- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
dudi
senior tag
szerintetek érdemes vennem gigabyte 7600gt-t 46k-ért? Vagy vegyek valami olcsóbbat, plusz nvsilencert rá? Thx
-
Axi-Maxi
tag
Hi
Nemrég én is beszereztem egy ilyen 7600Gt-t ,de még nemjött meg a lapom igy nemtom kiprobálni
Ez egy Asus 7600Gt de kicsit eltér a refenrenciátol
Milyen drivert ajánlotok? -
MrKentsfield
tag
válasz
dieversity #1490 üzenetére
Inkább vegyél Inno 3D GST-t az most 32K környékén kapható.
Rádobsz egy VF 700 ALCU-T és 6,5K
És van egy szuper kártyád. -
F.B.I.
veterán
válasz
dieversity #1490 üzenetére
Szerintem érdemes
.Nekem is az van csak én 39 pénzért kaptam
.Az égvilágon semmi baj nincs vele, nekem sem és másoknak sem
.Nyugodtan vágj bele
.
-
sysrq
őstag
Sziasztok. Rivatunert használok, beálitom a 2d 560-700/3d 610-800 értéket, elinditok egy 3d-s játékot minden rendben, szépen felemeli az orajeleket. Mikor kilépek az alkalmazásbol csak a GPU orajelét veszi vissza, a memoriát 800-on felejti. A kértya egy 7600GT, a riva meg RivaTuner20RC16 -os verzio. Mitöl lehet, valamit nem álitottam jol be, vagy a riva egy másik verziojét kelene használnom?
-
dieversity
csendes tag
Helló! Szerintetek érdemes megvenni az aliencomputers-nél a Gainward 7600 GT-t 3 év garival brutto 41280Ft -ért?
Köszi! -
CortezX
aktív tag
Végre megvan az Inno 7600GST-m
1000 köszönet N_A_S kollégának hogy rábeszélt! -
F.B.I.
veterán
válasz
kircipeti #1477 üzenetére
Üdvözletem!
Az enyém aktív hűtéses.Eddig 618/840 volt a max. 3D 2005-nél ha valamit feljebb állítottam fagyás.
Egy dolog azonban idegesít.Az ATI kártyáimnál szépen működött a hőmérséklet szabályozás.Most a rivatunert használom de mindig babrálni kell, hogy 3D módról vissza álljon a hűtés.Valaki tudna segíteni, hogy lehetne ezt megoldani?Estleg más progi az Nvidiához ami monitoroz is
.Vagy egyből vegyek Zalmant
?Amúgy csendes a gyári is csak 85% felett jön meg a hangja
.
-
Gorneck
legenda
612/840 mennyire jó eredmény? Sajna nem tudtam megnézni Rover táblázatát vmi oknál fogva nem müxik...
-
rocket
nagyúr
Leadtek 7600gt AGP teszt [link], van benne 7600gs agp is.
-
kircipeti
senior tag
-
zolynet
veterán
válasz
ballington #1475 üzenetére
de azoknak kellene lenniük, habár a gainward-éknál van egy kis geb@sz ezzel a 7600gt-s szériával, olyat még ha bottal ünének akkor sem vennék
/kb mint az agp-s inno 6600gt/
-
koko88
senior tag
-
Pica
csendes tag
válasz
ballington #1469 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, de még megvárom olyan valaki válaszát, aki biztosra tudja, vagy használt már ilyet...
-
Pica
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy két darab INNO3D 7600-as kártya összeköthető-e SLi-ben ha az egyik GST, a másik GT (ugye a GST-n GS chip van)?
És hogy a GST-re rakhatok-e Zalman VGA hűtőt?
Válaszotokat előre köszönöm.
[Szerkesztve] -
kircipeti
senior tag
Valaki mondja meg a tutit hogy ez a Gainward 7600GT is hibas lehet? [link]
Nem Golden Sample, viszont passziv, ami nekem fontos lenne. -
ZakRob
senior tag
72 fok játék után mennyire gázos?
-
hunace
tag
Háát elindulni biztos elfognak.
PL.: A mostani kártyám 9600 Pro 400/400 @ 450 / 500 és a fear 1024*768 MED beállítás
megy, mint ahogy a Prey is (igaz vagy 1 órát ha játszottam aztán uninstall)
Pedig mikor is már majd 3 de inkább 2,5 éves a karesz, németből átszámítva 33.000 FT-ért.
1024*768-nál nagyobb felbontásban meg nem igazán akarok játszani.
De tudom jobb lenne a GT majd még +látom... -
-
hunace
tag
Annyira nem hajtom az újdonságokat, mert én ezt most megveszem : 7600GS vagy esetleg
GT akkor másvél éven belül tuttti nem lesz csere, mert olyan sokat azért nem tudok játékkal
foglalkozni.
Addigra meg már biztos lesz jó olcsón DX10-es kari meg vista premium meg addigra
talán az AMD felvásárolja az Intel-t is -
ZakRob
senior tag
Beruháztam én is egy GST-re. Minden alapon, 3DMark05-ben 5553 pontot kaptam.
-
-
koko88
senior tag
te tudod de sztem ha kijönne a 7600gt agp-be én már nem ajánlanám ,hogy megved inkább váltsál pci-exre.sztem jóbban járnál!!!vagy ha nincs anyi pénzed ,hogy most nagy beruházást tegyél inkább vegyél egy 7300gt-t pci-exbe és legyen egy pci-ex-es rendszered mert az agp-nek nagyon a végén vagyunk.sztem fontold meg a pci-exes rendszer ls egy kicsivel gyengébb káryta sztem jóbban járnál.
-
makso
tag
Örömmel látom,h tényleg van már:
Leadtek WinFast A7600 GT TDH AGP 8X
Clock rate: 560 MHz
Memory Clock: 1400 MHz
Chipset: 7600 GT
Memory: 256 MB
Bus Type: AGP 8X
Memory Type: DDR3
Ha valaki tud más gyártóról aki AGP-re kidobott/kidob 7600GT-t az ossza meg velünk...
[Szerkesztve] -
ridoadam
csendes tag
ciao..az lenne a krdésem..h én kb max 45-ig szeretnék valami videokarit...de 3d-hez..nem játékra..én a geforce 7600-szériára gondoltam ..de mit mondtaok ti?...sajna qforcera nincs mani
-
F.B.I.
veterán
Végre megjött
!Gainward 7600GT Golden Sample.Nagykerben 39 pénz volt
.Tesztelési eredmények később!
-
HERR Z
veterán
válasz
MrKentsfield #1436 üzenetére
most így beleolvasva a GS topicban látott tapasztalatok alapján jah
GST hűtését több helyen fikázták, tényleg érdemes egyből lecserélni? -
HERR Z
veterán
thx a válaszokat akkor marad a GST +3-4k-val drágábban
-
HERR Z
veterán
Az alienbe is kapható Gainward GSGS-ről 450/1000 DDR3 mik a vélemények/tapasztalatok?Lényegében majd ua. mint az Inno GST csak még olcsóbban....kicsit gyanús...nincs vele semmi baja, beruházhatok rá?
Milyen ram van rajta, hány ns-os?
amúgy ő lenne az:
[link]
[Szerkesztve] -
kircipeti
senior tag
Jaja, erre gondoltam en is hogy ez ugyanolyan mint ami a Galaxykon van.
Az idegeneknel kaphato ilyen:
Gainward GeForce 7600 GT 256MB GDDR3 Silent FX (Heatpipe hűtés) TV-Out + Dual DVI PCI-Express
Itt viszont heatpipeot irnak, ami arra utalhat hogy ez nem a 7982, hanem a 7913 [link] , ami viszont GoldenSample. -
koko88
senior tag
válasz
ballington #1422 üzenetére
én alpon járatom a vga-mat csak amikro megvezsem kiprobálom mit is bir valojában!!!!!
[Szerkesztve] -
Peet210
őstag
válasz
ballington #1422 üzenetére
Szerintem Ő arra utalt hogy kipróbálná hogy mit is tud maximálisan az a gép 1x és nem állandóan, és nem igazán a rekorddöntögetésről van szó.
-
Ribi
nagyúr
Nos megunva a gyari veti zummogeset, raeszkabaltam a kartyara egy zalmi vf700 alcu-t. Igaz 12 volton ment a venti de meg igy is halkabb mint a masik 30%-on. Tuningolni ahogy neztem nem lehet jobban, talan 5-10Hz-vel, de ugysem a tuning hataron fogom hasznalni. Kb 10-12 fokkal hidegebb, szal most tuningolva sem megy 55 fok fole, ami gyari hutovel 3dmark06 alatt 68 kornyeken tanyazott, nemtom milenne tobb ora jatek utan. Vmodot asszem nem tolok, mert igy is eleg jo a teljesitmenye, de mostmar nyugod szivvel fogok huzott orajelen jatszani.
-
SzlobiG
félisten
Kössz a választ.
-
SzlobiG
félisten
Hali! Egy Gainward 7600GT-től alapon 5712 pont jó 05-be?
-
koko88
senior tag
válasz
ballington #1412 üzenetére
x700ad el kell felejteni már egy x800xl is kevés nem ,hogy egy x700pro!!!6600gtvel se leht normálisan játszani márm indenképpen 7600gt!!!
-
ballington
addikt
válasz
Atombalu #1406 üzenetére
még ha 7600gs-t írtál volna, megérteném h megkérded melyik a jobb, de ezek közé egy gt-t besorolni
x700pro sose volt nagy ász, 6600gt jó volt nagyon a maga idejében, de most itt a 7600gst, mely nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik.
egy kicsivel többért (kb. 10k) pedig már gt-t kapsz. -
N_A_S
veterán
válasz
Csiborbogár #1405 üzenetére
Ha van egy kis szerencséje akkor a Connect-en is lehet, de egyébként: [link]
-
Teng
aktív tag
mindeképp a 7600 de abbol érdems ha oclsót akarsz 32e ft a 7600gst az jó
jah amugy meg a 7600gt gs=Gainward 7600GT Golden Sample (gyárilag húzott +25mhz, de a memorián is van borda és picit komolyab ba ventije is..)
-
Atombalu
senior tag
Sziasztok !
3 videókártya közül szeretnék választani, de nem megy.
Szerintetek melyiket vegyem és miért ?
Sapphire Radeon X700PRO 256MB
Xpertvision GF 6600GT
Inno3D GeForce 7600 GT -
ballington
addikt
mi az h 7600gt GS? mit jelöl a gs? ilyennel még nem találkoztam.
-
Teng
aktív tag
Mi a jobb egy C3d x1800gto amibe nemtudom aktiváln ia +4 pipát 48e ft ért vagy egy GW 7600GT GS??? mert nagyon eltérőek a tesztek, hugyhogy inkáb ba ti véleméynetekre hallgatok
Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest