Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Riasztó topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Részemről nincs gond
Nem a 24.hu újságíróinak véleménye, hanem csak lehoztak egy tanulmányt. Ez portáltól független. Lehet más is lehozta, nem tudom, ezt nyitottam meg elsőnek a témába, nem nézem melyik pártoldalhoz tartozik.
Erről ennyit.A másik:
Lehet félreértettem valamit, de ezt mondtad, bemásolom:
”...Ugyanezt fele ilyen hatékonyan se lehet megcsinálni úgy , hogy az ember "érzésre" eszik...”Erre mondtam: Nálam sikerült.!
meg ezt is mondtad:
”...Szerintem mielőtt valaki egy 24.hu cikk alapján azt mondja hülyeség kalóriát számolni, próbálja ki és ne úgy ítelje meg a hatékonyságát, hogy azt még sohasem próbálta....”Erre ezt reagáltam: Nem mondtam, hogy hülyeség.
Egyébként nem tudom honnan veszed ezt a marhaságot, hogy én ilyet mondtam, sehol korábban nem írtam. Ezt már Te magyarázod bele és formálod át a mondandómat.
Bocs, de ez így van, olvass vissza nyugodtan.
Ráadásul honnan tudod, hogy nem próbáltam? Akkor elmondom neked, hogy kipróbáltam és annak tudatában tartom a véleményem.
Totál elkanyarodtunk a témától egy rohadt cikk miatt, valaki mély sértésnek veszi. Nem értem miért. Mit kell ezen ennyire kiakadni?Ennyire megvisel egyeseket a fogyókúra? Mondjuk ez tény! Komolyan mondom, annyi frusztrált ember van....hihetetlen.
Szerintem hagyjuk már ezt, mert nincs kedvem vele foglalkozni tovább. Inkább beszéljünk receptekről, osszunk meg tapasztalatokat, segítsünk egymásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest