Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
az még az előző hsz-edre akart menni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
az a baj, hogy annyira elvakultan vagy Hamilton párti, hogy azt sem veszed észre, ami a szemed kiszúrja. el tudod képzelni, hogy egy ekkora csapatnál pont 3, magas beosztásban lévő emberke tudjon egy dokumentumról, és rajtuk kivül senki más? nonszensz, elképzelhetetlen, fatális marhaság. keressek még jelzőket rá?
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
De La Rosa akarta őket tesztelni, és fel is hozta. végülis nem tesztelték, az tény, de hogy beszélt róla másoknak, az halál biztos.
jah, és anyádnak gyere a blikkel.

-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
aha, biztos nem tudtak róla a szimulátorban dolgozók sem, azt hitték, De La Rosa megálmodta a beállitásokat, amiket tesztelni akar, ugye? hogyne... ne legyünk mrá ennyire hülyék pls.
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
nézd. ha a McLarennél a kémügy utná megtarthatták a pontokat a versenyzők, ezért pedig elveszik a bmw-től, akkor szvsz tökéletesen látszik, miről van szó.
-
EQMontoya
veterán
lassan lehetne rendezni tárgyalóasztal világbajnokságot. aztán aki a pályán nem tudja a dolgokat elintézni, az mehet oda, csak különitsük el

-
EQMontoya
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
csak azért hiszem el, mert maga Bernie is Hamiltont akarta világbajnoknak.
-
EQMontoya
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
ott leglaább a pályán dőlnek el a versenyek

-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
csak főne meg alatta

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
este 7-8kor volt régebben is.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
lusta disznó voltam jpeg-be menteni

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
javitottam még egy kicsit a dolgon: 10:25
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
11.08ig sikerült lemennem.
-
EQMontoya
veterán
sokatmondó kép: gumik
-
EQMontoya
veterán
tippelek én is:
1. Raikönnen
2. Hamilton
3. Massa
4. Alonso
5. Heidfeld -
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
engem azért zavar, mikor nem tudja, melyik pilóta melyik. De valószinüleg én vagyok túlzottan igényes.
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Palik hozzáértését senki meg sem közelitené. annyira alacsonyan van
egyébként pedig itt pont az a poén, hogy ha már Vettelt megbüntették, majd kiderült, hogy tulajdonképpen Hamilton volt a genny, Őt már nem büntették. nah EZ a gáz. -
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
a Te szinvonaladnak nem lehet hozzászólással megfelelni

Macka: pl fél perc, vagy 5 hely.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
egy igazi Schumi-fan már önmagában nem lehet egyéniség

-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
hamilton kiment a külső ivre, ahol tételezzük fel, a pálya sugara 5x, és minimálisat lassitott... Webber és Vettel bent maradt belül, ahol a pálya sugara kb 2x, ebből kifolyólag ahoz, hogy vonalban ne előzze meg, 2.5x akkorát kellett fékeznie webbernek. tény, Vettel elbambult, de Hamiltont egyrészt megszegte az 5 autós szabályt, másrészt indokolatlanul fékezett.
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
az azért vicces lenne, ha a fia a tv operatőrök munkájára kellene hagyatkozzon vizsgálatoknál

marcee: Itt a Hamilton fékezés szvsz elég nagy geciség volt Tőle. meg is érdemelné a kizárást, vagy legalább 5 hely büntetést.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
nem, de én nem hangoztatom, mivel tudom, hogy úgyse fogok

-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
ne legyetek már ennyire hülyék légyszi. Massa boxkiállásai: 3. kör, után kb 4 körrel benzin, még a rajt előtt, majd ezt követően az áthajtás volt a 3. ergo Massának 1 tankkal 50 kört kellett volna mennie. Ne legyetek már ennyire naivak, hogy elhiszitek, amit Palik mond
esélye nem volt rá, hogy végigmenjen. ha még volt benne benzin, miért nem vártak még 5 kört, hogy azok elé jőjjön vissza, akiknek igy éppen csak mögé jött és gyorsabb volt náluk? -
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
majd kiderül, hogy müködnek a rajtautomatikák. mennyire van messze az első kanyar a rajtvonaltól? stratégiák szerintem kb azonosak, mindenki hasonlóan lassult q2-höz képest.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kérdés, hogy lesz-e holnap eső. mert esőben pl Massa nem olyan jó, Kimi és Lonzi igen.
-
EQMontoya
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
szerintem is egyre valószinübb, hogy menni fog, ez igy Neki annyira nem jó bolt.
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szerintem, pl a Törökországban látottak alapján, Kimi magától is el fog lépni Massától.
-
EQMontoya
veterán
nah, ezen is nyertem 1 sört
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
nah, akkor itt is megtippelem azt, amit msn-en: Kimi, Lonzi, Massa, Hamilton, Heidfeld.
-
EQMontoya
veterán
atyaég, mit futott Kimi... 1.46.6...

-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
enjoy: [link]
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát faszomnak kell emlegetni, hogy mekkora sport ember volt, ha nem volt? minden egyes alkalommal kénytelenek vagyunk bizonyitani, ohgy nem volt az. a sok hülye meg mindig hangoztatja

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
emlékezetes eset volt... főleg, hogy villeneuve láthatóan sokkal gyorsabb volt, tehát schuminak tök felesleges volt emberkednie...
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
már megint a szokásos baromság. akkor a létező összes pályamunkást ki kellett volna rúgni, mert schumin kivül senkit nem toltak vissza.

-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
abban pedig igaza volt, hogy Schumi semmivel nem volt különb Lonzinál.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
elég gáz csapat ez a McLaren

-
EQMontoya
veterán
azért ezt érdemes megnézni: [link]
mert ez azért jól mutatja, hogy a Valós sorrent egyelőre Alonso, Kimi, Hamilton, Massa. -
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ez csak az, hogy igy nem részesül a közvetitési dijakból, és a 100m bukott cash kisebb összeg, mint amennyit ez által buknak.
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
hatalmass a nap linkje

-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
könnyen megeshet

-
EQMontoya
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
jóvan gyerekek, igazatok is van, csak nem aza topic...

-
EQMontoya
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
takagi is többet volt a falon, mint a pályán

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
látszik, hogy a PH! addikt szólt belőled

-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
nascarban is vannak városi pályák. csupán aza baj, hogy kurvára nem értessz hozzá, se a nascarhoz, se a Champ Carhoz, ennek ellenére gigászi meggyőződéssel osztod róla a baromságot. Szal a véleményemet tartom, orbitális baromságot irtál le. amúgy meg nemtom, hallottál-e pl Emerson Fittipaldiról, Nigel Mansellről, akik azon rövidke névsornak egyikei, akik mind az f1-ben, mint a cart-ban bajnokok lettek, és hát 1ik helyen sem volt sétagalopp, finoman szólva sem.
A fia csak 1 VB cimet adott Schuminak, de azt is tartom.
A modorommal kapcsolatban meg annyit, hogy igy legalább talán képes vagy felfogni, hogy miről van szó. -
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Rossz ómen, hogy Istanbulban a McLarennek volt a legjobb a végsebessége... Inkább az egyenesekre lőtték be a kocsit, erre utalhat az a tény, hogy a 2. szektorban voltak gyorsak, mig az elsőben és a 3.ban a ferrarik domináltak.
-
EQMontoya
veterán
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Netflix
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)