Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
raczger
őstag
retekklub... pont nem ott esett le a cucc, a felvételen ott van a pálya jobb oldalán a szaggatott vonal meg egy kis kijárat szerűség, az az előtte lévő egyenes elején van, nézzétek meg google earth-ön
szerk: látom ti is megírtátok

-
raczger
őstag
Pedig annyit kellett megtennie, amennyiben valóban ott vált le az alkatrész Barichello autójáról (google earth-ön mértem le).
SZerk: azért hoztam fel a rugó témát mert elsőre nekem úgy tűnt hogy úgymond összenyomódott állapotban volt a rugó, persze ezt nehéz lenne megállapítani ilyen minőségű videóknál szvsz.
-
raczger
őstag
Olvastam a topikot ma, és megfogalmazódott bennem egy kérdés, amit személy szerint nem tudok. Az a rugó alapból (nyugalmi állapotban) milyen állásban van? [link] vs [link]
Csak mert ugye ez sem mindegy, mert ha az előbbi akkor valóban csak egy fémdarabként viselkedik, ha pedig a utóbbi akkor persze mikor a földre esik kaphat akkora erőt a földtől, mai felgyülemlik benne, és képes továbbpattogni, mert ugye ~350 métert kellett alrébb araszolnia annak az alkatrésznek. -
raczger
őstag
Hát ez mekkora

-
raczger
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Tényleg, most már én is megtaláltam.
Egyébként pedig azt vettem észre, hogy idén az f1-ben már könnyebben lerepülnek a kerekek, míg pl tavaly, meg azelőtt nagyon ritkán láttam, hogy teljesen leszakadt volna a kerék, azaz a lánc vagy micsoda se tartotta volna ott a kereket. Lehet csak nekem tűnt fel, de ha emlékeim nem csalnak akkor így van, de nézek mindjárt pár balesetet az elmúlt pár évből, és kiderül. -
raczger
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Szerintem F2-ben nincs is odaláncolva az autóhoz a kerék, akkor nem így szállt volna le...
Egyébként pedig amennyi számítógép van az ilyen kocsikban, valami gépet betennének a motor leállításához, amit távolról lehetne pl vezérelni, egy ilyet nem hiszem, hogy nehéz lenne betenni.
-
raczger
őstag
[link]
Már magyar oldalon is kint van, nem gondoltam volna, hogy belehal
-
raczger
őstag
jajajaj...
Barichelloval Webber valóban túl agresszív volt, lehetett látni... De nem Hamilton miatt kap büntit, ha kap. Túlságosan véditek a kedvenceiteket, és nem láttok tovább... -
raczger
őstag
válasz
AirBooms
üzenetére
Szegény gyerek nagy Hamilton fan, és ugye sose a kedvenc a hibás, megsértetted mert azt mondtad, hogy Hamilton a hibás.
Oliverda: Hamilton túl korán akarta lezárni, kanyarodni, nem mérte fel helyesen a távolságot valószínűleg, igy kb pár centin múlott. Kicsi hiba, mégis defekt lett belőle.
-
raczger
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Webber abszolút jól csinálta, most hagyja, hogy elmenjenek mellette? Hamilton nagyon ráhúzta Webberre a kocsit, viszont Webber nem tudott volna hova menni, mert ott volt Barichello. Hamilton hibája, így járt. Egyébként nem is biztos, hogy emiatt lett defektje, nem volt túl egyértelmű a helikopteres lassításon.
-
raczger
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha lesz zápor nem lesz olyan minimális mennyiség, pláne ahhoz, hogy felszárítsák az autók a pályát. Ha esni fog akkor nagyon, ez elég valószínű.
-
raczger
őstag
Komoly dolgot mond az időjárás előrejelzés mára Nürburg környékére. Az alábbit az Estofex-en találtam: "A level 1 was issued for W Germany mainly for tornadoes and large hail. "
Komoly lenne tornádó meg jégeső a versenyen
-
raczger
őstag
vicc ami most van

ma nem csak Palik tereprallyzik

-
raczger
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Nem nehéz kivenni, szoktam nézni a radarképeket (főleg mikor jönnek a jó kis zivatarok), és ott szokott lenni a magyarázat hogy milyen szín mit jelent. Gyanítom ott a világoskék szín az kb 2mm/h-t jelenthetett, de pl a magyar radarképen a színek skálája kicsit máshogy van [link] .
-
raczger
őstag
radarkép alapján ott a kis zápor

-
raczger
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
A lényeg az, hogy nem Sutil hibája miatt esett ki Hamilton, kár is ezért Adriant hibáztatni.
Most szar a McLaren, Hamilton pedig annyira nem tehetséges, hogy egy ilyen gyenge autóból ki tudjon hozni valamit. -
raczger
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Vagy pedig Hamilton a pancser, mert még csapattársánál is gyengébb teljesítményt nyújt.
-
raczger
őstag
Szombat este volt egy igen izgalmasra sikeredett szimulátoros verseny, melynek mindkét, wtcc rendszerű futamát Kiss Norbert nyerte: [link] Akit érdekel a verseny közvetítéssel az írjon, nekem jobban tetszett mint a hétvégi f1

-
raczger
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Próbáljátok ki az LFS-t (Live for Speed), szerintem sokkal jobb game, sajnos nincsenek benne valós pályák, de van benne 2006-os f1 autó (williams bmw), meg sok más jó dolog, a legjobb szimulátor szerintem.
-
raczger
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hátulról szép a győzelem!
Egyébként gondolom a csapatfőnök hibázott, aki eldönti, hogyan menjenek ki a pilóták. Amúgy meg látszott, hogy a ferrari már ott tud lenni a brawn gp és redbullal szerintem.
-
raczger
őstag

Na végre van már fotó a Williamsről oldalról. Majd versenyen a tankolós helles tagra leszek kíváncsi

-
raczger
őstag
Button - 1:32:842
Barichello - 1:32:842
-
raczger
őstag
mondtam, körrekord

-
raczger
őstag
ebből körrekord lesz a q2 végén

-
raczger
őstag
[link]
Van rá lehetőség, valahogy fura lenne, ha minden csapat 3 autót indítana
-
raczger
őstag
-de mitől?
-hát őőő igenértelmes

Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest