Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbika88
senior tag
válasz
DeFranco #1498 üzenetére
Így van, de még mindig csak ajánlani tudom. Tudom, hogy a 10répa, de megéri annak inkább gyűjteni egy kicsit aki gamepad-vásárlás előtt áll!!!!
Előtte én is lowászkodtam ilyen nevesincs emulatorokkal, meg egy ps 2-es analog joyal, de ez a direct input, minden gamenél álítgani az nonszensz volt.xinput
-
DeFranco
nagyúr
-
Norbika88
senior tag
Tehát ha ilyen problémába ütközik valaki, F710-el, win7 64bit:
Megoldás itt van. -
DeFranco
nagyúr
-
Norbika88
senior tag
válasz
DeFranco #1493 üzenetére
Tehát, első alkalomkor kibontottam csomagolás fel tettem cd-t igen tudom, hogy direct inputhoz teszi fel a profil kezelőt.Első alkalomkor egyből felismerte xinputba, eszközkezelőben szerepelt is, hogy Wireless F710. Winows reinstall utánn, windows update után, már nem ismeri fel.
Forumozgattam és arra jutottam, hogy felismerted a rendszerrel első alkalommal, egy rendszer reinstall után nem megy ez valami firmware bug lehet.
Mert mindenkinek újra rakott rendszernél művelte ezt.
Microsoft oldaláról letöltöttem xbox 360 wireless drivert, eszközkezelőben azt adtam meg neki, így felismeri.A rendszer amit feltelepítettem egy és ugyan az, az összes update-el, sp 1 el.
-
kodaek
tag
Sziasztok! Speedlink gamepadról tud valaki infot mondani? Mennyire jó, minden gombját,2 analog gombját felismeri rendesen? Köszönöm!
-
Norbika88
senior tag
Vissza olvastam látom másnak is elő jött ez a gond, hihetetlen.Azért vettem meg hogy ne keljen sza...kodni a sok direct inputos sza...kkal, oda is vert mindent erre meg ez ....
-
Norbika88
senior tag
Nem rég vettem egy F710et teljesen frankón működött, amig nem újra kellet telepítenem win7et 64bites, msot hiába rakom fel drivert eszközkelezőben felkiáltó jel van gamepad neve mellet reciever se látja, ilyenkor mi van?
-
bads1
aktív tag
Hotline Miami-t játszik valaki paddal? Sztem úgy irányíathatatlan, célozni rohadt nehéz, visssza is álltam bill+egérre, de analóg+egér lenne az igazi.
Veszett addiktív a game és a zenei repertoár is atom -
Jofi81
őstag
Köszi a bíztatást, srácok!
Próbálkozom, aztán remélem belejövök!
-
DeFranco
nagyúr
Na, a batmant azt pont tanulni kell. Az nálam is az átmenet során került elő, a második felét már gamepaddal játszottam.
A gamepad kicsit más filozófia. Valamennyit áldozol a pontosság és a hatékonyság oltárán, ez főleg a "nézésre" igaz, nem tudsz úgy körbenézni és fordulni, mint egérrel, viszont jóval könnyebben támadsz például egzotikus irányokba, az analóg kar miatt nem csak előre-hátra-jobbra-balra van. Emellett sokkal "jobb" játékélményed van, ott van egy dedikált irányító a kezedben, hátradőlhetsz, és fun.
A gamepad egy kazuár dolog, számomra legalább is elsődleges a kényelem, és a "játékkontrollert fogok, nem egy munkaeszközt" érzést, és emellett nagyon fontos előnye sok stílusnál az analógsága. Tudod adagolni a gázt, a féket, Batmannel tudsz lassan is sétálni, gyorsan is menni attól függ, mennyire tolod meg a kart, lövöldözésnél tényleg egy ravaszt húzol, stb.
Használgasd. Először furcsa lesz, de megjön a fun, ne aggódj. Kitartás
-
-
-
kenwood3
addikt
Grat hozzá, nekem is az van
Újabb játékok maguktól tudják, hogy mi van a kezedben(vagyis amiken én játszottam tudták). Amikor megnyomtam 1 gombot a gamepadon, akkor a játék kiírta, hogy az irányítás át lett váltva gamepadra. Ha megnyomtam 1 billentyűt vagy megmozgattam az egeret, akkor meg azt írta, hogy átállítva egér+billentyűzetre. Szerintem nem kell kihúzni, vagy ha mégis azzal akar menni, akkor megnézed a játék beállítás menüjét és ha lehet, ott beállítod, hogy mivel akarsz játszani. Ha nincs ilyen, akkor lehet ki kellesz húznimár olyan rég használtam, hogy nem is emlékszem rá, hogy volt-e ilyen problémám vele valaha
-
Jofi81
őstag
Annyit beszéltetek mostanában a gamepadokról különböző topikokban, hogy én is beszereztem egy vezetékes Xbox 360 kontrollert. Még nem próbáltam ki, az igazat megvallva még soha semmit nem játszottam ilyennel, de remélem, beválik. Viszont az FPS-eknél valószínűleg nem fogom használni. Olyankor ki kell húznom, vagy maradhat állandóan bedugva?
-
kenwood3
addikt
válasz
lordjancso #1474 üzenetére
logitech f310/510/710 vagy xbox360 controller for windows. A többi noname padot kerüld el messze, ha jót akarsz magadnak
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy gamepad-et. Tudnátok ajánlani egyet (esetleg többet is)?
Mi most a best-buy?
Köszi! -
-
bozont
veterán
válasz
DeFranco #1466 üzenetére
Természetesen nem akkora létszükséglet a vezetéknélküliség, de sokkal kényelmesebb lenne. Max 2 méter távolságra ülnék a géptől, de ahogy nézem általában ettől hosszabbak a kábelek, szóval ez a része nem probléma. Még megfogdosom a Logi padokat is valamelyik boltban, sajnos olyan most egyik ismerősnek sincs.
A PS3 kontrollere amúgy működik xinput módban is, most próbálgattam több játékban és nagyon jól megy. És a másik előnye, hogy egy egyszerű usb kábellel is használható, de ha wirless mód kell, akkor csak egy bluetooth adapter kell mellé.
Viszont, most ahogy játszottam kicsit többet a Darksiders-szel, nem volt olyan kényelmes a kontroller, messze van az L1-2 gomboktól az analóg kar nekem, meg egy kicsit lehetne nagyobb is az egész gamepad. A Logitech meg ugye elég hasonló felépítésű.Még valamikor elhozza unokatesóm az X360-at és jobban szemügyre veszem, meg próbálgatom azt a kontrollert is, de néhányszor már játszottam vele, abból kényelmesebnek tűnik és a dpad és bal analóg kar is pont fordítva van rajta mint a PS3-én.
Meg igazából azért is akartam receivert venni, mert ha átjön hozzám, akkor csak hozná a saját kontrollerét és mehetne a local co-op vagy valami fightolós játék. Viszont ez a verzió 13-15e Ft, a többi meg 7 vagy 10e Ft körül alakulna. Azért nem mindegy.
De azt hiszem, a kényelem a legfontosabb tényező a minőség után. Szóval majd elválik a próbálgatás után.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DanielK #1463 üzenetére
Ha a profiler felismeri, akkor directinput állásban van. Ilyenkor ismeri fel Rumblepad2-nek ez természetes.
Xinput állásban vagy F710-nek fogja felismerni, vagy xbox360 gamepadnak, ezt szoftvere válogatja, de ebben az állásban (alul kis kapcsoló, amit jeleztem az előbb) a profiler nem ismeri fel. Nincs is rá szükség, mert az xinput mód pont arról szól, hogy nem kell profilozgatni, állítgatni, huss-és-pöcc működik minden, de egy mac mellett fogod tudni miről beszélek
-
DeFranco
nagyúr
Ha valamiért nincs különösen szükséged vezetéknélküliségre, akkor én vezetékest vennék a helyedben. Előnye, hogy olcsóbb, nem kell tölteni, nincs (esetlegesen) szakadozó adatkapcsolat, és ezeknek a vezetéke is megfelelően hosszú.
