Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
válasz
crazygamer75 #75996 üzenetére
Igen láttam a kérdésed, de a választ rá nem ezért bátorkodtam feltenni újra. Én is inkább a xiaomi fele hajlok az jobban ajánlott státusza miatt. Azért köszi a választ. Még az akció ideje alatt akarom megvenni. Azért köszi a választ!
-
NyxNyxNyx
addikt
Megjött az ezresért rendelt UIISII HM7. Nagyon bejön a hangzásvilága, a Zircon helyett most őt fogom nyúzni, amíg meg nem jön a BW ES1. Az illatosított kábel eléggé wtf, de menő.
-
crazygamer75
tag
válasz
Talala #75995 üzenetére
Pár napja én is feltettem ugyanezt a kérdést, mivel éppen akciósan 14 $ a dual hybrid. Rock Zircon-om van (1 hónapja vettem 7.5$-ért), nekem bejön, elég bass orientált füles, a Club Dance mix-ekhez tökéletes. Úton van a hybrid, kíváncsi leszek, hogy az miben tud többet, mert állítólag jobban ajánlott füles, ennyiért megkockáztattam.
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers VS Rock Zircon. Kérnek egy kis segítséget a választásban. Akinek van tapasztalata mind 2 fülessel megoszthatná velem.
Előre is köszi.
-
Krill77
őstag
A shure 535 70 rongy az egyik boltban.. Másutt 100+..
-
Zsolty001
tag
Üdv! Olvastam, hogy ez a Rock Zircon egész jó kis füles, rendeltem egyet magamnak, csak szólok, hogy akciós most aliexpresszen még egy rövid ideig! 2000Ft most szállítással együtt.
-
[Anduriel]
aktív tag
Sziasztok, fülhallgató vásárlásban kérnék segítséget. Szeretnék egy olcsó fülest venni (kb. 5-6e Ft) amit konditeremben/munkahelyen használnék főleg rockzenehallgatásra (Tankcsapda, Iron Maiden, Led Zeppelin, AC/DC stb.) és alkalmankénti filmnézésre. Első körben a Blitzwolf ES1-et néztem ki, de látom, hogy csak minimálisan drágább az ES2. Megéri azt venni helyette? Esetleg valami más típus ami szóba jöhet? Mivel sokat vinném ide-oda, kifejezetten nem hátrány ha van valami normális tok is hozzá, mint ahogy a Blitzwolfnál is van.
-
RetepNyaraB
veterán
s4tch-tól kaptam szivacs illesztéket, örök hála neki ezért.
Így, plusz kb 250 óra burn in (!!) meghozta a gyümölcsét: a kz zsr megszelidült.
Elég rendes tere van, a magasak erősek, de már nem fúrják ki az agyam izzó vasrúddal, a mélyek egyáltalán nem túlzóak.
Ami maradt:
-Nagy dög, tehát csak elefántoknak ajanlott. Kb 6mm-es vetőcsöve van, ez biza kényelmetlen.
-Nagyon meghálálja a tisztességes erősítést->telefon nem az (esetleg a V sorozatos lg, vagy hasonló; többieknek arise, viper4android modul kötelező) Annyit meg az egész füles nem ér, hogy komoly erősítéssel vacakoljunk.
-mindez kb. 21 dollár és az nagyon kevés pénz -
válasz
monti0222w #75986 üzenetére
Hallottad őket vagy a márka meggyőzőbb?
-
monti0222w
addikt
válasz
M3nyus #75985 üzenetére
[ Esetleg öt is számításba veheted.]
Számomra meggyőzőbb az Audiófly minr az RHA. -
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Bringázáshoz keresnék (erdő,MTB) fullface sisak alá is beférő BT fülhallgatót, tehát fontos hogy ne nyúljon nagyon ki a fül síkjából a drive, és a vezérlő gombjai kellően lelógjanak.
Árban: 30-60k
Telefon: Iphone
Zene stílus: Elektronikus zene, sok mélyAmit eddig kinéztem:
RHA MA750 Wireless -
goodboy007
senior tag
Sziasztok,
Sportoláshoz vettem 2016-os BF-kor egy "vízálló" Sony fülest, aminek 6-7 használat után elnémult a jobb fele.
Idén januárban vettem egy vezetéknélküli Xiaomi-t, aminek még a hangzása is talán jobb volt, plussz úgy tűnt, hogy bírja a kiképzést.
Most viszont mindkét fele rohadt halk, mintha le lenne merülve, pedig többször is "rátöltöttem".A Sony füles azóta is a fiókban pihent, hát tettem most vele egy próbát és láss csodát olyan volt, mint új korában. Viszont ahogy elkezdtem futópadozni és egy kis izzadság bejutott a hangszórójához, ismét elnémult.
Lényeg, hogy milyen fülhallgató az, 10k környékén, ami 100%, hogy ellenáll az izzadságnak (sajnos sportolás közben tényleg úgy ömlik rólam a víz, mintha dézsából öntenék)? Ezt a Xiaomi-t itt PH!-n is többen dicsérték, de úgy látszik ezzel is befürödtem.
A történethez hozzátartozik, hogy van egy 3 éves Sennheiser Momentum In-Ear-em, amit úgy 1,5 éve edzéseken is rendszeresen nyüstölök, viszont féltem, hogy egyszer hasonló sorsra jut (és futás közben mindig ki is csúszkál, mivel sima "in-ear", nem "fülrebújtatós"), ezért lenne jó más megoldás.
-
Krill77
őstag
válasz
excalibur36 #75982 üzenetére
Az alin 5e ft..
-
Krill77
őstag
Lehet jobban járt volna egy magaosi k3 hd vel. Azt olvastam, h a k3 pro tol kiforrottabb a hd. A h3 mal osszevetve pedig több pontban jobb a pro. Penzben sem rossz a 25$ kedvezmény a hdra. En is megvennem de csak hétfőn lesz pénzem ra. Így csak egy olcsóbbat veszek, mivel addigra vege az akcionak.
-
Tudom, hogy kb semmit se hallott, de ezekkel a sommás ítéletekkel erdőbe vihet bárkit, aki nem ért hozzá. A VSD1 egy jó hangú füles, nem véletlen van az ajánlóban. (persze nem 16e-ért, annyit nem ér)
Krill77 többször kértem, hogy akkor ajánlj ha hallottad, ismered. Itt ez a szokás (más zsebével játszol, ami közel se vicces), amihez idomulsz vagy ne szólj hozzá.
Köszönöm. -
Krill77
őstag
válasz
mr.benelli #75971 üzenetére
Tavasz+motor+fülhallgató=mise..
-
törölt tag
válasz
excalibur36 #75968 üzenetére
Az nagyon drága érte! A Vsonic boltjából majdnem felébe kerül csak
Ennyiért mindenképpen Yamaha, de amúgy akkor már inkább GR07, ha 20 fölé tudsz menni.
-
mr.benelli
csendes tag
Sziasztok.
Minimálisan vissza olvasgattam, azért itt komolyabb fülesekről megy a díszkurzus, mint amit én keresek, ezért gyors bedobnám a kérdésem.
BT fülest keresek unom is és akadályoz is a kábel telefonálásra és zenehallgatásra (nem vagyok nagy ínyenc se finnyás a hangokra ) melóban ( motoron ülök) és kutyaséták alkalmával az esetek 99%ban. 10k-ig bezárólag keresnék valamit pl.
meizu ep-51
Xiaomi Bluetooth sport
A kényelem sem utolsó szempont, hogy kis kocogást még kibírjon és ne hagyjam el úton-útfélenTudnak esetleg a teljesen vezetéknélküli cuccok megfelelő minőséget biztosítani esetleg?
qcy q29
muzix ya be200 amiket nézegettem.vagy esetleg használ, tud valaki ajánlani valaki valami megbízható terméket vagy ezekről mondani valamit ilyen igények és pénztárca mellé?
előre is köszi, ha valaki szán rám az idejéből.
-
Krill77
őstag
válasz
excalibur36 #75968 üzenetére
A felét éri. De annyiért sem ezt venném.
-
Krill77
őstag
válasz
excalibur36 #75966 üzenetére
16 a vsd1s? Hol? Kicsit sok érte..
-
törölt tag
válasz
excalibur36 #75964 üzenetére
Mennyit szánsz rá? Mert azért a két kiszemelt között van egy 5x szorzó árban.
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
Fülhallgatót szeretnék venni, lenn is kést kiszemeltem ,de nem tudok dönteni...
Hangilag e kettő közül melyiket tartjátok jobbnak, melyiket ajánljátok?
Yamaha EPH-100
Vsonic VSD1S -
s4tch
veterán
Most kevés fülest néztem, de pl. a Magaosi K3, a Tinaudio T2 vagy a Zircon a megszokott árhoz képest olcsóbbak.
Itt a hifiheadphones tavaszi akciója is: [link]. Ha valaki ismer ezek közül olyat, aminek nem szúr a magasa, feszes a mélye, és megfelelően agresszív torzított gitárokhoz, ne tartsa magában.
-
juhiimi
aktív tag
Sziasztok!
Ez a Xiaomi Hybrid nem ajánlott: [link]?
Itt, Romániába már nem találom csak a HD változatot.Köszi!
-
đe$|re
senior tag
válasz
f4lcon #75947 üzenetére
Mivel megadta magát a fülesem, újat kellett keresnem és ezekbe futottam bele:
- TFZ Exclusive King 68$-ra levihető (telefonos app+kupon)
- Magaosi K3 Pro 70$ környéke
- Fiio F9SE 70-75$
- Kinera H3 81-82$ (végül ezt rendeltem)
- 1more triple 76$ kb.
- VSD3S 30$
- GR07 Bass 80-81$, találtam 75-ért is
Stb. -
@tco@
aktív tag
Sziasztok,
Sony EX50-et cserélnék 1 fokkal jobb fülesre (rég jártam a topikban, látom erősen ajánlott darab volt), Xiaomi Hybrid pro-ra gondoltam, a plafon árban kb 8k lenne. Megérné? Alapvetően elégedett vagyok vele amúgy.
-
vicze
félisten
válasz
f4lcon #75943 üzenetére
Mindenkinek ajánlom, mielőtt vásárolna azért ellenőrizze, hogy mennyire akció az az akció.
-
AMDFan
addikt
Megjött a Bosshifi füles, köszönöm a tippet, azt hiszem hogy 30$-ért nem is lehet többet várni, tökéletes arra amire kell.
Abban majdnem biztos vagyok, hogy itthoni boltokban nem nagyon kaptam volna hasonló hangminőséget 20 ezer Ft alatt.
Nyilván megvannak a hibái, de teljesen hallgatható -
gianni85
veterán
VE Ali oldalán nem láttam visszaszámlálást, azt hiszem kb 10 órán belül indul a sale.
De mikrofon nélkül 5 dollárról beszélünk, nevetséges ár, és jók a minősítések. Nekem épp úton van egy balanced mmcx kábel és átalakító VE-től... a Monk csak azért maradt ki, hogy ellenőrzés esetén is Áfa-mentes legyen a csomag. De valószínűleg pénteken fizukor rendelek egy Monk-ot én is -
gianni85
veterán
válasz
breezer88 #75936 üzenetére
Ha nem számít a minőség, akkor megnyitsz egy árukeresőt, elnavigálsz a fülhallgatókhoz, ár szerint felfelé rendezed, és ezer forint alatt találsz earbudokat. Ha érdekel a minőség, akkor rendelsz Aliexpress-ről egy VE Monk-ot, ami kijön 3000 alatt.
A KZ-nál gondolom a szilikon tip-re gondolsz, azt is találsz Aliexpress-en fillérekért
-
breezer88
tag
Sziasztok! Egyfelől earbud fülest keresek, olyasmi kialakításút mint mondjuk a legsimább iphone füles: http://www.istyle.eu/hu/apple-earpods-with-remote-and-mic-2017.html
Lényeg, hogy ne legyen rajta semmi műanyag bigyó, flikk-flakk, ha úgy szólna mint a linkelt az megfelelő volna, általában podcastek és sorozatokhoz használnám. Volt is egy ilyenem csak az egyik fele tizedére halkult. Ja és 10k helyett mondjuk 3k-t szánnék rá, nem zenéhez kell tényleg....A másik dolog, hogy már 1 éve használok kb egy kz zst fülest, amivel meg is vagyok elégedve csak az a problémám, hogy a gyári medium műanyag cucc ( boccs nem tudom mi a neve) a füles végéről leesett és harmadjára már nem sikerült a sötétben az utcán megtalálnom. Na most gondoltam rendelek egy raklappal hozzá ilyen cuccot a füles végére és akkor majd nem lesz gond ha leesik az utcára.. Így is tettem, csakhogy amit kaptam az übergagyi, semmi tartása nincs, és képek alapján ezek a kis bigyók mind ugyanolyanok, szóval a kérdésem az volna: honnan lehet kz gyári fülesvég bigyót rendelni?
-
Nigér
őstag
válasz
Krill77 #75930 üzenetére
Nekem eddig utcára meg a pléjeremhez ez a no1, de kérdezd meg Tulkut, ő is hallgatta.
Nyilván amit linkeltél, egy próbát megér, de én azt sejtem eddigi tapasztalataim alapján hogy egyes fülesek miért kerülnek ennyibe. Tehát a mérnöki munkát, tervezést, stb. nem lehet megspórolni, illetve dehogynem, aztán lutri az eredmény. -
válasz
Krill77 #75930 üzenetére
Az AK-ban jó. De megint hülye kérdéssel jössz: random kínai izében a búbánat tudja, hogy jó-e. 50% esélye van: vagy jó vagy nem
Jobb felső sarok kereső: ha senki sem írt róla valszeg nincs tapasztalat az adott fülessel (ha jó, szinte minden esetben bekerül ide, ha olyan hallotta, aki törzstag) -
vicze
félisten
Eh, eddig 10$ volt a shipping... (A többivel "ugye" nem találkozok.) Vicces, hogy eBay-en még mindig 10$, csak ott US a küldő ország, pedig HK-ból jön mindenképp, nekem UK-be 40e alatt marad a végösszeg eBay-ről, akkor onnan olcsóbb M.o.-ra, és nincs a DHL szenvedés(hihetetlen lehúzás amúgy).
EU-ban pedig nem lesz olcsóbb, max. használt, ott tarják még a 200$-os árat, meg a rájövő ÁFÁ-t.
-
Bodz
nagyúr
28 dollár a DHL, áfa, 6000 Ft DHL-nél a vámügyintézés (ha nem emeltek tavaly óta). Még keveset is írtam, inkább 46 a vége.
Szóval ér ennyit? -
Tulku
veterán
U4SE van eladó az avx-en...
-
brumm
csendes tag
üdv:
Nagy húsvéti buli van az alin, így úgy gondoltam felújítom a füles készletem. Akiknek van saját tapasztalata, azoktól szeretném megkérdezni, Vsonic témában:
vsd2s 29 vagy van "new" VSD3S +4 dodo, vagy vsd5s +4+23
Mitől new a new vsd3s. Hallgatott már valaki ilyet? Olvastam a teszteket és a 3 -nak a magasa valószínűleg zavarna, Az új verzióban ez változott-e. Elsőre a 3 -ast néztem ki, de félek a magasaktól. Ha nem változott semmi, akkor 2 kontra 5.
Megéri -e a 27 dolcsi plusz az 5-ös. A vsd2-höz képest az vsd5 majd duplája.
Ha a különbség jelentős, végül is megtudom venni, talán a vámon is át jön. Legfeljebb nem veszek olyan apró pár(5-6) dolcsis mütyüröket, amit melóhoz akartam venni, szaggatni.
Ja és igen: Zishannal lesz hajtva. -
WHooPeR2
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos sikerült 2 kábelt is elhasználnom a mee audio m6 pro-mhoz és nem nagyon találok új kábelt normális áron.
Szóval most keresek egy utódot neki.
20-30 között keresnék olyan IEM-et ami cserélhető kábeles és opcionálisan fém házas(nagyon nyúzom a füleseket szóval nem ártana a strapabírás szempontjából). Stílus szempontjából szinte mindent eszek, de főleg akusztikust\rockot hallgatok.
A segítséget előre is köszönöm
-
vicze
félisten
válasz
Sefter #75910 üzenetére
Hivatalos store. Mivel DHL-lel küldik így a 27% ÁFA és a kezelési költség mindenképp rájön.
-
NandorHUN
addikt
Okés kösz.
Igazából amit vettem gyakorlatilag csak kipróbálás szintjén volt használva és nem is csomagolt haranggal, szóval sok higénia itt nem játszik , meg muzix-ban elég rendesek voltak mikor vettem, remélem nem lesz gond.
Igy is gyak. az ő hibájuk, hogy nem azt vettem amit kértem, direkt mondtam is, hogy Androidhoz lesz, erre adtak egy olyat, amiben nincs mikrofon se távkapcs , - bár mikor vettem azt hittem sima olyan mint az i" csak épp Androidra való, ezért nem is szóltam semmit.
-
helgi
aktív tag
Sziasztok, van ez a Samsung RF510 laptop és van két komolyabb füles,egy AKG régebbi tipus és egy Sennheiser, ez 3 utas. Arra gondoltam hogy egy külső DAC-on, hogy egy külső hangkarin keresztül használnám őket. Szerintetek érdemes e, és ha igen mit/melyiket lenne érdemes választani a fülesekhez?
-
crazygamer75
tag
Hangzásra jobb ez a Xiaomi Original Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers Earphones - SILVER mint a Rock Zircon Nano Headphone - BLACK ?
-
twinkiecz
tag
Üdv segítséget szeretnék kérni, Vezeték nélküli fülhallgató vásárlásában.
Tavaly nyáron egy Skullcandy ink'd wireless-t használtam amivel már akkor se voltam elégedett, nekem túl sok a mély és kevés a közép/magas. Most a hidegebb időszakban egy Sony MDRZX770BNB.CE7-es fejhallgatót használok amivel én teljes mértékben elégedett vagyok, hangzásban valami hasonlót szeretnék. Rászánt összeg 30.000Ft körül. ami még fontos hogy az ink'd wireless-hez hasonló pántos kialakítást szeretnék mert a sima vezetékes mindig elcsúszkál a nyakamba.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest