Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyboi
tag
válasz
janos666
üzenetére
Jogos amit mondtál, régen én is próbáltam kihagyni egy-egy, általam még átléphetőnek számító generációt, de ma sajnos már nem lehet ezt megtenni: Anno nem vettem TNT2-t, kínlódtam a Geforce1-ig a Savage4-essel, aztán nem vettem Gef2-t, meg Gef3-at, csak Gef4-et. Átugrottam pár generációt, mert x850xt-vel kihúztam a 8-as geforce-ig. De mostmár...sajnos ez nem megy. 8800GTX is megzuhan a jövő csúcsjátékain 1680x1050-ben, látványjavítókkal. És nem vagyok hajlandó LCD-n nem natív felbontásban játszani. Kell a Gef9. Nagyon kell. De SLI-t nem vagyok hajlandó venni. Legyen 100k elég egy videókártyára a francba
Szerintem a Far Cry 2-t és a Assassin's Creed se fog már maxon menni SLI nélkül ebben a felbontásban. De nem érdekel, majd HL2-özök 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem a Far Cry 2-t és a Assassin's Creed se fog már maxon menni SLI nélkül ebben a felbontásban. De nem érdekel, majd HL2-özök