Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Gamepad
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet gondom van
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
válasz
FeriPRO
üzenetére
Én is rengeteget (szórakoztam
) a Cellfactor al de nem sikerült be x elni az enable phyzx beállítást,Pedig próbáltam úgy hogy csak a gtx, meg úgy is hogy gtx+8400gs.Nekem van egy olyan erős gyanúm hogy (aegia kártya kivételével) csak SLI ben lehet bekapcsolni azt az opciót.Legalábbis én eddig csak olyat láttam.Ha valakinek sikerült valami más módszerrel megoldania azt természetesen szívesen hallgatnám vagyis olvasnám hogy,hogy sikerült mert kíváncsi lennék a story módra. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Autós topik
- Lightyear - befektetési app
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Gainward Phoenix RTX 3080 10GB Megkímélt állapotban, dobozában!
- ELADÓ ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a Cellfactor al de nem sikerült be x elni az enable phyzx beállítást,Pedig próbáltam úgy hogy csak a gtx, meg úgy is hogy gtx+8400gs.Nekem van egy olyan erős gyanúm hogy (aegia kártya kivételével) csak SLI ben lehet bekapcsolni azt az opciót.Legalábbis én eddig csak olyat láttam.Ha valakinek sikerült valami más módszerrel megoldania azt természetesen szívesen hallgatnám vagyis olvasnám hogy,hogy sikerült mert kíváncsi lennék a story módra.