Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
a mostani gainwardok már nem hibásak nyugodtan megveheted de a passzív hűtésről nem halottam túl sok jót alapon is eléggé melegedik(paszívból szerintem csak giga silent pipe2)
jobban jársz ha megveszed az inno-t(szerintem az olcsóbb) és veszel rá vmi jó hűtést(zlami vf700 vagy silencer) -
GeneraL_XTX
veterán
[link]
azért ez nem gyenge
ha már a nextgen konzolok is gyengék hozzá kíváncsi vagyok milyen pc-n fog ez elfutni max grafon -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Mr_Vercetti #1373 üzenetére
de az IceQ3-on van a legnagyobb esélye
attól függetlenül persze lehet más márkából is kikapni olyat csak az ritkább -
GeneraL_XTX
veterán
szerintem lassan át kéne nevezni a topicot 7600GT/GST topicnak ha már úgyis ide jár flémelni az összes GST-s
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
mazda626 #1275 üzenetére
de jóval drágább is lesz mint a pci-expresses változat szvsz simán indulhat olyan 50k környékéről sőt akár magasabbról is
onnan pedig elgondolkodtató hogy megéri-e
és az fx5600-adról a 7600gs is elég nagy ugrás lenne
éna helyedban a 6800gt/6800gs agp felé nézelődnék
[Szerkesztve] -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Szabesz #1191 üzenetére
szerintem nem akkora a vele nyert plusz teljesítmény mint amekkora hátrány a -128mb ram
de ez az én magányvéleményem neked úgy látom megérte te dolgod
ezt neki kell eldöntenie hogy mi a fontosabb a kicsit több plusz teljesítmény vagy az időtállóság(már ha létezik egyáltalán ez afogalom apc-s iparban mert egyik kártyán sem fog normálisan menni se a crysis se az ut2007az tuti)
talán még a gears of war el fog döcögni valahogy
[Szerkesztve] -
GeneraL_XTX
veterán
nem foghattak ki rossz példányt mert a kártya fizikálisan nem volt sérült nem hibázott stb és alapórajeles eredményeket mértek
egyszerűen a 128megés gst enyit tud és kész
szvsz 256mb-os karinál már más a helyzet
egyszerűen bizonyos helyzetekben megfolytja akártyát a 128mega ram 3dmark 06-ban is kevesebb pontot ad meg hasonlók ezeket én is tapasztaltam a 7300gt-knél
[Szerkesztve] -
GeneraL_XTX
veterán
hát igazábol Alvin nem tom mit hallott de ugyanez a hűtő volt a 7300gt-men is és egyáltalán nem volt hangos
a 7300gt hűtését is rendben ellátta de nem tom ez a gst-nek elég-e
a 7300gt húzottan már megközelíti a 7600gst-t ami alapon megy de a gst-t is elég rendesen lehet ám húzni viszont a 7300gt a 256mb memóriája miatt időtálóbb okosabb megoldás szerintem
de a galxy hűtése azért mégiscsak jobb -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
glacious #1174 üzenetére
én is csak megerősíteni tudom ezt a két darab 128megás 7300gt-m minimálisan lasabb volt pár helyen mint a 7600gt-m pedig azoknak azért gyorsabbnak kéne lenniük
másoknak akiknek ugyanúgy 7300gt sli-jük volt csak 256megás náluk nem jelentkezett sebességbeli probléma
és nem csak ebben mutatkozik meg ahátránya hanem pl a fear-ben is meg még pár játéknál -
GeneraL_XTX
veterán
ezt a tesztet olvasd el most nem állok neki elmagyarázni látom nemnagyon vágod a dolgokat
[link]
különös tekintettel ajánlom ezt a részt:
Call Of Duty2 alatt a 7600GST felemás szereplését nem tudjuk mire vélni, de tény, hogy általában lassabb, mint a két házon belüli vetélytársa, sajnos a 128 MB-tól ennyire telik. A Radeonok ismét a sor végén tanyáznak, a győzelmet általában a 7300GT szerzi meg ismét csak maga mögé utasítva a 7600GS-t.
ha jól tudom a memória méretének semmi köze a 128bitnek az a memóriasávszélességet határozza meg és ez egyik kártyának sem hátrány mert bőven elég az 1400mhz ata sávszélesség
a memória mérete viszont a bagyobb textúráknál elég sokat számít
[Szerkesztve] -
GeneraL_XTX
veterán
az olyan hűtő ami lefedi az egész karit nem teljesen jó megoldás szerintem
mert a borda rávezeti a ramokra is a gpu hőjét és ez nem túl szerencsés
régen amikor még sima 6800-am volt azon is egy ilyen egybe hűtő volt és aramokat alig lehett húzni
amint lecserltem egy vf700-ra már jobban mentek azok a ramok
[Szerkesztve] -
GeneraL_XTX
veterán
bagóért?
45 ezer forint azért szerintem egyálatlán nem bagó sőt!
gondolj belem mennyi mindent lehet csinálni 45k-ből
annyival nem lesz gyorsabb a rendszere szerintem hogy értelme legyen 45k-t kidobni
én azt a 25k-t is megbántam amit a d805 3200+ cserére kidobtam az ablakon
az a64 pedig lesz még olcsóbb is
mert neke is sata winyóm vlt de amikor az egyik procival kódoltam amásikkal meg játszani akartam és mindezt egy winyón akkor bizony ugyanúgy belassult a rendszer(igaz fele anynira nem mint az egymagosnál) de az is épp elég volt hogy a játék már ne menjen jól ugye itt a korlátozó tényező maga a winyó
ha külön winyóra csináltam ugyanezt akkor semmi probléma nem vlt
persze ő dönti el hogy neki megéri-e a váltás avagy nem
AM2-t pedig aztán végképp nem vennék mivel nagyon kiforratlan és nyafog a memókra mint állat -
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
kicsit drága vagy már ami az alaplapot meg a vga-t illeti
alaplap ennyi újonnan a vga meg 42 ezer újonan
a többi úgy ahogy rendben van
[Szerkesztve] -
GeneraL_XTX
veterán
egyébként nagyon jól megy az új boxom pl most voltam fent bf2-zni és mit nem mondjak eléggé meggyőzött
nincs percekig tartó várakozés meg akadás tükörsimán és betonstabilan bent vagyok aszerveren kb 30 másodpercen belül
és az irányítás sem borzalmas hamar belejöttem a régi bf rutin is sokat segített első próbára 3.lettem a demoszerveren
mondjuk grafikailag egy hajszálnyival elmarad a pc-s verziótól de gondolom azért hogy fuson ps2-n is
de pl a burnout revege olyan gyönyőrű játék és olyan betonstabilan tartja a 60fps-t(vagy többet)hogy az már szemet gyönyörködtető ilyet pc-n még sokáig nem fogunk(fogtok) látni az biztos
mondjuk hiába írom ezt látni kéne
[Szerkesztve] -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
BobChemistry #887 üzenetére
én amikor megvettem úgy voltam a hűtő hangjával hogy írták már a ph!-n nemegyszer egy hűtőre hogy hangos de engem nem zavart
de ez tényleg HANGOS
érdemes lecserélni személyes véleményem alapján egy 4ezer forintos silencer simán lehűti és olyan halk hogy szinte észre sem veszed
és még tuningra is alkalams bár arra inkább vf700 -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
BobChemistry #884 üzenetére
ha jól tudom azus/msi karikon a legvalószínübb
a többinél(inno gainward leadtek) változó -
GeneraL_XTX
veterán
bizony sajna eléggé megbántam
na mind1 megint bukok egy keveset a gépen de ez lesz az utolsó!
holnap elviszik az egész gépet és pénteken jöna box
nekem meg marad a jó régi p700 a jó kis radeon 8500-al
amíg az elviszi a cod2-t és aCS : S-t meg a warcraft3-at addig az király lesz -
GeneraL_XTX
veterán
azért azt ne felejtsük el hogy az sli egy bugos sz@r
nekem is két 7300gt-m van de csak néha hozza be vagy előzi meg a régi 7600gt-met
az sli semmi másra nem jó mint 3dmark-ban villogni
a fele játékban nem működik vagy bugos a másik felében sem mindig úgy működik ahogy kell csak nagyon kevés játéknál hozza azt amit hoznia kell(call of duty 2 doom3 motoros játékok stb)
én mindenkit óva intenék egy sli rendszer vételétől saját tapasztalat alapján8holnap adom is el akarikat azt végre veszek egy x360-at)
-
GeneraL_XTX
veterán
hopp frissített eredmények:
proci:3.2ghz(még alapfeszen van benen 300mhz csak ki kell tapasztalnom a lapot még)
vidkarik sli-ben(560/780) ezekben is van még tartalék reményeim szerint
06:3919pont -
GeneraL_XTX
veterán
megvannak az első eredményeim ha valakit érdekel
proci és ememória alapon
pentium d805 2.66ghz
2xinno 7300gt 128mb 500/1400
egy kártyával:06:2285 pont
két kárty sliben.3587 pont
a teszt még tovább folyik
így minden alapon a húzott 7600gt-m teljesítménye alapon
ott a proci 3.6ghz-en járt és a vidkari 600/1850-re volt húzva
[Szerkesztve] -
GeneraL_XTX
veterán
na vettem két darab inno7300gt-t sli-be(128mb-os 500/1400)
majd írok tapasztaaltokat -
GeneraL_XTX
veterán
tuningot 610/1700-ig bírja bár az eredményeidet elnézve nagyon gondolkodom egy v-modon amíg nálam van haver még ért is hozzá ki kéne próbálni
sajna nincs digitális gépem nem tudok képet küldeni
reklám meg mért lenne eitt mindenkinek gt/gst-je van mér akarná már megevnni
downgarde
kell a pénz
[Szerkesztve] -
GeneraL_XTX
veterán
komolyan nem értem az embereket néha
most vitték el az egyik ismerősöm 6800gs-ét és ő mondta hogy a gyerek aki megvette tőle látta az én eladó karimat is(igen már vagy 3 hete szenvedek hogy eldjam) és csak azért nem vette meg mert Inno
szörnyű
pedig igazán nem adom rossz áron silencerrel együtt csak 40k-ért
[Szerkesztve] -
GeneraL_XTX
veterán
én is kipróbáltam elég szánalmas a gépigénye mert annyira nem egy húdeszép játék(az ablaküveg megjelenítésén kívül semmi extra de ahogy törik az ablak az pl nagyon lol)
1280x1024-ben nagyon szaggat no élsimítás minden max 1024x768-on pedig nem sokkal jobb viszont nagyon recés
elvileg sm2-vel ezen a kártyán is szépen megy de hát ennek pont az sm3 lenne a lényege -
GeneraL_XTX
veterán
hát az a fura helyzet állt elő memória fronton hogy szinte az összes 1.4ns-os samsung ram jobban húzható mint a 1.2ns-ososk
ezért nem nagyon éri meg
hát a gto csak úgy gyorsabb ha aktiválod rajta a +4pipát és feszemeléssel jól meghúzod de úgy azért eléggé üt (erről Skipper tudna bővebben mesélni)
kb 9000pont 3dmark05-ben
és a 56k-s HIS x1800GTO iceQ3-as kártyán 100%-ra lehet aktiválni a +4pipát és még elég jól húzható is -
GeneraL_XTX
veterán
nem ezzela szériával volt gond ezt nyugodtan veheted
de szerintem manapság nem nagyon éri meg ennyiért 7600gt-t venni(4 rugóval drágábban már moddolható x1800GTO-t kapsz)
a golden sample karikat amúgy sem lehet kiemelkedően jól húzni és azokat az órajeleket amiken alapból megy bármelyik szimpla GT tudja
hűtését nem kell mert nem hangos de egy zalman azért mégiscsak jobb+halkabb -
GeneraL_XTX
veterán
nah ezt is megértük
Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest