- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok, egyelőre szerintem marad a 360 kontroller.
-
apszi
őstag
válasz
Speeedfire #5995 üzenetére
SZia!
Nekem a FlyDiGi APEX 4 van. Tavaly valamikor November környékén vettem.
Életem első kontrollere, és azóta is imádom. Sose gondoltam volna, hogy egyszer még ilyet fogok használni. Az igazság az, hogy már többet használom a kontrollert mint az egér-billentyű kombót.Viszont csak pc-hez jó, ha ez számít. Illetve itthon nem beszerezhető (akkor legalábbis ez volt a helyzet), én Bangood-on vettem (nem, nem a gagyi kínai kategória). Számomra megérte minden forintját.
-
Merchior
tag
válasz
Lassan 1 éve használom a Gamesir T4 Cyclone Pro-t. Hall szenzoros analógok, +2 extra programozható gombbal, mikrokapcsolós gombokkal, 2.4Ghz-es vevő gyári tartozék és olcsóbb mint az Xbox Series kontroller önmagában
Egyébként, ha csak egy bármilyen kontroller kell és alapból van a gépedben Bluetooth, akkor a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldás a Microsoft Xbox kontroller, párosítod és mindennel működik azonnal. Ha nincs BT, akkor viszont nagyon könnyen találni jobbat, extrásabb funkciókkal, olcsóbbat, komplett pakkban.
Ha vezetékesen használnád, akkor nem rossz a DualSense sem, kábelen nincsenek kompatibilitási gondok és az extra feature-ök is működnek (amennyiben az adott játék is támogatja). Én próbálkoztam BT-USB adapterrel, de sosem volt az igazi az élmény, ezért lett a GameSir. -
Quadgame94
őstag
válasz
EasyXMS X10 (picit kicsi)
Acer PGR300
GameSir G7 SE/HE
Flydigi apex 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kedvenc zene a mai napra
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged