Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékes525
üzenetére
Kössz, de az újratelepítés se oldja meg a problémát. Úgy, jó két hónapja, egy új RTX-es videókártyát raktam be, és komoly gubancok voltak a beüzemelésénél, ezért tisztán újrahúztam a Wint, így értelemszerűen a Foobart is, és ez a probléma nem szűnt meg, mivel már a Win újratelepítése előtt is megvolt.
Szerintem valahol a TEAC drivere lehet a probléma gyökere, ugyanis a korábbi években, az akkori driverekkel, a Foobar simán kezelni tudta az ASIO kimenetet, a Wasapival együtt, ahogy jelenleg a JRiver-el sincs probléma e téren. Viszont muszáj a legújabb TEAC drivert használni, mert a régebbiekkel meg a Win 10 nem hajlandó együttműködni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- VR topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Energiaital topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest