- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
N_A_S
veterán
válasz
asadasad22 #3798 üzenetére
Próbálkozz itt: [link] Hátha...
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
asadasad22 #2252 üzenetére
Tisztában vagyok h a ranglistán ki az első és mennyire tuningolta a kártyáját... jómagam segítettem neki a VMOD-ban. De a 30 és 40% sehol nem közelíti meg az 50-et...
Én azt mondtam h olyat mutassál amin 50% tuning van... Erről ennyit.
-
N_A_S
veterán
válasz
asadasad22 #2244 üzenetére
500-ról 560-ra emelt GPU neked 50% tuning
Ha jól tudom a százalékszámítás az olyan általános iskola 5. v 6. osztály. Ezek szerint te még alsós vagy... mondjuk ezen nem is lepődtem meg... Vajon mért
Majd meglátjuk h az alap GT-d lesz-e olyan gyors mint mondjuk az enyém full tuningon
Mutass egy olyan GST-t vagy GT ami 50%-al van tuningolva plííz!
MOD: és milyen AGP-s 7600GT-t kapsz ennyiért?
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
r3v0Lut10n #2212 üzenetére
Okés
Ha más embereknek megy akkor odaírhatod a nevét, így jelezve h ez már másik embernek szól...
Amúgy a linkelt esetben pl egy és ugyanazon embernek ment mind2
MOD:
na... megy ez
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
asadasad22 #2204 üzenetére
Valóban elég sok baromságot hordtál össze. Amúgy csak az AGP PCI-E váltáshoz tennék hozzá annyit, h én is a GST miatt álltam át PCI-E -re. Nekem is Intelem volt... AMD-re váltottam. (ramok megmaradhattak, csak uj lap, meg proci kellett).
Számoljunk egy kicsit.. Ha a lapod 12k-ba eladod, procid 18-ért (ennyiért sztem elmennek), akkor tudsz venni egy ABIT lap (KN8) + 3700+ -os párost kb 5K ráfizetéssel. A videokártya viszont sokkal olcsóbb lesz. Tápot pedig nem valószínű h kell cserélned, max kell egy átalakító.
Amúgy én 34-be adtam az Intel konfigot (lap+proci) és 30-ért vettem az AMD-t, szal még nyertem is rajta. Az AGP-s 66GTmet pedig anno eltudtam adni 30k-ba, és a GST-t megvettem 34-ért.
Szal csak azt akartom mondani, hogy... ha ügyesen csinálod a dolgokat, akkor nem kell sokat ráfizetned...
MOD:
r3v0Lut10n: Mert kicsit sok hsz-ed van egymás alatt, pl: [link], ahelyett h módosítnád őket...
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Az üzenet elküldése után még 5 percig tudod módosítani az előző hozzászólásodat!
-
N_A_S
veterán
válasz
Csapi007 #2094 üzenetére
Ez egy továbbított üzenet
Én annyit csináltam h rámértem az ellenállásokra, amik a képen is vannak. Azokat az ellenállásokat csökkentettem. (Ahogy grafitozod úgy csökken, multiméterrel rámérsz és látod mi a helyzet)
A GPU-t 360-ra, a memot 550-re csökkentettem de elég az 560 is.
A vmodvédő-t gondolom érted. Annál annyi a lényeg h a védő grafitos része a grafitozott ellenálással érintkezzen...)
Ha valami nem lenne tiszta, csak szólj
Röviden ennyi... [link] [link]
zolynet:én 30-ért adtam el anno az AGP-s MSI 66GT-m és 33-ba vettem a GST-t
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
Rob_Taylor #1751 üzenetére
Lehet h hülyeséget mondok, de sztem újra kell indítani hozzá a gépet.
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
DeadMeat #1714 üzenetére
Több okból nem értem h mért nem jó neked ha az ellenállást méred...
1: Spirit is az ellenállást mérte, valszeg úgy állította be mint én, tehát akármekkora is a feszültség, a kártya stabil már 2 (3 ha skippper-t is belevesszük, márpedig mért ne vennénk bele) kártya esetében is...
2: Ha konkrétan tudod h mekkora feszt akarsz beállítani akkor mért nem lövöd be arra...
3: Ha akkorára akarod beállítani mint skippper / Spirit / én akkor beállítod az ellenállást és leméred a utána a feszt -
N_A_S
veterán
válasz
DeadMeat #1712 üzenetére
még így is jobban jártál
Spiritnek is én magyaráztam el a dolgokat ezért nem tudja ő sem a feszültségeket.
De biztos van rá valmilyen képlet ami alapján ki lehet számolni az ellenállásból. Amúgy Spirit: feszt úgy mérj h a Multinak talán a piros érintőjét tedd rá a mérési pontra, a másikat (feketét) pedig a konnektor földelésére. (ha esetleg lemérnéd)
-
N_A_S
veterán
Az ilyen hozzászólásokat szerintem mellőzd...
-
N_A_S
veterán
válasz
MrKentsfield #1548 üzenetére
LOL
-
N_A_S
veterán
válasz
ballington #1546 üzenetére
''es most h nvidia-m lesy se partolok el elole, mert amit nyertem pulcsit itt ph!-n is ati.'' Ez aztán az indok
-
N_A_S
veterán
válasz
Csiborbogár #1405 üzenetére
Ha van egy kis szerencséje akkor a Connect-en is lehet, de egyébként: [link]
-
N_A_S
veterán
club3d 48k
inno gst 34k... ráadásul mind2-re 1 év garancia van, tehát fölösleges pénzkidobás lenne az a plusz 14k... akkor már sztem inkább válasszon egy olyan márkát amire 3év garit adnak, és annak még lesz is vmi értelme...
MOD: Giga-Byte-nál ugyanez a szitu...
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
keszegduda #1314 üzenetére
Honnan tudod h mennyire lesz forró fejű?
Az AGP-s 66GT pl elég forró fejű volt, valamint a PCI-E 7600GT-k esetében is javasolni szoktuk a gyári hűtő lecserélését, szerintem ez AGP-nél se lesz másképp... de meglátjuk. -
N_A_S
veterán
válasz
keszegduda #1310 üzenetére
No igen, én is erről a kártyáról tettem említést pár hsz-szel ezelőtt... Mostmár teszt is van róla
Nekem csak az nem tetszik ebben a kártyában h a 66GT nyákjára épül... (elég szegényes a hűtő választék arra a nyákra...)
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
Csiborbogár #1304 üzenetére
Ahhoz nem kell szerencse h GT szinten menjen, csak a Coolbits
-
N_A_S
veterán
Jól beszélsz. s754-es PCI-E lapot nem is nehéz találni.
mazda626: olcsóbban kijönnél egy lap + vga váltással és sokkal hamarabb meg is lenne a cucc. sőt.. így már vehetnél GST-t is ami még olcsóbb (33K) és nagyjából GT szinten van
MOD:
viszont a tápodat sem ártana lecserélni
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
glacious #1192 üzenetére
Akkor viszont nem a Galaxy gyári hűtője olyan fantasztikus...
2000Ft rá a normális hűtés, már a 3. kártyámat szolgálja ki.
Mien hűtés?
Egy újrapasztázás is sokat segíthet a dolgon, meg plusz 1 8centis(ez megvan 1200Ft-ból)
MOD:
Ribi: szerintem is
Visszatérve Alvinék tesztjéhez sztem olyan 2600-2800 pont körül lett volna reális a 7600GST eredménye egy olyan konfig mellett...
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
GeneraL_XTX #1189 üzenetére
A GST-nek pedig lefelé megy az ára...
128MB - 28 800Ft
256MB - 33 840Ft
(AQUA Computers)
Szeptemberben gondolom még lejebb fog csökkeni az új ATi kártyák miatt
A gagyi gyári hűtés pedig csak a GPU tuningolhatóságot akádályozza nagyban. Bár sztem egy 560-600Mhz-et gyárival is bír a kártya.A memóriát pedig a 128MB-osoknál még jobban is lehet húzni (legalábbis én így vettem észre
).
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
A GDDR3-as 7300GT a 7600GT nyákjára épül. Akárcsak a GST. A mag ugyanúgy 500Mhz-en üzemel mint a GST-n, és a hűtése is ugyanaz. Szvsz nem hiszem h sokkal jobban melegedne a GST, és h kevésbé lehetne tuningolni mint a 7300-at. Alvinék valami nagyon rossz példány fogtak ki és abban a tesztben eléggé lehúzták a GST-t
-
N_A_S
veterán
válasz
FireKeeper #1153 üzenetére
Nem hiszem h sokkal nehezebb lenne. Nekem mind2ből van itthon.
A merevítő szerintem azért kell mert a 700-ast csak 2 ponton rögzíted a kártyához, a 900-ast pedig 4 ponton...
-
N_A_S
veterán
válasz
FireKeeper #1118 üzenetére
Szvsz a memó maximális sebbességet Zalmi nélkül is el lehet érni. tehát próbálkozhatsz akár most is a 2000-rel...
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Igen, 256-os. A GPU órajelben különbözik, valamint abban h elméletileg ez csak egy GS. Tehát ha esetleg veszel majd egy ilyet ne legyél megijedve h mindehol azt látod majd h GS (indításkor/vindózban). A +60Mhz-et bírja, sőt még többet is (egy kis VMOD segítségével akár 700-at is)... lsd adataimnál
A moderátorok nem szoktak beírni topikba ha tisztítanak? -
N_A_S
veterán
Lehet hogy igazad van. Csak azt nem értem h X700 -> 6600GT cserénél ezt mért nem vetted észre.
Én a helyedben ha tehtettem volna akkor egy X1800-ra fizettem volna inkább rá (azt is megúsztad volna 4-5 ezerből). Amúgy nem vagyok se ATi, se NVIDIA párti. Mindíg olyan kártyát veszek amilyet jónak találok. 34-ért szerintem nem találtam volna ennél jobb kártyát.
varzo: a kapott eredmények teljesen rendben vannak. Egy kis finomhangolással talán ki tudnál csalni pár plusszt, de ha nem vagy olyan ponthajhász mint énakkor szerintem nem kell vele foglalkozni. Ezzel a procival nagyon ütős kártya, az biztos
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Szerintem senkit nem bántottál meg. Én se bántásnak szántam, csak egyszerűen őszinte voltam. Sztem jól átbaxtak... Nekem is volt ATi és NVIDIA kártyám is. Legutoljára egy 9800Pro volt a bírtokomban ([link]), de havernak nem rég raktam össze egy gépet, abba 9600XT ment ([link]).
mod: tudom mi volt a Gainward kártyáknak a baja... elolvstam az első hsz-t. Azt csak kötekedésből írtam h egy hibás kártyánál jó hogy szebb képe van
Tényleg nem mindegy h 800/850, de én arra se cseréltem volna. A jól átbaxtak kijelentésem pedig ezennel vissza vonom.
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Sztem nem.
Úgyh bőven elég a GT / GST is.
Alienben: HIS Radeon X1800 GTO 256MB GDDR3 ViVO TV-In/TV-Out + DVI PCI-Express /2 év garancia/ 44 500 Ft 53 400 Ft. [link]
De erőssen ajánlom neked a Milyen gépet vegyek?? című topikot. [link] (feltéve ha komplett gépet akarsz összerakni) Itt van sok okos ember és ők majd tanácsot adnak neked az összes hardverrel kapcsolatban, csak ne felejtsd el megírni h mennyit szánsz rá
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Ha jól tudom Termi gépének le van véve az oldala. Pontosítani pedig azért pontosított mert pár hsz-szel előrébb hasonló értékeket írt a gyári hűtőre, közben felvílágosítottam h azokat zalmival mérte.
Az értékek pedig reálisak szerintem. Egy VF700-al megtámogatva általában ilyen hőfokok mellett szokott dolgozni a kari.
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Szeva!
Szerintem te kevered... bár ki tudja, lehet én emléxem rosszul, de mintha ezeket az értékeket a Zalmira mondtad volna (alapon 42°, terhelve 55°). Ilyen értékeket általában nem szokott produkálni egy gyári hűtő, ezek az értékek a VF700-ra jellemzőek inkább (márpedig neked ien van, ha jó tudom), szerintem nézd meg h most hány fokos...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest