Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nem Microsoft Microsoft XBOX joy nincs, csak dzsunka utánzat.
Egyébként ez a chillstream egész jó pad, általában szeretik. Xinput kompatibilis, ha minden igaz, tehát van olyan jó, mint a logi F széria és az X360 padok. Ez viszont lehet csak a PS-sel kompatibilis, ami be van linkelve.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
MinionFlasH #997 üzenetére
Vegyél kábeles X360 kontrollert... Megéri, nagyon jó.
-
Bastee
tag
válasz
MinionFlasH #997 üzenetére
Már nem azért, de őőő kb. 1000Ft-al drágább a Microsoft XBox joy :S
Ha meg nem Microsoft-ot veszel még olcsóbb is! De mivel nem 3hónapra vesz joy-t az ember, azt az 1.000Ft pluszt megéri rászánni! -
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Igazából nagyon jó lenne egy Logi F- széria vagy, x-360 pad de sajnos anyagilag nem igazán engedhetném meg magamnak! Ezért ezt a gamepadot néztem ki, de ezzel kapcsolatban két kérdés merült fel bennem:
1. Ez csak ps3 hoz való? Mert ez régen pc-hez is volt nem?
2. Ha nem jó pc-hez melyik jó, hol lehet kapni? Meg ami érdekel, hogy mennyire szenvedős a pad tehát a játékok 95% felismeri van annyira "kompatibilis" mint az F széria!Köszi a segítséget!!!
-
Bastee
tag
Én is sokat gondolkoztam, vezetékes xbox joy-t akartam, mert 7k boltban és jó is
De szemezgettem a kényelem miatt a vezeték nélküliekkel, de mivel PC-hez kell drága a wireless receiver hozzá... Akkor már olcsóbb együtt "for windóz" pack-ban. És mikor találtam hozzám nagyon közel 10.900-ért (ami a jelenlegi Forint árfolyam mellett igen baráti) már tudtam, hogy bátor leszek és megveszem
Nem bántam meg, két boldog nap telt el... Jah és Duracell elemet adnak hozzá(csak mert már volt aki mást kapott)
-
gg07
tag
Sziasztok!
Nekem vagy egy ilyen gamepadom.
A NFS Hot Pursiut alatt rezeg rendesen, de a FIFA 12 alatt nem meg a DIRT 3 alatt sem!
Töltöttem le hozzá egy xbox360 contorller emulatort, de így sem rezeg! Mindenhol engedélyezve van a force feedback funkció, játékban is meg a emuban is..de mégse rezeg!Mit lehet vele kezdeni, hogy rezegjen?
-
-szőke-
tag
Heló. M-TECH MT-2021 vibra gamepadot vettem megtudna valaki mondani hol találok hozzá 64-bites win7 drivert?
-
Bastee
tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy XBOX360 controller-nél miért van külön "for Windows" verzió? Mit tud, és miért drágább?
-
chaval
tag
Üdv!
Van egy Logitech F710-esem, és lenne némi nemű gondom vele.
Egyrészről nem nagyon akarta másodjára felismerni a windows7 64bit, ezt megoldottam egy valaki által kreált inf fileal.
Viszont előfordul olyan hogy játék közben nem érzékel 1-1 mpre semmit, meg van hogy önálló életre kel....
Valakinek valami ötlet mivel lehet gáz?
Van hogy hosszú ideig semmi gond, aztán egyszer csak előjön...de akkor van hogy elég sokszor, ezzel játszhatatlanná téve a játékot. (nem csak 1 játékban fordult elő)
Próbáltam másik usb-be, aztán azt hittem elem kezdi megadni magát, hát kicseréltem azt is.
De a probléma még mindig fennáll.....tipp? pls help!!Tamás
-
törölt tag
Hali!
A kérdésem az lenne, hogy X360 controller mellé PC-n Play & Charge kitet lehet használni töltésre? Épp most akarok venni egy ilyen gamepad-ot, csak nem tudom hogy vegyek-e mellé töltő kitet is, egyáltalán menne-e. (Praktikus lenne ha nem kéne állandóan az elemekkel vacakolni, meg ha nagy gáz van, és menet közben merül le, akkor egy pillanat alatt tápra lehet dugni és játszani tovább.) -
larrydam
csendes tag
Ha valakit érdekel megválnék speedlink x360 style gamepadomtól.Írj privit!
-
kenwood3
addikt
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Ragnar95 #975 üzenetére
Én ezeket szoktam nézni: lord, aqua, ipon, esetleg users anno a lord-ban volt a legolcsóbb, de árgép... ott úgy látom a PC-landban viszonylag olcsó, de azt nem ismerem.
Amúgy ami X360-nal megy, az ezzel is megy, mert egy szabvány a kettő (ez a lényege). Ami Xbox-on megy, az ezzel is megy, mert ugyan az a szabvány. Ami gamepadot támogat, az ezzel biztosan megy, mert ha ezzel nem, akkor semmivel. - Ezek a magánvéleményemet tükrözik, de kompatibilitásban biztosan nincs jobb a Logi F szériánál és az X360 padnál. Ez tény.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Ragnar95 #970 üzenetére
Megéri az árát, hidd el. Nekem F310 van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
- masszív, tartós, ha a kezedbe fogod, érzed, hogy van benne anyag
- 2 év garancia van rá, és a Logitech garanciális ügyintézése az egyik legjobb. Olvass utána itt a fórumon. Nem sz*rral gurítanak
- az X360 padon kívül csak ezek tudják az xinput szabványt, ami ma már az új játékokhoz több, mint szükséges, leginkább elengedhetetlen, vagy csak nyögvenyelősen pótolhatóNem bánod meg, ha ilyet veszel, de ez a te döntésed
én nem választanék mást, még akkor sem, ha tényleg nem ez a legolcsóbb. Ebben az esetben viszont úgy gondolom, ez indokolt, mert annyival jobb is.
-
kenwood3
addikt
válasz
Ragnar95 #968 üzenetére
Az általad gondolt átalakítóval az a gond, hogy nem biztos, hogy minden játékkal működne megfelelően, így szvsz érdemes lenne inkább 1 normális pc-hez szánt gamepadot venned . A logitech f310/510/710 gamepadok elrendezésre szinte teljesen megegyezik a ps gamepadjával és ezekkel nincs olyan gond, hogy nem működnek normálisan mint a legtöbb olcsóbb(noname) paddal . Szóval én ezt tudom ajánlani
mod: megint beelőztek
(#970) Ragnar95 Pedig csak e-közül a 3 közül érdemes választanod -
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Kontrollert vennék géphez főleg a Fifa miatt. Nekem a PS2/3-féle kontroller jobban bejön, mint az Xbox kiosztású, így tudnátok valami ilyet ajánlani?
Vagy egy PS2-USB átalakító jobban megéri? Mert PS2 kontrollerem 2db is van itthon.
Előre is köszönöm a segítséget -
dodi7777
csendes tag
hello szép estét!
pár napja feraktam a win7-et (professional 32bit) és nem ismeri fel a gamepadot. nevezetesen egy madrics superbox-ot amire egy ps2 joy van csatlakoztatva. xp-vel tökéletesen működött még a driverét se kellet feltenni de win7-nél hiába teszem fel a drivert akkor sem ismeri fel, az xpadder-el is néztem az sem látja. nem tudom hogy mitévő legeyekezért szertném a segitségeteket kérni. elöre is köszi
-
Üdv.
Mennyiért éri meg XBOX360 Controllert(wired) venni? Olyan 7200 alatt lehet kapni vagy kb. ez a reális ár?
-
Songo
senior tag
Sziasztok
egyik haveromtól kaptam egy dragonball Wii emulátoros játékot és baromira tetszene de billről játszhatatlan. gondoltam veszek valami olcsó Gamepadet. mit ajánlotok? mivel valszeg csak ehhez a gamehez fogom használni így olyan 2max 3000ftig gondolkodtam.
Láttam az ACME-neke gy gamepadját ami 5 év garis 1800Ft és még rezgős is.
Vélemény? ajánlat?
-
frango13
aktív tag
válasz
DeFranco #955 üzenetére
Ugyan az van itt is, mint az egereknél. Szinte semmi választék, ha jót akarsz venni. Persze a legjobbakat, amik még olcsók is voltak már nem gyártják(be kell spájzolni a régi egerekből többet). Helyettük jönnek a silány minőségű világító vackok 20-30ezrekért.
Mindegy megveszem ezt. Erre van pénz... -
DeFranco
nagyúr
válasz
frango13 #954 üzenetére
Ez az, amit tudok/tudunk ajánlani, és ezt érdemes megvenni. Nekem mindegy, megveheted ezt is, de nem fogom rámondani azt, hogy jó
Sajnos az xinput kompatibilitás a szűk keresztmetszet, arra pedig szerintem (és mások szerint is) szükség van, mert egyre inkább ezt igénylik a játékok. És akkor még a minőségről nem is beszéltem. De mondom, tőlem megveheted ezt is
Tesztet nem találtam róla.
-
frango13
aktív tag
válasz
DeFranco #953 üzenetére
Most egy Trust Predator vackom van, aminek a gombjai már beragadnak. Szétszedni nem tudom, mert nincs hozzá vékony, hosszú, kicsi csillagcsavarhúzóm. Ezzel is simán elvoltam. Főleg autós játékokhoz használom meg Sonic-hoz, verekedős játékokhoz. x360 emu-t szoktam használni, ha kell meg Joy2Key-t, Xpadder-t.
Ez a MediaTech JUDGE RF MT1505 tetszik, hogy vezeték nélküli, mert tele vagyok kábelekkel mindenhol. Rezgős is. L2-R2 ravasz is jó. Meg a PS forma a kedvencem. Direkt olyat akarok, aminek az irányító gombja külön vannak nem úgy egybeolvasztva, mint pl. az XBox controlleren. Meg viszonylag jó áron is van, mert postával együtt 7k-nál nem szeretnék többet költeni rá. Nem használom sokat úgyse.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
frango13 #952 üzenetére
Logitech F310 ezen az áron vezetékkel és rezgő nélkül, vagy F510 rezgővel. (Esetleg F710, de az már gondolom drága). Ezeken és az X360 karon kívül mást nem érdemes venni, mert azzal annyi a szívás, hogy úgy is a fiókban köt ki.
Ezek anyagminőségre jók (sőt, nagyon jók), van rájuk garancia, support, és nem utolsó sorban ezek tudják az xinput módot, ami a mai játékokhoz már kell, majdnem elengedhetetlen.
-
frango13
aktív tag
A Media-Tech Judge RF MT1505-ről mit lehet tudni? Tartós, használható jó cucc? Érdemes megvenni?
-
Tidus
addikt
válasz
pr1mzejEE #950 üzenetére
Fentebb jelezted hogy nincsen a padnak drivere, de ha Windows 7-et használsz akkor nincs szükség szoftverre, amint csatlakoztatod egy USB aljzathoz felismeri, mint XBOX360 kontrollert, a frissítéseket a Windows Updater elvégzi.
Tehát ha win. 7-et használsz, a win. updatet engedélyezd, talán ez a driver segítesetleg ha nincs aktiválva a Windows-od, akkor a frissítések letőltését engedélyezd, a telepítést ne, és onnand telepítsd.
Nézzél még utánna hogy az általad telepített fifa gamehoz nincs e letölthető patch. Lehet hogy adtak ki hozzá, hogy a joy-okkal és padokkal kompatibilisebb legyen. Crysis-hez az egyik tartalmaz ilyet. -
pr1mzejEE
addikt
Működik a pad, nem azzal van a gond.. Csak azzal, hogy fifában nem tudom használni.
Szóval huzogatom a programok mutatják, a csúszkák mozognak stb. csak egyszerűen fifában nem akar. Xpadder-el hozzárendeltem a kívánt billentyűzeteket is, de még úgy sem és előtte elindítottam azt a LibUSB-Win32-0.1.10.1 driver-t is ami a jutyub videóban van. -
Tidus
addikt
válasz
pr1mzejEE #947 üzenetére
Szerintem biztos hogy beállítás hibád van, és valamit nem veszel észre. én a PS2 emulátor pad beállítással szívtam napokig, amikor megvettem az F710-et, mert nálam a ball joy nem működött mire rájöttem hogy összekevertem a padokat, és nem a pad a rossz.
Annak a padnak működnie kell. -
pr1mzejEE
addikt
Így sem reagál a fifában a jobb analógra. Mi tévő legyek? A másik program nem is látja a gamepadot. Hiába van ott az eszközkezelőnél stb. Hivatalos drivere meg nincs ennek a gamepadnak csak bedugod és felinstallálja a gép..
-
darkspace
csendes tag
Azért cak egy led világít a kontrollereden,mert egy xbox-hoz,egy időben négy kontrollert is lehet csazlakoztatni,ezért van 4db led benne,csak abban az esetben világít 4db,ha 4en csatlakoztok az xbox-hoz,ez a Te esetedben(PC), soha sem fog világítani,mind a 4....ne szed szét, ez nem hiba miatt van...
-
Tidus
addikt
válasz
DeFranco #938 üzenetére
Ha "X"-re állítod a kapcsolót akkor XBox állásban van a gamepad. Ha "D"-re állítod akkor game bármelyik emulátoron, pc-n.
Ha a Logitech logot(az egy gomb), akkor microsoft gaming live profil kapcsolót aktiválod, ami alkalmazható pld: Dirt 2, 3-hoz. -
Tidus
addikt
Logitech Wireless Gamepad F710-et tudnák neked ajánlani, visz mindent mint a piros hetes.
Én ezt használom, Pc, Ps1-2 emulátoron, nem találkoztam olyan gaméval amihez nem lett volna kompatibilis, XBox is felismeri. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
kenwood3 #921 üzenetére
Szia!
Ne haragudj, nem szeretnélek fárasztani, de kéne egy kis segítség. Letöltöttem a programot, de nem tudom használni, igazából fogalmam sincs, mi-micsoda.
Van egy Logitech Chillstream-em (ps3) és fifához kéne a jobb analóg karokat beállítani.
(fel:num8, bal:num4, jobbra:num6, alulra pedig num2).
Csak ehhez a játékhoz használom és nagyon jó lenne, ha sikerülne valahogy működésre bírnom, mert kénytelen leszek eladni az amúgy tökéletes és kényelmes padotÜdv!!
-
DeFranco
nagyúr
Nem, mert
1: egesz heten telefonrol es mobilnetrol vagyok
2: tanuld meg hasznalni a guglit. Ha a hat eves laptopra talaltam, akkor te is talani fogsz. En a "dismount x360 controller" vagy a "disassemble xbox360 controller" kifejezesekkel kezdenek. youtubeot se hagyd ki.Monitortisztitoval kapcsolatban fogalmam nincs, az alkoholrol viszont tudom hogy nyom nelkul szarad.
-
DeFranco
nagyúr
Szetszeded es ovatosan denaturalt szesszel meg egy kis ronggyal vagy fulpiszkaloval minden alkatreszt letakaritasz.
Legyel nagyon ovatos, es lehetoleg dokumentald mi hol volt, hogyan allt. Ilyenekhez szokott lenni a neten fenykepes utmutato is, hogy hogy kell szetszedni.
-
alratar
addikt
Üdv.
Nem tudom jó helyre írok-e, de remélem.
Van egy x360 kontrollerem pc-re, és ráömlött valami.
Az eszköz tökéletesen működik, azonban néhány gomb (x, y, start, közepén a nagy izé, RB) ragad.
Hogyan tudod megtisztítani? -
zsolti093
tag
Üdv!
Van egy ilyen usb-s joystickom: http://www.users.hu/pictures/image/7/n_saitek-ps1000-dual-an.. Egyébként pl need for speed-nél jól működik. De nem tudom beállítani, hogy a gta4-et tudjam vele irányítani! Van erre lehetőség ennél a játéknál? Kell hozzá valami különálló program? Vagy hogy kell beállítani az irányítását? -
Sn[4k3]
senior tag
Üdv!
Szeretnék venni egy Genius Maxfire Grandias Turbo gamepadot, hogy emulátorban futtassam a PS1-es játékaimat. Nem látom a képein, de van nekik R1-2,L1-2 gombja? Vannak róla vélemények? Esetleg más márkánál van hasonló felépítésű pad? -
DeFranco
nagyúr
válasz
BaziJoe00 #924 üzenetére
A különbség annyi, hogy az 510 rezeg, a 310 nem. Ha neked ez megéri a plusz kiadást, akkor vedd az 510-et, egyébként a 310 koppra ugyanazt tudja.
Nekem 310 van, maximálisan meg vagyok vele elégedve. A minősége nagyon jó, működése hibátlan, és a Win7 kapásból gond nélkül kezeli. Szerintem az XP-nek sem szabadna gondja lenni vele, az, hogy egy helyen probléma volt, számos egyedi okból adódhat.
Én gyakorlatilag csak xinputon használom, azoknál a játékoknál, ahol érdemes kontrollert használni, és nem özönvíz előttiek, ott erre van beépített támogatás.
Directinputot Mortal Kombat 3 alatt próbáltam egyszer, annyit tudok mondani, hogy működött. Teszteltem, azóta nem vettem elő.
A kezelőprogramja hozza a szokás szerinti elégséges minőséget, jónak nem mondanám. A pad viszont 10/10.
-
BaziJoe00
tag
Üdv a fórumozóknak!
Játékpad vásárlására adnám a fejemet és a logitech F310 és F510 között vacilálok viszont az F510-re már érkezett a fórumba egy negatív visszajelzés [link]
illetve a logitech oldalán [link] "Számítógépes játékvezérlő" csak az F310-hez van kiírva, ez pontosan mit jelent?
Ti melyiket ajánlanátok, valakinek esetleg van-e ilyen játékpad-ja és van róla pozitív véleménye? -
kenwood3
addikt
Most jutott eszembe, hogy van egy xpadder nevezetű progi amivel be tudod állítani, hogy a gamepadodon melyik gomb milyen betűnek feleljen meg a billentyűzeteden. Annyi a hátránya, hogy minden játéknál másképp kell konfigurálnod a padodat, de legalább működésre fogod bírni vele
-
-
Womb
senior tag
Üdv!
Vettem egy Trust Dual Stick gamepad-et. A win eszközöknél ott van, tesztelni lelehet, kalibrálni bekalibráltam, játékok alatt mégis kussol.
Tanácsot kérnék....
-
szigmat
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, egy ilyen kontrollert szeretnék vásárolni:
Speedlink Xeox USB Gamepadcsak az a baj, hogy csak egy onlineboltban találtam, ami nekem nem jó.
Szerintetek Hol tudnék ilyet vásárolni Bp.-en? -
DeFranco
nagyúr
válasz
kenwood3 #912 üzenetére
Valoszinuleg az nem utangyartott (dzsunka) reciever volt. Sajnalom de azt kell gondoljam hogy ebben az esetben olcso husnak hig a leve effektus lepett eletbe.
Ha 100% xbox360 reciever kompatibilis cucc lenne, akkor szerintem a win alapbol tudna hozza lekapni drivert, mert az o kutyaja kolke. Windows update be van kapcsolva?
-
kenwood3
addikt
válasz
frankdelgado #911 üzenetére
Hát sajnos akkor nem tudom, hogy milyen driver kell neki
A haveromnak van vezeték nélküli, nekem vezetékes van .Ő mikor bedugta a gépbe a win7 automatikusan feltelepített magának hozzá mindent a netröl.
-
-
kenwood3
addikt
válasz
frankdelgado #909 üzenetére
Próbáld meg innen leszedni hozzá drivert, hátha [link] . Ha így sem fog menni, akkor eszközkezelőből saját kezűleg betallózni neki a drivert
-
frankdelgado
őstag
Hali!
Olyan gondom lenne, hogy van egy x360 kontrollerem és vettem hozzá egy utángyártott xbox 360 pc wireless game receiver-t, hogy pc-n tudjam használni. Már mindent elkövettem, hogy telepítsem azt a szart, de nem sikerül. A driver telepítésekor mindíg hibát ír ki. Nem találja a megadott fájlt. WIN7 64 bit az op. rendszer. Akinek lenne tippe, kérem jelezze.
-
doncortio
senior tag
Üdv!
Tudnátok segíteni? Pofátlanul olcsón (550Ft + posta) vettem egy Thrustmaster Firestorm Powershock kontrollert és csak egy baj van vele: a bal analóg kar erősen jobbra húz, gyakorlatilag alapállásban maximálisan. Lehet ezt orvosolni? Próbáltam szétszedni, de nem ment, mert van középen valami (nem csavar, mind a hetet kiműtöttem belőle) ami nem engedi ketészedni. Valami ötlet? -
Matgabka
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen üzletet, ahol beszerezhető a Logitech F710, sehol sem találok.
előre kösz
-
imrefazekas
csendes tag
Sziasztok, most vettem egy XBOX gamepadot PC-hez, tök jó
Viszon felmerült a lehetőség, hogyha már ilyen tutin működik akkor a játékokat TV-n játszanánk. Rendben, HDMI kábel (+ kiterjesztett asztal mód), az meglesz. De lehet-e egyszerre játszani TV-n, közben netezni a monitoron (VGA kimeneten), ha egyszerre két mutatóeszközt használunk (gamepad-játék, egér-monitor)? Nem akadnak össze? Bocs, ha láma a kérdés. Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD