- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Valamiert neked kb 100 pontyal kevesebbet ad sm2-re. Nekem is 1x csinalta ezt es csak azutan javult meg hogy ujraraktam a winfost. Viszont az elszomorit hogy a 2400Mhz-s AMD olyan gyors mint a 3500-as D820. Legalabbis ugyanannyi pontot ad ra.
Ram szamolas meg mindig 1000/ns x2 vagyis 1.2= 1666 1.4 =1428
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
válasz
Balinov #2896 üzenetére
A zöld nyákos kártyákon 1.2nanos ramok vannak, a feketén meg 1.4esek, elvileg csak tuningban számít. Ha jól tudom 1.2=1600MHz amit hivatalosan bír, 1.4=1400MHz
Nekem most fekete nyákos van és 1700on mennek a ramok szóval...
Persze hogy haverom húga,aki szinte csak netezgetésre meg webalapszerkesztésre használja a gépét, zöld nyákosat fogott ki -
zolynet
veterán
Tegnap cseréltem dirvert, 91.28-as z-tweak-ra esett a választás. GTR2-vel játszottam volna, nem mentem 2 tejes kört és kifagyott a játék. Vasárnap még a 84.21-es driver volt fenn és kibírt vagy 3-4 órás nyüstölést. Ugyhogy nagyon nem gyanakodnék a túlmelegedésre, habár látom már h nincs kiút a gyári hűtőcserén...
Driver okozhatta sztetek? 84.21-el a Fifa nem műxott rendesen, ez a 91.28-assal meg a GTR2, milyen jó is hogy ennyiféle nvidia driver van.
Amugy eddig a 84.21-el semmi bajom nem volt.
Tud vki ajánlani egy atomstabilt? /84.21-en kívül/
Rover623 oldalán nézegettem h mi a legsűrűbben használt driver. -
Balinov
titán
válasz
ballington #2895 üzenetére
köcce,közben legyőztem lustaságomat és megnéztem az inno honlapját.
azért a nyák kérdése még mindíg furdalja az oldalamat -
Balinov
titán
sziasztok,bocs a hülye kérdésért,de sok apróban látom,hogy inno GST-knél megkérdezik,hogy fekete nyákos-e? ez mit számít?előny vagy hátrány? héten tervezek 1 ilyet venni 256mb-osban és szeretnék rá felkészülni.
Kell ennek pci-e tápcsati vagy elég a PCI-E 16x 75W-ja? -
DJ.Gróf
aktív tag
válasz
diablo1984 #2869 üzenetére
nekem is 20 pines a tápom,de a lapot amit veszek(ds4) azon 24-pines van! De alapbol le is van takarva rajta az a +4pin jelezve,hogy nem kötelező bekötni! Tehát ez nem hinném ,hogy kihatna a vidkarira,meg a lapon van egy 12-es csati a pci-e-nek is!
-
Mr_Vercetti
őstag
válasz
diablo1984 #2890 üzenetére
Istenem..
Szted pé egy 7900GT SLI rendszer, 1 vinyóval, 1 cd-rommal mennyit fogyaszt?
Látom fogalmad sincs, sztem nézz át egy-két tápos topikot aztán utána nyilatkozz...
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
válasz
Mr_Vercetti #2877 üzenetére
valamiért csak ott van a lapon az a +4 pin! vajon mit hajt??
én akkor is azt mondom, hogy ha valaki jót akar, akkor azt a 300-as tápot kivágja a picsába és vesz a gépébe egy nagyobbat! POWER RULEZ!
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
válasz
Fekete Fény #2888 üzenetére
szerintem várj még, mert itt a dx10, és addig kibirod a 7600gt-vel! sli-t azért nem érdemes venni, mert annyiból jobb kari is kijön és 1 db!
-
Fekete Fény
tag
hello mindenki
Lenne egy olyan kérdésem :megérie vennem még egy 7600gt(club-3d),hogy SLI menjen.Viszonyítva ahoz a tudathoz,hogy jönnek a dx10 vidik.(A gépem adatait nézzétek meg a balfelső sarokban)Ezt azért kérdezem mert kezemben van az ára,de filózok azon ne cseréljem le egy jobbra.(7950Gt)már csak azért mert ezt még tudnám bőviten.DX10 ide vagy oda.Ti mit tennétek??Kérlek segitsetek dönteni.(Kérdőjel hogy a proci mellé megérie megvenni a jobb vidit.A nemóriát meg úgyis bővitem 2gb-ig.)
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
válasz
eastsider #2885 üzenetére
Na ja, végülis majdnem uyganazon az órajelen járatjuk őket
Az a +400 pont meg a DC miatt van.
Most azon filózom h bepróbálom 900ra a ramokat,bár a scan artifacts alatt igen pöttyöződött.A 3d markok meg gond nélkül lefutottak. Lehet a gpu-nak a végét is megnézem,de a célom az a 600/900 lenne,bár ez a 600/850 sem rossz asszem
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
-
LaliPapi
tag
válasz
Mr_Vercetti #2877 üzenetére
Mostanság azért egy 300W-os táp tényleg kicsinek mondható.
Ráadásul már nincsenek aranyárban a nagyobb teljesítményű, jobb darabok.
Nekem egy Enermax 365W-os táp hajtja a rendszeremet, és volt ennél többet fogyasztó rendszerem is, azt is jól vitte. Annál a rendszernél egy 400W-os Chieftek egyszerűen 2 nap alatt lefüstölt (szó szerint), ezért vettem, már négy éve az Enermaxot.
Akkor még borzasztóan sajnáltam kiadni érte annyi pénzt, de ez már a harmadik konfig alatta. Jól szolgál.
A mostani alaplapom is 24 csatis, az Enermax csak 20, de semmi gondom vele átalakító nélkül.
De lehet azért beszerzek egyet. -
eastsider
nagyúr
válasz
Mr_Vercetti #2876 üzenetére
igen igen procifiggő neked ottvan a c2d
nekem 2700 pont alapon
mennyi is a proci scoreod? -
Mr_Vercetti
őstag
válasz
diablo1984 #2869 üzenetére
Egy normális 300w-os táp bőven elég oda, hidd el.
Nekem az a64-es konfigom 1 évig ment a +4 pines átalakító nélkül, 20 pines táppal, csak aztán megváltam tőle.
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
diablo1984 #2863 üzenetére
hali
inno 66gt van 594mhz a vége (582még stabil ) ezen az orajelen az AC vel 50 fokk max
szerintem semmi baj nincs az inno jó és olcsó(25k ért eladó bár tom hogy nem az a piac) hát azért arra kiváncsi lennéke hogy a gstre is felmegy az AC
és milyen pontokat megy a gt/gs úgy kb 06/05 mark?
(de ez a dolog úgy is pár hét múlva kérdése ,mert elvileg a dx 10 kártyák miatt esni fognakl az árak) -
Csapi007
veterán
aláírásom
-
diablo1984
veterán
válasz
thomboy #2872 üzenetére
az msi asszem, hogy nem rossz, csak nehogy egy antitunningost fogj ki! a gainward-ról annyit tudok, hogy a golden sample-ék talán tipushibásan
jöttek ki, de elméletileg ezek is jól húzható sokgaris karik! de szerintem az inno jobban megéri, ha körülnézel itt a ph-n, akkor 30-32 körül tudsz venni új vagy használt de garis innót+rá 4k-ért egy jó kis zalman hűtőt! az innok általában mind megy 600/1600on!
-
thomboy
tag
Szerintetek Gainward 7600GT Golden Sample(csak a nyák az) vagy MSI 7600GT érné meg jobban?
Válaszokat köszi előre is
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
Helo mindenki meg van a 7600gt
kéne egy kis help mert a rivatunerrel nem tudom hogy kell a + pipákat bekapcsolni pliz help -
diablo1984
veterán
nekem is volt 300-as chieftec tápom, hidd el tudom miről beszélsz! de az már a múlté, olyan táppal le sem lehet egy 64bites rendszernél ragadni, amin a szám 3-assal kezdődik! első, hogy vegyél egy 24-es átalakítót, tedd a gépedbe, a többit majd utána meglátod! lehet elbírja a tápod, de ha túlhajtod, akár az egész technikát viheti magával(chieftec-nél nem bizti)!
az FSP az már egy elég fatalista táp, 350W-os mivolta ellenére, de akkor is egy 450-es chieftek sohasem árt, főleg, ha még az életben tervezel fejleszteni a gépeden valamit!
tudod mit azt csinálsz amit akarsz, még azt a +4es tápcsatit is húzd le a lapodról mert az is csak dísznek van odarakva! én csak tanácsot akartam adni, de a te dolgod, hogy megfogadod vagy nem!
písz
[Szerkesztve] -
Alg
veterán
válasz
diablo1984 #2867 üzenetére
na jó, én nem idegesítem itt tovább magam, ha nem hiszed el nekem, nézz be a Milyen tápegységet... topicba... mindenkinek Chieftec/FSP/Seasonic 300/350/400as tápokat ajánlanak... további mindenjót!
mod:jah, a linkelt PH! teszt is ''mese''... bocs...
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
hidd el nekem volt chieftec 300-as tápom, 3200+-os barton alatt 1 hónap alatt kifingott, úgy, hogy kb 10 percig bírta, majd lekapcsolt, mert túlterhelődött, majd egy óra pihi után újra ment 10 percet! cserés a táp, igaz sokakat leszivatnak azzal, hogy ''leadja azt a 300W-ot'' de egy nagy ló*aszt! ha 200W-ot lead akkor sokat mondok! kérj kölcsön valakitől egy ilyen-olyan mercury vagy codegen tápot, 24-es csatival el fogja bírni a gépet, pedig csak 170-180W körül ad le! de inkább ajánlom a márkásabb tápocskát húzósabb áron és azzal tuti nem lesz gond!
amúgy a kari dobozára nem véletlenül írják rá, hoyg minimum 350/400-as táp kell neki, az csak a karinak szól, nem feltételezik, hogy egy dögevő proci van a gépedben, ez csak a karinak kell!
az a 150W alatti fogyasztás, mese, vagy kb 150W-ot, vagy még többet zabál alapon is, nem ha még egy kicsit meg van húzva a gép! asszem egy 7600gt/gst fogyasztáas olyan 80Wkörül van, egy 3200+os venice(mint az enyém) everest szerint kb 67W+még ehhez jönnek a ventik, ami kb 3W/db+vinyók, oltika stb!
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
válasz
diablo1984 #2864 üzenetére
Na ja,biztos nem poénból van ott az a +4 csatlakozó,egy újabb táp,vmi 400as biztos jól esne a gépnek.
Nemtudom,nemnagyon volt dolgom 6600GTvel, de nekem 7600GST van az a lényeg
Meg ahogy olvasgatok az SLIről,hát engem nem nagyon győzött meg,majd ha nem a drivert kell a játékhoz optimalizálni akkor talán lesz értelme. Viszont a crossfire az már fincsibb, egyszer ha nyerek a lottón...
[Szerkesztve] -
Alg
veterán
válasz
diablo1984 #2864 üzenetére
az a ''kis'' 300as chieftec egy jóval nagyobb konfiggal is megbírkózik,hidd el
Ennek a konfignak a max. fogyasztása 150W alatt van
[link]
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
1. 300-as tápot használsz? édes kevés!
2. gond nélkül megy a 24 pines táp a 20 pines alaplappal(legfeljebb lelóg róla a +4csati), és nem fordítva
pótold azt a 24-es átalakítót, de ha lehetséges, csaréld a tápot nagyobbra, mert a konfignak kicsit nagyobb táp kellene egy kis 300-astól!
bozont: én úgy olvastam, hogy a 6600gt-kből sli-ben(azaz 2db) nem tud annyit mint egy 7600gt!
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
válasz
VR6-Fan #2859 üzenetére
a 6600gt-hez képest a 7600 gs többet tud, a 7600gst/gt meg iszonyatosan elveri mindkettőt! az hogy valami inno, attól még nem rosszabb, hűtője trágya, de egy értelmes hűtővel használva tuti jó választás! nem mindig a márka jelenti a tunningolhatóságot, mert nekem volt 6600gt-m msi-ben, csak 5!!!mhz-et tudtam rajta autodetecten húzni, utána már látványosan hibázott, míg az inno 7600gs-emet rommá tudtam húzni, asszem a v-mod nélküli karik közül talán az enyém bírta a lagtöbb húzást!
-
bozont
veterán
válasz
VR6-Fan #2854 üzenetére
Sztem mindenképpen lesz teljesítménynövekedés,de volt itt egy teszt amiben a 6600gt is benne volt ott összemérheted a két kártya teljesítményét.
Én azt mondom egy GST 256 megás lesz a nyerő,csak 60MHz-el lasabb mint a GT,annyit meg simán lehet húzni,sőt ugyanúgy lehet húzni mint egy GT-t.
Hogy az az AC felmegy-e nem tudom,a gyártó oldalán nézd meg h kompatibilis-e,vagy az 1. hsz-ben felvan pár hűtő sorolva amik biztos jók. Nekem most egy zalman vf700 van rajta és nagyon király,600/850en nyúztam egy kicsit és nem ment 60fok fölé,inkább 55-56 környékén maradt
Az inno tökéletesen jó,elvileg minden kártya referencia, ha GST-t veszel, olyat csak innoban tudsz.
mod.: Itt is van az a teszt: [link]
[Szerkesztve] -
Alg
veterán
válasz
diablo1984 #2860 üzenetére
[link]
Mod: az az érdekes, h. terhelés alatt is jól müxik a kari ,mert a 3DMark 05 minden gond nélkül lefut, ezért gondolom h. szoftveres hiba lesz...
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
lehet, hogy gond nélkül megy, de nem hiába biggyeztették oda azt a +4 csatit, az alaplap csak áramot várna rajta! így lehet a pci-ex-es csatolót látja el +fesz-el az a néhány pin, ezért terhelés alatt nem bírhatja a kari! párszáz forintos tétel, nem éri meg az alaplap áramellátásán spórolni, mert nagy probléma lehet belőle!
-
Alg
veterán
válasz
diablo1984 #2857 üzenetére
többen mondták h. gond nélkül megy 20pin-el,azért beszerzek egy átalakítót, csakhát Vasárnap elég nehéz lett volna
-
diablo1984
veterán
elindul a 245pines tápcsatit igénylő lap 20 pin-el? ha igen, akkor tedd össze a két kezed, mert sok máson kívül ez sem egy egészséges dolog, szerezz be egy 20/24-es átalakítót és próbáld azzal! nem hiába van rajta az a 24 pin!
bozont: a fekete nyák nem utal arra, hogy milyen ramok vannak a karin, csak arra, hogy az inno a saját és nem a referencianyákra nyomta a zsugát! Ha az ati tool pöttyöz, az semmi jót nem jelent, mert az csak egy kis ablakban teszteli a 3d képességet, de egy full screen-es alkalmazás több ram-ot igényel és akkor már hibázik mint állat! ha a 3dmark 05-ben nem láttál hibát, akkor is hibázhatott, próbáld meg 10-15mhz-vel visszavenni az órajelét a karinak és futtass vele még1 tesztet! ha gyorsulás tapasztalsz, akkor hibázott, csak nem feltünően! nálam a 7600gs-t az atitool a csillagos égbe lőtte be, addig nem is volt vele gond, míg a 3d mark nem próbálta meg kirajzolni a gama tesztet, mert azonnak kifagyott a technika, mint mari nénje p*csája az őszi szélben!
[Szerkesztve] -
Alg
veterán
Sziasztok!
Hétvégén üzemeltem be egy 7600GST-t, és elég érdekes dolgokat produkál (konfig az adataimnál)
A következő történik:
Ami lefut probléma nélkül:
- 3DMark05(~5500 pont)
- FEAR
- NFS:MW
Ami nem:
- 3DMark03
- Medieval2 demo....
Ami nem fut le, ott a hibajelenség a következő:
Egy ideig jó, utána (3DM03-ban tipikusan GameTest2-nél) egyre nagyobb hibák, főleg árnyékok szálénél,sarkoknál jelennek meg háromszögek,csíkok. Ha kilépek, a monitor random, 0.5-3 mp-enként villog, úgy mintha a frekvenciát vagy a felbontást változtatnám. Közben a gép tökéletesen működik,fagyás nincs...
Amit próbáltam,de nem segített:
- Win reinstall
- driver reinstall
- kártyakivétel/visszarakás...
A gép jelenleg ideiglenesen 20pin-es csatiról megy 24 helyett,lehet ez a hiba oka? Esetleg valami ötlet?
Mod: mégvalami, 3DMarkok és Everest nem látja a GPU/mem órajeleket...
Everest semmit nem ír a GPU fülön, 3DMark 0/0-t lát...
Gyári INNO driver...
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
Kicsit meghúztam a kártyát,eddig 600/850
A kérdésem az lenne hogy az atitool tesztje mennyire megbízható? 900on a memók eléggé pöttyöződtek,viszont a 05ös mark gond nélkül lefutott, így 850en is az atitoolnál néha-néha felvillant egy-egy pötty. Vagy nyugodtan eresszek rá vmi jó kis izzasztó gámát és majd meglátjuk?
mod.: Ja, és fekete nyákos,szóval ''csak'' 1.4es samsung ramok vannak rajta.
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
hali
adva van 1 config(adataimnál) mekkora teljesitmény növekedésbene lenne részem egy 7600GT/GST vel ,megéri e ,kell e 256 ram ,melyik jobb vétel ,mindketöre felmegye a AC silencer6 rev2 ,tunnig az is kell inno jó e , hol vagy kinél a legolcsobb(csak új és garis)
(várnám olyanak tapasztalatait akiknek hasonló gépük van és 66gtről váltoatk 76gt/gstre)
elöre is köszi mindenkinek
[Szerkesztve] -
markastor
tag
Glacialtech Northpole 1000 lesz a te hűtésed.
Ha nem tuningolsz, akkor szerintem - jól szellőző házban - elég rá a passzív hőcsöves borda is.
Tuning esetén pedig rárakhatod a hozzávaló 2 15db(!)-es ventit.
S csak 6K kiskerben.
(Nem vagyok Glacialtech kereskedő, s nincs is ilyenem eladó, egyszerűen marha jó ez a hűtés).
[Szerkesztve] -
lier
csendes tag
Sziasztok!
Égető probl miatt írok, please help!
Egy Inno 7600 gt-t vennék, nem tuningolnám, az a kérdésem, hogy elég-e rá a gyári hűtés, vagy kell-e rá másik. Ha kell, mit ajánlanátok?
Előre is kösz a segítséget! -
DeadMeat
nagyúr
válasz
ballington #2849 üzenetére
a coolbits akarmit ha foltetted lesz egy olyan ful,h refresh rate owerride,na ott be lehet.
(ha esetleg nem tetted fol,akkor tedd meg.)
-
ballington
addikt
Hogyan lehet beállítani, h prey alatt az asztali refresh rate-eket használja? mert átállítja mindig 60Hz-re.
-
cellpeti
nagyúr
Érdemes tovább húzni?Nő még teljesítménye a karinak,vagy ez a vége?Húzta már valaki tovább?
-
bozont
veterán
válasz
eastsider #2829 üzenetére
Biztos,mert amúgy semmi fagyás vagy ilyesmi nem volt,de azóta megoldódott a probléma úgy látszik. Viszont nem gondoltam volna hogy ennyit,sőt hogy egyáltalán számít-e az hogy a monitort a bal vagy jobb (kártya szempontjából a bal=fölső, jobb=alsó) dvi csatiba dugom. Mielőtt kiszedtem a kártyát a jobb oldalit használtam,miután ráraktam a hűtőt vmiért a balba dugtam vissza. Most megint a jobban van és azóta semmi gond,és megy rendesen ahogy kell. WoW pl 5-10 fps-el ment lassabban.
Én ezt nem értem,tényleg nem mindegy h melyiket használja az ember? -
Ribi
nagyúr
Na atbuheraltam a zalmit hogy a vga-rol kapja a feszt. Nemtudja valaki hogy riva tuner alatt hany % felel meg az 5V-nak ?
-
Peet210
őstag
válasz
cellpeti #2830 üzenetére
Nekem 1024x768 DX9, Aniso, 75Hz, Anti:4x árnyékokkal extrák fullon és semmi gondom vel jól megy.Hűtőt akkor érdemes lecserélni ha nagyon melegszik és mondjuk nagyon hagos(bár ezt embere válogatja).
Őőő... 702/501?Ezt most nem értem GPU:702 Mem:501
elírtad nem?
Az alapórajel 560/700(GPU;Mem) a legtöbb ilyen kari viszi a 600/800-at.
A rivatunerrel húzhatod. -
cellpeti
nagyúr
válasz
eastsider #2825 üzenetére
COD2 nekem 1280x1024-be megy!
1280x1024
Trillinear
75Hz
DX9-be nyomom,akkor lehet az a gebasz!megpróbálom akkor DX7-be!
Köcce!
Érdemes lecserélni a gyári hűtőt?
Meddig lehet húzni a karit?
nekem most 702/501-en fut!
Milyen progival tudom llítani a VGA hűtőjének a fordulatát?
RivaTuner?
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
Tegnap dobtam a kártyámra egy zalman vf700 hűtőt és azóta vhogy nem teljesít úgy mint gyári hűtővel(viszont 13 fokkal hűvösebb
). Ráadásul csak cmos resettel volt hajlandó elindulni a gép miután visszaraktam. Meg ma reggel is mikor beakartam indítani a gépet,csak fekete képernyő fogadott,nem akart bekapcsolni a monitor,csak miután kikapcsoltam és újra bekapcsoltam a vasat,indult el rendesen.
Szóval én nem értem ezt a dolgot,sztem a gpu-t nem sérthettem meg,akkor más tünetek lennének. Valakinek valami ötlet? -
Ribi
nagyúr
Nemtom mikor jott ki az atitool 0.25 beta16 (eddig 15 volt) de ez mar kicsit tovabb engedi huzni a memokat. Visoznt ez a fostaliga meg mindig ugy emeli a GPU-t hogy 5 mp alatt +5Hz aminek mindig az a vege hogy szarrafagy az egesz. Nemtud valaki egy normalis beallitast ?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Én nekem olyan kérdésem lenne,hogy meddig húzhatom ezt a kártyát?
Meg a GPU,olyan 40-41 fokos,alapon,menet közbe még nem néztem.
Jah és miért lehet kevésd a COD2-be az fps-em?
[Szerkesztve] -
BenQ16
csendes tag
Nekem is 7600GST lesz az új gépemben.
áááhh már nagyon várom!!!
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
válasz
Mr_Vercetti #2819 üzenetére
hát ez az. hogy semennyit. ha az alap 500/700-ról akár csak 1mhz-et is emelek, akkor 3dmark06-ban veszítek kb ezer pöttyöt. oké hogy vannak nagyon rosszul tuningolható darabok, de statisztikailag mekkora az esélye, hogy pont kifogtam egy olyan gpu-mem párost ami _egy mhz-t sem_ hajlandó feljebb menni? hát k*rva kicsi... még külön-külön is az lenne. bár nem vagyok egy szerencsés alkat, ez tény
-
_cirmos_
őstag
úgy látom én vagyok az egyetlen akinek tuningolhatatlan a gst-je. bár azóta nem foglalkoztam vele, de remélem hogy vmi szoftveres bibi van.
-
Mr_Vercetti
őstag
Kiváncsi lennék, hogy a fekete és a zöld nyákosok között mi a különbség.
Nem tudja valaki?
Csak a nyák?
Egyiket az Inno gyártja, a másikat elvileg az nv.
Esetleg az alkatrészek is különböznek rajtuk? -
Gorneck
legenda
válasz
Mr_Vercetti #2809 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
Mr_Vercetti #2801 üzenetére
Egy zalmant megér!
-
eastsider
nagyúr
válasz
Mr_Vercetti #2801 üzenetére
az alap
DJ.Gróf: nakem COD2-höz bőven elég így alapon...
mással meg nem naon nyomulok szal 8
sztem is türhető a hűtő...
ja meg nem olyan idegesítő a hangja mint pl a 6800.as széria refkó hűtőnek
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
Jelenleg 605/810-en hajtóm az inno 7600gst-t! Repeszt is rendesen a F.E.A.R!
Naon jó vétel a kártya!
Aktív témák
Hirdetés
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fűnyíró topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest