- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
- Autóhifi
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya #6897 üzenetére
Pilotak is, bar teny, h Pozsgai eleg gyenge munkat vegez, nem tudom hany eve szinkron-tolmacs, de harmatgyenge... Szvsz nem vegzett semmi tolmacskepzo egyetemet/tanfolyamot, vagy ha igen, akkor nagyon nem erzodik...
Normalis tolmacs biztos sokba kerulne, Pozsgainak meg ketlem, h rengeteget fizetnenek, vagy ha igen, akkor hulyek. Hmm, kosza otlet: lehet, h csak on-reklambol csinalja Pozsgai?
-
Brent
aktív tag
válasz
Zé_Mester #6887 üzenetére
Az igaz ha a Palik van tényleg nehéz levenni a szemem a képernyőről mert úgy óbégat mint akit ütnek ... és ha ordibál mindig azthiszem hogy történik valami de közben csak Hamiltonnak ált le az autója
<--- persze ilyen helyzeteknél vagy ha egy nagyágyú áll férre akkor még elviselem ha kurjant egyet csak ne vigye túlzásba mert lejjebb kell vennem a hangerőből.
-
Zé_Mester
őstag
az unalmas monoton kommentárok (by Wéber) általában lelassítják az embert, és az ágyamból bambulva a futamot előfordult hogy elszunyáltam és csak az interjúkat láttam.
Akkor neked nem Forma1et kéne nézned, hanem valami talkshowt Palikkal.
no comment(#6892) Chili7
Wéber közvetitette asszem Kanadát. Szerintem sokkal jobb, főleg hitelesebb volt!az biztos , azon áradoztak a futam végéig hogy valyon Kubica hogy van, amikor már tudni lehetett hogy csak a bokája sérült meg, meg sokkot kapott.
-
Chili7
őstag
válasz
Zé_Mester #6881 üzenetére
Figyi, nem arról van szó, hogy csöndben nézzük csak számokat hallgatva! Én is láttam már nyaralásaim alatt görög, német, spanyol adón a versenyt. Tele van szemetelve reklámmal, meg nemis beszélem a nyelveket.
Mindössze arról, hogy nézze már azt a kurva monitort és dadogja be a köridőket, meg tudjon megkülönböztetni két autót egymástól, meg vegye észtre a boxstratégiákat. Tőlem nyomathatja a megszokott hülye stilusában, alázhatja Gyulát is, de ezek férjenek már bele!
Meg ha egy autó nem húz legalább 100méter óta füstöt, meg ha megvan mind a négy kereke és nagyjából minden alkatrésze, akkor ne mondja már be kényszeredetten, hogy "hidraulika hiba!" "vagy váltó!" -
Zé_Mester
őstag
jójó, elismerem, tényleg van igazság abban amit mondassz, de akkor idézz fel egy olyan futamot, amit Wéber közvetített, meg amit Palik.
ég és föld........kbmert az egyiket úgy nézed végig hogy majd elalszol, mert csak langyi szöveg és slussz
vagy úgy hogy jókat mosolyogsz és közbe le se tudod venni a képernyőről a szemed.kb pont ilyen a Wéber <<----->> Palik közvetítés.
-
Pá
addikt
Palik:
Hozzáértés:***
Szórakoztatás:*****
Baki:****Wéber:
Hozzáértés: *****
Szórakoztatás:**
Baki:*Gyuszi:
Hozzáértés:***
Szórakoztatás:**
Baki:****
Sipító kappanhang: ********Ergo: Sztem Palik & Wéber páros kéne és akkor szórakoztató is lenne és közben hallahatnánk érdekes info morzsákat is. Ehelyett Gyula sápítozik, hogy juuuujjjjjj!!!!, amikor a kis kedvencével történik valami... nekem csak ennyi bajom van
-
prmcsk
addikt
válasz
venember83 #6810 üzenetére
Semmi gond....ember vagy.......
-
laci666
senior tag
Mekkora kép
Ronnak nem tetszik valami -
aesir
veterán
válasz
Zé_Mester #6880 üzenetére
Az erőhatásokat valóban nem érzed a seggedben, de nem is erről volt szó.
Ha elgondolkozom azon hogy melyik ér többet:
- Palik egy rendesen visszafojtott F1-es RedBullban tökegyenesen és óvatosan,
- vagy Wéber egy ugyan kisebb teljesítményű Formula autóban, de versenytempóban egy versenypályán tesztelve,akkor azt kell mondjam hogy Wéber élményei valóságosabbak. Arról nem is beszélve, hogy Wéber aktív pályaversenyző, míg Palik csak néha kirándulgat pályára.
Visszatérve a szimulátorokra, minél jobb valaki szimben, annál kevéssé szokta fikázni más világbajnok teljesítményét, lévén tudja, hogy milyen nehéz azt elérni. Ezen el lehet gondolkozni.
-
Zé_Mester
őstag
Talán próbáld ki magad olyan nemzetközi GPL bajnokságban is élő ellenfelek ellen és csak kuplung segítséggel mint Wéber, aztán ha te is világbajnok leszel, akkor beszólhatsz bármit a szimulátorokra.
a szimulátor csak szimulátor, ott nem érzed azokat az erőhatásokat amik a valós F1-es autóba hatnak rád.
Palik legalább átélte már milyen amikor egy F1-es autó kinyomja a szemed, mert olyat lassul. szóval csak erre akartam kijukadni -
tottiboy
tag
válasz
hunnylander #6878 üzenetére
palikot én kibaszottul birom... ha nem lenne az h egy futamon/előzés/történésen nem szarná össze magát 2x unalmas lenne a gyula szarakodása...
meg azt is kibaszottul birom mikor leoltja a fenébe a gyulát, meg a hülyeségeivel szivatja -
hunnylander
őstag
Azt nem arra érti, hanem arra, hogy az elöl lévő jó ütemben halad, jól gyorsít ki vagy az időkülönbséget is növeli valamelyest.
Akinek nem tetszik a stílusa, ne hallgassa. Aki meg nem tudja értelmezni a szavait, vagy kitalálni, hogy mit akar kifejezni, az se egy észkombájn.
Wéber kommentálásától el lehet aludni, zéró átélés, zéró lelkesedés, zéró poén. Palik intelligensebb fickó, csak amikor túl nagy átéléssel közvetít, nem az dominál nála.
-
aesir
veterán
válasz
Zé_Mester #6874 üzenetére
Nem, ezt Palik szokta felvetni, tévedsz.
Talán próbáld ki magad olyan nemzetközi GPL bajnokságban is élő ellenfelek ellen és csak kuplung segítséggel mint Wéber, aztán ha te is világbajnok leszel, akkor beszólhatsz bármit a szimulátorokra. Igaziból azzal is megelégednék részedről, ha bármelyik rekordját megdöntenéd Wébernek, de ez máig igen keveseknek sikerült világszerte.
-
Chili7
őstag
válasz
Zé_Mester #6870 üzenetére
Hát nem tudom, én szeretném ha verseny közben inkább adatokat, időket, statisztikákat mormolna a hülyeségei miatt.
Az F1-et nem azért nézem, hogy poénokat csipjek el...! Ha röhögni akarok akkor megnézek valami showműsort a tv-ben, ha pedig F1 közben akarok nevetni akkor benézek ebbe a topikba.... -
Én a Palikra már rég kiakadtam. Nem tudok alernatívát mondani, de nem is én vagyok a HRM-szakember, bár egy kicsit értek ehhez. Azért akik ott vannak, kereshetnének egy picit jobban hozzáértő embert. Sokszor kiakasztott már ez az ember az ostobaságával. Olyankor 70 éves vénember módjára a tv-vel vitatkozom.
-
Zé_Mester
őstag
25 év mi?
25 éve közvetít forma-1 etés hasonló autós üldözéseket. ezt pl pontosan a mostani Brazil nagydíjon mondta.
annó még a Dávid Sándorral, aztán volt asszem Knézi Jenővel is és az utóbbi pár évben a
hogy miért csökken a különbség két autó között, ha a kanyarhoz érnek? Aztán meg elcsodálkozik hogy kigyorsításkor az elöl lévő elnyúlik...
nem tudom te ezt hol álmodtad hogy Palik ilyet mondott volna valamelyik futamon.
ez általába a Gyula vagy a tehetséges Wéber szokta felvetni, de mindegy.Wéber legalább ért hozzá mert bennevan.
mihez ért?
F1 Szimulátor világbajnok??????
én is tudok menni olyan futamokat a MOMO kormányommal akármelyik F1-es játékban hogy 100%.os nehézségen is első vagyok.
kb ennyi a szimulátor is.Palik legalább ült már F1-es autóba, nem is egyszer
-
bendeguz 76
tag
na ha már a kommentátoroknál tartotok.csak én nézem be,hogy a gyula eszméletlen alonso fan???engem nagyon idegesit mint ha más nem is lenne a pályán
-
Jadro
veterán
válasz
Zé_Mester #6870 üzenetére
25 év mi? És ennyi idő alatt nem tudott rájönni, hogy miért csökken a különbség két autó között, ha a kanyarhoz érnek? Aztán meg elcsodálkozik hogy kigyorsításkor az elöl lévő elnyúlik... Gratulálok ehhez a magasfokú hozzáértéshez. És nem csak egy ilyen hülyesége van. Ez a baj. Mégha csak egyszer egyszer hibázna, az nem lenne gond.
Wéber legalább ért hozzá mert bennevan. Az másik dolog hogy neki meg a beszéd nem feltétlenül az erőssége...
-
Zé_Mester
őstag
pl kire gondolsz?
Wéber F1szimulátoros világbajnokosrenaultcliokupagyőztes szupertehettségre????
kétlem
vagy esetleg valaki olyanra, aki életébe nem közvetített még 10 percnél tovább?sztem Palik a legalkalmasabb.
vidám futamokat tud csinálni, még a legunalmasabb Safety Car-os körökből is.
25éve csinálja ezt az egészet, és sztem meg is látszik rajta, mert nagyszerűen csinálja amit csinál.
és az hogy hibázik néha, sztem ő is ember ahogy te vagy én - HIBÁZUNK. -
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #6841 üzenetére
Jogos. Ha az ember hiteles forrást akar, akkor külföldi portálokon kell keresgélni.
-
bdav
őstag
válasz
hunnylander #6866 üzenetére
"Szerintetek mi lesz az?"
egy ferrari beépített vodkahűtővel
-
hunnylander
őstag
di Montezemolo:
"Raikkonen is unique, loyal, very dedicated to his job. I will give him a prize, not in money as that is already agreed in the contract, but a gift.""Raikkönen egyedi, lojális, nagyon odaadó a munkája iránt. Jutalmat fogok neki adni, nem pénzt, az már benne volt a szerződésben, valami ajándékot."
Szerintetek mi lesz az?
-
Brent
aktív tag
Az oké hogy csinálja a humorbombákat néha én is szoktam nevetni rajta , de azzal hogy ottmegy a Spyker azt közben az egy Ferrari ezzel mindig kihoz a sodromból ! Márcsak azért is mert a Ferrarit meg a Spykert nem lehet egylapon említeni ugyebár..
Gyula ? Ő a kis másodhegedűs jó ha nyőg 10 mondatot 2 óra alatt ha ottvan a Palik melette , nemhiába szokta megkapni az időmérőket hagy beszéljen ő is
-
V.Stryker
nagyúr
Valamikor nem volt Palik és egy tök uncsi verseny volt. Jah, asszem akkor szállt el Hami, de attól eltérően semmire nem emlékszem, csak Gyula a drogossal(ez a kis Wéber, aki állandóan kifüvezett szemekkel van forgatáson.) a másfél órát azzal töltötték,hogy :"jajj, mekkora bukás. Csak baja ne legyen...jajj szegény mekkorát bukot...huhh bele sem merek gondolni." Ez ment egy másfél órán keresztűl...majdnem bőgtek. Tiszta dráma.
(Még két ilyen eset és zokogni fognak,mint ebben a norbis fogyós müsorban.)
Bezzeg amikor Palik benyögte, hogy de hol van damon hill...meg most széttapossa az autót...
Meg amikor oltja a Gyulát...hát az kész.
Már most is röhögök, ahogy rágondolok.
(Még a Badár Sándorral vagyok így. múltkor láttam az utcán, hát majdnem megtérgyeltem úgy röhögtem az utcán.
)
-
gV
őstag
kicsit régi hsz de mind1
Azt nem kellene elfelejteni h bridgestone gumit rég használt, 2001-ben, ehez hozzá kellet szoknia sőt megkellett változtatni a vezetési stilusát.
Az egész csapat új volt.
Ausztál gp mesterhármas asszem ennél többet te sem várhatsz el más vb-tol sem.
A maláj gp körönként 1 tized mp hátrányban volt amiatt mert kimélni kellett a motorját. Bahreini futamon tényleg rosszul ment ahelyett h elkapta volna hamilton a 2. kerékcsere után leszakadt töle.
De nem mindig volt jó formában a Ferrari sem spanyol gp elektronika hiba, aztán a szélcsatornába történt baleset miatt 2 hétig szünetelt a fejlesztés április-május környékén, végül europa gp-n a hidraulika mondott unalmast.
Ahogy tavaly Schumi ugy ö is hibázott a monaco gp időmérőjén de mig tavaly Schuminak 1 ütőképes Ferrari volt alatta, idén pont a monaco gpre esett a fejlesztések elmaradása miatti gyengélkedés (massa 3. volt de majdnem kört kapott).
Amerikában az f2007 akkori versenyképességéhez mérve jol ment.
Europába visszatérve francia gp amolyan schumis győzelmet aratott (vagyis sztem vb-i szintüt).
Ezután hibázott brit gp időmérön is de ott végül nyert, mit számít a bakija?
Hungaroringen végig hamilton nyomában + leggyorsabb kör, talán megprobálhatott volna előzni. 2. hely.
A török gp időmérön tény h pontokban mérhető hibát vétett amikor nem sikerült a poleba kerülnie könnyebb autóval, a futamon ment leggyorsabb köre viszont pusztitó volt! 2. hely.
Olasz gp sajna gyengus volta Ferrari jövőre itt mindenképp vissza kell vágni a mekinek!!
Belga gp pole+győzelem, nekem elég, neked?
Japán gp utolso helyről coulthardot egy amolyan Sennás (donnington 93) manöverrel elözte, sztem csúcs volt! Persze neked futottak még kategoria. 3. hely.
Kína gp végig dominált leszámitva az időmérő 3. szakaszát viszont ott nehezebb volt az autója, hamiltont versenyben elözte meg, gyözött.
Brazil gp időmérőn hami feltartotta mást nem kell irnom h miért nem került poleba. Futam lerajtolta lewist majd a jobb taktikájának köszönhetöen megelözte felipét is győzelem+ leggyorsabb kör.
Ez nekem (emlékezetből) Kimi első évadja a Ferrarinál ahol egyből vb lett! Sztem ez vb szintü volt de legyen neked igazad, már most várom h kiderüljön milyen amikor szted is vb szinten teljesit. -
-Mike-
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
Zé_Mester #6849 üzenetére
Erre annyit, hogy néha én jobban, hamarabb meglátom a dolgokat mint az általad védett kommentátor. Amit használok ehhez a tv adás és néha a livetiming.
Az a része pedig, hogy ez nem egyszerű? Könyörgöm ezért kapja a pénzt.
Lehet én nekem se menne olyan jól (bár néha erős kétségeim vannak, hogy de), de én nem is vállalnám el, hogy közvetítsek. Ennyi.
A sok bődületes hülyeség hallatán nem egyszer kepcsoltam már a német adóra.(Bár én vagyok a hülye, hogy nem ott nézem alapból)
Ezt én sem azért írtam, hogy megbántsak bárkit is, de én így látom a dolgokat...
-
Chili7
őstag
válasz
Zé_Mester #6849 üzenetére
Egyértelmű dolgokat kever össze. Teljesen világos következtetéseket nem képes levonni. Ha nézi a tv-t, és van egy notebook internetkapcsolattal, akkor akár időeredményeket is tudnának mondani. - Mint ahogy nagyritkán meg is teszik.
Riportert most is küldenek mindig, de csak interjúkat csinál, a verseny közbeni infó áramlásban nem vesz részt. -
Zé_Mester
őstag
hát nem tudom miért bántja mindenki Palikot. (tisztelet a kivételnek, de nagyon sok fórumon láttam hogy Palik így meg úgy)
abba a kis 2 m2-es liftbe, ahova a rohadék RTL-Klub és vezetősége betuszkolta őket, 4 kicsi, 15"-os monitoron kapják az infókat.(1 az élő futam, 3 a többi infó).
sztem nem az ő hibája hogy nem látja normálisan a dolgokat, mert ha elképzeled magad előtt akkor te se biztos hogy mindent le tudnál venni róla.
régen ezért szerettem amikor még a M1-en volt közvetítve a futam, mert akkor legalább rászánták az összeget és a kommentátort kizavarták a futam helyszínére és akkor ott mindent látott és tudott normálisan, nem egy kis képernyőről kellett kitalálnia hogy valyon mi történik a pályán, és hogy éppen ki az aki ott megy.
am meg próbáld ki (hogy ha esetleg letöltesz futamokat) hogy leveszed a hangot és elkezded nézni, közbe pedik kommentálod a dolgokat (mintha te lennél a kommentátor élő adásba)
így már mindjárt másképp látod majd a helyzetet, de ha csak belegondolsz, hogy ott ülni, figyelni, és közbe kommentálni ami történik 1,5 - 2 órán keresztül, nem is olyan egyszerű, mint ahogy azt a TV képernyő mögül gondolná az ember.jaam, és még valami : ezt nem azért írtam hogy bántsalak vagy ilyesmi, ha nem szereted akkor nem, nem mindenki egyforma. csak gondold át.
-
enterlaci
senior tag
Ez a 10éves fejlesztés befagyasztás nagyon hülyén hangzik. Én nem örülök neki, mert úgy érzem ez nem tesz jót a Forma1-nek. Cirkuszi dodgem versenyt csinálni az egészből és éjjeli versenyt bonyolítani??? Lámpa lesz a Forma1-es kocsikon??? LOL
Amúgy három napja olvasni is sok néha ezt a topicot, nem tudom mi értelme van a marakodásnak?
Kár.
-
gV
őstag
hát ez a motor-fejlesztés befagyasztás ez csúcs grat fia
2 kérdés: 1. a honda minden gp-n elfog füstölni 10 éven át?
2. gilles simon mit fog csinálni?-ezekután már csak azt kellene h betiltsanak minden fejlesztést mert drága
-aztán minden tesztelést, fejleszteni nem lehet akkor uj cucc sincs amit kikell tesztelni +drága
-ne legyen szabadedzés mert drága (sok gumi és üzemanyag fogy el nem beszélve a rengeteg felszerelésről amit oda kell szállitani), mindenki a főhadiszálásán szimuláciok alapján állitsa be a következő futamra a kocsit azt szeva
-időmérőt törölni: minek ha van rajtszáma minden pilotának? az pont erre szolgál benne van a nevében is rajt=futam indulás, szám=pozició
-másfél orás verseny?! dráágaa jo lesz helyette a sprint futam (45 perc) nem kell kiállni tankolni gumit cserélni szoval olcsón kijönne
-piloták fizetése a nemzetiségük szerinti minimálbér 5x-ben legyen maximalizálva
-rengeteg embert kirughatnak meg a csapatok fejlesztők, kerék cserélök(a piloták maguknak teszik majd fel a rajt elött), szerelőkha belegondolok h pár honapja még 1.5l-es turbo motorok, fék energiát felhasználó cuccok, modern üzemanyagok, flexibils szárnyakról szoltak a hirek mint az új f1 alapjai, ez a hátraarc most csak azért nem szomorit el mert kimi a vb!!
-
Brent
aktív tag
válasz
Zé_Mester #6835 üzenetére
Jó , legyen ! Elnézte a Palik , de eddig minden versenyen mondott valami irtózatosan nagy baromságot arról nem is beszélve hogy tavaly vagy 20x összekeverte a Midlandet a Mclarennel + most a Toyotát a Super Agurival , de még felsorolhatnák itt ezernyi ilyen esetet ! Szóval akárki akármit mond Palikról engem nem tud meggyőzni , ő egy barom és az is marad .
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #6837 üzenetére
Ez nem igaz Imola jövőre is kimarad
Pedig mindennel elkészültek amit megígértek.
-
hunnylander
őstag
válasz
lacafaca #6838 üzenetére
Mert a magyar hírportálok le vannak maradva. Ha nem tudod elolvasni és értelmezni az angolt, akkor nem is neked szántam. Ha megjelenik egy friss hír pl. az autosport.com-on, és kedvem támad belinkelni ide, nem fogom keresgetni a temérdek pocsék magyar hírportálon, akik szintén onnan (is) koppintgatják a híreiket, következésképpen le vannak maradva időben, de szavahihetőségben is.
Hasonlítsd össze a két hír publikálási időpontját.
Úgyszintén, szerencsére nagyon sokan vannak itt akik megértik az angol nyelvű híreket is. Ebben a topikban megszokott dolog az angol hírek belinkelése is.
-
george11
addikt
Ez mekkora LOL
Motorfejlesztés nuku, és 4 futam/motor. Ha nem fejleszthetnek, akkor hogy fogja kibírni?
Lassan olyan lesz, mint a Le Mans-is 24 órás futam
Legközelebb azt találják ki, hogy az egész szezont egy motor+váltó+gumi szettel nyomják végig
Másrészről ez a kiscsapatoknak nem fog tetszeni, mert így esély sem lesz a felzárkózásra, magyarul nem(csak) a motorokat, hanem a csapatok erősorrendjét is befagyasztanák ...mod: most látom, hogy ez már egy meghozott/lefixált döntés
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #6837 üzenetére
magyarul
miért kell külföldi oldalt idelinkelni, amikor majd minden magyar portálon is megvannak a friss hírek... -
hunnylander
őstag
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6834 üzenetére
"Neked ez miért fáj?"
Nekem NEM fáj. De Kiminek igen."Tisztelet kimutatása lenne az...." Amit kimutatok a kedvenc csapatom/versenyzőm iránt. Meg lehet nézni h verseny után ez kit illet.
De ront ne mtisztelem. Miért kellene?"mert nem tudsz válaszolni egy ártatlan kérdésemre."
Jajj de szánalams.... ilyenbe belekötni.... Azért sem mondom meg. Akinek van esze az már kitalálta. -
Zé_Mester
őstag
ezt nem akarom elhinni, hogy egy ilyen sportágban mint a Forma-1, nem arról szól lassan a dolog hogy "Ki tud jobbat,gyorsabbat,tartósabbat,könnyebbet"
ha így haladnak ez a sport elveszíti a varázsát, és nagyon sokan megútálják majd.
ez legalább olyan elvetemült dolog, mint ahogy kitalálták a Rally VB-n hogy betiltják a WRC-ket. na de kérem, annak is mi értelme, olyan lesz az egész, mintha egy szaros II. osztályt néznék megrakva sok ócska autóval.(#6831) Brent
nem tudom mit kell basztatni palikot.
nem ő volt a hibás, ő is azt látta csak amit te vagy én.
a képernyőre b@szták kiírni hogy REPLAY vagy valami hasonló.
és először én is azt hittem hogy megint belassult. -
hunnylander
őstag
Nem a taktikán múlott a címvesztés. Ennyi szerencsétlenségből csak ennyit lehetett kihozni. Neked ez miért fáj?
Tisztelet kimutatása lenne az is, hogyha nem kötekedsz, és nem gyalázol senkit, nem kell őket semennyire sem kedvelni.
Nem fogok körbekérdezgetni, csak mert nem tudsz válaszolni egy ártatlan kérdésemre.
Csak hogy tudd, nem azért akartam megkérdezni, hogy utána elkezdhessem ócsárolni őket.
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6832 üzenetére
Első bekezdére válaszolva tőled iézve:
"Ha olyan okos vagy - okosabb mint egy F1-es csapat mérnökei együttvéve - akkor már mehetsz is valamelyikhez és tündököltesd a zsenialitásodat náluk. ....Meglehet, hogy te leszel az F1 következő "...... itt kijavítom Ron Dennisre.
(Láthattuk mennyire jöt tbe a taktika....biztosan igaza volt)Második bekezdére válaszolva:
Tények... nincs mit kötekedni. //volt is büntetés....
EQMontoya-tól idézve:
"az a baj, hogy annyira elvakultan vagy Hamilton párti, hogy azt sem veszed észre, ami a szemed kiszúrja."Harmadik bekezdére válaszolva:
Én a sajátomét éltetem. (bár amikr vb lett nem tehettem be sok szmájlit, h kifejezzem mennyire örülök neki)
Addig le sem szartam a McLarent amig elő nem jött a fellebbezéssel. Tudod a csaló "banda"-nak (külföldi újságból van a "banda") egy szava sem lehet.
Tisztelet? ron dennis iránt? Ő mit tett amiért tisztelni kell? Talán a te kedvenced?
Alonsot békén hagyom , mostanában nem tett semmi olyat, mint pl.... (gondoplom tudod ki, aki mindig bocsánatot kér,vagy nem kér)Utolsó bekezdés:
"Neked egyébként mely csapatok és pilóták a kedvenceid?"
Megkérdezhetsz másokat itt a topikban.... ők tudják ki.
És én is megkérdezem: Neked? Talán Ron Dennis?
Nagyon rossz duma: Nem tudom kinek szurkolsz akkor biztosan senkinek. Vagy tudod de akkor mindek teszed a .....
DE pl van pár ember aki tényleg nem szurkol senkinek. -
hunnylander
őstag
Ha pont a McLaren boxtaktikáját kritizálod, te meg elolvashatnád az ő nyilatkozataikat.
Különben miért kötekedsz még mindig a McLaren-nel kapcsolatban?
Utálom, mikor valaki ahelyett, hogy a saját kedvenceit méltatná, nem foglalkozik mással, csak azzal, hogy a másét szapulja és kötekedjen.
Nem ártana, ha tiszteletet mutatnál mások és kedvenceik iránt, máskülönben nemigen vívsz ki a magad számára sem tiszteletet, csak ellenszenvet.
Neked egyébként mely csapatok és pilóták a kedvenceid?
-
Brent
aktív tag
Ne is említsd Palikot mert falra másztam attól a nyomoréktól... olyan hülye segg hogy azthitte hogy 2x állt meg Hamilton autója azt közben visszajátszás volt de ez a vadbaromállat megcsak mondta mondta a magáét... Palik szerintem simán megnyerné a világ legnagyobb b@lfasza címet !
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6829 üzenetére
Na rettentő sötét vagy.
Nézd meg miket nyiltakoztak a csapatok. Segítek: szemcsésedésre panaszkodtak.
Te "palikszakértő".(#6831) Brent
És valaki el is hiszi.... -
hunnylander
őstag
-
Sirpi
senior tag
Csak hogy jól értsem: ha ezt megszavaznák, akkor a 10 éves periódus előtt be lehet adni egy új fejlesztésű motort, vagy még mindig a mostani befagyasztottat akarják tovább használni? Csak mert az érdekes lenne, ha ezeknek a motoroknak hirtelen 2 helyett 4 hétvégét kellene kibírniuk...
-
eXodus
őstag
Mellesleg szemcsésedtek a gumik. Ami mindenkit érintett. Ferrarit is.
A gumik nem koptak, látszott a lágyon a fehér csík. ( Néhány versenyen annyira elhasználják h az is eltűnik... )
Hamilton elfékezgetések,pályaelhagyások miatt persze jobban ehette a gumit.
Nagyban:
Ehh elszúrtam a képlionkelést -
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #6818 üzenetére
Igen érdekes, hogy nem ismered a McLaren fő jellegzetességét amikor az előbb írtam le, pont a gyengébbek kedvéért. A két autó nem egyforma konstrukció, nagyon nem. A Meki jobban eszi a gumikat, főleg ha nem kap elég keményet.
-
snecy
senior tag
10 évre befagyasztják a motorfejlesztéseket
Ez egy vicc.
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6819 üzenetére
Azt csak az idióta Pailk találta ki. Semmi probléma nem volt azzal!!!!!!!!!
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #6818 üzenetére
A ferrari a legkíméletesebben a mclaren a legkíméletelenebbül bánt a gumikkal idén, a nagyokosok szerint. Szerintem van benne vmi. Alonso agresszív vezetés stílusát is már csak a múltból ismerjük.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #6816 üzenetére
Érdekes,a ferrari kibírta két kiállással,és még gyorsabbak is voltak.
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6816 üzenetére
10s Alonssohoz képest aki vasárnap finoman mondva is szarul ment...
Akkor ezek szerint megcáfolva a szakértőket mi is (ezek után) objektíven mondhatjuk h dennis idén egy barom.
Gumival nem volt semmi probléma.
És akkor is ferrari nyerte a konstruktőrit. -
hunnylander
őstag
Dennis defends Hamilton strategy switch
“So we think the strategy made up between 10 and 15 seconds.
A tervezett 2 kiállásról a 3 kiállásra való átállással 10-15 másodpercet nyertek. De ez kevés volt, mert előzgetni is kellett a gumik meg nagyon alulteljesítettek, (Alonso is főként emiatt ment gyengén). És a McLaren (mivel pont az óriási mechanikai tapadásra van kihegyezve és arról híres) zabálta a gumit, mert az aszfaltozás új volt, viszont a Bridgestone meg lágyabb keveréket hozott mint kellett volna.
Gyakorlatilag a szuperlágy gumival csak néhány jó kört tudtak menni aztán használhatatlan lett a 'felfele kapaszkodásra'. Muszáj volt a 3 kerékcserére váltani.
-
eXodus
őstag
Eddie Jordan a McLaren taktikáját kritizálja
Az ír szerint az eredeti taktikával most az újonc ünnepelhetne.Dennist nem érdeklik a "fotelszakértők"
Szerinte igenis helyes döntés volt....Egyesek szóvátették h akik nyiltakoznak( pl :hill ) azoknak "köze is volt az
F1.-hez". Persze ez is csak akkor érvényes ha a McLArenre jót mondanak. Gondolom EJ-nek is volt köze az F1hez. De tudom egy angol ember egy angol versenyzőről egy részben angol csapatról HA jót mond , azt csak objektíven teheti...Most vagy hazudik ismét dennis vagy a topikban akik kritizálták dennist objektíven tették.
-
attisx
addikt
Räikkönen: Szinte már fáj, annyira boldog vagyok
Hát, ha már lassan négy napja folyamatosan piál, nem is csodálom...
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #6812 üzenetére
Ez az egészet nem én kezdtem...
...és nem adom.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #6811 üzenetére
Akkor legy szives add vissza Schuminak is az elvett pontjait, ha mar itt tartunk
-
hunnylander
őstag
Nem, mert ha már a büntetésből elvett összes pontot visszaadod, add vele a Magyar nagydíj pontlevonást is.
Mert azokat a pontokat is megszerezték a pilóták. (Abban a büntiben is benne volt a kémügy, és a közvélemény nyomása a kémügy miatt.)
De ha ez így neked nem jó, akkor így fogalmazok;
Jól látom, hogy a két McLaren pilóta több pontot szerzett, mint a két Ferrari pilóta?
109+109>110+94
Jól.
-
venember83
nagyúr
Elnezest kell kerjek publikusan prmcsk-tol, mert tevedtem, utananeztem amennyire tudtam s nem volt benne a sennas mocskolodasban, bocsanat, elneztem!
-
Obi-1
őstag
Jól látom, hogy végeredményben a konstruktőrit is megszerezte volna a Ferrari a kémügy nélkül is?
Kimi: 110 pont
Felipe: 94 pont
----------------------
204 pontFernando: 109 pont
Lewis: 109 pont
Hungaroring pontlevonás: -15 pont
--------------------------------------------------
203 pont -
Sirpi
senior tag
Valahol le van írva tételesen, hogy a jövő évre milyen szabálymódosítások várhatók? (angolul is jó) A kipörgésgátló megszűnéséről tudok, de jó lenne egyben látni az egészet (gondolom, már véglegesítették).
-
Konspiráció on
Úgy volt ez az év, hogy a számító Ferrari direkt előre eltervezte, hogy elküldi néhány mérnökét velük együtt Ferrari terveket, melyben volt egy titkos berendezés. A McLaren ráharapott, de akkor még nem tudta, hogy a Ferrari beleépített egy kis készüléket, amivel szükség esetén tönkreteheti a másik autó váltóját. A brazil futamon így tették tönkre Hamilton autóját. Most, hogy Ronék rájöttek a turpisságra, szóltak az FIA-nek, akik kizárták mind a Meki, mind a Ferkákat, így a Bömösé lesz mind az egyéni, mind a csapatvilágbajnok cím.
Konspiráció off
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged