Hirdetés
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
miccur
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Sajna szerintem
fog jönni Szept-ig vagy ha igen akkor csak egy módositott G92 lesz szerintem , de akkor én még kihagyom , az a bajom hogy az NV már megint ködösit nem tisztázott még semilyen hivatalos forrás nem erősitette meg, hogy új gpu személyében lesz -e a megjelenés vagy sem ill. már megint kevés az infó megint találgatunk és nem megyünk semmire , pontosan ezek a találgatások teszik élet képessé az NV "régi" GPU-nak hogy 9800GTX néven még egy bőrt lehúzzanak az emberekről , én inkább nem találgatok, megvárom, ha itt lesz akkor csak a száraz tények fognak meggyőzni arról hogy veszem vagy nem veszem .
És ha jobb és életképesebb lesz a konkurencia akkor azt veszek , csak ventilátort kellene nekik megtanulni gyártani. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fog jönni Szept-ig vagy ha igen akkor csak egy módositott G92 lesz szerintem , de akkor én még kihagyom , az a bajom hogy az NV már megint ködösit nem tisztázott még semilyen hivatalos forrás nem erősitette meg, hogy új gpu személyében lesz -e a megjelenés vagy sem ill. már megint kevés az infó megint találgatunk és nem megyünk semmire , pontosan ezek a találgatások teszik élet képessé az NV "régi" GPU-nak hogy 9800GTX néven még egy bőrt lehúzzanak az emberekről , én inkább nem találgatok, megvárom, ha itt lesz akkor csak a száraz tények fognak meggyőzni arról hogy veszem vagy nem veszem .
És ha jobb és életképesebb lesz a konkurencia akkor azt veszek , csak ventilátort kellene nekik megtanulni gyártani. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)