- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyboi
tag
válasz
janos666
üzenetére
Jogos amit mondtál, régen én is próbáltam kihagyni egy-egy, általam még átléphetőnek számító generációt, de ma sajnos már nem lehet ezt megtenni: Anno nem vettem TNT2-t, kínlódtam a Geforce1-ig a Savage4-essel, aztán nem vettem Gef2-t, meg Gef3-at, csak Gef4-et. Átugrottam pár generációt, mert x850xt-vel kihúztam a 8-as geforce-ig. De mostmár...sajnos ez nem megy. 8800GTX is megzuhan a jövő csúcsjátékain 1680x1050-ben, látványjavítókkal. És nem vagyok hajlandó LCD-n nem natív felbontásban játszani. Kell a Gef9. Nagyon kell. De SLI-t nem vagyok hajlandó venni. Legyen 100k elég egy videókártyára a francba
Szerintem a Far Cry 2-t és a Assassin's Creed se fog már maxon menni SLI nélkül ebben a felbontásban. De nem érdekel, majd HL2-özök 
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem a Far Cry 2-t és a Assassin's Creed se fog már maxon menni SLI nélkül ebben a felbontásban. De nem érdekel, majd HL2-özök