Én a gép előtt ülve maximálisan jól elvagyok a vezetékessel, bőven hátradőlhetek, tunyulhatok, és még van egy méter tartalék.
Rendes Sony PS kart én nem vennék az xinput hiánya miatt, az Onzára pont alattad panaszkodott valaki, ha az X360 pad nem jön be, akkor én megnézném a helyedben a Logitech F310 és F510 padjait. Azoknak PS-féle kiosztásuk van, a d-padjuk jobb az X360-énál (bár nem egy PS szint, de pont most Mortalozok vele bőszen), és ezek is pont annyira kompatibilisek mindennel, mint az X-pad.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DanielK #1463 üzenetére
Alul a kapcsoló milyen állásban van? X vagy D? Szerintem minden bizonnyal D. Húzd ki, töröld az eszközt az eszközkezelőből (ezt nem volna muszáj, de a biztonság kedvéért tedd meg), állítsd át X-re és dugd vissza.
Így jónak kell lennie, ha a win frissítések fent vannak, és a neten is kereshet drivert. Az X360 driverét fogja leszedni,ha jól emlékszem.
-
bozont
veterán
Mivel jól működik a PS3 kontroller win8 alatt is, valószínűleg a mellett döntök. Sokkal jobb a dpad mint az X360-on, viszont az utóbbi meg kicsit kényelmesebb. Még megfogdosom, meg próbálgatom azt is picit valakinél, bár receiver híján csak Xbox-on tudom sajnos.
Pedig az a Razer Onza amiről nem rég volt szó itt, nagyon szimpatikus volt, viszont sok a meghibásodás vele, főleg az analóg karral vannak problémák.
Az ezüst X360 kontroller play&charge kittel, az lett volna a második kiszemelt, ami egy kicsit javított analóg karral és dpad-del rendelkezik. A tapasztalatok szerint ez tényleg így is van, bár még így is elmarad a PS3-étól. Egyetlen (elég nagy) hibája, hogy a minősége ne ma legjobb ennek az új dpad-nek, könnyen törik és kiesik a helyéről.
Nincs könnyű dolga az embernek, ha verekedős játékhoz akar venni valamit, vagy pedig meg kell barátkozni az analóg karral ahhoz is.
-
DanielK
addikt
Sziasztok!
Múltkor feltettem a kérdést, hogy bootcampes win7en megy-e a logitech710. Mivel natív windowsról beszélünk, ezért mennie kéne, de nem ismeri fel a windows. Vagyis kiírja az eszközkezelőben, hogy logitech 710-es gamepad, drivert nem talál hozzá online. Szerintetek mi lehet a gond és hogyan tudnám orvosolni ezt?
A régi wondowsos nagygépen ment elsőre, és ugyanúgy win7 64bit volt azon is.Szóval nem értem...
Próbálkoztam az xbox360 controller telepítőjével is (sok fórumban írták), de az meg hibával lépett ki...
Így a lényegét veszti el az 5.2-es mac mini (pont játék miattt vettem a tavalyit, mert amd 630m van benne még).
Nagyon köszönöm!
Illetve mi a pontos menete a csatlakoztatásnak?
-
bozont
veterán
Mondjuk így belegondolva, úgy is újratölthető elemmel használnám, amihez kellene töltő is, mert nincs nekem vagy pedig a kábelt kellene megvennem a kontrollerhez, hogy usb-ről töltsem és akkor már ott vagyok a plusz 2-3eFt-nál, de akkor meg már a kitet érdemes megvenni. Még annak azért utánanézek, hogy mennyi Ah-t tud az az akksi.
-
bozont
veterán
Na igen, ahogy nézelődtem most én is kontrollerek után, majd dupla áron jönne ki a vezeték nélküli (a play and charge kites verzióval). Azon gondolkozom éppen, hogy megérné-e az a kis plusz kényelem. A Logitech sem rossz mondjuk, de akiket kérdeztem és mindkettőt használták már, azt mondák hogy az X360 konrollernek jobbak az analóg karjai.
Viszont ami érdekelne, hogy a wireless verzió mennyivel bírja tovább ha a hozzá való akksival használom, mint elemmel? Azért ha nem muszáj nem adnék ki +3e Ft-ot a kábel és akksi miatt. Mondjuk a kites verzióban kapható egy ezüst színű változat, ami baromira tetszetős.
-
kasa85
őstag
Akinek kell a Kontrollerem vezeték nélküli fekete fél éves jó állapotban jó áron eladom.
Sajnos tönkre ment a Fekete Slim 250GB boxom javíthatatlan ahhoz kaptam a Kontrollert. -
Gstyler
senior tag
Sziasztok! A kérdésem kicsit költői, de az XBOX360 for PC (wireless) kontrollerhez nincs esetleg vmi jóárasított kontaktja valakinek?
-
kasa85
őstag
válasz
SenorGrande #1452 üzenetére
Köszi
Remélem eléggé strapa bíró a plasti dip spray. -
SenorGrande
senior tag
Ha esetleg nem jön össze a gariztatás, kérdezősködj a modding topic-ban, hátha van a közeledben modder, aki baráti áron lefújja neked Plasti Dip-pel. Ez gyakorlatilag egy gumi spray, csak sajnos nem olcsó. . .
Egér kipofozása vele. -
DeFranco
nagyúr
-
kasa85
őstag
válasz
DeFranco #1448 üzenetére
Kupakot honnan tudok rá szerezni?
Mert kezd lejönni róla,és Angolból gyenge vagyok van e Razer Magyarországon vagy valami lehetőség,hogy meg csinálják a Kontrolleremet.
Előre is kösz a segítséget ha tudsz,vagy nem tudsz nem szeretném kidobni még tökéletes állapotban van.
Neki is hasonló a baja. -
kasa85
őstag
-
kasa85
őstag
válasz
DeFranco #1445 üzenetére
Szia.
Tudsz segíteni,mert a Kontrolleremen a kupak ami gumi borítású kezd szarrá repedni.
Ez a 360 fokos forgatható karokon van pont a tetején,míg a sima Xboxos Kontrollereken csak műanyag van.
Pillanat ragasztóval kentem körbe,és annyira idegesít lassan vennem kell egy másikat,de nem szeretném ezt eldobni mivel 19e ft volt.
Ha van egy kis időd,és van némi Angol tapasztalatod a Razer oldalán foglalkoznak e vele,mert beküldeném javíttatásra.
Előre is köszi ha tudsz segíteni nagyon fontos lenne,mert nem sok van a kupaknak hátra. -
DeFranco
nagyúr
válasz
mclaren777 #1444 üzenetére
Az a lényeg, hogy mi van a garipapíron. Addig a logi garanciát vállal, akármit is mond a bolt.
-
mclaren777
senior tag
Logitech gamepad esetén számít, hogy a bolt csak 1 év garit ad?
A második év "pótolható" költségmentesen a Logitech gyári garanciával? -
Harsonás
tag
Sziasztok jelenleg milyen gampedot ajánlotok PC-hez? 10eFt a plafon.
-
Z()L3
tag
Tescoban azt hittem ma hogy kiugrik a szemem
F510 15ezer, F710 18ezer volt.....a 310-es árcédulája hiányzott...az F710-es épphogy 10ezer felett vana híresebb webshopokban, szerintem a 310-es is lehetett annyi a Tescoban... -
DeFranco
nagyúr
A force feedbackrol gamepadok eseten meg nem is hallottam. Kormanyoknal igen, ott ugy kepzeld el, hogy ha pl padkazod a autot, akkor nehezebb tekerni a kormanyt, vagy egy bukkanonal megrant.
Az osszes xbox pad rezgos tudtommal, de ehhez kevesbe ertek. Csak arra figyelj, hogy a wirelesshez kell reciever is. A. ...for windows-hoz jar (ha wireless)
-
vhw
addikt
A force feedback milyen funkció lenne? Ez a rezgés angol megnevezése?
(már hajlok rá, hogy egy xbox controllert vegyek, az egyik webshopban a funkciói között az szerepel: force feedback nincs, de rezgő hatás van. most akkor?)
Van egyáltalán külön rezgő és sima modell xbox-nál? Ha már veszek rezgőt szeretnék, de nehogy mellényúljak.
-
DeFranco
nagyúr
xinput nelkul eljatszhatja neked az i wll allways love you-t gruzul egy fekete balalajkan, akkor is szivni fogsz vele.
Nem tudtam elolvasni a tesztet rendesen telefonrol, de azert atneztem. Nincs ezzel gond, a szokasos bazari ketpalcas, a szoftveres tamogatason bukik.
Fel kell ra keszulni, hogy minden jateknal fel-egy ora indulo konfiguralgatast kell csinalni, ami vagy bejon, vagy nem, rend szerint nem, mert ugyanazt az ergonomiat eltalalni, amit a jatektervezok kitalaltak, magadtol eleg nehez, elobb utobb raun az ember. Ha ez megvan akkor elpotyogsz vele egeszen a kovetkezo jatekig, ahol kezdodik elolrol a moka. Pulsz ket driver, meg ket segedprogram a hegeszteshez.
Na erre un ra mindenki, es ezert latok annyi alig hasznalt ket orat ment padot az apron.
Kosz en inkabb egyszer befugtam a gepbe, aztan hatradolok, nyomok a steamen egy playt, aztan indul a moka. Nincs nekem idom reszelgetni, inkabb kifizettem egyszet egy pizza araval tobbet, aztan nyugtom van, a pad dolgozik a kezem ala es nem en az o keze ala. Konfiguraljon a tokom. En szorakozni akarok.
Amugy ez egy marketingteszt, mezd meg azt a par hszt mindegyik arrol szol hogy mi nem mukodik.
-
vhw
addikt
A Thrustmaster Dual Trigger 3 in 1-ről mi a véleményetek?
Találtam egy elég részletes tesztet is róla, különösebben semmi rosszat nem írtak róla, sőt! (link ha érdekel valakit) -
kasa85
őstag
Rezgések általában robbanásoknál,földrengéseknél,házak össze dőlésénél,lövéseknél,gépek bekapcsolásánál,és sorolhatnám mikor jön elő.
Mindig annyi ideig rezeg míg az objektum,és a többi amit felsoroltam nem jelentkezik.
Nagyon ötletes megoldás.
Amióta Kontrollerem van azóta csak ezt használom szeretem mikor bele remeg egy nagy robbanásba,sortűzbe amit leadok az egeret száműztem egy jó időre.
Nagy játékosként íróm megéri a rezgőset venni mert rengeteget ad a játék élményhez főleg ha nő az illető
A poént félre rakva tényleg sokkal ütősebb a rezgő mód sokan száműzik a klaviatúrát,és az egeret amihez megy a Kontroller.
Könnyen használható persze olyan tökéletes célzás sosem lesz mint egy AA kategóriás egér esetében ezért is van sok játékban automata célzás rásegítő,de ki lehet kapcsolni ami meg nehezíti a játékos feladatát,de lehet vele célozni ez a mód kimondottan könnyű fokozatú játékon,és haladó Kontoleres kolégáknak való kezdők az automata célzás rásegítőt alkalmazzák.Hol nagyon rá segít,hol kevesebbet.
A rezgés mindig valami nagyobb objektumnál jön elő mindig csak addig míg tart az effekt,és utána nem remeg,csak ha sortüzet nem pumpálunk a falba,vagy nitrót használunk valamilyen autós játékban.
Kanyarban is berezonálhat mikor csikorognak a kerekek érezd a kocsi mennyire beleremeg nagyon jó kis megoldás ez.
Férfiként is írom mennyire élvezetes a vibrátor mód persze nem a likam helyén kimondottan a tenyérben -
Z()L3
tag
Sziasztok !
Új gamepad vásárlásán gondolkozom, mivel a Trust GM-1520 megadta magát (mondjuk én is hozzájárultam hogy meghaljon szegény - mindegy, nem kellett volna hogy beragadjanak a gombjai)
Három kiszemelt példány van : Logitech F310,F510 + az xbox-os pad. Nagyon a Logitech felé hajlok, PS-es gombelosztás jobban fekszik. Szóval az F310 és az F510 közül is inkább az előbbi a szimpibb az ára miatt. Az 510-es csak a rezgéssel tud többet ha jól veszem ki. Namármost erről a rezgés dologról tudna valaki írni pár szót ? Milyen játékokban és hogy milyen eseményekkor rezeg ? (esetleg ha valami videó ha van róla a zinterneten
)
Jah és kb. mennyi ideig bírják a gombok ? (Logitech esetében) Ez a Trust csoda cirka 3 évig bírta, de 1-2 gomb már egy jó éve elkezdett beragadni...
Válaszotokat előre is köszönöm !
-
vhw
addikt
Szóval ilyesmire készüljön fel az ember, ha nem valami komoly padet vesz?
-
oadamo
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Trust Crossfire gamepadem. A problémám az, hogy nem minden játék érzékeli, pedig a játékot magát lehet azzal játszani. (Driver nincsen hozzá) Valakinek ötlete van, és megoldás a problémára?
Köszönet. -
-
DeFranco
nagyúr
A "minden esetben" állítást azért nehéz lenne megfogalmazni, hiszen ahány dzsunka pad, annyi kreatív kici kinai mélnök...
Tesztekből talán kiderül, vagy guglizással, de én kötném az ebet a karóhoz, és maradnék a szokásosan ajánlott padoknál... ott nincs ilyen gond.
X360 for windows vezetékes és vezeték nélküli, F310 (ez alapból nem rezgős) F510 és F710
-
vhw
addikt
Lenne egy egyszerű kérdésem, a PC-re köthető usb csatlakozós gamepadeknél, melyeknél szerepel a leírásban a rezgő-funkció, az működik is ebben az esetben, mármint PCre csatlakoztatva? (Csak azért támadtak kétségeim, mert az egyik típusnál azt olvastam rendelkezik ugyan rezgő funkcióval, "de csak ha PS2-höz van csatlakoztatva")
Akkor hogy van ez? Típusa válogatja melyik tudja ezt a funkciót PC-re kötve? Szükséges esetleg valami driver hozzá vagy egyéb?
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy ps3 kontrollert, mert úgy néz ki, kapok majd egy használt ps3-mat. Addig a kontrollert számítógéphez (netbook) szeretném használni. Már két leírást követtem, hogyan tudom életre kelteni, de nem sikerül
Beépített Bluetoothon keresztül szeretném haszálni.Tud ebben segíteni nekem valami?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Clubforum2 #1416 üzenetére
Mondtam én, hogy a hardverrel nem lehet gond
-
joysefke
veterán
Sziasztok Xbox 360 wireless kontrollerrel próbáltam PC-s Left4dead2-t játszani és bár a kontrollert felismeri, mert működik a bal stick illetve a start gomb, az irányítás gyakorlatilag lehetetlen, mert a jobb stick meg a gombok nagy része nem működik. Valami ötlet, hogy hogyan lehetne meggyógyítani?
J.
-
kissadam22
tag
köszi szépen az infót.
-
kenwood3
addikt
válasz
kissadam22 #1410 üzenetére
Valószínűleg az a hibája ennek a gamepadnak is, hogy nem tud xinputot. Pont az ilyen hibák elkerülése miatt ajánljuk a logi f310/510/710 illetve az xbox 360 controller for windows gamepadokat pc-hez. Valószínűleg sehogy se fogod tudni használni a black ops-al. Esetleg xpadder nevű progival beállíthatod, hogy melyik gomb melyik billentyűt váltsa ki a billentyűzeteden, és az egér irányítását is be tudod rá állítani vele. De így sose lesz az igazi.
Én annak a híve vagyok, hogy amit veszek azt használni akarom, nem minden játék előtt hosszú ideig befelé állítgatni a paot. Eleinte én is sajnáltam 8-10k-t egy normális gamepadra, de végül beleuntam, hogy mindig szarakodni kell az összes olcsó noname gamepaddal és ezért vettem végül egy x360 vezetékes gamepadot, amit a mai napig nem bántam meg.
Ha sokat játszol, szerintem érdemes inkább lecserélned a jelenlegi padodat a fentebb említett 4 gamepad egyikére. Hidd el megéri
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Clubforum2 #1411 üzenetére
Tolod a joyt, + húzod az RT-t + nyomod az A-t, és így tovább... most nem az összes permutációról beszélek nyilván, csak nyúzd meg a padot...
Ha itt rendben van, akkor a játékkal lesz valami gond, mert ez a gamepad hibáit kiszűri.
-
kissadam22
tag
Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. A Black ops 2 - nél hogy kell beállitani a pc-n a gamepadot bill+egér helyet. Sehogy se ment nem érzékel..(geniust) hiába irtam a Blac ops fórumba nem kaptam választ. Köszi. A gamepad teszt jó a Bf3-nál f@sza, de itt nem érzékeli.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Clubforum2 #1408 üzenetére
Menj be ide: Vezérlőpult, Eszközök és nyomtatók
Itt látod a gamepadot, (Gamepad F310 néven, ha minden jól megy), ott jobb klikk, és Játékvezérlő beállítások.
Itt tulajdonságok, és teszt.
Nézd meg, itt minden minden kombinációban rendben van-e.
-
Clubforum2
tag
válasz
DeFranco #1407 üzenetére
Alapon hagytam mindent,de ha állítgatom sem jobb. A fifa ajánlja ezt a controllert a játékaihoz,ezért vagyok kiakadva. Más játékkal controllerrel nem játszok,mert még ezenkívül wtcc szimezek,de azt DFP kormánnyal.Az RT RB,és az LB LT gombokat nem tudom normálisan programozni. Alapból az RT -ve futna,de csak az RB-re rakva jó.HÁt ilyesmi,és ugye az üres helyre semmit sem tudok rakni,ez a mérgem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Clubforum2 #1405 üzenetére
Leírhatnád egy kicsit részletesebben a problémát. Onnan kezdjük, hogy melyik fifa... mit mond a manual? Alapbeállításon van az irányítás? Más programban rendesen működik? stb. stb.
Nem értek a fifához, azt sem tudom, milyen gombokat kell használni benne, de ezek nélkül még annyit sem tudok segíteni, amennyit egyáltalán tudnék.
De tőlem ki is vághatod az ablakon..
-
kenwood3
addikt
válasz
Clubforum2 #1405 üzenetére
Nem próbáltál a játékon belül ehhez valami beállítást keresni? Hátha be lehet állítani, hogy melyik gombnak mi legyen a funkciója!
-
Clubforum2
tag
válasz
Clubforum2 #1404 üzenetére
Mondjuk most tartok ott,hogy fogom,és kidobom a kukába az egészet. Nem hiszem el,hogy senki nem tudja.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Clubforum2 #1402 üzenetére
Virágbolti program is okozhat ilyen hibát, de nem értek a fifához, azzal nem játszottam még sosem. De ha máshol jó a pad, akkor biztos, hogy a játék oldaláról van a hiba.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Clubforum2 #1400 üzenetére
Alul milyen állásban áll a kapcsoló? X vagy D?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Battlefield 6
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest