- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarl
tag
Sziasztok!
Én is gamepad felé kacsingatok, elsősorban a két analóg joystick miatt. Még nem volt ilyenem, ezért lenne 1-2 kérdésem:
- Mennyire pontosak, finoman szabályozhatóak ezek a kis joyok? Gondolom az a lényegük, hogy mindkettő mozgatható x-y irányban, és ehhez kapcsolódik a másik köv kérdésem is:
- Jónéhánynál láttam, hogy kör alakú lyukban lehet mozgatni a kis joy-t. Ezeknél hogy a fenében van megoldva az x,y koordináta érzékelés? Mert ha egyenlő mértékben tud kitérni mind2 irányban egymástól független, akkor annak egy négyzet területén kéne tudnia mozognia. Tehát vagy vannak a sarkokban holtterek, vagy ha az nincs, akkor a négyzet oldalain van holtjáték. Rajzoltam egy képet is, hogy érthetőbb legyen kérdésem

Bocsi, tudom elég szőrszálhasogatás, de pl ha RC (meg akár sima) repszimeznék, akkor nem igazán mind1, hogy tudok-e nyomni teljes gázt teljes oldalkormány kitéréssel, vagy csak lesz egy fura holtjékta a széleken :S
Ahogy néztem a gamepad piacot, elég széles skálán mozognak (Mantától-Logitechig), de konkrétan az analóg kisjoyok tekintetében mekkora eltérések lehetnek? Akár a többszörös árkülönbségeket is megérik?
Pl [link] vs [link] vs [link] vs [link] (a felvetett kérdés miatt a négyzetes kitérésűek szimpibbek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4670,100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)