- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Arkangel
csendes tag
Quake 3 timedemo : 312,1 fps. Ez is kevés?
-
Arkangel
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #295 üzenetére
oksa köszi srácok
-
Arkangel
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #289 üzenetére
Nem volt ati kártyám . 91.33-as meghajto és a saját tuningjával huztam
axle3d:[link] -
loree69
aktív tag
akkor adjatok játék tesztet
ahol látható ( fpsszám alsó és felsö határa)
esetleg privibe ? ha lehet!
[Szerkesztve] -
Arkangel
csendes tag
Na most jol elszomorodtam. Mi a fenéért lett akkor ilyen keves? Azt hittem hogy egész jo kis eredmények.
pl.: az inno 3d mark 2005-ben 5875pontot csinál. Ha meghuzom 600/1600-ra akkor 6032pont.
Ha a procit 2500MHz-re akkor 6201 pont. 3d mark 2006-ban 2939 pöttyöt csinált .
Mivel lehet a baj?
meghajto progi? vagy mi? help!!! kö -
loree69
aktív tag
Kérdés most teszteled vagy használod majom
mert nem ugynaz mert játékba más mint eghy pöcs tesztben
[Szerkesztve] -
skippper
senior tag
Gyerekek... Erre jó a 3DMark... 6800GT-nek 6500 pont a vége, míg 7600GT-nek 7500. Azt hiszem vége a vitának.
-
loree69
aktív tag
hmm ezek a konkrét válaszok
-
loree69
aktív tag
Na ne mondjátok mán hogy a 128bitjável lenyomja a padról
-
xlaci
senior tag
Egy kolléga azt mondja hogy 6800gt gyorsabb mint a 7600 gt. Szerintetek?
-
N_A_S
veterán
válasz
Arkangel #269 üzenetére
Hmm... előszőr megnéztem a 06-os eredményt, elég kevésnek találtam.. (skippper 1800-as GTO-ja kb ennyit megy egymagában) gondoltam kevés neki a proci... de aztán megláttam a 05-öst
Hát mit mondjak... az se sokkal jobb.. Nem lehet h tul sok alkalmazás futott a háttérben? Meg ezek a téma átalakító progik elég sokat szívnak a memóriából (meg szerintem randa is
) Szvsz 2 7600GT-nek jobb eredményt kéne elérni... de ez csak az én véleményem
Szerk.: Az is eléggé elkeserít h innoék már a rendes GT-re sem a referenci hűtőt pakolják. Az sztem jobban néz ki meg talán jobban is hűt...
[Szerkesztve] -
Arkangel
csendes tag
Hali Tömeg!
Egy kis teszt, de nem sima hanem SLI. A régi Axle 3D és egy Inno 3D kártyát sikerült összeheggeszteni. Nem huztam egyik kártyát sem minden alapon ment (560/1400), lássuk az eredményeket, de elöbb egy pár kép.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
És két eredmény.:
3D mark 2005 SLI
[link]
3D mark 2006 SLI
[link]
Sajnos az Axle kártyának mennie kellett(mert dolga volt), de az Inno maradt(mert ugy megszerette nálam). Semmi panasz nincs az axle karira, szükebb pénztárcájuaknak tudom ajánlani. Az inno viszont egy kicsit gyorsabb.
Sajna csak 2 órám volt tesztelni, de igy jo volt.
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
nah szal akkor 5,5K-ér megéri az vf700 alcu?
-
D.Orion
veterán
válasz
Relod12345 #244 üzenetére
CoD1 vagy CoD: UO vagy CoD2?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
GeneraL_XTX #257 üzenetére
Sajna, pedig anno nagyon sokat segített vga ügyben...
-
GeneraL_XTX
veterán
én is kipróbáltam elég szánalmas a gépigénye mert annyira nem egy húdeszép játék(az ablaküveg megjelenítésén kívül semmi extra de ahogy törik az ablak az pl nagyon lol)
1280x1024-ben nagyon szaggat no élsimítás minden max 1024x768-on pedig nem sokkal jobb viszont nagyon recés
elvileg sm2-vel ezen a kártyán is szépen megy de hát ennek pont az sm3 lenne a lényege -
Peat;)
veterán
Hali, call of juarez demo-val játszott már valaki? Nagyon megfekteti a kártyát
csak azt nemtom hogy most el van programozva vagy a vga bír ennyit, mert szépnek nagyon szép a játék. De azé átlag 2x fps nem vmi szép és ha az árnyékokat lebutítom akkor se gyorsul
Remélem optimalizálják még mert nagyon ok game! Vadnyugat/indián feeling nagyon jó, végre nem világháború...
-
eastsider
nagyúr
válasz
Relod12345 #250 üzenetére
adataimnál egy 2,4-es A64 és 1 giga
amúgy meg ha bevan nyomva a 333 akkor úgy átlag 150 de elég soxor 200 is
ez 1280*1024 2xaa dx7
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
amúgy a fekete izé eltűnt restart után
tegnap le is teszteltem új szerevrünkön
3-4 menet egymás után (3-4 szer 30 perc)
kipp kopp...
lehet beruházok egy vf700 alcura
5800 helyi kisekerbe
ahol gondolom fel is rakják nekem, ha nem akkor menjenek haza és vegyenek új gépet
és vezsek silencert
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
Relod12345 #244 üzenetére
látom sikerült regelned
[Szerkesztve] -
Relod12345
tag
HY aki neten CoD-ozik mennyii a maxx fps-e??
-
eastsider
nagyúr
áh én 91 foknál kiléptem codból
-
eastsider
nagyúr
vaze ez mi h néha bevillan egy fél mp-re egy fekete képernyő azt megy ugyanúgy a gém?
tegnap nem volt még:S
kilépve a codból 72C a GPU
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
eastsider #237 üzenetére
ezt bóknak veszem
nekem már rég fagyott a gépem... (lekopogom)
én is most bömböltettem kicsit, de a gyári driverrel nagyon szarúl szól, ha az EAX-ot Drum & Bass -re teszem...
lehet h vissza teszem a moddolt drivert...
a 7600GS topikban lehet még szépeket látni (B@dsector) 625/1800 VMOD nélkül...
szerk.: jah és persze szintén GST
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
te egy állat vagy
szegény gépemmit kapott tegnap meg ma
egész tegnap délután cod éjszaka is végig reggel is végig
1szer fagyott
szegény szomszédok nemhiszem h tudtak aludni vagy zene ment vagy COD
bazeg alig hallgattam fél hangerőn a zenét máris 200méterel alrébb kiba hangos volt a basszus.... -
X Factor
addikt
Hát ha még műkődik akkor műkődik, de azé nézz rá hetente párszor, mert nem tudom h. az ilyen melegebb hőméréskletkre hogyan reagálnak
Hector: amelyiket jobban tudod húzni az nyeregyébként 7600gt mellett sm3.0 és hdr támogatás, x800gto mellett h. olcsóbb és 256bites memória vezérlő.
[Szerkesztve] -
hecktor
aktív tag
Mennyire üti az ASUS 7600GT a HIS X800GTO-t? (kb%)
köszi -
N_A_S
veterán
válasz
X Factor #232 üzenetére
Én csak arra voltam kiváncsi h a képnek alapból olyan világosnak kéne lennie, mint amikor hozzáérek, vagy így jó ahogy alapból van... De akkor te azt mondod, h semmi baja a karinak, és ez teljesen normális, ugye?
Szerk.: vmint nem tom láttad a képet a vmodról amit tegnap csináltam. skippper ma mondta h a ragasztó vezeti az áramot. Na most az ott mennyire lehet para szted? [link] , [link]
[Szerkesztve] -
X Factor
addikt
Gondolom azért, mert a gpu-nak nem éppen jó a hirtelen hőmérséklet változás, vagy cask a körülete lévő dolgok fizikális ezred miliméteres elmozdulása ezt váltja ki
Érts, volt h. a gépben a memóriát fogdostasm h. milyen forró, erre gép kiakadt, utána vettem rá coolereket azóta fogdoshatom
De erre van egy egyszerű és olcsó megoldás menet közben ne turkálj a gépben;)
-
N_A_S
veterán
Már régebben is felfigyeltem egy különös jelenségre, csak elfelejtettem beírni. Ma megint jelentkezett ez a furcsaság. Mikor a videokartya izzaszto progit futtattam hozzaérintettem a kezem a GPUhoz, h megnézzem mennyire forró. Arra lettem figyelmes h ha a GPU korul egy bizonyos pontnal van az ujjam akkor kivilagsodik a kép. Ez mitől lehet? Másnak is csinál iet?
-
Manky956
tag
HALI! Olyan gondom lenne ,hogy az Obvilionba és a Tomb Raider legendsbe nem az iagazi a víz!! más játékban tökéletes pld surce stb ... csak ennél a 2nél van ilyen semilyen szinü valami folyadék a víz helyén ...
probáltam a legujjabb driverel meg azzal amit kaptam hozzá mind2vel ugyanezt csinája szval semmit ....
a víz terén ... AMUGY NEKEM NAGYON BEJÖNN A KÁRTYA !!!
SS..OOO..SS
[Szerkesztve] -
zsoleer
senior tag
hello szerintetek melyik legyen Geforce 7600 gt vagy ati X1800gto?? melyik lenne a lehjobb vétel tom hogy a 1800gto drágább de meg is éri a + pénzt??
köszi a választ -
Peet210
őstag
válasz
GeneraL_XTX #218 üzenetére
Ja de őt már nem nagyon láthatjuk többet [link] (legalábbis nem ezen a néven)
-
N_A_S
veterán
nos... terhelés alatt 61 fok, gondolom itt mar aktívan dolgozik a heatpipe. mondjuk azt hozzáteszem h le van szabályozva a zalmi ventije. olyan 1800-2000 korul porog.
-
kolimba
csendes tag
Hali!
Lenne egy kérdésem van egy 6600GT 128Mb kártyám, megéri ezt lecserélni 7600GT-re, vagy esetleg valami jó kártyát tudtok ajánlani olyan 40-50e körül??? -
N_A_S
veterán
ezzel én is tisztában vok. sajnos most nincs píz x2-esre, egyelőre egy sandiegot tervezek olyan 1-2 héten belül talán meglesz, de még ugyse lesz meg az első hely... mondjuk nem is kell. annyi elég h a gst a top10-ben van
szerk.: ja és ha valaki kiváncsi lenne a hőfokokra akkor terheletlenül olyan 5 fokkal emelkedett (44°-45°) a húzás hatására, ugy h windozban (2D-ben) is 700-on megy a GPU. nemsokara megnezem h terhelve mennyire melegszik...
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Nos... itt vannak a képek:
ami kell hozzá: [link]
a kártya: [link]
vmod védő 1: [link]
vmod védő 2: [link]
a gép: [link]
A vmod védőre azért van szükség mert a légmozgás/érintés miatt elég erőteljesen fogyott a grafit az ellenállásról. Úgy csináltam meg h le vágtam egy kis szigszalag darabot, aminek a középére papírdarabot tettem. Ennek a középét besatíroztam a grafit ceruzával és úgy raktam rá h a grafitos rész a grafitos ellenállással érintkezzen. A tesztek után leszedtema védőt és újra rámértem (az ellenállásoknál) és az értékek nem változtak, tehát bevált
Szerk.: az ''ami kell hozzá'' képen láthatjátok is a vmod védő rev 1-et fejjel lefelé
a vmod védős képen már a rev 2 látható.
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
Nem bírtam magammal..
itt vannak az új eredmények és egy kép a VMOD-ról [link].
Proci: 2600Mhz, Ram: 520 (2.5-3-3-5 1T) DC, Videokartya: 710/1750, Driver: 84.21 whql:
3DMark05: 7452 [link]
3DMark06: 3754 [link]
Proci: 2500Mhz, Ram: 500 (2.5-3-3-6 1T) DC, Videokartya: 700/1700, Driver: 84.21 whql:
3DMark05: 7395 [link]
3DMark06: 3660 [link]
(így lesz használva, bár lehet h ezt a whkula drivert majd lecserélem)
Ezek után senki ne merje megszólni az innot!
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Új eredmények az alárírásomban, de holnap küldök linkeket is a screenshotokhoz, meg ha érdekel valakit akkor esetleg a voltmoddomrol is. Kicsit finomítottam rajta.
-
Raidmax
csendes tag
Hello
Kapott egy VF900at ma az Innom, úgyhogy én is kedvet kaptam egy kis húzogatáshoz...
A GPU sajnos nem nagyon bírja a gyűrődést, a ram jobban. Most épp 575/1600nál tartok, és ami érdekes, hogy pl. gamekbe hozott pár fpst, viszont 3dMark06 alapon 3100 húzva meg 2800.
Ja és 600as GPUn játékba már fagyott. Ezek mitől lehetnek?
Tudom hogy kezdő vagyok, de honnan veszem észre ha túlhúzom a ramot és mi baja lehet? Előre is köszönöm a segítséget és a jótanácsokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest