- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz picur220 #5680 üzenetére
kinabol v amerikabol lehet venni tobbnyire, en most vettem egy fiio5-ot az ebayen, kinabol kuldik. itt van en ennyinel tobbet nem adnek erte.
ebayrol vadassz szerintem te is. ha van turelmed akkor megvarod amig nekem emgerkezik, es irok rola velemenyt
a fiio5-rol azt mondjak, hogy kevesbe torzit. es elkepzelhetonek tartom, hogy kisebb az esely hogy gyarihibasat kapsz. mert van ra esely, paran irtak, hogy vissza kellett kuldjek, mert csak az egyik fele szolt. illetve olyanok is voltak akiknek 2-3 het utan megnemult. ez csak a fiio3-ra vonatkozik. legalabbos fiio5-re meg nem olvastam panaszt.de lehet, hogy van magyar forgalmazojuk is. eleg hasznos lenne
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Horgász topik
- Marvel Snap
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest