- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010 #5199 üzenetére
Noelle csak a pajzs miatt kell?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Roland861010 #5196 üzenetére
Mindig érdemes megcsinálni a WR ascendet. Csak ne felejtsd el közben fejleszteni a fő DPS karaktered.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010 #5196 üzenetére
Meg kell csinalnod hozza a WL ascendet... anelkul nem is tudsz majd tovabb haladni..
Persze cserebe nehezebb lesz. Talentek hogy allnak? -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5190 üzenetére
adta... marmint story szempontbol... a Herald meg hogy is mondjam
-
Sirandrish
legenda
válasz
En majd szerdán tolom le, de mar varom :)
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5192 üzenetére
az konkret.
letudom a napikat es megapritom
-
F34R
nagyúr
válasz
Herald battyam mennyire nehez legyurni? -
jonnyjoker01
veterán
Jó volt nagyon ez az új act, igaz még több a megválaszolatlan kérdés, de legalább haladunk valamerre. Szerintem egyértelműen az 1.4 fénypontja
Ha valaki kíváncsi a hosszára, nekem 1,5 óra volt úgy, hogy nem skippeltem a párbeszédeket.
-
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930 #5188 üzenetére
Van ez a netes legenda, miszerint ha mondstadban a szobor tenyerebe allsz mindig 5* karaktert dob. Fszsg. Viszont 3 10-es huzasbol 1 5* volt 2 szer pedig dupla 4/5 csillagos es 4/4 csillagos. Igy most van egy c2 Monam (2x dobta egymas utan) a masodik accomban.
1 mona novice wishben volt. Masodik character event wishben.
A main accomban nem tudom megnezni, hogy csak luck volt, vagy mi a pocs. Osszegyujtok a heten egy 10-es wishre.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #5174 üzenetére
Nem rossz, összesen 85.694 Crit sebzés/ ellenfél
Viszont Crit DPS szempontjából csak 5.713 (Rosaria Burst-jét tekintve)Nálam Normal Attack-al kb 9.500 a Crit DPS
Akinek bejön ez a karakter váltogatós dolog, az elég merész dolgokat ki tud belőle hozni, viszont én örülök neki, ha nem nyomok félre karakter váltásnál.
Szóval nekem jobban bejönnek a Solo karakterek, min Ganyu, Noelle, Ninguang...stbBár ugyanakkor ez a reakciós dolog beindította fogaskerekeket
Mindezt úgy, hogy szerencsétlen el van hanyagolva:
Amber lvl60+
R5 Sharpshooter's Oath lvl20+ (+48% headshoot DMG)
Crimson Witch (4)ATK 895
CritRate 27,2%
CritDamage +162,1%
Elemental mastery 175 (Melt +45%)
PyroDamage 61,6%Base ATK lvl 5 (164% Charged Shoot DMG)
-
F34R
nagyúr
Ugy latom kinaban sem unatkoznak a jatekosok
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #5183 üzenetére
200k ert odaadod?
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #5181 üzenetére
Csak nem annyiert amennyiert ott van...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010 #5179 üzenetére
Jó pénzért én is eladom
-
F34R
nagyúr
A Wanderer's Trupe bol mar majdnem megvan a sett. Rosariaval egyelore meg mindig nem tudok mit kezdeni... sztem elobb Ningu lesz felhuzva, o mar megerdemelte volna regota.
Nemar.... most csereltem le HP-sra a szettjet.Abbol a Dragon konybol R3 van egyelore meg... Rosinak meg sajnos physic dps-es polearm van csak, szoval o ra most a Bloodstain van rarakva, de erzem hogy nem az igazi... azt viszont nem ertem miert olyan rovid ideig tart neki a cryo effect? Jo. felvertezek mindenkit, nem igerem hogy ebben a honapban meglesz.
#5174 jonnyjoker01
Nah igen, viszont Zhongli is szedett vedett.. olyan felemas... physical a polearm, ugyancsak az autoattack van upgradelve tobbnyire, nem pedig a Planet Befall. Utobbira nagyobb szuksegem van a DMG miatt.#5153 Sordoran
Neked Noelle milyen Constellation szintu? Retracing Boldie-vel van olyan eros a pajzsa mint Zhonglie? mert en ugy vettem eszre hogy C0 Noelle eseteben sehol nincs a pajzs az ovehez kepest.
#5179 Roland861010
Ez kambezi.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #5177 üzenetére
C1 esett pityig, de melt compban semmi pluszt nem nyújt (atk speed+).
@Sordoran: ez is egy plusz érv Zhongli mellett, F34R nagyon fasza kis csapatot össze tudna rakni így
Második csapatodhoz csak tanulj meg dodgeolni
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5175 üzenetére
C6?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #5175 üzenetére
Fú, én ettől a folyamatos hátralökéstől, feldobástól világgá mennék.
Már csak ezért is imádom Zhongli-t, hogy ha fenn a pajzs, nem tudnak félbeszakítani és folyamatosan támadhatok. Abyss-ba is lenéztem, és második csapatban nincs pajzsos, de már nézegetem mit tehetek ellene. Bár Mona dummy-val letudom foglalni őket, de az mégse ugyanaz. (gondolkodok Noelle-ben, de Jean-el már van healem, így néztem Xinyan-t, de Xiangling jobb pyro support, szóval nehéz kérdés)
-
jonnyjoker01
veterán
Reverse melt lvl 60 Rosaria lvl 4 talentekkel - kicsit szar felvétel mert nagyon hamar elkezdtek pörögni a rohadékok, de látszik hogy alulszintezve is iszonyatos sebzése van.
-
jonnyjoker01
veterán
Te is meg tudod csinálni a Rosaria + Bennett + Xiangling + Zhongli csapatot ami elég OP. Szép lassan sikerül összeszedni Rosaria-t, nekem ebben a csapatban (Zhongli nélkül természetesen) az E-je 28 ezer melt dmg, ultija 50 ezer körül van, a tickjei pedig 18k/tick. Zhonglival még egy ~20%-ot rá tudsz erre a számra dobni. És még csak lvl 70 Rosaria nekem lvl 6 talentekkel, lvl80-as dragon's bane-nel. Szóval kb még egy +50% sebzésre számíthatok ha kimaxolom őt. És akkor még azt nem is említettem, hogy bennett healer buildes, Xiangling pedig +0 artifactokkal rendelkezik és crescent pike-kal, szóval a csapat sebzésében még ennél is több potenciál van
Shiro: Rosariával sokkal hatásosabb a reverse melt, aminek a lényege az hogy folyamatosan pyro legyen az ellenfeleken miközben Rosaria képességeit elnyomod. Gyorsan feltöltöm a pár napos videómat erről (azóta persze fejlődtem mint ahogy írtam az előbb).
-
Shiro
senior tag
1. Kelleni fog neked:
Amber; Benett; Ninguang; Rosaria.2. Ambert kimaxolod. Klleni fog egy legalább 8-as talent level és egy teljes 5 csillagos Crimeson Witch set (ATK-Pyro-CritDamage), de a Crit Rate is közelítse meg azért az 50%-ot.
Legyen nála egy kimaxolt Stringless. Ha az nincs akkor a Windblume Ode.3. Benett-nek kell egy minél nagyobb alap sebzéssel rendelkező kard, plusz őt is felszintezed.
Az ő Artifact set-je az Instructor(4), vagy Noblesse(4) legyen. A statok nem számítanak, a lényeg a 4-es set bonus.4. Ninguangra kell egy Arhaic Petra(4). A statok itt sem számítanak, csak a set bónusz.
illetve még egy R5-ös Thrilling Tales of Dragon Slayers. (3 csillagos könyv)5 Rosariának minél több Crit Rate.
-----
Harc körben.
Benettel aktiválod a Burstöt. Ez megnöveli a sebzésed. (12s van hátra)
Ráraraksz egy Pyro dotot az ellenfélre.
Ninguangal csinálsz egy elemi reakciót.
Átváltasz Amberre ás felveszed a Pyro Shard-ot. (a könyv + barrier növeli a sebzést)
Váltasz Rosariára elnyomod a Burst-öt. (Ez ráteszi az ellenfélre a Cryo Dotot, illeve növeli a Crit Rate-et)
Ennen már csak annyi, hogy Amberrel ledobod a nyuszit és felrobbantod.
Ha mindezt sikerül 10 másodpercen belül összehoznod, akkor az elemi Reakció és a Crit Damage együttesen kb 100.000-nyi sebzést fog okozni. -
nonsen5e
veterán
válasz
jonnyjoker01 #5171 üzenetére
Wow, köszi a tippet - nem is tudtam, hogy ládakereső cucc is van.
Amíg 3 számjegyet látok a térképen, az már nem izgat, hogy nem valódi 100%.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
nonsen5e #5168 üzenetére
Kraftold le a chest kereső gadgetet akkor könnyebben fog menni
De hogy "megnyugtassalak" 100%-nál sem lesz ténylegesen 100%-ig kipucolva a terület, én mai napig találok eldugott helyeken 1-2 challenget vagy ládát annak ellenére hogy hónapok óta 100% mondstadt meg liyue is
@Shiro:
De ez más, Klee-nek nagyon bonyolult anim cancelei vannak.
Egyébként én azt ajánlom hogy legyen két pyro a Ganyud mellé, hogy a Pyro gauge-ot overloadolni tudd mindig és tudj reverse melt-elni Ganyuval (na ez szép magyar mondat lett
). Bennett + Xiangling páros van nekem Rosaria mellé.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #5164 üzenetére
"Igaz Klee-t egyáltalán nem használom mert nagyon nyögvenyelős mobilon az irányítása."
Mondod, miután mobilon csináltál hitless chalenge-et, miközben messengeren zaklattak?
Nálam Ganyu supportja az Ganyu. A skill, tauntol, a Busrt meg növeli a sebzését.
A viccet félretéve, két értelmes supportot találtam neki, az egyik Mona, aki egyértelműen a legjobb mellé, viszont az idegbaj kerülget tőle.Egyszerűen nem lehet vele dodge-olni.
Így gyakorlatilag minden olyan helyzetben a hol fröcskölni kell, inkább Barbarát használom.
Pedig a 70%-ra növelt Crit Rate + a bénítás, azért az olyasmi, ami miatt mégis csak meg kéne barátkozni vele.
A másik Xianling lenne a Burst kombó miatt. Bár nála meg szintezés nem ártana, mert így inkább árt, mint használ. Az egyetlen Pyro set viszont Dilucnál van. Viszont ő meg kezd egyre szerencsétlenebbnek tűnni, pedig gyakorlatilag ő rendelkezik a legjobb Artifactokkal.
Az oké, hogy a C6-os Noelle erőssebb nála, de a lvl70+-os Rosáriára is azt mondanám, hogy nagyon közel van hozzá.
S már megfordultak olyan elvetemült ötletek a fejemben, hogy lecserélem Amberre.
Csak hát szerencsétlen még mindig C0. Ha majd C2-lesz, akkor nagy eséllyel cserélem, de van egy olyan érzésem, hogy Yanfei meg fogja előzni. -
nonsen5e
veterán
Centiről centire szisztematikusan vizsgáltam át az összes bokrot meg fűszálat Starfell-ben, és így is megállt a counter 93%-nál. Kitépem a hajamat, mert a mániám így megakadályozza, hogy érdemben Liyue-t is felfedezzem.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5166 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5164 üzenetére
Nekem mindenki support.
valahogy nem erzem at a dps eletmodot.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #5163 üzenetére
Az a jó, hogy minden csapatban helyt áll, a reakció alapú csapatokban kell csak egy kicsit odafigyelni hogy az oszlop ne rontsa el a reakciókat.
Szerintem a végső döntésem az amit te ajánlasz, megvárom a Zhongli banner végét amíg Baizhu-ról ki nem jönnek információk, esetleg a dendró reakciókról csak úgy általánosságban, aztán döntök.
Szerk.: Nekem support kéne már igazán egyébként, van már egy jópár DPS karakterem hydro kivételével minden elementből - Ningguang, Keqing, Ganyu, Rosaria, Klee. Igaz Klee-t egyáltalán nem használom mert nagyon nyögvenyelős mobilon az irányítása. A dendró reakcióktól függően rakhatnám bármelyik csapatomba, ha support.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #5161 üzenetére
Attól tartok csak, hogy ez a szerencse elpártol tőlem Eula és majd Ayaka érkezésekor.
Amúgy vicces látni az Ayaka simp-eket, akik már kb. Ganyu óta minden banner-t skippelnek, hogy biztos legyen az Ayaka-juk, közben hány karakterről maradnak le. Pedig a kisasszony érkezése folyamatosan tolódik.
De még ezt a folyamatos csúszást is pozitívan élik meg, mivel egy tipikus gacha játék így az új karakterek mindig erősebbek a régieknél, tehát minél később jön ki, annál erősebb lesz.
Zhongli kérdésben amúgy nem tudom, ha szerencsénk lesz, akkor még a Zhongli banner előtt, vagy alatt jönnek ki infók Baizhu-ról. Azzal pedig már könnyebb lesz dönteni. Nekem törzs tagja csapatomnak Zhongli, így tudom ajánlani. A dendro viszont nem tudom még milyen lesz. Baizhu-t én supportnak képzelem el, esetleg képes lesz healelni is. Nekem viszont most második main dps kell, erre pedig Eula van kinézve. Ha lesz ingyen dendro akkor annak örülni fogok, de ha nem, akkor lehet egy ideig nem fogok rendelkezni ilyen elemű karakterrel.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5161 üzenetére
Udvozollek Mihoyo vilagaban
.. Nekem is jo lenne pl C1 belole, de annyira hatterbe van mar igy is szorulva egy csomo karakter hogy is erre a sorsra jut. Hacsak minden alkalommal nem kap buffot, mert azert csak megis egy main karakter a tortenet szempontjabol. Japan nyelven is egy elvezetes karakteres hangja van, a stilusa meg nagyszeru. bar nekem Xiao is tetszik a maga kis antiszoc demigod aspektusaval.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #5156 üzenetére
Ja értem, lemaradt. Mindenesetre adhatnál egy picit a szerencsédből
Én most hatalmas dilemmában vagyok egyébként. Lőjjem el a garantáltamat Zhongli rerunnál, vagy várjak Baizhu-ra valószínűleg 1.6-ban. Zhongli a kedvenc karakterem a játékban stílus, voice line, személyiség szempontjából, de Baizhu egy teljesen új elementet hozna a csapatba, ha tényleg kapunk 4* dendrot ingyen akkor pedig így a dendro resonance is játszana. Zhongli technikailag nem hozna semmi újat a csapatba játszás szempontjából, +shield, +sebzés.
Annyira frusztráló hogy mindkettőt nem tudom megszerezni súlyos tízezrek fizetése nélkül
-
Ghostface
senior tag
válasz
Sirandrish #5157 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5155 üzenetére
Szerintem ez a frissen kezdettek kivaltsaga... Roland861010 is kb ennyivel huzta Ventit.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #5155 üzenetére
A legelső 5* Mona volt karakter eventen, szóval azóta nem.
De ez csak két húzás volt, majd a következő lesz izgalmas, Eula vagy valaki más fog-e jönni. Amúgy nem volt sok idő, mivel akartam rögzíteni azért, így gyors végig fotóztam telefonnal history-t, aztán manuálisan bepötyögni nem volt csak 10-15 perc weboldalon.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #5123 üzenetére
Velem aztán nem tolnak ki, igen, kézzel felvittem a sajátom.
Sajnos eleje lemaradt, mivel már több mint 6 hónap telt el mióta játszom. Ami izgalmasabb, az egy Mona még a karakter bannerről.
Jóval kevesebbet költöttem wish-elésre, de ugye nekem van még 18k primom jelenleg is, és december közepéig eléggé hanyagoltam az eventeket (csak a napikat toltam le, még a BP pass-al se törődtem). -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #5150 üzenetére
A Blood Blossom hatás (ami E alatt auto attack után 4 sec-enként okoz ellenfélnek pyro sebzést) is sokat számít, valamint Hu Tao-nál a folyamatos charged attack is hatásos. Játék stílus függően jó az a 35% is, csak akkor ennek megfelelően kell harcolni (folyamatosan csak auto attack-ot tolni). Nálam ez már nem áll meg, nagyon durva sebzést csinál nálam a charged attack is, és ha van elég energy recharge, akkor a Q is gyakran csattan.
Barbara nem rossz amúgy hozzá, az E-jével lehet vaporize-olni. Bár én jobban szeretem a pajzsot (Zhongli, vagy esetleg Noelle, és vele már a heal is pipa), és bár Xinqgiu is nagyon jó (szintén E-vel a vaporize), de ő még kicsit gyenge nálam és nem is szimpatikus. Bennett a legjobb heal, mivel 70%-ra tolja csak fel, így Hu Tao E után 49% hp-ra esik vissza amivel pont megvan az 50% alatti bónusz sebzés. DE ha korán csattintja a Q-t az ember, vissza ugrik 50% fölé, és oda a bónusz, így inkább heal nélkül tolom. Ha elég jól fel van húzva, nem is kell mellé heal, csak egy Zhongli. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5149 üzenetére
csak azoknak akiknek fetishe van, lesz ingyenes.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #5147 üzenetére
Én kizártnak tartom hogy mihoyo ingyen adna mindenkinek egy lolit. De ne legyen igazam.
Amúgy megcsináltam a lejátszási listát az összes contending tides challengehez sebződés nélkül, gondoltam megosztom hátha érdekel valakit.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #5145 üzenetére
Remélhetőleg kitalálják, hogyan reagáljon vele a többi elem.
Geo/Hydro esetén olyat várnék, mint HP- elszívás, gyógyítás, vagy a célpont körül indák, nőnének ami miatt nem tudna mozogni.
Anemo esetén meg Elemental Orb generálás, Energy Recharge, Stamina Reduction, vagy Stamina Recharge lehetne -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Jelenleg két dendro van kilátásban, egy 4* és egy 5*. Utóbbi biztos csak banneres lesz, de én a 4*-osra rá mondanám, hogy az mindenkinek ingyen megszerezhető lesz. Több ingyenes karakter is van, valamint eventek során lehetett szerezni még (volt Fischl, vagy a Lantern Rite során választhattunk négy közül), így biztos a jövőben is lesz ilyen. Erre pedig tökéletes alkalom lenne az új elem bevezetése, ahol egy ajándék (event során megszerezhető) 4* karakterrel mindenki bele kóstolhatna a dendro elem működésébe.
F34R: 1.5-ben Eula & Zhongli re-run várható, 1.6-ban dendro 5* és talán Klee re-run. Ezután még 1.7-ban jöhet új 5* és még egy re-run, vagy nem kizárt Ayaka se, mint pre-Inazuma event melletti karakter. Meglátjuk, mi lesz.
A dendro pyro-val nagyon csúnyán sebez, mikor farmoltam olyan helyen ahol volt dendro ellenfél, akkor az fájt. -
F34R
nagyúr
válasz
En nem tudom mert eddig a dendro slime van csak, az meg csak magaval lep reakcioba
de ha jobb eghetoseget nyujt vagy jibb elemental vezetoseget akkor engem is megvett. arra vagyok kivancsi onmagaban mit sebez.
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem nagyon tetszik a dendro reakció Pyro-val úgyhogy én azon gondolkozok nagyon hogy esetleg Zhongli rerunnál lőjjem el a garantált pity-t vagy várjak az első dendro 5*-osra
Nehéz döntés mert Zhongli a kedvenc karakterem, ugyanakkor nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki a dendroból és mindkettőt nem tudom megszerezni valószínűleg.
-
Sordoran
Topikgazda
Azzal nem tudok mit csinálni még, de most nem fogom a többi, már elérhető nyersanyagot előre farmolni mint Hu Tao-nál.
18k primom maradt, és 70-es pity-vel vagyok, tehát ha akarom biztos meg tudom szerezni. Kérdés, hogy ha következő 5* nem ő lesz, tovább akarok-e menni és ellőni maradék primom. Kivárom 1.6-os patch leakeket majd azért, hogy mi várható később. Ayaka kell nagyon még, de ő van olyan messze, hogy addigra újra fel tudom hizlalni a primo készleteim, de ehhez az kell, hogy köztes patch-ekben senkit ne kívánjak meg.
-
Sordoran
Topikgazda
Bárkinek jó lehet a gladiators 18% ATK akinek az a fő stat. Viszont Hu Tao-nak a base ATK a legkisebb, így nála nem dob annyit. Hiába van sok ATK-ja ha elnyomja az E-t, az már bonus ATK, tehát arra nem hat a 18% bonus.
Jó, lehet köpködni, de még én is leköpném magam.
Mai első 10-esben Lion's roar 4* kard, másodikban Fischl. Így meglett a C6 (első C6-om), és 70-es pity-vel várhatom Eula banner-t.
-
Shiro
senior tag
válasz
Köszönöm szépen, már nem kell egyesével számolgatnom, hogy mennyi van a pittyig.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #5133 üzenetére
A statok nem rosszak, de a set szerintem jobb lenne a Crimson Witch of Flames. A gladiator's ad 18% ATK-ot, de tudtommal (javítsatok ki ha tévedek) ez csak a base ATK-ot veszi alapul, tehát karakter base ATK és a weapon ATK. Mivel Hu Tao az E-jével nyer rengeteg ATK-t HP alapján, így az a bonus ATK már nem nyer belőle semmit. Ellenben a Crimson set 2-es bonus 15% pyro-t ad, ami minden auto attack-ra érvényes E ideje alatt. A 4-es set nem tudom melyikkel jobb, de ez mindkettőnek erős.
Ami még érdekes kérdés, az a circlet %HP, itt én inkább crit rate-re gyúrtam DE nálam a Staff of Homa van ami csak crit DMG-et ad. A neked meglévő PJWS viszont crite rate-et ad, amivel lehet már elérni jó crit értéket. De ennek a matekjába nem megyek bele, nem is tudok igazán.Viszont a goblet-et irigylem, nekem csak 4* pyro DMG-esek vannak.
ui.: Közben drukkoljatok, rámegyek a Fischl C6-ra. Még egy kell belőle, de félek 5* előbb fog esni. De lehet így is megkockáztatom, még van 22k primom.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
xeon forever #5135 üzenetére
Hát a Jade-val van már ~40%od, de én még azt is kevésnek tartom kicsit.
Ha a szettbónuszt mindenképp akarod is érdemes volna szerintem valamit lecserélni hogy legalább 50% + legyen. -
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930 #5134 üzenetére
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Skyward_Spine
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Primordial_Jade_Winged-Spear
Ez a ketto van eppen ascendelve lvl70rol. lassan mind a ketto lvl80. -
wandor0930
aktív tag
válasz
xeon forever #5133 üzenetére
Ez így nem olyan rossz, de milyen fegyót használsz, mert ezek alapján nincsen crit%-od?
Az ATK% meg sajnos nála nem dob olyan sokat, de ha jönnek helyette jobb substatok másik kari majd örülni fog neki
-
csuzda
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #5121 üzenetére
58 wishből jött 4db Noelle (C6), 2db Sucrose (C6), egy Xingqiu és egy The widsith. 15. wishnél kaptam meg Jean-t....
Legalább lett egy C6 Noelle és C6 Sucrose, így van egy budget Ventim már
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #5126 üzenetére
A PS külön van sajnos. Felül van az auto import, és ott csak PC, Android és iOS van. Kézzel pedig biztos nem viszem fel.
Aztán nehogy mégis így legyen.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Ebből is kimaradnak a PS-esek.
Amúgy most nehéz helyzetben vagyok, banneren a 3 Rosaria után 2 Fischl jött, szóval ez hatalmas mák, DE még egy utolsó Fischl kéne C6-hoz.
Viszont nem akarom ellőni az 5*-t most lehetőleg. Ha jól számoltam eddig 50 wish utolsó 5* óta, szóval talán még 2x 10 mehet. (bár ha egy Qiqi vagy Keqing esne annak örülnék, mert őket nem bánnám, és következő 5* fix eventes)
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #5121 üzenetére
Hát nem fogok az biztos innentől!
Tuti nem lesz ekkorra mázlim rajta többet. -
jonnyjoker01
veterán
Ja hoppá kifutottam a szerkből (mint mindig, sorry mindig a duplikált üzeneteimért
)
Találtam egy oldalt ahova lehet importálni a wish információkat. paimon.moe/wish
Mivel röviddel megjelenés után kezdtem el játszani, ezért már eltelt a 6 hónap és néhány wish lemaradt róla, pontosabban 10-10 a beginner és limited bannerből (mert Klee-t soft pity után/közben kaptam, nem előtte, a beginner pedig 20 wish volt). Nekem így néz ki:
Ti hogy álltok? Engem kicsit meglepett, hogy majdnem 100 ezer primo értéket húztam eddig, pedig 1x vettem csak meg a BP-t és 3x a welkint. Látszik a kis gráfon alul hogy Zhongli és Hu Tao bannerjében húztam a legtöbbet
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010 #5120 üzenetére
Hat ekkora mazlija, remelem a tobbiek neveben nem elek vissza... senkinek sem volt.
altalaban ezek a sajat weapon banneren esnek ki.
-
jonnyjoker01
veterán
Múltbéli tapasztalatok alapján fél év.
Egyébként pár napja lett vége a bannerjének, csak nem esett ki vagy nem játszottál?
@Roland861010: az szép
Egyébként én azt javaslom nagyon (mert én magam is elkövettem ezt a hibát és már bánom), hogy primogemért ne húzz a standard bannerből, mert folyamatosan fogja azt adni a játék szép lassan (10/hónap + eventek + karakterek fejlesztése után) és onnan sokkal kevesebb az esélye hogy azt kapod amit akarsz (a képe megtévesztő, mindegyik karakterre ugyanolyan kicsi esély van, ez nem olyan mint a limitált karakter banner).
-
Roland861010
veterán
Miért azt írja standard banner!
nem értem én még ezeket az elnevezéseket.
A lényeg nem az új adta
Egy kis videó a döntésről amikor még rá nyomtam 1 pörgetést! -
F34R
nagyúr
Nemtudni, de teny hogy rerun try alkalmaval nekem is megtetszett. Nem vagy furcsa eset, meg jatekban idokozben valtoznak az izlesek is. Pl most itt van Rosaria, amennyire szerettem volna annyira nincs most hozza kedvem. Talan majd 1x kieepitem supportra, addig meg menjen expediciora
Tudom most sokan megkoveznek a sexy nun-ert.
-
csuzda
aktív tag
Szerintetek mikor várható még egy Venti banner?
Valahogy az 5 csillagosok közül Xiao, Albedo, Childe, Klee, Diluc nem tud megmozgatni, talán csak Hu Tao... Fura eset vagyok na
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010 #5115 üzenetére
Akkor megsem az alapbannerbol esett. nah de mind1
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish #5113 üzenetére
Nem!
Ventis bannert nyitogattam eddig most meg az újat.
bele bele nyitottam ebbe is meg abba is de max 10et (mármint a fegyveres meg a normálba!) -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010 #5112 üzenetére
Akkor mazli
foleg normal bannerbol. neken a Skyward kellene nagyon. -
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010 #5112 üzenetére
Tehát eddig összesen nem nyitottál 10nél többet az alapbannerből?
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5100 üzenetére
Dell Venue 11 Pro 7140: Menuben hasznalom csak. Futkarozni nem nagyon lehet...
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010 #5108 üzenetére
Biztos esett lila is, 10-ből legalább egy 4*-os.
Gratula fegyverhez, ezt kb. minden claymora használónak oda adhatod, így érdemes felhúzni.
-
csuzda
aktív tag
válasz
Roland861010 #5106 üzenetére
Na most feltört bennem az irigység
Nekem 2db Skyward Harp esett eddig
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Roland861010 #5097 üzenetére
Ha ez a választék akkor jó
Ha ő a DPSed akkor elmegy, ha support akkor lehet inkább White tasselt adnék neki a critrate miatt, de R5 re finomítva még lehet DPS-ként is inkább azt.
Vagy Halberd is egész jó R5ön, de abból csak 1 van ha jól látom.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5103 üzenetére
addig csapkodjanak okollel
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Roland861010 #5099 üzenetére
Vedd az előző kommentemet érvénytelennek, xiangling + rosaria melt comp miatt írják őket együtt. Ezesetben nincs optimális fegyvereid nekik mert a kraftolhatók mind autoattackra állnak rá igazán. Rosariának Dragon's Bane és Xianglingnak esetleg a Prototype Starglitter lenne jó az +Energy recharge másodlagos stat miatt. De nem ajánlom lekraftolni mert az sem egy jó fegyver, inkább hajtanék az r5 crescent pike felé.
Inkább nem foglalkoznék egyenlőre ezzel, amíg nincs nagyobb fegyver arzenálod ami közül választhatsz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Pár napja írtam ebben a témában, ha megvan a crescent pike vagy van prototípusod és le tudod kraftolni, az sokkal jobb, ha fizikai sebzést akarsz. A legjobb setup rosariának a quadruple melt cryo damage comp, de nincsen olyan kraftolható fegyver ami jó lenne ahhoz. Ha megvan esetleg a dragon's bane az lenne a legjobb 4* az utóbbi buildhez.
-
F34R
nagyúr
válasz
Akkor jo ha dps lesz es bloodstain artifactot tolsz ra. nekem is jobb hijjan az van nala. ha cyro supportkent meg valami energy rechargosat tennek be neki.
#5095 Sirandrish..
Marmint ujra nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest