Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
hummertime
üzenetére
Légyszi tartsd már meg magadnak ezeket a bölcs hozzászólásokat. nem sokan kíváncsiak itt rád, és rontod a topic -ot.
-
escie
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
te magadat provokalod, kedves baratom.
nem olvasod amit irok, vagy nem vagy hajlando/kepes felfogni?de vicces vagy, orom nezni, ahogy vered a segged a foldohoz.

-
Carpio
tag
válasz
misanthropy
üzenetére
És a tegnapi hsz-mat k****g szó miatt kimoddolták.
Akkor ez miért maradhatott benn? -
Diego!
senior tag
-
bubuka71
aktív tag
komolyan van még aki elhiszi hogy az f1-ben az asztalnál döntik el a vb címet ? túl nagy pénzekről van szó .
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
100as zsebkendő már elfogyott?

Ja, tényleg, milyen zászlókat és hol lesz a buli? A Kossuthon?

-
Vistaboy
veterán
válasz
hummertime
üzenetére
Még egy kultúrát terjesztő egyén. Hát szerintem a Forma-1-el együtt ennek a topiknak is vége lesz hamarosan, ha ilyenek irkálnak ide...

-
bajuszati
tag
Kimi már régóta ott volt a VB cím közelében...és hálistennek most megszerezte,....és nem a F...sz..ó Mclarennel....

-
Vistaboy
veterán
válasz
misanthropy
üzenetére
Szerintem jól nézz körül még utoljára a PH!-n, mielőtt egy modi véletlenül nem olvassa ezt a hsz-t.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eXodus
őstag
válasz
george11
üzenetére
Egy napocska volt régen. (fogadásból lett az)
A mostani:
2007
"Az ausztrál nagydíj évadnyitó futama utáni sepangi tesztre Kimi egy új tekóval érkezett,kriksz-krakszos mintákkal,de valószínűleg ez a tekó csak egy henna,tehát idővel eltűnik.A minta alatt látszódik még a régi,napocska alakú tetoválás.Nem tudni,miért és hol készült,de feltehetőleg a Thaiföldi nyaralás nyoma.Kimi elmondása szerint a motívum semmit nem jelent,és arra a kérdésre,h igazi-e,vagy csak ideiglenes így felelt:"Nem tudom.Majd meglátják."....
"
Nem tűnt el.
-
Brent
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
...jövőre meg Hami
Csak szeretnéd ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
george11
addikt
kép Kiminek meg mi nőtt a kezére?
Még nem is láttam, hogy tetoválása van.(vagy benéztem?) -
Motion_Blur
félisten
Kedves escie!
Hamilton nem nyert. Nem nyerhetett, ahogyan a McLaren sem. Hogy miért, azt kérdezd meg magadtól, hátha megtalálod a választ.
Egyébként most hűtöm a Lambrusco-t, illetve készítem a zászlókat, mert este iszonyat nagy buli lesz

Egyeseknek meg marad a fintorgás, szarkeverés, provokálás.
-
bajuszati
tag
Ferrari megérdemelte a győzelmet......a végén is odatették magukat.....év közben is mindig jók voltak...aki meg Mclarenes az is elismerheti hogy ezt az évet elkurták...haha nem kicsit nagyon......
-
Brent
aktív tag
válasz
hummertime
üzenetére
De hogy volt kamu Hamilton bénázásai ... nem bírta az iramot a hamika , kevés Redbullt ivott !
-
eXodus
őstag
Látom egyesekben nagy lelki törést okozott h Kimi lett a VB.

-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
modok között is van pár túlbuzgó, de többségében rendben vannak

tényleg, brent aláírása nálad mennyire provokáció? az nem zavar?

-
Integra
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
ebben van valami

-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Persze, próbálkozok! Csak nehéz elviselni a sok szemetet, amivel rotják a topicot.

-
escie
őstag
válasz
hummertime
üzenetére
"A Ferrari évek óta lop, és a FIA segítségével tönkreteszi az ellenfeleket. Ld. kettősfék, berillium."
a kedvencem ebbe a temaban, meg a Mika vs. Schumi erabol szarmazik. asszem, malajziaban, kitort a botrany, valami szabalytalan Ferrari alkatresz miatt. meg is buntettek oket ahogy kell, aztan Jean Todt ment sirni, hogy inkabb kifizeti, csak ne a pilotaktol vegyek el a pontot.
mi a duhito ebben? hat kedves Jean, csalsz b+, aztan meg megveszed a pontokat, ejnye, ejnye?
annyira birom szanni a nepeket, akik fujnak Ron Dennisre, hogy mekkora hiena. kicsit kene csak levenni a szemellenzot, es rajonnenek, hogy mekkora utolso fereg embernek kell lenni, hogy egy ilyen f1 csapatot sikerrel menedzselj. legyen az Todt, Dennis, Briatore, Stoddart, es a tobbi...
--
(muhaha, mi lett volna, ha Hamilton nyer?! holnap menne a lovacskas zaszloval Motion tuntizni, az arpadsavosok koze. provokator. lol es lol es lol.
) -
AMD Power
titán
válasz
hummertime
üzenetére
Ezt akkor most be lehet fejezni.
Jó lenne ha egy MOD picit takarítana a topicban.
-
Motion_Blur
félisten
Ne reagáljatok már a sok provokátorra!

érdekes, hogy ilyekor a modik mennyire csöndben vannak, bezzeg amikor valaki 10-et tapsolt Kimi befutója után...

-
Brent
aktív tag
Szerintem kár vitatkozni azon hogy Kimi megérdemli-e a VB címet... a futamot megnyerte .. Hamika becopta ... Alfonzo elb@szta és itt vége a 2007-es krónikának !
-
D@ni88
addikt
Nincs meg valakinek az a kép amin a dobogó előtt volt a 2 ferrari, és az a szürke fénylő akármik ráestek :d az rohadt szép kép volt
valaki belinkelhetné 
-
Calogero
addikt
Itt nem változott semmi

Mindig a Világbajnokot kell szidni-szapulni
Amikor Schumi lett világbajnok akkor őt, majd következett Alonso, most meg Kimi....
-
Carpio
tag
válasz
hummertime
üzenetére
Ezzel a hsz-szel saját magadat alázod
-
deniro2
senior tag
válasz
hummertime
üzenetére
Az utolsó nélkül is Kiminek volt a legtöbb futamgyőzelme, saját hibájából nem bukott komolyat idén, ellenben kétszer kikellett állnia a kocsi miatt... Hát ki a tököm érdemelte meg a győzelmet, ha nem ő?

-
törölt tag
válasz
hummertime
üzenetére
öregem, neked nem lehet sok barátod
tényleg sajnállak. -
MPowerPH
félisten
válasz
hummertime
üzenetére
Már elegem van az ilyenekből mint te. Az a sok bölcsesség amit írtok... Nem adta át Magny Coursban, és itt pedig csak azért adta át, hogy ne Alonso legyen a VB. Amúgy Kimi utartotta a tempót Massa -val végig.
-
escie
őstag
válasz
misanthropy
üzenetére
figyelj, en a McLarennek szurkolok, ezaltal a topikban mar a sarig lehordott FA-nak, es LH-nak. mindemellett be kell latni, hogy amit tegnap muvelt a csapat, es a ket pilota, verlaztioan amator, verszegeny, szanalmas produkcio volt. nagyon merges voltam rajuk, de ha valaki azt mondja, Kimi nem erdemelte a cimet, az hazudik, vagy tenyleg hulye. zsenialis, profi munkat vegzett az egesz csapat, a takaritotol kezdve a pilotakig. megerdemeltek. az nyer, aki tobb pontot szerez. ennyi.
sajnalom, hogy nem a "mieink" nyertek, de oriasi gratula a Ferrarinak, meg Kiminek, nagyot mentek. majd jovore hatha "mi" nyerunk.amugy, ez egy ilyen topik, mindig is errol szolt, kipecezunk valakit, valakiket, aztan johet az utszeli mocskolodas. erre a kupacra sikerult meg egy-ket lapattal ratenni, meg sem latszik, ne felj. de szerintem ne minositsd oket, mindenki csak magat tudja. igy, mint te most.
ha duhit a stilus -nem csodalom-, ami itt folyik sokszor. tedd azt, amit oly sokan megtettek mar forumtarsaim, ne olvasd ezt a topikot.
en is mit keresek mar megint itt?
abban egyetertunk, hogy tenyleg rossz vicc, amit tegnap muvelt a csapat, mert az, es a negativ jelzoiddel is egyetertek. tenyleg szegyenletes, amit levagnak sokan. ez van. azt mondjak, vesziteni tudni kell. hat, nyerni is.

ne aggodj, ha valmelyik McLarenes nyerte volna a cimet, akkor is ez menne. -
Gyusz
őstag
Készítem a pattogatott kukoricát és valami piát a géphez: és én még azt hittem, hogy Alonso vagy Hamilton győzelme esetén jönnek majd a "megmondóemberek". Tévedtem.
-
venember83
nagyúr
válasz
hummertime
üzenetére
Legegyszerubb azt hiszem az, ha felveszlek az ignore listara, szanalmas amit irsz. Ertem en, hogy faj vesziteni, meg lehet utalni pl a Ferrarit is, de ehhez nincs mit hozzafuzzek.
-
törölt tag
válasz
hummertime
üzenetére
honnan tudsz te annyit a kémügyről? csak nem a fénymásolókezelők éves taggyűlésénén mesélt neked az egyik külföldi kollega?
-
MPowerPH
félisten
válasz
hummertime
üzenetére
Persze! Te vagy itt az atyaságos jó úristen. Végén kiderül TE vagy Stepney fia, mi... Muhaha...
-
Carpio
tag
válasz
hummertime
üzenetére
Egyébként, ha látnád is nem csak néznéd az F-1et, akkor tudnád, hogy az FIA számtalan szabálymódosítást léptetett életbe MSC és a Ferrari hegemóniájának megtörésére.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hummertime
üzenetére
Melyiket adta át? És melyiket adta át Hami? álljál már le. Menj sírni a szobádba a takaró alá, ne itt a forumon hisztizzél.

-
törölt tag
válasz
hummertime
üzenetére
most hol vannak a "bokszosra" ugró moderátorok? ez a "rejszkönnen" is megérne egy fenyítést...
-
bdav
őstag
pont azért nyerte a legtöbbet amit mondtam. Alonso és Ham jól keresztbeverte egymást, hol egyik nyert hol másik. Massa ilyen szempontból jóval kevésbé volt tényező. Mekisek sokkal stabilabbak voltak viszont
ja és btw az évad 2. felétől (ferka ráncfelvarrás után) átlagosan a merciket éreztem a lassabb kocsinak, bár tény h. nagyon durván változott futamról futamra.
-
Carpio
tag
válasz
hummertime
üzenetére
Bizonyítékokat mondj ne vádolj.
A Mercedes ebben az évben bebizonyította, hogy csaló brigád.
Az F-1 ben meg is büntették, a DTM-ben pedig az Audi büntette meg
Persze amikor az elmúlt évtizedben a Ferrari és pilótái halomra vernek mindenkit, azt nem könnyű lenyelni. Ekkor jöhet a "biztosan csalnak" bástya.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hummertime
üzenetére
Akkor nézd meg újra a futamokat. Valahonnan ő is összekukázta azt a 6 győzelmet.
Nem vágtak haza senkit. A McLaren jobb autó volt, a kémkedés is bizonyított volt. Örülhet Dennis, hogy a pilóták pontjait nem vették el. Már elegem van a FIA Ferrari összeesküvésekből. Nem dobtak itt be semmit, ezt te találtad ki egyedül. biztos megállmodtad. Bocs, de ilyenekre mint amilyenek ti vagytok nem koptatom a billentyűzetem.
Hanem inkább még ünneplek kicsit. ( finom ez a Ballentines 12 years old
) -
hossszú
őstag
válasz
hummertime
üzenetére
Szerintem arról kár vitát nyitni , hogy ki kitől lop!
-
george11
addikt
válasz
hummertime
üzenetére
Nem fejeznéd be az észosztást?
Butaságokat beszélsz, és úgy látom, hogy a kémügyről is csak a Blikk-ben olvastál
Nem kéne szítani jobban a tüzet.

-
törölt tag
válasz
hummertime
üzenetére
én nem szólok semmit, a többiek úgyis apró darabokra szednek...
-
hummertime
csendes tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
A Ferrari évek óta lop, és a FIA segítségével tönkreteszi az ellenfeleket. Ld. kettősfék, berillium. Pont ezen szitkozódott a sok alkoholista-fan, hogy a Ferrari mindent megtehet.
Idén is. Hazavágták a McLarent, amelyik egy egészen más konstrukció, egész éves szinten lassabb autó volt, és még nekik kellett bedobni a versenyzőket csak azért, hogy jövőre is itt lehessenek. Ez nem összeesküvés, hanem tény, amit mindenki lát, aki nem hisz a mesékben.
"Pont Raikkonen az aki megérdemelte a VB -t. "
Persze, persze. Főleg a szánalmas futamok, mint Nürburg, Monza, Kanada, Monaco után. Sőt, az egész első féléve felért egy Baumgartner szinttel. Massa simán verte, úgy kellett hátráltatni.
-
MPowerPH
félisten
Ha mégis megkapná Hami a pontokat, akkor se nyerne, mert a kémügy miatt úgyis elvennék tőle, de akkor az összeset. És akkor az magunk között mondva is jogos lenne.
bdav: De azért kitartó volt, és a végéig harcolt. Bevallom, én már amikor 17 pontos hátrányban volt, akkor leírtam. És tessék.
-
bdav
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
"Meg azt is hogy Kimi megérdemelte már a VB címét."
igen, de inkbáb 2003 és 2005 miatt járt már ki neki egy... az idei teljesítménye az nem volt olyan szintű imho. (mekisek egymás elől szedték el a pontokat, 109-109 a végén pff
) -
e.vid
senior tag
A fellebbezéssel sem nyerhet Hamilton?
"A stewardok feladata eldönteni, hogy módosítanak-e a helyezéseken és a díjazásokon, valamint, hogy a sorban következő versenyző előrébb léphet-e."
-
törölt tag
Nem tudom volt e róla szó, legyen
, tavalyi szezonzáró futam, esélyeseket tekintve hasonlóan alakult, Audival a szekerek között
, sokan mondták is akkoriban, nem nagy teljesítmény, háát, most látjuk mekkora. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére

hunnylander. teljesen igazad van, Hamiltonnak roszkor jött a pech széria. De az idény elején Kimi mellett se volt sok szerencse. -
george11
addikt
Érdekes még a végén lsz egy ütőképes Japán is az F1-ben?
-
hunnylander
őstag
válasz
hummertime
üzenetére
Ez a hsz sem lesz népszerű, meg nem is ésszerű.

Hamilton egyszerűen peches volt az utolsó két futamon, és ezt én mint Hamilton szimpatizáns mondom. Meg azt is hogy Kimi megérdemelte már a VB címét.
-
Motion_Blur
félisten
A befutó: katt

Ha valaki feltöltené jobb minőségben, azt megköszönném

-
MPowerPH
félisten
válasz
hummertime
üzenetére
Te se vagy ép, az biztos. Milyen összeesküvés? Gondolkozzál már el. Pont Raikkonen az aki megérdemelte a VB -t. és nem kellett csapatutasítás, mert az 1. tiltott, 2. Massa -nak érdeke volt az, hogy Kimi legyen a VB. Ja, és nem tudom, hogy melyik pilóta járkált összelopott autóval ( vagy hívjam inkább McLaren-Ferrari torzszülötnek
). Ennyit erről. -
hummertime
csendes tag
válasz
misanthropy
üzenetére
Megértem a dühödet. Az első mondattal nem értek egyet, de a többivel igen. Rejszkönnen csak a zöld asztalnál lett bajnok, mivel ez volt az ára, hogy a McLaren elindulhasson jövőre. Feltűnőek voltak Hamilton bénázásai meg műszaki hibái az utolsó két futamon, 100% kamu. De még ez is kevés volt, Massa csapatutasításra kellett, hogy elengedje az alkoholistát. Ezek után érdekes, hogy a reakció nem az a füttykoncert volt, amit láttunk Ausztriában 2002-ben, hanem éljenzés.
Szégyene ez a sportnak, de nagyon. Vb címra méltatlan személy nyert.

-
MPowerPH
félisten
válasz
operator10
üzenetére
A topic az az lesz. Szerintem a csávó repül nemsokára innen.

-
operator10
senior tag
válasz
misanthropy
üzenetére
na fene
-
válasz
hunnylander
üzenetére
akkor sem értek veled egyet, de túlragoztuk, úgyse jutunk semmire

-
nem kicsit ideges a srác,h nem Hami lett a vbajnok(súlyos eset)
-
dragonfx
veterán
Már itt is kezditek nélkülem...gyó vannnnn gyó vannnnn...fejlődtők..visszafelé
6397>>amit leírsz nem igaz és nevetséges.
-
MPowerPH
félisten
válasz
misanthropy
üzenetére
Te biztos nem vagy normális. Húzzál innen a búsba, az ilyeneket kéne olyan táborokba zárni, mint amilyen TE vagy.

Lehet még idén az F1 -et se nézted. -
george11
addikt
válasz
misanthropy
üzenetére
Szerintem maradj csöndben, akkor mindenkinek jobb lesz

-
aesir
veterán
válasz
misanthropy
üzenetére
Nyilván bannolva leszel ezért a rasszista mocsokért, de azért leírom: Vannak egész jó szakemberek a kisebbrendűségi problémáidra.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Komolyan nem értem az ilyen embereket.

-
Integra
titán
válasz
venember83
üzenetére
ezért szerintem meg is kapja, egy hét minimum

-
venember83
nagyúr
válasz
misanthropy
üzenetére
Szoval mi vagyunk a gyomorforgatoak?
Elolvastad mit irtal? Ezert siman ban jar, ha engen kerdezne valaki...Integra: egy het? Egy eletre!
-
thaler2
senior tag
[link]
Hát nem édi az elején

-
válasz
misanthropy
üzenetére
te sem olvastad el az alapszabályokat!???

Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)