Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20831 üzenetére
Igen, mi tudjuk, de a világon sokan nem így gondolkoznak, Max damage függők...
És hát ez kb azok az emberek, akiknek nem gond pár száz dodó, hardver oldalon ilyenek akiknek egyből kell a legújabb legerősebb VGA. Pl. -
xeon forever
addikt
Accsik között néztem mi a legrégebbi...
Nektek mi a legrégebbi? -
xeon forever
addikt
Varesa (5★ Electro Catalyst, New)
5.5 elvileg...A cowgirl...
#Fear..U know XD -
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20827 üzenetére
Mert ha nem nerfelnének,buffolnának akkor nem húznál a következő banneren, így a gazdasági modellbe nem férne bele, hogy fejlesszenek.
PL ha Mav maradt volna úgy ahogy, akkor következő megjelenéskor buffolt DPS-re nem feltétlen húznál, ha csak design nézzük. -
xeon forever
addikt
válasz
CJ4567 #20825 üzenetére
Akkor majd fogunk...
Ezt viszont egyenlőre tudják fedezni, mondván, hogy biztos "TE" neked van skill issue, mondjuk az is lehet, hogy amit jeleztünk is hogy szarul számolja a statokat-nak van köze hozzá, és valamit próbálkoznak javítani.
Pl a Nahidámnál láttam napokban, hogy 1206 EM-ről felment 1207-re...
Mindenestre kiváncsi vagyok most már, hogy mi a @ van. -
xeon forever
addikt
No probléma Kollega....
Shironak köszi!!!
Észrevettem, hogy megint nerfelték Mauvikat.
Ugyanaz az ellen már csak 220k Burst, ami idáig 880k->440K->220k.
Kezd szánalmas lenni ez az üzleti modell, először must have DPS, jól elkoltesz X dollárt vagy a spórolt primot, és mire kimaxolod ugyanolyan xar lesz mint akikkel ugyanezt megcsinálták. -
xeon forever
addikt
Raiden Battle Suit.
Igazán engedélyezhetnék végre, hogy használható legyen.
-
xeon forever
addikt
Paimoned
-
xeon forever
addikt
Mostanában hanyagoltam. Porgyűjtő. Néha remote tolom azt csoki.
Viszont a pc machinet most olyan jól beállítottam hagy átlagosan a GPU 40-50%-on csücsül, 3 prerendering kepkoca van engedélyezve, töltéskor felugrik 170 wattra a 250Watt tdpről és annyi, logikailag szerintem itt van a kutya elásva.Amikor azt látom, hogy folyamat 99%-on van a GPU akkor amikor betöltené az adatot akkor ez az arány miatt laggol szét a g3cy. Viszont így majdnem lement az átlag fogyasztás a ps5-éhez. Konnektorból 320Watt átlag fogyasztást értem el így a konfiggal. Ja és a CPU 5-40% között kiszolgálója ezt a beállítást, nem az sem pörög maxon, mindezek ellenére a ps5 grafikai beállításainal sokkal szebb lett. -
xeon forever
addikt
Valami javult az elmúlt időszakban a hardver/driver/software oldalon. (Nvidia-Intel)
Valamiért az NV def settings még mindig nem jó, de legalább van esély a felhasználó oldalon a helyes beállításnak.Jelenleg Hoyo game-bül 2 van fenn a gépen. Genshin és ZZZ.
Na a kálváriám tavaly kezdődött, sok rétű probléma volt a
Windows-Intel chip/proc-Nvidia-"Hoyo" engine körül, plusz a BIOS beállításokat is sikerült elkurnom...Kezdjük az alapoknál: BIOS
Amikor egy olyan processzor van az embernek ami munkaállomásokra jellemzően 20-nál több pcie szálat kezel, és nem az alaplapi chipen keresztül üzemeltetnél nvme ssdt, ott rohadtul nem mindegy a gépbe történő hardverek beépítésének sorrendje, igen jól halljátok...
Helyes beépítési sorrend.
Gép összerak, és csak a vga-t tesszük bele, power on. BIOS check VGA pcie x16 csatolva-pipa, power off. Pcie nvme utána tehető be, erre azért van szükség mert ha egyszerre teszed be akkor a BIOS nem biztos, hogy automatikus beállítások esetén jól osztja szét a csatornákat-oka, ha egy duál nvme pcie adaptered van teljes sín hosszúsagban, de csak x4/X8 kiosztást kérne akkor autón előfordulhat, hogy a fizikai x16-os sín miatt le is csap annyit magának a VGA előtt. Ez pl 24 szálas procik esetén máris visszaveszi a vga-t X8 sávszélességre, ami konkrétan lefelezi a cpu-gpu memória sávszélességét. Ez 4k gaming esetén jatszhatatlanná teszi a Genshint.
Annyit valahogy kihámoztam, hogy a bifurication-nel van valami bibi... Gondolom ez alaplaponkent és BIOS önként eltérő lehet.Windows-Intel oldal:
A helytelen BIOS beállítások miatt jól összeveszett a Windows az Intel chipset driverrel, a Windows szerette volna kihasználni az x16-os sávszélességet a gpuval, ezért x16-os sínen próbált küldeni, már egy videó megnezesekor jött a lag, már azt hittem kuka a VGA(kitakarítottam, ujrapasztaztam, változás nem volt) itt néztem rá egy Aida64-el és láttam, hogy ezek a buzik szarul osztották szét magukat, nvme x16,X8(2 adapteres megoldás van a gépben)GPU X8.
Ezt a problémát a BIOS helyes manuálisan kiosztott pcie csatornái megoldották.Nvidia.
Program beállítások nv appban:
Low latency módot be kellett kapcsolni, power management performance-ra tenni, vsync on@ingame kikapcsolni.
Illetve 4K esetén a render resolution is adhat javulást, 50% esetén még egy Tv-n játszható marad, monitoron látszik
Illetve az Nvidia még mindig nem oldotta meg az "unable to retrieve settings" hibát. Geforce Experience még mindig látja.Hoyo:
Az előző problémából fakadóan egyértelműen a genshinhez és ZZZ-hez még nem adtak NVidia profilt az új appban amit felismerne és onnan tudnánk állítani.UI. A legfrissebb nv Update még nem töltöttem le.
Hátha segít másnak is.
-
xeon forever
addikt
Furina Rerunnal hogy álltok?
Én most a fegyóját próbálom bemákolni, lesz kb 20 wishem.
OK:
Na a travelert is rászoktatják
-
xeon forever
addikt
Ez a halászós event mekkora fos lett, tökmindegy hogy nyomom a gombot, tök rng, hogy elkapja vagy nem. Kb skill teljesen felesleges.
-
xeon forever
addikt
Soha sem foglalkoztam ezzel, de most el kezdett érrdekelni:
Átlagban 30-40CV közöttre lövöm be őket, és figyelek a többi substatra is. -
xeon forever
addikt
Azon gondolkoztam, hogy 20802 Hsz van.
Video játék terén az egyik legerősebb csoport így laza 4,5 év után.
-
xeon forever
addikt
Ei.
És legalább megtudtuk ki volt aki miatt bezárkózott.
Nekem a karakter története a leginkább érdekes. Konkrétan love a karakter.Neked is meg Shironak:
Mizuki legerősebb csapatai:
Zhongli-Raiden-Nahida-Mizuki
Raiden-Nahida-Yae-Mizuki
Kokomi-Xiangling-Kuki-Mizuki.
És ezeknek a változói. -
xeon forever
addikt
Mizuki Abyssban, kicsit megfűszerezett csapattal.
Mindenki kapott egy R5 Sacraficialt.
Igaz az utolsó Sac még nincs lvl 90 de így is jópofa ez a csapat.
-
xeon forever
addikt
Genshinpact -
xeon forever
addikt
Trentemoller:
https://youtu.be/zDZPxvO1ftY -
xeon forever
addikt
Egyébként Mav egyenlőre véleményem szerint (C0) TC 60/226(BiS Artival@60->100) 2,3k Atk val picit erősebb mint egy ilyen Arle...Hutao meg eléggé Vape vonalon mozog a charged kialakítása miatt, Arle és Mav meg gyakrabban tudnak reakciót létre hozni NA-val is. #Mindenki TC
-
xeon forever
addikt
Ennél a felállásnal jó a solo dmg, de a team total dmg xarabb:
Ezt Mare szettel tudtam összehozni, nem CW(bukó a vape/méltó bónusz) és csak 61% a Pyro bónusz, nem 117%.
Szóval volt ahol jobban volt ahol rosszabbul teljesít.
Egyébként 3 kialakítása van.
Haza érek csinálok egy összehasonlító videót. Meg Mizuki Abyss is tervben van. 12/1 a oldalon teszteltem ott 60mp alatt ment a színt vele. -
xeon forever
addikt
Critao
-
xeon forever
addikt
Nekem tetszettek ezek az eventek, Ei story szál is érdekes volt, füdőzés meg kötelező volt.
-
xeon forever
addikt
Egyébként akinek megvan Mavuika:
Szerintem tök poén, hogy ha motoros kombo közben váltasz karaktert és elnyomod az ultit az érkező karakternek akkor az adott ponton egy érdekes anti animációt látsz. -
xeon forever
addikt
válasz
CJ4567 #20755 üzenetére
Lajos nincs meg...
Egyébként Raidennel overload team b@$7_ottul erős...
Főleg úgy hogy Tripla Koronásak.
A legerősebb csapatom egyébként Nahida-Raiden-Furina-Mavuika. Mindenki TC. Minden féle feladatra alkalmasak, mindenki buffol mindenkit. :Nahida Q+E -> Raiden E -> Furina Q+E -> Mavuika E+Q -> Mauvika motoros cycle -> Raiden Q(1hit only)+E -> Nahida E+Q -> Furina E -> Mavuika E+NA finishing every one.
-
xeon forever
addikt
Szerintem igen erős lett. C1 meg nagyot dob rajta.
Nahida-Raiden-Kuki-Mavuika vs Nahida-Raiden-Kuki-Mizuki csapat között abyss 12-1/B oldalon pár másodperc különbség volt csak, szóval egy C1 Mizuki (skill még csak lvl8)kb egy C0 TC Mavuika közelit ad sebzesben, built lent.#Fear
A két Electro karakter segít az ER-ben. -
xeon forever
addikt
Na és akkor elészült.
Grindolni azért kemény, így hogy párhuzamosan megy-
Mizuki is.
-
xeon forever
addikt
Tudtam hogy valami furcsaság van...
Azon kívül hogy megkapta a 3. koronát. Leesett az állam amikor az EM-re néztem.
2 subtat 19EM a Hoyo szerint az csak 37 összesen... Valahogy én nem így tanultam az általános iskolában, az még mindig 38...
-
xeon forever
addikt
Már ilyet is csinálnak
-
xeon forever
addikt
Random cé1
Lényegesen jobb a reakciók általi sebzése így.
-
xeon forever
addikt
Néha abyss is ad jót...
Potenciális
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20728 üzenetére
1 5* választható volt?
...
Közben megnéztem. :
"A Free 5-Star selector where you can claim a Standard Character will be given to every player in each Anniversary Versions starting from Genshin Impact 5.0. Learn how to obtain the free character and the best standard 5-star character to choose in this guide!"
Hoyoguide -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20723 üzenetére
Mizuki is egy C6 lesz remélhetőleg.
Mostani karakter választos eventen Dehyat választottam, első banneren esett ki mint Mizuki, tehát C0-rol indultam, lett C1, majd buktam az 50/50-t Event banneren lett C2, majd átmentem a standard bannerre ahol megintcsak Dehya esett és lett C3..
Viszont ahogy előbb írtam Jean meg C0 mindig... -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20705 üzenetére
Love át first sight.
Mizuki nagyon kellett a style miatt, és neki is az ami igazán tetszik.
Ennyi kiépített karakter után már ezek is beleférnek. Mavuika már 9-10-10 talenten van és a mostani event koronája is rá kerül.Mizuki még csak lvl 80. Pár nap kell még mielőtt elkezdem a talenteket felhúzni, 9-9-9 lesz minimum.
Itt egy olyan kérdésem van: a skillje miatt nem kell szinkronban a normál atk is szintezni???
-
xeon forever
addikt
Az a damage...20000000 Mualani
-
xeon forever
addikt
Finally, the moment we waited...Story spoiler!
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish #20691 üzenetére
Néha van értelme végig hallgatni/olvasni.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish #20685 üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20683 üzenetére
RnG hülyeség. CW Pyro pieceim egész jók lettek, amik előtte 4 éven keresztül nem jöttek a Domainból.Viszont a Mare-val én is be...
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish #20681 üzenetére
Az nem...de sok jóság jött. (Más lehetőségük nem volt Hoyoéknak , különben kaptak volna a nuke-ot
.)
Igazából, a story teszi ki a legkisebb részt, Ár60 után a karakter fejlesztés mellett a storyt kikapcsolódás gyanánt végig hallgatod. XD -
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20676 üzenetére
Minden ami jó elemental arti az általában off piece:
Pl Mavuika is így járt, van neki is ön piece de az fostos.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20676 üzenetére
-
xeon forever
addikt
Belőlem meg kifogytak a lehetőségek. Klór megint nem jött haza. 60wisht sikerült kipréselni a játékból 50/50 bukás után, játékban minden kimaxolva, csak egyetlen küldetés nincs meg Sumerubol, amit napi küldetéssel tudsz kinyitni..
Reggel még találtam 2 kristályt beragadva és így lett meg a 160 Primo, persze 3* valami...
Jövőre megint pár száz dollárt el kell majd költeni a hiányzó karakterekre. -
xeon forever
addikt
Ha Natlan storyt egyetlen fényképbe össze akarom sűríteni:
-
xeon forever
addikt
60 primo
11KU0MNDK2RG -
xeon forever
addikt
Klorinde még mindig hiányzik, itten már csak egy óriás Luck segítene.
LAnYAn C3 legalább, viszont mennyi fegyvert dobált mostanában az meglepő volt. RNG god 2025 kicsit megőrült.
-
xeon forever
addikt
Raiden 2025 -
xeon forever
addikt
Hát igen. Sokaknál sok féle képpen kiverték a biztosítékot...
https://youtube.com/shorts/6PBXIAi9fQQ?si=7tUQRyydUAlqNvZ- -
xeon forever
addikt
5.3 patch után volt megint PS plus csomag, akinek van előfizetése az ne felejtse el bezsakolni.
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz
kory24 #20632 üzenetére
Amd oldalon nem biztos de azt tudom, hogy a bloom kikapcsolása után nálam sokkal stabilabb framek voltak.
Egy HDR képes kijelzővel szinte felesleges ez a beállítás, nagyon hasonló mint egy nem HDR kijelző bloom beállítással.
A stabilitás a rengeteg reakció esetén pl abyssban fontos, ne legyen minimális drop sem.
Illetve amit észrevettem, hogy 5.3 után a több szálas procik nagyobb cachel előnybe vannak a magasabb órajellel szemben. -
xeon forever
addikt
Ez a leginkább jogos:
https://youtube.com/shorts/3IJlD3ymUAc?si=yTC0AFZV2qUCpuKk
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20612 üzenetére
Ez konkrétan lehúzós.
100 dollárból nincs garantált. Magyarul szerencsejáték...
Nem egy terméket/szolgáltatást/játékot veszel, hanem "sorsjegyet".
A skinek még nem mérvadóak a kristály vásárlásnál, mert ahhoz először meg kell nyerned az adott karaktert. -
xeon forever
addikt
Chlorinde szevasz...Diluc C7.
-
xeon forever
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest