Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
Topikgazda
válasz
goldnarmz #5043 üzenetére
Az a baj, hogy a sima 6 zónás vezérlővel sok probléma van. Nyilván azért mert több van belőle a piacon. Viszont bem olvastam/hallottam még senkitől, hogy a Hidrawise tönkrement volna.
Ez az egyik ami miatt opció.A másik oldalon a 16k-s 6 zónás beltéri vezérlő van.
Sokat gondolkodtam a mobilos vezérlésről de igazából sok jelentősége nincs, mivel hajnalban érdemes öntözni. Ekkor meg általában alszom. Ha meg nem, akkor tudom indítani manuálisan is a rendszert.
Egyébként nem öntözök minden nap. Watersaver füvünk van , ami a nagy kánikulában is 3 naponta kapott vizet. És köszöni szépen, jól van.Szóval 16k vagy 72k. Lehet mégis marad Eco logic 601
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest