Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Tasunkó #6036 üzenetére
Köszi, akkor nem tökölök, jöhetnek a játékok!
Fps-ek esetén maradok a jól bevált egér+bill kombónál, másféle játékkal meg nem is emlékszem, mikor játszottam legutóbb, viszont most szeretnék, és némelyikhez kifejezetten a kontroller ajánlott, ezért szereztem be.
Néztem én is a Nova Lite-ot, meg most már van Nova 2 Lite is, csak egyelőre inkább maradtam a kábeles megoldásnál, aztán majd meglátom.
A gumi nagyon jó a HE-n, atombiztos fogást biztosít, de még mindig tartok tőle, hogy esetleg elkezd foszlani vagy nyálkásodni, mint ahogy az egér topikban is lehet néha olvasni, pl. némelyik Razer vagy Logitech egereknél.
A gombokat illetően viszont kicsit elbizonytalanodtam, mert az SE membrános gombjai is nagyon tetszenek. Totál más érzés, mint a HE mikrokapcsolós gombjai, de mindkettő tetszik. Majd tesztelem mindkettőt, meglátom, melyik nő jobban hozzám. -
Tasunkó
őstag
Persze, az elég rövid idő alatt kialakul, mert nagyon ésszerűen működnek. A pontos célzás, mozgás összehangolásához kell kissé több idő, de az elején is élvezetes. Annyi talán hogy ne fps-el kezdjél, mert az idegesítő lehet elsőre, inkább hátulnézetes játékokkal könyebb, azt fél óra, vagy pár óra valamennyire megszokni, mert az fps kicsit idegesítő elsőre. Vagy autós az sokkal jobb, mint billentyűzeten, de ugrálós oldalnézet, diablo szerű stb., sokkal több van aminél előny a kontroller. Jó lett a gumi borítás? Nem tudtam hozzászólni, nekem csak sima Nova Lite van pc-hez, de az nagyon meggyőző, kivitelezésben, működésben is. A játékoknál meg lehet nézni a kiosztást, hogy milyen funkciót melyik gombra raktak.
-
dzsi23
addikt
Nagyon pörög a topik... van még itt valaki?
Megjött a G7 HE, de megfialt út közben, egy G7 SE is érkezett vele.
Mindkettő nagyon jó minőségűnek tűnik, már amennyire meg tudom állapítani, ugyanis sosem volt még kontrollerem. Illetve még pulyaként, a '90-es években volt pl. Segám, de az még egészen más volt, lényegesen egyszerűbb. Szóval, először még meg kellene tanulnom használni a kontrollert.
Van erre valami javaslatotok? Vagy csak kezdjek el játszani bármelyik játékkal, és majd kialakul?
-
dzsi23
addikt
Na mindegy, megrendeltem, majd az idő megadja a választ.
-
dzsi23
addikt
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a Gamesir G7 HE-t.
Vajon mennyire kell tartanom attól, hogy az alján a gumi borítás megadja magát?
Az SE-ről ezt lehagyták, viszont a HE mikrokapcsolós gombjai szimpatikusabbak. Ott lenne még a Kaleid (K1), ami nincs gumi, és mikrokapcsolós, viszont nem tetszik a fényes felülete, + fehéret szeretnék. -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Xbox 360 kontrollert hogyan lehet PC-vel használni? Ha lehetséges, vezeték nélkül. Köszönöm!
És a legtöbb játék, amiben alapból kontrollert ajánlanak, az felismeri rendesen? -
konci79
őstag
Sziasztok!
A Gamesir Nova az jó tv-hez is?
Lg-n lehet már ugye játszani alkalmazásból, gyereknek vennénk egy kontrollert, csak nem tudom melyik jó. -
Levo96
csendes tag
válasz
Quadgame94 #6022 üzenetére
Szia!
Kb. a 10-15 ezres kategória érdekelne, de szívesen veszek egy-két drágább fajtát is. A másik kérdésem, hogy egyszerre kettőt használva nem zavarnak be egymás jelébe? Vagy ilyen esetre érdemes venni pl egy Asus BT 500-at?Köszi!
-
Levo96
csendes tag
Sziasztok!
Tippeket szeretnék kérni olyan kontrollerhez, ami 2.4-es stickes BL, mert sajnos az alaplapom nem BL-es. A TV van összekötve a PC-vel, ehhez keresek 2 megbizható kontroller.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max