Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
válasz
fatallerror #497 üzenetére
Örülök hogy a 360-as felé tereltelek és így elégedett vagy vele. Nagy szív esett le a kövemről.
-
Barell
senior tag
Auchan-ban December 9.-éig 4990 lesz a Logitech Rumblepad F310. Különösen ajánlott, én benevezek kettőre.
-
fatallerror
addikt
már most hiánycikk pedig hol van még a karácsony, 2 napot kellett várnom míg megérkezett a boltba, nagyon olcsóbb nem lesz...
leírom tömören h mit tapasztaltam az X360assal....
sokkal finomabban lehet mozogni, ez fifa-ban több pontos kapura lövést eredményez és jobb keresztpasszokat, persze ez csak akkor jön ki ha az összes rásegítést kikapcsolod ( rásegítéssel elvész a szabadságérzet a pályán, nem arra passzol amerre mondod neki hanem a játékos irányába és akkor nem tudsz szép kiugratásokat csinálni )
hot pursuitban nem jobb mint a dual action volt mert ott szinte nem is kell irányítani az autót xD
dirt 2-ben viszont 1ből nyerek versenyeket v dobogós vagyok, itt nagyon kijön h sokkal jobb ez a gamepad, a ravasznak hála lehet lassítani, tulajdonképpen olyan mint a gázpedál, a kormányzás is finomabbszóval abszolút jó vétel volt az X360as
-
inkubator
aktív tag
Ha már így bejöttél a sűrűbe, leírhatnád hogy mi a 2 kontroller között a különbség! Érzésre, fogásra, érzékenységre stb. Ugyan olyan mindkettő vagy melyik mivel jobb, rosszabb! TESZTET KÖVETEL A NÉP! Legalábbis én! Nem kell hogy PH cikk legyen, csak 1 hozzászólás is megteszi kb mint amit én is írtam egy kicsivel lejebb.
Nem akartam 1 hsz-ba írni mert a regényeket ti se olvassátok el! PÍSZ!
-
inkubator
aktív tag
válasz
Game-over #492 üzenetére
Mint írtuk többen is olyan 7500-8000 az ára. Esetleg ahol laksz ott nézz körül hátha van valami konzolos bolt, ha használtan is érdekel a dolog akkor neten nézelődj. Pesten olvastam már 4-5000-ért is, vagy a helyi PlayStation, X-Box barlangba (garázs játékterembe) nézz le és érdeklődj a tulajnál hátha tud valahonnan szerezni neked használtan. Esetleg mivel ő ezzel foglalkozik, tuti olcsóbban jut hozzá és megbeszélheted vele hogy ha pl a boltban 8000, ő meg 5000-ért hozzájut akkor egy köztes árban megegyeztek 6500 és akkor ő is nyer rajta meg te is. (Basszus hogy ez nekem csak most jut eszembe!)
Egyébként webshopokban is rá lehet találni 6000ft környékén sima vákuum csomagolt termékként, vagy csak valami fóliát dobtak át rajta. Láttam már olyat hogy egy bolt ugyan azt árulta 8000-ért mert kemény műanyag védte szállítás közben és 6000-ért a trágyacsomagolásban. De ha ugyan az akkor tökmind1, mert ha szar visszaviszed, csak akkor nehéz bebizonyítani hogy nem te tetted tönkre. Erre is van megoldás: ott a boltban kipróbálod úgy hogy viszel egy laptopot.
Nah most így fáradt fejjel ennyi variáció ugrott be, lenne még 1 verzió, de remélem nem tiltanak le mert nem biztos hogy teljesen törvényes.....Ha van olyan ismerősöd aki számtech boltban dolgozik, akkor lehet hogy nettó áron meg tudja szerezni neked ami megint 6000 körül jön ki. Persze ehhez is ismerős kell. És nem tőlem hallottad.
Hasonló megoldás a nagykeres ismerős ami a kiskeres ismerőst felülírja
Na most már tényleg befejezem az ötletbörzét!
Cakát! -
inkubator
aktív tag
válasz
fatallerror #489 üzenetére
Logitech Cordless Rumblepad II volt1 éven keresztül, a barátnőmnek adtam karácsonyi ajándéknak. Mikor kipróbáltam az xbox vezérlőt teljesen beleszerettem ezért tértem át. Sokkal finomabb mozdulatokat tudok a bütykeivel végezni, és az aaszony is ezt mondta, amit a 6-2-es vereségem is bizonyított. Nekem vezetékes van az 576 boltból vettem 8000-ért az xboxhoz való verziót ami 8000 ft. Teljesen fölösleges a 14000 ft-osat venni, csak egy driverrel több szerintem.Ráadásul így van fekete és fehér színű. XP-n nem tudom hogy működik e, de nekem win7 driver nélkül is felismerte.
MÁS: A Rumble2 valamiért nem rezeg ha kapufát rugok, miért lehet ez?
-
fatallerror
addikt
válasz
inkubator #488 üzenetére
ahogy nézem az F310 olyan mint a dual action és nekem ilyen volt és jó volt, az X360asra nem emlékszem pontosan csak arra h nagyon kézre állt, belesimult az egész tenyerembe, főként fifazni kell meg kocsikázni :]
végül is mindkettő jó, annyi a legnagyobb különbség h az xboxosnál fent van az analog ami végülis 1 vonalba van a jobb oldai gombokkal szóval lehet h hosszabb játék esetén kényelmesebb, na meg ugye a konzol miatt több millióan használják és szeretik szóval lehet jó lesz az xbox-os :] am neked melyik van? -
inkubator
aktív tag
fatalerror: Neked is az a problémád ami nekem volt, hogy nem tudtam a 2 változat között dönteni. Erre a legjobb orvosság, ha szétnézel a környezetedben hogy kinek van xbox és kinek van f310 kialakítású gamepadja (akár itt ph-n akár a boltokban bemutatódarab konzolhoz csatlakoztatva) és mindkettő verzióval játszol egy félórát, órát. Ennyiből már rá lehet jönni hogy neked melyik kialakítás tetszik.
Game-over: Chealstream-et 8000 felett nem éri meg megvenni szerintem. Hamar kopik a festéke. Ha fogsz egy Xbox 360-ast és utánna egy Chillstream-et akkor érződik hogy 360-as külseje elnyújtottabb, kényelmesebben fogható. Csak akkor vegyél Chill-t ha 4000-4500ft-ért be tudod szerezni és nem zavar a rezgés hiánya. Azért szerintem nem mind1 fifánál hogy amikor rugsz egy kapufát akkor megrezeg a kezedben váratlanul vagy sem. De lehet én vagyok túl igényes ilyen téren.
-
fatallerror
addikt
7 ezerért X360 kontroller v logi F310? előre is köszi, 2x játszottam X360assal és kényelmes volt az F310et nem ismerem
-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Logitech Chillstream-et még kapni?
Mi a véleményetek róla? -
kivulallo
tag
Szevasztok!
Tesómmal ketten van egy-egy Speedlink Cougar Pro SL-6631-ünk. Mindkettő a budakalászi Corából van.
Az enyém már egy-két éves, ő meg most vette 1 hónapja. Nekem tökéletesen működik, driver telepítés nélkül.
Neki most van egy szép kis problémája: a joy nem érzékeli a jobb oldalt. Egyáltalán... Ha forgatod a bal szél és a középvonal között megy a kereszt. Próbáltuk kalibrálni többször, alapértelmezett beállításokat visszatölteni, ugyanez.... Régen jól ment. Most feltettem a driver-t hátha segít, de semmi. Az oldalkormány jól megy. A gázkar tengelye is, DE HA a gázkart feltolod, a kereszt középről balra megy... Ha kitolod a botot jobbra, ha egy picit is elmozdul jobbra, a kereszt a bal szélre ugrik, onnan indul és vissza megy középre ha teljesen jobb oldalt van a bot. Fura és idegesítő.ha vissza engedem jobbról középre a botot, a kereszt vissza megy bal szélre, de amikor középre ér a bot, a kereszt balról visszacsúszik szép lassan, mintha direkt automata lenne, visszacsúszik középre. A tesó nem tud FSX-ezni...
Na ez mi????
Segítsetek! Nektek is van ilyen? A sajátommal nekem soha nem volt ilyesmi... SOHA SEMMI!!!
Előre köszi -
Jimy83
aktív tag
Üdv cordless rumblepad 2 -nél miért van hogy win alatt és a vibration gomb benyomáskor van rezgés. Viszont játékba pl új NFS hiába van a játékmenübe bekapcsolva 0 rezgés versenyek alatt.
Elem nincs lemerülve , valakinek ötlet? -
euchi
aktív tag
Szerintem vegyél egy ilyet. Mind a directinput mind az xinput támogatva van. Egy kapcsoló segítségével lehet váltani a két mód között. Az ára sem vészes, mert nem force feedback-es
Nekem Rumblepad2 van és én használom az általad említett xinput emulátort. Az enyémmel rendesen működik. Persze az enyémen nem analóg a ravasz, tehát a gázt és féket nem lehet úgy kezelni mint az xinputos gamepadeken. Én szimulátorhoz nem használom az emulátort, legfeljebb árkád autóversenyhez és jelenleg az UT3-hoz osztott képernyőn. Szimulátorhoz inkább kormányt használok. Az emulátor Readme fájljában azt írják, hogy MotoGP 08-cal tesztelték. Használni pedig pofonegyszerű, mindössze pár fájlt kell bemásolni a játék könyvtárába. Személyre szabni az ini fájl módosításával lehet.
Remélem segítettem.
-
combrader
tag
Ravasz.
Én igaz egy F510-es gamelek, de szerintem lényegi különbség nincs, csak + rezgés és más szín. Ha még soha életedben nem játszottál xbox-os joy-jal akkor elsőre nagyon szokatlan lesz a ravasz autós játéknál. Nekem szabályosan lezsibbadt az első alkalmakkor, szóval mindenképpen hozzá kell szokni. De utána nagyon nagy élmény, hihetetlen pontosan lehet adagolni a gázt, a féket. Egy kicsit nyöszörög az 'A' gomb, de szinte észre sem lehet venni. Talán egy kicsivel keményebben kell nyomni a gombokat és a ravaszt is, mint xbos társán, de nyugodt szívvel ajánlhatom.
-
.mf
veterán
Nagyobb felbontású, még ennél is zajosabb kép nem volt?
Ill. az e post előtti kérdésemre valaki? Közben hallottam olyat, hogy Xinput emulator, amivel elvileg bármely gamepedről el lehet hitetni oprendszerrel, hogy X360 controller. Evvel valakinek tapasztalatai vannak?
-
inkubator
aktív tag
Összeállt a pc-s konzol!
Aki most akar venni és nem tudja hogy Logitech Rumblepad 2 wireless vagy Xbox 360 Controller (nem pc-hez) annak azt mondom hogy inkább xbox kontrollert vegyen szerintem. A Rumble pöckei nem olyan érzékenyek, nem lehet olyan finom és folyamatos mozgást csinálni vele. DE a négy főirányt jobban, biztosabban teljesíti. Ez Fifa 11-nél annyit tesz hogy a pályán való össze vissza karistolásban sokkal jobban teljesíti az xbox gamepad, amíg a szabad módban a trükközések a Rumblepad iránybiztossága előnyösebb. Minőségi érzésre az xbox gombjai lágyabbak, Rumble meg keményebb olyan kissé műanyagosabb. Ha nem köveztek meg érte, akkor inkább a "gagyibb érzésű" kifejezést használnám a Logitechre. Persze lehet hogy keménysége, karakánossága végett lesz hosszabb életű mint boxos társa. Így 1 átfifázott este után egyenlőre ennyi, aki nem akar kifejezetten windows-os Xbox 360 padot venni az ne tegye, én is a gyári pórázast vettem ami 4-5000-el olcsóbb és mint látjátok nem csak fehér hanem fekete színben is létezik és a win7 felismerte, de akinek nem egy driver az egész. (Fajgyűlölő beszólásokat nem kérek!
)
ÉS íme a konzoltáció: -
.mf
veterán
Sziasztok!
Totál gamepad-noobként kérdezem:
w7-64-re átállás után néhány kedvelt játékom (motogp07 és széria többi tagja) directinput hiányában nem hajlandó beállítódni, bill. beállításokat nem lehet átállítani, csak annyit javasol a játék, hogy directinput helyett xinputot és X360 kontrollert használjak. Lövésem sincs, hogy MS X360 gamepaden kívül mely mások kompatibilisek még. Azt se tudom, hogy hogyan kell használni, mennyire tudom majd megszokni a használatát (bill.-el elég jól tudtam irányítani, viszont joysticket pl. nem tudtam megszokni, sem jól beállítani, úgyhogy rövid próbálkozás után visszaálltam bill.-re).
Szóval kérnék javaslatot olyan gamepadre, ami
- xinput-kompatibilis
- viszonylag jó minőségű
- ne legyen túl drága, arra az esetre, ha mégsem jön be.
- "force feedback", rezgés, hűtés, vezetéknélküliség, stb. hidegen hagy.Előre is kösz:
.mf -
Inv1sus
addikt
válasz
GegeWarrior #472 üzenetére
Ravaszok vannak az F310 hátulján? O.o
-
Manson^
tag
Nekem viszonylag nagy kezem van (vagy ha nem is nagy, kicsinek semmiképpen nem mondható) és nem kicsi a kezemhez a Chillstream. Az, hogy a bal analóg kar fel van cserélve a D-paddal, mint az xbox kontrollereken, kimondottan kényelmessé teszi! A hűtésre pedig mindenki azt mondja látatlanban, hogy "úgysem kell", "semmi értelme", "úgyis kikapcsolom majd" stb. De eddig nem láttam senkit aki kikapcsolta volna miután kipróbálta...
-
inkubator
aktív tag
Most tervezek én is venni pórázas Xbox 360 controllert, remélem találok hozzá drivert. Nem tudjátok, hogy a microsoft honlapján lévó az csak az eredeti windows-oshoz jó vagy az olcsóbbikhoz is. Azért egy driver miatt inkább 12.000 ft helyett 8000 ft barátibb, csak meglegyen hozzá a driver. Aki így használja az írja meg a driver linkjét! Köszi!
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
GegeWarrior #456 üzenetére
Hello!
Lehet, hülye kérdés, de sehol sem láttam biztosan... szóval az F310-esnek ott hátul az ravasz, vagy csak gomb? Mert úgy látom ravasz, de ha végre egyszer veszek gamepadet akkor biztosra szeretnék menni. És autós játékokhoz milyen?És amúgy szerintetek melyik jobb? Mert még nézegettem Chillstream -et is, de az kicsinek tűnik, meg kicsit furcsa, hogy a kar ott fent van, nem zavaró egy picit, hosszas játék közben? A hűtés meg nem fontos nekem úgysem.
-
copperhead
aktív tag
válasz
GegeWarrior #464 üzenetére
Köszi! Az új Xbox360-ról nem tudtok valamit?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Olyan kontrolllert keresek, ami kompatibilis PC-vel és PS2/PS3-al is, és wireless. Létezik ilyen ? Ha igen milyen típust érdemes venni,és melyiket kerüljem messziről ?
-
GegeWarrior
senior tag
válasz
copperhead #463 üzenetére
sz.v.sz. Logitech, de ez szubjektív. Bár nem alaptalanul, mert a Logitech cuccaimmal még soha nem fürödtem be
-
copperhead
aktív tag
válasz
copperhead #448 üzenetére
Nem cserélték ki, mert csak a garanciaidő alatt cserélnek. Egyáltalán javítanak valahol gamepadot? Ha újat kell venni szerintetek melyik a jobb az új Logitech vagy a Microsoft? Xbox 360-nak mikor jön ki az új verziója?
-
Pubszon
veterán
válasz
Viktor77 #461 üzenetére
A joy2keyt próbáltam, nem tudom vagy nem megfelelően működik, de a gamepad reagál rá csak rosszul.
Találtam egy ilyet, http://pinnaclegameprofiler.com/, profinak tűnik, csak nem akar helyesen működni sajnos.
Nem tudod mi lehet a gond? -
Viktor77
titán
Elméletileg a Joy2Key tud ilyet. Elöször a billentyűzetre kell beállítani a megfelelő gombot, majd a programban beállítani, hogy mondjuk az 1-es gomb az A betű leütését szimulálja. Itt lehet megadni nyomogatási gyakoriságot is.
Ezzel a programmal bármilyen játék játszható gamepaddal is (az is, amelyiknek nincs ilyen opciója), mert bármelyik gomb leütését szimulálja. -
Pubszon
veterán
Hali.
Van nekem egy USB-s gamepadom (olyan mint a PS kar).
Kellene nekem egy olyan szoftver, amivel meg tudom csinálni, hogy egy gombot folyamatosan nyomva tartva, beállított időközönként a gomb nyomogatását idézze elő.
Tehát, hogy ne kelljen mondjuk 300ms-onként nyomogatni a gombot ha kell, hanem elég legyen lenyomva tartani és akkor a program az előre beállított 300ms-onkén "nyomogatja helyettem".
Remélem tudtok segíteni.
Köszi. -
Inv1sus
addikt
válasz
GegeWarrior #456 üzenetére
Jó lenne ha Szegeden is meglehetne valahol venni, mert most nem akarok szállítási költséget is kiperkálni :/.
-
inkubator
aktív tag
válasz
TomporJoker #457 üzenetére
Rendeltem egy Chillstream-et, ha megvan írok róla hogy érdemes e megvenni.
-
TomporJoker
csendes tag
válasz
inkubator #455 üzenetére
hát az a nagy problémám hogy már 5500-at se akarok kiadni gampad-ért, úgyh chillstream-et 6k-ért tuti nem veszek, pláne h szerintem ez a venti totál izületgyilkolás, akkor már inkább rezegjen, bár őszintén azért se vagyok odáig. meg az se szimpatikus, hogy kisebb
megnéztem, van saturnban is speedlink 6kért, ki gondolta volna h fukarék még a médiánál is rágábbak :/
-
GegeWarrior
senior tag
Leteszteltem a LOGITECH Gamepad F310.
Egyszerűen nagyszerűCsak bedugod és már játszol is, semmi telepítés!(Win7et használok)
Nagyon kézreálló, kényelmes fogása van. Csak ajánlani tudom. Iponba most ment lejjebb az ára, úgyhogy maximálisan megvagyok elégedve vele.
(Nincs benne rezgés, de szerintem tök felesleges is.) -
inkubator
aktív tag
válasz
TomporJoker #454 üzenetére
Estleg ha már 5500ft egy speedlink akkor nem érdemesebb egy Logitech Chillstrim ami 5-6000ft? Előnye a kézhűtés és pontosság, hátránya hogy nem rezeg. Ki mit venne Speedlink 360 vagy Logitech Chillstrim?
-
TomporJoker
csendes tag
nem tudtok valami olyan helyről budapesten ahol még lehet kapni speedlink 360 style gamepad-et?
3 helyről tudok ahol lehet, 2 webshop c-sale.unas.hu és supergamer.hu de mind2 1500-ért hozná ide úgy meg már ugyanannyi v drágább mint a mediaban ahol 5500
szal a kérdés, h nem láttátok-e véletlenül vlmi budapesti üzlet hátsó polca mögé besve v ilyesmi, mert 5500 már kicsit sok lenne de a webshopos áron simán megérné nekemkösz
-
DJ WOKKY
addikt
Köszönök egy két kollégának az érdekes hozzászólásait...
-
inkubator
aktív tag
válasz
steelsec #449 üzenetére
Ha teheted akkor inkább ezt:Logitech Dual Action Gamepad
-
steelsec
aktív tag
Hellosztok!
Nem nagyon vagyok otthon gamepad témában, igazából arra kellene, hogy játszogassak fifával meg nhl-el. http://lingvin.hu/index.php?termekdesc_id=9026&back=Gamepad ezt néztem ki számomra ez hasonlít a legjobban a megszokott ps-hez de az a kérdésem, hogy ennél használható-e egyszerre a joy és a gombok?
-
copperhead
aktív tag
válasz
inkubator #446 üzenetére
Köszi! Attól tartok, hogy tönkrement a készülék. Hiába nyomtam hosszan, gyorsabban kezdett villogni, de nem tudott kapcsolódni. Most beleraktam új elemeket, a mode gomb hosszan világított, kapcsolódni nem tudott, és a rezgőfunkció sem működik. Majd felhívom a Logitechet, nagyon korekktek, ezt egy Chillstreamért kapta, pedig már lejárt a garanciája.
-
inkubator
aktív tag
válasz
copperhead #445 üzenetére
Nekem is csinált ilyet, ilyenkor az usb-t amit bedugtál a gépbe, ami zölden villog azon a fekete múanyagon az egy ovális gomb. Azt kell megnyomni hosszan hogy rátaláljon az eszközre.
Érdekes hogy a connect gombot a gamepadoknál a jelvevő egységen, amíg a wireless billentyűzet + egér kombón magán a klaviatúrán és az egeren helyezték el (ez tapasztalatból tudom).
-
copperhead
aktív tag
Elemcsere óta a Logitech Cordless Rumblepad 2-t nem tudom működésre bírni. Hiába nyomok meg egy gombot, a vezérlő egység egy ideig világít folyamatosan, majd ha elengedem a gombot villog tovább, a mode gomb is világít néha. Már arra is gondoltam, hogy zárlatos és lemerít az elemet, mert teljesen új akku/elemmel sem működik és a rezgőfunkciót sem tudom bekapcsolni. Érdekes módon viszont a fényképezőgépem meg működik az elemekkel.
-
inkubator
aktív tag
RAZER ONZA működik pc-vel? Debrecenben nem lehet valahol kapni?
-
VaMik
tag
Srácok a Canyon CNG-GP2 gamepad-ról mik a vélemények vagy tapasztalatok? Felismerik a játékok rendesen?
-
Inv1sus
addikt
válasz
GegeWarrior #440 üzenetére
Ha jó, akkor lehet majd váltanék rá
-
kutga
félisten
válasz
inkubator #436 üzenetére
Üdv!
Ahogy már írták a debreceni 576-ban lesz Microsoft, a másikat nem ismerem. Én a vezetékest vettem mert olcsóbb és nem vagyok híve a vezeték nélküli beviteli eszközöknek. 10k a vezetékes, azt hiszem 13k körül van a vezeték nélküli.
Minőségre, elrendezésre mindkettő egyforma, sztem kontrollerek között a Microsoft Xbox 360 a legjobb (ami egyéb termékeket Media Marktban megtapogattam nem győztek meg).
-
inkubator
aktív tag
Na és mennyibe került a pórázas? Vennem kell egy xbox kontrollert mert a nőstényem is rákapott a Fifa11-re. Lehetőleg fekete legyen. Pórázas vagy légvezetékes mind1. Speedlink xbox 360 usb gamepad és microsoft xbox 360 között vacilálok. Aki próbálta mindkettőt az megírhatná hogy az áron és a gyártón kívül milyen különbség van a kettő között. Jah és hogy debrecenbe ki hol és mennyiért látott...... THX!
-
kutga
félisten
XBOX 360 PC kontrollert hol lehet kapni?
-
RootRulez
félisten
Erről valakinek van véleménye, eleve a Saitek márkáról? Csak ehhez hozzá tudnák jutni helyben is...
-
kobe24
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy létezik xbox 360 kontroller pc-s változatba is, és ilyet lehet kapni media markt-ban vagy valami ehhez hasonló boltban? Debrecenbe lenne fontos, hogy legyen ilyen bolt, de én neten nem igazán találtam, pl. a media markt-os oldalon ki sincs rakva ilyen rész, hogy játékvezérlők, pedig azt tudom, hogy ott lehet kapni, csak azt nem hogy milyet. A választ előre is köszönöm! -
Inv1sus
addikt
válasz
RootRulez #427 üzenetére
Igen.
Bár Playstation 1-nél volt olyan játék, ahol a d-pad különböző funkciókat töltött be, mint az analóg = ergo nem lehetett analógmentes gamepaddal játszani.
Számítógépnél szerintem ez a veszély nem áll fenn. Itt úgy állítgathatod, ahogy szeretnéd. De megcáfolhat, aki tud.
-
inkubator
aktív tag
Érdeklődnék hogy szerintetek melyik kontroller jobb és miért? a két áldozat Logitech Rumble 2 wireless és Microsoft X-Box 360
-
RootRulez
félisten
Gamepadot vennék, de még sose volt és nem is használtam ilyen analóg karos izét.
Szóval szerintetek melyik a jobb, amin bal oldalt fent van az analóg kar? Vagy ahol a 4 nyilas van felül? és alatta középen az analóg kar
Bár ahogy nézem az xboxén kívül az összes kar olyan, hogy alul van az analóg kar...
vs.
Bár van olyan is, ahol lehet cserélni a kettő helyét
Szóval ki mit szeret?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Ki mit gondol a Logitech RumblePad II Refresh-ről? Ez mivel "fresh"-ebb, mint a hagyományos?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Milyen Gamepadot tudnátok ajánlani, most épp Fifa11 menne vele, de később akármi más is... Nem kell wireless és a vibráció sem hat meg, inkább legyen kényelmes. 5-8K-t szánnék rá... Logitech Gamepad F310-est nézegettem, esetleg más ebben a kategóriában?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
#04441088 #409 üzenetére
Rumblepad2 wireless.. Vagy a Logitechnek a chillstream
-
Inv1sus
addikt
-
Sziasztok,
Gondolkozom egy gamepad vételén PC-hez, Win7 64bit van fent, túl sokat nem játszanék vele szerintem, így nem akarok drágát venni, 3-4000Ft max.
Anno PS2-vel játszottam sokat, valami olyasmi felépítésű kar lenne az ideális, Xbox-ét is ismerem, de nekem az nem nagyon jött be, mondjuk abból van egy elfekvőben, ha olcsóért tudnátok mondani hozzá átalakítót az is jó lenne.
Mit tudnátok ajánlani ennyiért ami azért nem túl rossz minőség?
Ezt nézegettem egy lehetséges jelöltnek, esetleg valakinek tapasztalat? -
Inv1sus
addikt
válasz
infectedmann #408 üzenetére
Nekem csak Logitech Dual Actionom van, de sztem ugyanaz az analógja, mint a Rumble-nek. Nekem annyira nem jön be.
Én kérdeznék viszont tőled: Az analóg karok érzékenyek arra, hogy mennyire vannak elnyomva valamilyen irányba?
-
Inv1sus
addikt
válasz
infectedmann #408 üzenetére
Bezavarodott a rendszer
-
törölt tag
Hali!
FiFa 11-hez ajánlanátok nekem jó gamepadot max. 7-8e Ft-ért?
PC-n fogom majd tolni. -
infectedmann
őstag
Chillstream-em van nekem is és nem kell hozzá semmilyen progi vagy driver ez a hivatalos oldalon is le van írva.
Viszont tényleg meg kell próbálni másik USB-be dugni mert alapból fel kell, hogy ismerje a Win7 méghozzá Xbox 360 controllerként.
Amúgy lenne egy kérdésem is.
Melyik gamepad analóg karja a legjobb?Logitech ChillStream - Logitech Rumblepad 2 - XBOX 360 Controller
Akinek van összehasonlítási alapja csak az írjon légyszi. Kiv. vagyok, hogy a ChillStream-em mennyire van egy súlycsoportban a többivel.
-
rzl
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Chillstreamet, de a gépem nem ismeri fel (Win 7). Van rá esetleg valami megoldás, vagy vigyem vissza?
Köszi
-
Inv1sus
addikt
válasz
GegeWarrior #404 üzenetére
Majd kipróbálom és elmondom a véleményem
-
GegeWarrior
senior tag
Erről vélemény?[link]
Fifa 11hez venném -
Maksifül
senior tag
Tudna valaki segíteni Logitech Rumblepad 2 Cordless beállításokkal kapcsolatban a Trine című játékhoz? Van ehhez valahol játékos profil?
A legnagyobb gondot az okozza, hogy az egeret kéne helyettesíteni valamelyik irányjelző botkormánnyal, leginkább a jobb oldalival, mert ez elengedhetetlenül szükséges a célzáshoz, védekezéshez, különböző varázslatokhoz.
Köszönöm a segítséget!Érdekelne még valami érthető beállítási procedúra a gamepad-hoz, ami elmagyarázza egy teljesen laikusnak, hogy hogy kell egy játékhoz profilt készítenie. Mely beállítás mire való, stb. Az sem baj, ha magyar nyelvű.
-
Mappa
addikt
lehet nekem is bőven jó lesz a dual action ..amennyit én játszanék gamepad-on csak ez az új F1 játék ami jön felnyitotta a szemem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro