Hirdetés
Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Még nem késő levenni onnan! Még csak páran láthattuk...
-
joergie
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a videóval semmi baj. csak azt nem értem, hogy miért linkelted be.
Gratulálok! Biztos unatkozol... -
Chili7
őstag
válasz
üzenetére
Mikor kérdőjeleztem meg a tehetségét? ...semmikor!
Mikor hasonlítottam MSC-hez LH-hoz, KR-hez negatív értelemben? ......semmikor!Azt meg velem nem fogod tudni elhitetni, hogy az nem mázli, mikor egy gyorsabb autóval KR-t rendszeresen balszerencse éri, ő meg simán bejön a vb1 helyre.
-
Bubu79
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem csodálom, hogy nem kérsz kommenteket...
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Lewis Hamilton 172 pont
Jézus de kemény!!

-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Motion_Blur
félisten
Ennek nincs köze a témához és mint láthatod, csak felesleges vitákat szül. Ne linkelj ilyeneket.
[ Módosította: Atlantis ]
-
törölt tag
Ez annyira szánalmas szöveg ez a mázli VB-zés. Lehet őt nem szeretni, de a tehetségét nem elismerni a legkevésbé feltételez bármiféle tárgyilagosságot. Mindent meg lehet magyarázni. De hogy 2x győzött úgy, hogy a 7-szeres is a mezőnyben volt, ez tény. Mellesleg az élesebb szeműek már 2001-ben felfigyeltek rá, amikor a Minardiban autózott. Már akkor kitűnt! Nem lett a kedvencem, mert Kimit többre tartom egy fokkal, de hogy Alonso zseni, az vitán felül áll.
Ja és a csapattársától konkrétan 0 ponttal kapott ki, csak helyezései által áll előrébb Hamilton. Ennyi.
-
eXodus
őstag
Ezzel egyetértek!
Ebben az évben kikapott egy olyan csapatban, ami erősebb volt. (vagy legalább is nagyon kiegyenlített erőviszonyok voltak a ferrarival) És a csapattársától is kikapott, amit nagyon nem szeret alonso.
Most az jön h egy kisebb csapatban se tudjon érvényesülni. És ha itt is kikap a csapattársától akkor....
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
2-3 pontért harcolni!Rosberg-Alonso csere kizárva?
-
Chili7
őstag
válasz
üzenetére
Emberileg nem tudom elfogadni! Már amennyire tévén keresztül megismeri az ember.
Én úgy gondolom, hogy a 2 vb cím k nagy mákkal lett meg neki, így most kivánok neki még ennél is nehezebb évet, és egy kicsivel lassabb autót! Hogy észre vegye hogy a Merga meg a Renault is kell(ett) a jó teljesítményhez. Nem csak az ego. -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És annak örülnél, ha Kimi helyére a Ferrariba menne? Nem feltétlenül 2009ben, hanem mondjuk most.
-
Chili7
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én is örülök, mert valószínűleg így kiszállt a 2008as világbajnoki címért folytatott harcból!

-
lacafaca
addikt
szegény Hami , ha megkapja csapattársnak Kovát, akkor már 2 finn lesz aki elkalapálja

-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
az utolsó két futamot leszámítva
-
bnss
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem rossz, Palik bakik címmel is felkerülhetet vlna a netre, de lehetne még egy pár címet adni neki.

-
hossszú
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Az nagyon hosszú idő
de valahogy csak kibirjuk, a lenyeg az a miénk az 1-es rajtszám 
-
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
napok/hetek és itt a téli tesztek
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
ez már nem a formula3
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Király videó
5 hónap és itt a köv.szezon
-
hunnylander
őstag

Sutil Hamilton egykori csapattársa, Formula 3-ból. Találd ki, hogy ki állt szinte mindig a dobogó legfelső fokán akkoriban abban a szériában? Persze Sutil is nagyon tehetséges és felállhatottt párszor Hamilton mellé a dobogóra, de csak a lentebbi fokokra.

2005 Formula 3 Euro Series
1. Lewis Hamilton 172 pont
2. Adrian Sutil 94 pont
...
5. Sebastian Vettel 63 pont

-
hossszú
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A végén azért a hideg kirázott SZÉP VOLT KIMI

-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
legalábbis ezt mondják. mivel azonos módon bánnak a versenyzőkkel a mclarennél /ezt mondta fernando is/ így sutil kicsit elverné színesbőrűbarátunkat. mint a rongyot.
-
Motion_Blur
félisten
Kár, hogy vége a szezonnak

-
hunnylander
őstag
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
sutil mehetne
-
Oliverda
félisten
Mosley még nem foglalkozik a visszavonulással
Még a visszavonulása előtt azért megfelelően összebarmol mindent...

-
SaNyEe
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
megértem a meklárent, hogy elengedte

Ki fog Alonso helyére kerülni? Gondolom az esetből tanulva nem egy tehetséget raknak be Hamilton mellé. . .
Vagy mégis? Én spec annak örülnék, ha a mezőnyből az egyik tehetségesebb fiatalt tennék be Hamilton mellé, Vettelt pl, vagy Kubicát, Heildfeldet.
Vajon mi alapján fognak dönteni mekiék? Meg kik jöhetnek szóba az említettek közül? Kit nem köt szerződés jövőre? -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sok értelme nincs hogy a Renaulthoz menjen, mert az az autó nem lesz versenyképes, és túl sokat keresni sem fog a Franciáknál. Szerintem inkább jó nagy pénzért elmegy a Toyotához 2 évre, és esetleg benne van a pakliban hogy az autó is jó lesz a 2. évben, ha nem akkor meg vált.
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ja, hogy csak simán &{#&đság?

-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Így van, menjen csak, nem fog hiányozni senkinek sem a cirkusza amit művelt a csapatnál

ps: elírtad a 'D'-t
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Fasza.
Nem neki való csapat volt, örülök, hogy távozik. -
Thrawn
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére

-
soulcube
aktív tag
HIVATALOS ! Alonso elhagyta a Mclarent!
-
hunnylander
őstag
Alonso and McLaren agree to part ways
Fernando Alonso to leave McLaren
Friss hírek. Annyira frissek, hogy még csak most írják őket az autosport.com-on, de a címük már megvan.
Alonso távozik a McLaren-től.
-
AMD Power
titán
Dennis Alonso és Hamilton kibéküléséről álmodik
Az angol sajtó, és konkrétan a Forma 1 szakértők is úgy gondolják, hogy Fernando Alonso el fogja hagyni a McLaren csapatot, az idei esztendő során történt problémák miatt.
Meg is érteném. Igaza is lenne. DC-nek is ezt kellett volna tenni még 10 évvel ezelőtt.
-
AMD Power
titán
Hamilton semmit nem bánt meg a 2007-es szezonban
Arra a kérdésre, hogy vajon 2008-ban megszerezheti-e a világbajnoki címet, Hamilton a következő választ adta: "Természetesen hiszek benne, máskülönben nem lenne értelme jövőre elkezdeni a szezont. Szerintem nagyszerű autónk lesz, és mi nagyon keményen hajtunk majd. Több tapasztalatom lesz, keményebben fogok küzdeni, fittebb és még az ideinél is elszántabb leszek 2008-ban."És ebbe az tetszik nekem a legjobban ,hogy ezt nem csak mondja hanem hiszi is. Meg is lesz az eredménye szerintem.
-
venember83
nagyúr
Volt egy BBC-s riport Max Mosleyval az elmult ev kapcsan, Hardtalk cimmel. Hat erdekes dolgokat mond az FIA elnok, erdemes utanakeresni s megnezni

-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nekem hatalmas tévedésem volt pl. Még évad előtt azt tippeltem a Honda idén jó lesz. Hát eléggé nem jött be. Kíváncsi vagyok mit tudnak összehozni jövőre. Elvileg azt nyilatkozták, hogy már idén gőzerővel a jövőévi modellre koncentrálnak, de ki tudja végül ez fog-e jelenteni bármit is...
-
venember83
nagyúr
De en a Toyotat nem szeretem, Honda viszont szimpatikus, meg a BMW is. De elsok a vorosok, ez nem kerdes. Ezert tehat a nagy tojjoda megfulladhat a penzeben, mint legnagyobb autogyarto F1ben csak igergetni tudnak.
mod: kulonben igen, tudtam, h a Toyotanal csokkeno a koltsegvetes s ezert mar sokan megeloztek, pl Honda.
-
Peat;)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
A honda költ többet nem a toyota az f1-re. Sry ha te is így tudod, csak nem ezt tükrözi az írásod.
-
venember83
nagyúr
válasz
Atlantis
üzenetére
Vagy milyen szepen lekoppintottak 3/4es meretben az ME-242 hajtomuvet egy darab rajzrol
Tulajdonkeppen nekem a Honda lenne a harmadik legszimpatikusabb csapatom, orulnek ha rogton a Ferrarik mogott vegeznenek a dobogon, dehat messze van meg ez... BMW fellendult, ez is jo a sportnak. Toyota meg siman fulladjon bele a dollarmillioiba s kesz. -
Atlantis
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Biztos, hogy ez nagy arányban részre játszik a sikertelenségben. Nick Fry a Hondánál mintha nem is lenne, a Toyota csapatfőnökének a nevét meg hirtelen nem is tudom. Nincs kialakult munkamódszer, nincs átgondolt szervezés ls fejlesztés, ez pedig a precíz, rendkívül munkabíró és kreatív japánoktól nagyon-nagyon szokatlan. Hihetetlen, hogy még lemásolni sem tudnak rendesen egy versenyképes autót...pedig ez sem áll távol a japán néptől, gondoljunk csak arra, hogyan léptek szokatlanul gyorsan a szamurájkorszakból a modern gazdaságba.
-
SzalaiG
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Az F1-et mint a többi sportott pontra játszák. Nem számít, h ki érdemli meg...

-
manutdzoli
senior tag
válasz
hummertime
üzenetére
De mondd meg hogy mit nem értünk???Azt hogy a meki elbaszta a szezon végét,kimi nyert,és ezek után hamiltonnak kéne adni a címet,mert ő volt a legjobb a szezonban.Ezt nem is fogjuk érteni
Kimi is ugyanennyit tett a címert,és ő 6 futamot nyert,hami pedig 4-et,sztem kimi nagyon is megérdemli. -
-Mike-
addikt
válasz
hummertime
üzenetére
én veled vagyok!!! folytasd!! ;))
-
hummertime
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Sajnos egyáltalán nem értitek, de azt hiszem feladom. Úgy tűnik ennek kevesebb értelme lenne, mint egereket olvasni tanítani.

-
Peat;)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
a következő futamig olvasd ki hami srác frissen írt könyvét, ami csakis az igazat, a végső igazat tartalmazza, na meg a mérhetetlenül sok tapasztalata által hiteles képet tud alkotni a forma1-ről benne (sry tudom hogy te is "imádod" úgy mint én a srácot
) -
venember83
nagyúr
Igen. Hibakkal teli szezon volt mindenkinek a reszerol, csapatok, pilotak, sportfelugyelet, ha ugy nezzuk, akkor valahol mindenki ellotte, Raikkonennek mazlija volt, h az elejen esett ki parszor s a vegen meg rendbe tudta hozni csodaval hataros modon. Ezert is mondom azt, h nem erdemes folyton sporolni, pl ha Spaban Lewis Alonso elott vegez, akkor mas lenne a helyzet, mert maskepp indultak volna tovabb.
Jo ev volt, varom a kovetkezot, remelem mindenki megtartja maganak az infokat, nem inog meg a mernokok becsulete s csak a versenypalyan torteno csatakrol beszelhetunk, kiporgesgatlo nelkul finom lesz

-
Chili7
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Japánban a kötelező vizesgumihasználatra vonatkozó megkésett e-mail sem a Ferrari malmára hajtotta a vizet.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hummertime
üzenetére
Te csak szítod mindig a helyzeted?Raikönnen lett a vb,mert odapottyant az ölébe.Ha hamilton lett volna,elfogadtam volna,mert tényleg amit idén csinált az csodálatos.De csúnyán mondva elb@szták,és odaadták a ferrarinak.Sztem örülhet a meki hogy nem zárták ki a pilótákat a szezonból,és örüljön a 2.és 3.helynek.Nem vagyok McLaren gyűlölő,de amit állandóan csinálnak,az ovódás.
FIArrari??Te tényleg nézed az F1-et??Vicces vagy
-
venember83
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
Button, Trulli, Coulthard, Webber, Kubica, Rosberg, Heidfeld, stb ok is megerdemelnek a cimet, hisz kemenyen dolgoztak
Dehat nem szereztek eleg pontot, hogy vilagbajnokok legyenek, ez van, a pontok dontenek s abban a csalo, arulo, gyoker, szeszkazan Raikkonen volt a jobb egy csalok altal epitett es FIA segitseggel masszivan tamogatott (olykor fekete zaszloval is "segitettek" oket, plusz kvazi-legalis padlolemez betiltasa) veres rettenetes Ferrariban. -
PazsitZ
addikt
válasz
hummertime
üzenetére
Értem én, tehát te még mindig ott tartasz, hogy a ferrari a csaló a meki szent
.
Jó ítélőképességed lehet.
Szerintem nem műbotrány, ami volt.
"miután a legantipatikusabb versenyző lett a haszonélvezője" Igen haszinélvezője lett, csak látom neked ez már lassan fizikailag fáj annyira merész dolgokat találsz ki/állítasz.Látom azt sem akarod látni (bár nem is fogod, mivel szerinted a meki tlejesen ártatlanul meghurcolt áldozat
), hogy a McLaren csapat elég laza büntetést kapott, mivel a versenyzőktől nem vontak le pontokat, nem érte őket semmi hátrány. Ami érte azt meg maguknak csinálták, bár gondolom szerinted még erről is Raikonnen és a ferka tehet. 
Megint ideirnám mielőtt engem is megvádolsz elfogultsággal, hogy nem vagyok Ferrari fan!
(#7224) hummertime: Valahol birálom az említett két versenyzőt, ebben igazad van. Lonzit sose volt szimpatikus számomra, Hamit meg a média tette túlsztároltá, túlmagasztalták, amit nem csípek
. Amúgy olyan szinten igazad van Hami is keményen dolgozott, ő is megérdemelné a címet. De Raikonnen se a semmiért kapta (bár tudom szerinted igen). -
venember83
nagyúr
válasz
hummertime
üzenetére
Ja, tehat a Ferrari direkt kicsinalta a McLarent, ertem...
Alonso-Raikkonen parhuzam -> nem tudom mikor arulozta le a csapatat a finn, mikor hisztizett, pedig enyhen szolva is nem egyszer nyertes helyzetben adta meg alatta magat az autoja a McLarenes idokben, megsem fakadt ki, mint a spanyol a francia csapatnal, na mindegy, tenyleg /ignore/ mostantol, elnezest.
-
hummertime
csendes tag
válasz
misanthropy
üzenetére
Én nem másokon akarom levezetni a feszültséget, bennem sokkal inkább az emberi hülyeség és egyoldalúság kelti azt. Talán Rejkó kamu-vb címén is továbbléptem volna már, ha nem látnám a tömény nyáladzást mindenütt (amihez még egy kis masszív Hamilton meg Alonso-fika is társul).
-
hummertime
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Nem tudom minek játszátok a sértődöttet, mikor Hamiltonról és Alonsoról ugyanilyen szinten megy a pocskondiázás, érdekes módon az persze senkit nem zavar. A ti görbe tükrötöknek is felfogható a stílusom.
Meg aztán ne is várjatok túl nagy kíméletet, miután a legantipatikusabb versenyző lett a haszonélvezője a műbotránynak, amivel a McLarent hazavágta a FIArrari. Minden idők legszánalmasabb, legtragikusabb vb-címe volt ez, kb. a 82-est és a 94-est felülmúlva.
-
törölt tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Räikkönen nem fog visszavonulni 2009-ben szerintem! Miért tenné? Ha menni fog a szekér... 2001-ben kezdte, legalább 2012-ig ki fogja húzni. Főleg hogy minden eddiginél jobban élvezi a mostani csapatában az F1-et! Alonso meg felőlem oda megy ahová akar, a lényeg elsősorban, hogy ne az én kedvencem helyére, másodsorban hogy az elkövetkezendő időszakban is ütőképes legyen.
Én amúgy amondó vagyok, hogy a Toyotát nem fogja megváltani! Egy gyári japán csapatról van szó (ott k*rják el, ahol tudják, lásd pl Honda 2006-ról 2007-re, de kiváncsian várom a jövőévi autójukat!)! Ha ezt megcsinálná, akkor Schumacher fölé nőne e tekintetben, aki "csak" a Ferrarit hozta fel, igaz, a megfelelő szakemberekkel, de azokkal is tudni kellett "szövetségre lépni"... Amellett hogy Alonsót maximálisan elismerem mint pilótát, de ezt én személy szerint nem nézem ki belőle. Meg mégis mit hezitálna a Toyotával, ha még a Renault-féle kihívást sem vállalja, miközben abban a csapatban jóval nagyobb potenciál van jelenleg, ők mégiscsak nyertek már Vele 2 VB-t... Továbbra is azt tartom, hogy vagy marad, vagy Renault. Ha meg elmegy egy középcsapathoz, valószínűleg motiváló tényező lesz, hiszen egy 2x VB, de nem hiszem, hogy olyan szinten, hogy beleszólhasson a VB-be. -
törölt tag
Éppenannyira volt jogos, amit attól a bizonyos embertől kaptál, minthogy te velünk "hülyézteted le" Hamiltont (tehát te tényleg nem csináltál semmit, pusztán csak "műveltettél"
), merthogy hiszünk az események sportszerűségében, és nem tudatos cselszövéses eltervezettségében. Tehát kvittek vagytok!
De az a baj, hogy még mindig nem érted, de mindegy is akkor, én befejeztem...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Én a toyotára tippelnék.Ralf helyére nyugodtan mehetne.Tényleg van valami igazság abban hogy 2009-ben alonso a ferrarihoz megy?Ugye massanak van szerződése 2010-ig ha jól tudom,akkor kimi hova megy?Ha kimi megy 2009-ben,akkor schumacher jöjjön a helyére.Nem ralf!

-
manutdzoli
senior tag
válasz
üzenetére
Hát azért labdába rúghat hamilton mellett.Csak egy 2x vb.Viszont ha rosszba van mindenkivel a csapaton belül,akkor hiába kap évente 20milkát,akkor is rosszba marad mindenkivel.Ha igazak a hírek,hogy rosszabn van dennissel,meg a csapat töbi tagjával,akkor inkább menjel el a mekitől.Hamiltonra építenek úgy is.Alonsonak egy középcsapatba kéne menni,ahol sok pénz van(pl.toyota),és felemelni élcsapattá,és azzal vb lenni.Ekkor elmondhatná hogy látjátok,egy középcsapatból mit csináltam és mit értem el.Ez nagyon nagy húzás lenne tőle.Vagy bejön,vagy nem.
-
maddog
tag
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli
üzenetére
Szvsz Toyota vagy Williams, hosszu idoszak -> atmeneti idoszak. Renaultnal tudja, h milyen s nem tetszett mar neki nem 1szer.
-
törölt tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ez egy jó kérdés. Annak alapján, amit most DC lenyilatkozott, hogy Dennis hogyan is bánik a pilótáival, vagyis hogy neki csak egy van...
Eddig azt mondtam volna, hogy marad, mert a győzelem, legalábbis hogy nagyobb esélye van itt rá, fontosabb neki.
Nade mit ér mindezzel, ha labdába sem rúghat Hamilton mellett. Bár nem tudom, hogy ez a "nem egyenlő bánásmód" mit is takar pontosan. Az biztos, hogy nincs jó helyzetben Alonso. Jól kicsesztek a mezőny egyik nagyágyújával, egy kétszeres VB-vel. Soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz...
-
törölt tag
Ja Te nem is, de aki olyan kis naív, mint a magamfajta, az már kapásból idiótának nézi szerinted Hamiltont? Mert az írásodban ez van benne, hogy mi, "éretlen gondolkodásúak" látjuk így. Erre írta Motion_Blur, amit írt, hogy ő kit is tart inkább eme címre méltónak. Érted már?
Igenis én elhiszem, hogy ez lett a VB végeredménye tiszta körülmények között, és emellett lehet meglepő, de egyáltalán nem tartom szellemileg alulképzettnek Hamiltont, sőt.
Mellesleg még Téged sem, csak súlyosan elfogultnak.
Tehát burkoltan igenis Te kezdted az idiótázást! De szakadjunk már le erről a témáról, Te máskor nem adsz olyan gondolatot a szánkba, amit egyáltalán nem is biztos, hogy gondolunk, és más sem fogja Rád alkalmazni... Ennyi. Béke van!
-
maddog
tag
válasz
venember83
üzenetére
ha valami senkit sem erdekel akkor majd senki sem valaszol ra
megsem ez tortent: egyesek megirtak mit gondolnak meg en is
nyilvan nem ertunk egyet-ez okcsakhogy a moderator engem olyasmivel vadolt ami nem igaz
banneljen ha nem ert velem egyet es nem birja az ellentmondast de legyen gerince es ne olyan indokot hazudjon amit ha barki visszaolvas lathatja hogy hazugsagflodd-rol: azert nezd meg az utolso par hsz-ek kozuli egyszavasakat is
-
venember83
nagyúr
Na jo, ha ennyire vigasztalsz...

mod: off
maddog: kis kultura sok mindent megoldana, nem volt problema, csupan teleordibaltad a topikot olyasmivel ami mar tenyleg senkit nem erdekelt, ezt azert be kellene latni... Tehat floodoltad a topicot, zavarvan tobb embert, felszolitasra sem hagytad abba s csodalkozol a buntetesen, meglepo.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
nesírjámá'
-
DigitXT
félisten
válasz
hummertime
üzenetére
Ő az egyedüli megérdemelt győztes
Ó, hát persze, a többiek mind kismiskák voltak.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hummertime
üzenetére
A pontos szabály úgy szól, hogy ha kizárnának 3 autót Hami elől, akkor sem feltétlenül sorolódik előrébb!
Már megint a csalás sztori, hát aki ebben akar hinni szive joga, de én is nevetségesnek tartom ezt a feltételezést.
műsztárocska? Hát erről szivesen csinálnék egy közvéleménykutatást vajon kit tart a többség műsztárnak. (és itt most véletlenül se gondoljon senki arra, hogy ki mennyire tud vezetni, vagy ki a jobb!)
Hamilton győzelmet érdemelne?
Akkor Kimi VB címe is eléggé beérett már, az idei éven kívűl is. -
venember83
nagyúr
válasz
misanthropy
üzenetére
Elnezest, de nem szeretem ha legyokerezik az embereket, ez nalam kimeriti a "veri a nyalat" szokapcsolatot es igenis igy gondolom, joga volt ezt mondani, valjon egeszsegere. De attol meg nekem nem kell tetszedjen es valahogy nem hiszem, h meg tudnam valtoztatni a velemenyet, ezert inkabb siman felvettem az ignore listara s kesz.
Ilyen stilussal es hozzaallassal meg en inkabb hallgatnek hummertime helyeben. Nezd meg hunnylander hsz-eit, megrogzott Hamilton-drukker, de nem sertegeti se a Ferrarit se eme csapat pilotait, az ilyen forumozot kulturalt forumozonak hivjuk/hivjak. hummertime melle meg nem aggatok jelzot.
Megjegyeznem, h semmi ironia nem volt a hsz-emben <#7184>, tenyleg mondjon mindenki azt amit akar, elegem van a tulszabalyozott eletbol, ugyis hamar kiderul ki hogy all szurkeallomanybol meg otthoni nevelesbol.
Politikat meg hagyjuk ki, van poltopik, mindenki elje ki ott magat, ha ugy erzi ez hianyzik az eletebol.
Elnezest kerek az off-ert.
u.i. Javaslat elutasitva

-
Fortissimus
őstag
válasz
misanthropy
üzenetére
Itt nem arrol van szo, h ki-kit szeret, hanem arrol, h mekkora "boszmeseget" irdogal.
Azonkivul ez nem egy partpolitikai vita, h a moderatornak partatlannak kellene lennie, de ne haragudj en nem fogok elkezdeni ilyeneken vitazni. Biztos van aki jobban raer...
-
misanthropy
csendes tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
És az mennyivel jobb ha még a moderátorok is full elfogultak, ráadásul még a pártatlanság illúzióját sem próbálják fenntartani?

Ugye hogy egy fokkal sem..
Aktív témák
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

2-3 pontért harcolni!

de valahogy csak kibirjuk, a lenyeg az a miénk az 1-es rajtszám 

Kimi is ugyanennyit tett a címert,és ő 6 futamot nyert,hami pedig 4-et,sztem kimi nagyon is megérdemli.