Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Pár sor a klasszikus zenét kedvelőknek, akik hordozható dac/amp párost keresnek. Kevés tapasztalatom van, ezt majd a kitörő lelkesedésemnél kéretik figyelembe venni. Fülem viszont rendben, sok élő zenén edzve (jaj) 3 évtizede. Tudom hogyan szól, egy szimfonikus zenekar, szabadban és teremben, igaz ez kamara és népi zenekarokra is. Hallottam már két hordozhatót xduoot, és ifi nanot. Tömören, cenzúrázva magamat, megtiszteltetés volt nekik ez a pár mondat. Soha többé. Lényegre! Centrance dac portable. : Első próbára nem csap nyakon, nincs, hűha, de fél perc múlva a zenében vagy.  Igen jó tulajdonságai vannak, amik csak az örömödet szolgálják. Nagyon tiszta, realista, tényleg majdnem életszerű, hiteles testet ad hangszereknek, jó értelemben nyugodt, de egy ünnepi nyitánynál a fejed leszedi. Ahogy kell. A csendje is olyan, mint egy jó koncert teremben, nem csak megáll a hang, harapni lehet, hülyeség, de testes csend. Képzelhetitek a dinamikát  (mondjuk miuin usb poppingal küzdök, meg össze is omlik) A csend a mi legnagyobb szükségünk. Izoláció, nem tudom hol, milyen teremben kaphatnék jobbat. Vadászom a kamaradarabokat mindenfelé, mert lenyűgöző részleteket ismerek meg, akár eddig több százszor hallott műveknél is. Nagyon intim kamarával, meg a Meze 99c-vel.

Aki járatosabb tőlem a technikában, majd cáfol vagy megerősít, én bomba vételnek tartom.. have fun!
    Hamár eddig elolvastál [itt a jutalom.] Minden idők egyik legjobb tele. Ilyen az mikor a hangmérnökök a szólistára súlyoznak. Hadd jegyezzem meg: cselló Hegedűs Olga.

Új hozzászólás Aktív témák