Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Remélem a meki nem fog visszaesni annyira,csak éppen egy kicsit.A Renault és McLaren jó lenne ha egyszinten lennének,így sok hamilton-alonso párharc lenne
,a ferrari meg egy kicsit felelttük.Szeretném végre Rosberget is dobogón látni. -
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Csak is Alonso miatt,mert sok pénz befolyik onnan az f1-be.A spanyolok tényleg nem érdemelnek 2 nagydíjt.Semmi bajom nem volz azzal hogy a németeknek 2 nagydíjuk volt.De hogy most a spanyoloknak is

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Adrián29
üzenetére
3 (4) éve folyamatosan az első hely közelében volt, nehéz lesz motivációt találni, amikor arra kell stratégiát építeni, hogy meglegyen pl. a 4-5. hely a futam végére. Itt lehet nagyot alakítani, egy gyengébb autóval, ahogy azt Schumi is tette anno jópárszor. Vagy lehet teljesen befordulni és várni, amíg az egyik Ferrari ülés felszabadul

-
hunnylander
őstag
válasz
greatchaos
üzenetére
remélem abszolút ferrari fölény lesz tapasztalható, [...] a mclaren meg visszaesik
Ne álmodjál már!
Vagy inkább álmodozzál a Honda egy év alatti felemelkedéséről. Arra ugyanannyi esély van mint a McLaren visszaesésére. 
-
JJános
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az tuti! Előtt! És így is marad. Megy elöl, és a többiek követik. Lonzi idén nem lesz a toppon. Ha jól dolgozik, akkor a közelében lesz azoknak, akik ott lesznek Kimi kögött!

-
Adrián29
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Legyen

-
atos0007
újonc
Mineki csak SENNA után!!!!
-
atos0007
újonc
Gooooo KIMMI Goooooo

-
Adrián29
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azon már túl van

-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sajnos igen messze!

Legjobban Button elkónyavetyélt tehetségét sajnálom!
-
hossszú
őstag
válasz
greatchaos
üzenetére
De igen rajtuk is mulott, nyerni kellett a VB cimhez es NYERT!

-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Attól még egy kicsit messze vagyunk

-
hossszú
őstag
válasz
greatchaos
üzenetére
En is a Ferrarinak szurkolok de nem szeretnem a totalis Ferrari folenyt abban semmi izgalom sincs, a tavalyi szezon az igen az izgalmas volt

-
!Overdose!
őstag
válasz
greatchaos
üzenetére
Hát én a Hondának szurkolok, de attól még nem szívesen nézném végig, ha egyeduralom lenne!
-
greatchaos
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
azért, mert nekik szurkolok

-
!Overdose!
őstag
válasz
greatchaos
üzenetére
Az miért lenne jó neked ha abszolút Ferrari fölény lenne?

Csak egy fokkal lenne izgalmasabb, ha szorosak lennének a versenyek és attól még ugyanúgy lehet a Ferrari a VB?!

-
greatchaos
addikt
remélem abszolút ferrari fölény lesz tapasztalható, és a renault is felkel a padlóról, a mclaren meg visszaesik, mert ez szokott lenni, vagy egy jó évük, utána megint csak a várakozás...
ami barcelónában történt, az felháborító, bár nem kedvelem L.H-t, de ezt azért nem kéne
-
hunnylander
őstag
válasz
Csabi8507
üzenetére
Nagyszerű, hogy ilyen kiterjedt gyűjteményed van. Biztosan sokakat érdekelne, talán engem is, de az ilyen dolgoknak az Apróhirdetések között a helye. Ha itt is reklámozni akarsz, javaslom tedd be az apróhírdetésed linkjét aláírásnak, majd érdemben szólj hozzá a topikhoz, és akár más topikokhoz is, vagyis fórumozz etikusan a reklámfelületért. Jó tudni amiről informálsz, de ilyen formában a fórum alapelveibe ütközik és zavaró.
De nehogy besértődj nekem a kiigazításért. A negatív reklám is reklám.

-
Csabi8507
tag
Eladnám forma-1 es gyűjteményemet!1963-2007
1990 2007 full season 1963 1990 több mint 130 futam
Rengeteg időmérő szabadedzés,onboard futamok stb -
lacafaca
addikt
1.
K. Räikkönen Ferrari F2008 1:30.455 74
2.
F. Massa Ferrari F2008 1:31.293 +0.838 72
3.
J. Trulli Toyota TF108 1:32.145 +1.690 97
4.
K. Kobayashi Toyota TF108 1:32.265 +1.810 53ajajajajjj

-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Imola és Nürnburgring rotálni fog az Európa Nagydíjért Valenciával. Állítólag így tervezik. De ha a Valenciai pálya nagyon lárványosra sikerül és népszerű lesz, lehet hogy ottragad majd, vagy oda kerül a Spanyol Nagydíj?
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli
üzenetére
Kettő sok is... Mondjuk Németország, Anglia és Olaszország esetében érthető, hogy nekik lehetne két futamuk, de a spanyoloknak? Ugyan... Milyen F1-es múltja van Spanyolországnak autók vagy versenyzék terén, hogy ezt megérdemli? Közben meg Imola s a Nürburgring kimarad. Szégyen.
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Azt hittem ,hogy Hillnek ennél azért több esze van.

-
JJános
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Jah, nem így kell gondolkodni! Nem kell elvenni a futamot.
Ha van pár agyalágyult, attól még a többivel nincs gond.
Meg az sem igazán jó, hogy ezt egy Angol úr mondja.Talán lenne egy kis visszatartó, visszaszorító hatása, ha olyan körben beszélnék ezt a dolgot, ahol félni lehet attól, hogy valóra válik. Akkor talán a Spanyolok is elkapnák azt a réteget, akik megengedik maguknak a baromságokat. Szvsz.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Inkább hugyozta volna ki magából?

-
PazsitZ
addikt
Hill elvenné a futamot a spanyoloktól
Ez akkora hülyeség. Akárhol előfordulhat ilyen. Erről nem a spanyol pálya tehet.
Mit tehetne a páylaszervezés? Esetlegesen elkapott embereket kitilt.
De jegyeladás előtt mindenkivel töltsön ki pszichológiai tesztet, vajon nem rasszista-e?
OMG -
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
jaaaa,értem,akkor azért volt mindig renault-mclaren első hely
Meg Red Bull -
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Azért, mert a többi a hétvégén tesztelt Barcelonában.
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Hosszú hát. Hosszú arra, hogy olyan sokáig ne szomorítson minket, ne jöjjön ide! Maradjon a Renaultnál, vagy vállaljon fel egy kis csapatot, azt hozza fel.
Arra viszont, hogy nevelést tanuljon a három év kevés. Szvsz.

-
Pá
addikt
A formula.hu-s hír hozzászólásaiból:
[I]"In the midday Raikkonen concentrated on three long runs of each 15 laps. In race configuration the F2008 set a best time of 1:31.438, which is almost 1,5 s faster than the TF108 in qualifying configuration.
At 14.25 Raikkonen kicked off a race simualtion ending at 16.10, at the end of his 77th lap. He drove a few 1:31's, a lot of low 1:32's and very little laps towards the 1:33. This indicates that the F2008 is already one second faster than the F2007 was."[/I]
-
RedWing
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lacafaca és Motion_Blur köszönöm!

-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
azért nem lehet mondani hogy kimi lazsálna...lassan benne lesz a legtöbb km

-
Motion_Blur
félisten
válasz
RedWing
üzenetére
"Second day of testing for the Scuderia at Sakhir
Maranello, 5th February
Circuit: Bahrain International Circuit, Sakhir - (5.412 km)
Drivers: Luca Baoder and Kimi Raikkonen
Cars: F2008
Weather: air temperature 12/18°C, track temperature 14/28°C. Clear skies.Second day of testing this week for Scuderia Ferrari Marlboro, working once again today at the Sakhir circuit, in Bahrain.
Kimi Raikkonen and Luca Badoer each worked on different programmes today, helped by improved weather conditions, milder and with almost no wind, compared to yesterday. The world champion carried out a Grand Prix simulation, including the three qualifying sections and the entire race, complete with refueling and tyre changing pit stops. The Scuderia's official test driver concentrated on general development of the F2008, and testing of different set-ups on the car.
The day in figures is as follows: 77 laps for Kimi (best time 1.30.595) and 64 for Luca (1.32.230).
Testing continues at this circuit tomorrow when Felipe Massa will join Kimi Raikkonen."
forrás: atlasf1
-
lacafaca
addikt
válasz
RedWing
üzenetére
versenyszimulációt csinált kimi, időmérővel, és ez az eredmény a tavalyi polnál 2sec-el erősebb...brutális idő...
és ez mindenféle kütyük nélkül, egy állítólag a tavalyinál gyengébb vassal. hát nem tudom, de szerintem a többieknek be kellene gyújtani a rakétákat, mert a ferrari nagyon el fog lépni 
-
RedWing
aktív tag
Végeredmény:
1. K. Räikkönen Ferrari F2008 1:30.595 77
2. L. Badoer Ferrari F2008 1:32.230 +1.635 64
3. T. Glock Toyota TF108 1:32.889 +2.294 71
4. J. Trulli Toyota TF108 1:33.379 +2.784 60Na ez azért már határozottan nem rossz idő!!!

-
SzalaiG
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Remélem Soha!
-
AMD Power
titán
Hallható sötétség - Hamilton a fekete lyukban
Sok primitív ember.

-
lacafaca
addikt
oppáoppá
Délelőtti idők:
1. Räikkönen - Ferrari - 1:30.593 (17 laps)
2. Badoer - Ferrari - 1:32.231 (44 laps)
3. Glock - Toyota - 1:32.883 (41 laps)
4. Trulli - Toyota - 1:33.371 (38 laps)

-
hossszú
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nekem teljesen mindegy mit csinal, hova megy csak a Ferrarit kerulje el nagy ivben -
hossszú
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Inkabb adjanak ala jo autot a Renaultnal, maradjon 3 evig ennyi ido alatt csak tanul jo modort. A Ferrarit hagyjuk ki a jatekbol
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jók az ilyen cikkek.

-
gV
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
persze, Ő csak viccelt

-
OTee
aktív tag
Az egyik kolléga meg is kérdezi: "Kizárja, hogy egy év után otthagyja a Renault-t?"
"Nem" - válaszol Alonso. A meglepett újságíró zavartan visszakérdez: ...
OTee
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
májkül csak szívja a véred

-
hunnylander
őstag
Az igaz, hogy foggal-körömmel küzdenek minden tizedért, de 90 perchez mérten a 2 tizedes javulást lehetetlen tesztelve bizonyítani.
A telekereket meg úgy tesztelték, hogy valamikor fenn volt Paffett és Kova autóján valamikor meg nem, és tutira veszem, hogy a köridők különbségeiből próbáltak levonni konzekvenciákat, nem egy 90 perces körözgetésből (mert annak túl nagy a szórása 2 tized kimutatásához).
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
ne hülyéskedj, ők 90precben gondolkoznak és ha vmivel nyernek 2tizedet ez idő alatt akkor felteszik
-
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
az hogy szerinted mivel lennének gyorsabbak vagy mi nélkül az még nem egyenlő a valósággal
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
manutdzoli
üzenetére
Szerintem kulacs nélkül körönként lett volna gyorsabb 4 tizeddel, főleg a vége felé.

-
manutdzoli
senior tag
-
hunnylander
őstag
volt itt írva hogy 2tizedmásodperc, ez igaz is de nem körönként talán csak egy versenytáv alatt
Ne hülyéskedj már, akkor fel se tennék.

Ez most fricska volt? Amikor megfogalmaztam a kérdést, már tisztában voltam vele, hogy pl. százalékos arányban lenne pontosabb (de hülyébb) a kérdés, mert nem minden pálya egyforma hosszú. De viszont nincs olyan nagy szórás a pályák hossza között és feltételezhetünk egy átlagos pályát is, azonkívül mások is tizedmásodpercben utaltak a cucc értékére.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Tudja valaki, hogy hány tizedmásodperces javulást tulajdonítanak ezen Ferrari által kitalált dolognak?
volt itt írva hogy 2tizedmásodperc, ez igaz is de nem körönként talán csak egy versenytáv alatt, mint az is amikor kiszámolták renaultnál tavaly hogy ha nem visz kulacsot magával heikki akkor 4tizeddel előbb befejezte volna a versenyt
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Mert? Az mennyivel lett volna jobb? Cseberből vederbe?

Szerintem egyenlőre nagyon mindegy, hogy ki lesz a pilóta, de ha fejlődnek, jó lenne, ha szét is néznének egy kicsit.

-
RedWing
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bizony!
Azért is írtam!
Kiváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a kocsiból hétvégére!?!?!?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Diego! Nincs mit!

-
Diego!
senior tag
Köszönöm a linkeket.
Ralf nem kellett senkinek?

-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Huuu, nagy meccs lehetett.
Amúgy sokat fognak profitálni ebből a 6 napos tesztből. -
Diego!
senior tag
Hol tudom megnézni az idei csapatokat pilótáikkal? (ki hova tartozik)
Kérek egy jó linket.
-
RedWing
aktív tag
Mai Bahrein-i tesztek végeredménye:
1. K. Räikkönen Ferrari F2008 1:32.079 68
2. L. Badoer Ferrari F2008 1:33.323 +1.244 72
3. T. Glock Toyota TF108 1:33.418 +1.339 72
4. K. Kobayashi Toyota TF108 1:33.656 +1.577 62Azért az az 1:32.0 nem rossz, főleg első nap!
Tavalyi legjobb idő: időmérő - Q2 - Massa - 1:31.359 -
manutdzoli
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ez jó,alonso is kell,hamilton is kell,de azért kimi is maradjon.Hamilton nem fog a ferrarihoz menni az egyszer biztos,még ha álomfizetést is kapna.Az lenne a legnagyobb,ha alonsot leszerződtetné most a ferrari 2009-re,és a 2008-as szezon végén bejelentenék hamilton szerződését is.Szerintetek milyen fejet vágna hozzá alonso?

-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
Hogy jön ide Villeneuve? Én Hamilton konstans, gyermekkora óta meglévő átlagon felüli képességeire és eredményeire utaltam. ('És' szót kellett volna írnom a '2007-es' előtti 'vagy' helyett.)
Nem kell minden érdemet pusztán a McLaren autónak tulajdonítani, amikor a srác teljesítményét össze lehet vetni egy világbajnok csapattárséval. Hamilton nem egy olyan pályán volt gyorsabb csapattársánál, ahol először volt életében. Tanuló évében felnőtt egy világbajnok szintjére, és sokszor meg is előzte. Én is tudnám kisebbíteni Schumi érdemeit, ha lennék olyan pofátlan. Mindenkibe bele lehet magyarázni a szerencsés átlagpilóta jelzőt, csak nézőpont és hozzáállás kérdése.Nem céloztam rád, nem is célozhattam senkire, mert az a jövő zenéje és tőlem független dolog lesz, hogy kire lesz majd érvényes a célzásom.
Nem látom Hamilton-t 10-szeres világbajnoknak, és nem is lehet VB címek alapján pilótákat összemérni.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
,a ferrari meg egy kicsit felelttük.Szeretném végre Rosberget is dobogón látni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)