Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
egykori
üzenetére
Én nem azt mondtam hogy Téged nem érdekelnek, hanem azt, hogy a készítő azt hiszi.

Ha visszaolvasol, pont erről volt szó, hogy miért is készítette az 1.3 vonalon is egy újabb betát, Ő mondja hogy vannak júzerek akik nem használják az 1.4-et (mert nem érdekli őket vagy nem tetszik nekik az újdonság benne - holott ez szerintem hülyeség, csak a beta mivolta miatt, vagy egyáltalán hogy nem is tudnak róla, ezért nem használják sokan), ezért javított hibákat az 1.3-ban, és lett ott is egy újabb beta.Meggyőzni meg senkit nem akarok, nehogy utána engem szidjanak.

ui: Amúgy ahogy már írtam is, soha semmi adatvesztésem, soha egyetlen eltűnésem" sem volt beta programok miatt (nem csak foobar), és a beállításaim is mindig meg szoktak maradni mindennél.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest