 üzenetére
Én nem meta vagy statok alapján húzok hősöket hanem aszerint hogy mennyire tetszik az adott karakter. Nem akarok tökéletes csapatot kirakni, konstellációkért sem vadászok, csak olyan karaktereket szeretnék akikkel fun a játék a saját preferenciáim által.
Az csesz fel, hogy folyamatosan tartogattam a primogemet és kalkuláltam hogy tudom kihúzni a nekem tetsző karaktereket, vettem egy battlepasst és két havi csomagot és erre a játék hozzámvágta a 3 egyedüli 5 csillagos hőst akik nem tetszenek nekem egyáltalán.
Mivel az induló primogemek nagy része elszállt, f2p-ként havi 1000 primogem extrával számolva (eventekből) a napi küldetések mellett 4 és fél hónap múlva húzhatom a következő 5 csillagosomat
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #2058 üzenetére
ebben reménykedek én is, hogy ad pár Chongit, Razort, és tudom növelni a constellations t
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #2038 üzenetére
Kipróbáltam a hétvégén őt a Trial alatt, ott ugye alapból a jelenlegi maximum szintre volt húzva a kiscsaj, és azt kell mondjam, hogy remek karakter. Oké, érezhetően nem egy 5*-os terminátor, és inkább hibrid DPS/Support karakter, de kellően gyors, főleg a másik Geo-s kedvencemhez, Noelle-hez képest. A Jade Screen remek cucc és nagyon jól jöhet bizonyos helyzetekben, amikor az enemy gyakran lő feléd projectile-okat, de jó az alaptámadás is, meg az Elemental Burst is. Szóval kihúzós a kari.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Trk.Adam87 #2074 üzenetére
Holnap még ráérek, írj bátran hogy mikor kellene
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Sirandrish #2072 üzenetére
Egyetértek, én ezért is játszom csak amolyan relaxációs élményként ezt a játékot.
Sosem voltam maximalista az efféle játékokban, amik ennyire végtelenített grindelésbe képesek fulladni, ha ráfügg az ember.
Még egyszer köszi a segítséget! Lehet holnap is kéne majd, ha ráérsz.
Kezdő játékosoknak én is szívesen segítek, már ha engedi a játék, hogy World level 1-2-be becsatlakozzak.
-
wierra
senior tag
20 húzásból 1x Zhongli, 1x Chongyun, 1x Xinyan.
"A pofámat befogom..." -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #2071 üzenetére
Sokat gondolkodom mostanság ezen a játékon. Rengeteg időt öltem már bele, és élveztem is, de igazából ha 5ször ennyi 5 csillagos kari esne, akkor is a lehetetlen kategóriába esne az hogy 1-1 karaktert kifulloz. Az csak egy dolog hogy 5 csillagos fegyver is kellene hozzá, mert hát legyünk őszinték..pöttyet combosabbak mint a 3 meg 4 csillagos társai, de még ha kapsz is egyet...hát kéne belőle 5..
A karakterek constellationjéről nem is beszélve...elég brutál statokat bukik az ember azon hogy valszeg 1-1 karaktert évek alatt sem nyit ki 7 alkalommal, főleg ha az 5 csillagos..
Lényeg a lényeg...ne legyenek illuziói senkinek...
Ahhoz hogy összerakj egy álomcsapatot 100%os potenciállal, ahhoz vagy 5 évig kell játszani, vagy el kell verni 2millió forintot -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #2070 üzenetére
Még az a szar, hogy a szerencsétlenségemen felül a soft pity későn ütött be mindkét banner esetében, így 3200 primo elment rájuk a számításomon felül pluszba, ez pedig azt eredményezi hogy most már biztosan nem tudom megszerezni Xiao-t sem ha csak welkin's moont veszek. Ő még az egyedüli karakter aki érdekelt a közeljövőben (igen, nagyon tetszenek a polearm karakterek
) így Mihoyo indirekt módon elérte nálam hogy több forintot nem látnak tőlem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #2069 üzenetére
Ez így elég tré
-
jonnyjoker01
veterán
Hát emberek én eléggé el vagyok most keseredve. Qiqi-t akartam standard bannerből és ugye Zhonglit...
Standardból kaptam Jean-t (semmilyen csapatomba nem tudom normálisan beleilleszteni, lvl1 marad).
Monát se tudom kihasználni mert nincs pyro DPS-em...
Zhonglit amúgy a leak óta akartam még a venti banner közben, ha nem kapok egy random Klee-t akkor most meglehetne... Ezért Klee a bányában fog rohadni élete végéig az accountomon
-
Sirandrish
Topikgazda
Megint dobtak face-re egy olyat hogy Mona, Zhongli, Xinyan...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #2063 üzenetére
Akkor gratula.
Razorhoz már van vagy 2 constellem, de még mindig LV1es, így annyira nem mozgat
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish #2062 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #2059 üzenetére
Tartaglia is 2 másikkal esett ki
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Chongyun miatt nem sirnam el magamat, de Zhongli kell
. Majd masolom mit kívántam
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Azigen nekem a duplázást is csak úgy adta be hogy az 5csillagosok mellé rakott egy 4est is, triplám még nem volt.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish #2052 üzenetére
Nekem Beidunak csak 1 hányzik hogy fullos legyen, lehet elkéne kezdenem használni, de nem szimpi valamiért :S
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #2052 üzenetére
Traveller ugye fullos:
-
Yodamest
veterán
5* meg mázli témához:
Van egy streamer magyar srác, lehet közületek valaki nemtudom, elég sokan nézik, twitchen elcsíptem egyik nap a streamjét és ott mutogatta a karaktereit, konkrétan minden karakter megvolt neki 6-os konstellációban, tehát az összes 5*-ot nemhogy egyszer, de hatszor kinyitotta már!!!!
Meg is kérdeztem ott a chaten, hogy ez hogyan lehetséges? annyi volt a válasz, hogy nagy szerencséje volt.... hát nemtudom, szerintem én 50 év alatt sem nyitnék ki ennyi 5* karaktert, nemtudom ez hogyan lehet....
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #2047 üzenetére
aza VIP+++
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #2045 üzenetére
Jah fegyobol nekem 3 5 csillagos esett
a ket karakter mellé
igazi VIP vagyok
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #2045 üzenetére
na ezért vagy vip
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem ugyan nem kell Zhongli, de sok sikert mindenkinek aki szeretné megszerezni!
Elő a négylevelű lóherékkel, meg a patkókkal -
Jumbozorz
senior tag
Megcsináltam én is a Zhongli questet. Ezért szeretem ezt a játékot, nagyon igényesen lett megcsinálva és nagyon megtetszett Zhongli. Szóval wishelek 3-at én is majd. Pity-m nincs, mert kijött Mona, de hátha szerencsém lesz. Nyomjátok ti is!
Reflektálva az előzőekhez. Nekem eddig Klee, Mona jött csak ki 5 csillagosból
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #2041 üzenetére
Én a "kötelezőkön" kívül 2 5 csllagosat nyitottam eddig, de a pitym kb nullán is van, szóval nem vagyok előrébb sokkal én sem
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #2034 üzenetére
Lakótársamnak megvan Diluc, Jean, Mona, Qiqi, Tartaglia az 5*-os karakterek közül, 4 csillagosak közül pedig csak Diona és Xinqiu hiányzik neki. Csak egyszer vett Welkin's Moon-t a játék kezdetekor és egyébként elég keveset játszik a játékkal. Én már 8 ezret elköltöttem (2 welkin+1BP) és szinte mindennap játszok 30p-1 órát és még mindig csak Klee van meg
Igaz ez ma változni fog számomra de amilyen mákja van tuti kihúzza John Lee-t az első 10-esével ő is
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #2038 üzenetére
A két vip. Nekem az eddigi 100 wishből lett egy könyvekm, azt se használom
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #2030 üzenetére
Milyen zokni?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #2034 üzenetére
Persze, felhúznád, dühbe gurul, aztán kapnál a pitchudra.
Amúgy én is kihúztam, ráadásul kétszer, kipróbáltam és nagyon tetszik, amint lesz elég upgrade material, már be is vetem élesben. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #2033 üzenetére
Ningguangot egyszer én is szeretném felhúzni.
Nem tudom kitart-e addig a játék, de ha Geo karit húzok valamikor az ő lesz. Kivéve ha az első 10es wishből kiesik Zokni....erre minden esélyem megvan, hiszen potyognak az 5csillagos cuccok a játékban -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #2032 üzenetére
Nekem ningguang mellé nagyon jó lenne supportnak, de elsősorban csak maga a karakterje miatt szeretném, a storyból eléggé megkedveltem őt. Képességei / játékstílusa is tetszik.
No meg igazából egy teljes geo teamre pályázok, nekem bejön nagyon ez az element.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #2031 üzenetére
Küldibe ugye ki lehetett próbálni, és nem vünt egyébként rossznak (bár melyik 5 csillagos karakter rossz ugye), de annyira nem fogott meg. Mondjuk nem is baj, mert a korábbi bemutatója alapján sem tetszett, így rá egyáltalán nem spóroltam. Mondjuk 1x10et majd nyitok hátha megkapom a rockert, de ennyi
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #2030 üzenetére
Én direkt elégettem a resinemet tegnap éjszaka, úgy időzitettem hogy ma este 8-ra töltődjön vissza minden és majd este 6 után nyitom meg csak a játékot (akkor lesz aktiv az új banner), azzal kezdek hogy húzogatok ezerrel
Kiváncsi vagyok mi lesz a két 5*-om a két bannerből, nagyon remélem hogy Zhonglit adja és nem valaki mást. De nincs semmi veszve ha nem kapom meg, mert akkor ráfeküdhetek helyette Xiao-ra, igy mindenképp lesz egy menő dárdás karakterem
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah megvolt a Zoknis quest is..
Ilyenből (már quest) jöhetne még vagy 30, és pikkpakk AR50 lennék -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #2028 üzenetére
ne fanboykodjál
-
saelin
veterán
válasz
Yodamest #2018 üzenetére
Nekem is tetszik a játék, de Genshin melett biztos meg nem veszem. Meg őszintén szólva 30 fps-el ps4 pro-n nincs kedvem vele szenvedni, amikor ps5-ön sokkal simábban futna. A Cyberpunk 2077-et már kivárom minden vásárlás nélkül és reménykedem hogy február környékén jut nekem egy Ps5 digi edition. Addigra biztos kap a Fenyx is egy leárazást.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Sirandrish #1990 üzenetére
Köszi, neked is Mike!
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2017 üzenetére
Valóban, csak jól kell időzíteni.
Gyorsan felhúztam 60-asra és raktam a talent-ekre. Meglepően a 2. dobása csak 78% DMG míg az első 90.2% a 3. meg 112%... Mint ha a fejlesztők is azt akarnák hogy spammeld az első dobást. Eddig elég jónak tűnik ilyen alacsony szinten is már csak valami fegyver kéne neki mert szerintem az emerald orb nem a legjobb hiába rank 5.
@Sirandrish Da-Da Da!
-
Yodamest
veterán
Sirandrish kint vannak a Fenyx tesztek, elvileg kurvajó lett!!!
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #1992 üzenetére
Köszi a részletes leírást, megyek is farmolni. Klee-t azért nem szeretem mert szerintem túl lassan dobálja a cuccait, de ha cserébe nagyot sebez akkor ráállok a témára és kimaxolom.
-
Jappán
tag
válasz
wandor0930 #2003 üzenetére
Köszönöm neked is a segítseget! Egyszerűbben tudom eldönteni a 2 hanyagolható karakterem közül kinek adjam az eszközt
-
KaitouP
nagyúr
válasz
wandor0930 #2009 üzenetére
A válasz nagyon is konstruktív és köze is van a kérdéshez, hiszen a kollégának is sokkal jobbat tesz, ha a teljes képet látja annak révén, hogy nem csak a kérdését, hanem az ahhoz kapcsolódó egyéb fontos információkról is informálom. Az hogy ez neked nem tetszik, az a te problémád, görgess tovább vagy dobj be egy Snickerst hogy lenyugodj, de a frusztrációd ne olyanon töltsd ki, aki amúgy egy szót sem szólt hozzád.
Azt hogy Ventinek hogyan éri megyazt egyértelműsítik a fegyver statjai. Ennyit szerintem a kolléga is tud magától.
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
wandor0930 #2005 üzenetére
A magas lón te ülsz kedves kolléga, aki - amikor én elmondom hogy az eszköz erejét kinek a kezében tudná maximálisan - beugatsz, hogy nem ez volt a kérdés. Okoskodni lehet csak ne nekem, én nem vagyok rá vevő, utána meg ne neked álljon már feljebb amikor ugyan olyan stílusban kapsz választ, mint amilyet te adtál.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
KaitouP #2004 üzenetére
Lelehet szállni a magaslóról! Capiche?
Van egy 5*-os íja és az volt a kérdése a két karaktere közül melyikhez illik jobban, erre te betolsz egy harmadikat.
Ezt hívják úgy hogy "nesze semmi, fogd meg jól".Arról nem is beszélve hogy egy-egy fegyver nem csak egy karakternél működik jól, de persze ez egyik leg OP-bb kari kezében valóban jobb lenne mint bárki másnál.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
wandor0930 #2003 üzenetére
Igen, és ha figyelmesen elolvasod mégegyszer, akkor megtudod, hogy ez az íj kinek lesz igazán jó és effektív, és kinek nem. Ha azt mondom, hogy Ventinek lesz jó, mert egyébként ez az ő karakteréhez - és nyilván tulajdonságaihoz - szabott íj, akkor innen egyértelmű, hogy se Amber-nek, se Diona-nak nem ez lesz a legjobb íj - használatja, de igazán effektív nem lesz vele. Capiche?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest