Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok! Van egy leírás, amit nem értek a Rod Machado féle virtuális tanfolyamon (nem az angollal van a gond). Az oldalszélben való leszállásról szóló fejezetben van a "crabbing" nevű technika is leírva, és több dolog sem derül ki számomra a szövegből. Ugye azt írja, hogy forduljunk a szél irányéba szép fokozatosan, eddig világos, amivel gondom van, az az, ami ezután következik. Ugyanúgy döntve tartom a szárnyakat a csűrőlapokkal, vagy csak a "rudder"-el tartom ilyen döntött helyzetben a gépet, és a csűrőket csak fordulásra használom? Az se világos, hogy mi a kívánt pozíció; a gépnek vízszintesben kell-e maradnia a befordulás után, és csak a menetirány-orr között keletkezik egy, a szélerősségtől függő szög a két dimenziós, talajjal párhuzamos metszetben, vagy a gép a befordítás után is megdőlve marad.
Az egyik későbbi ábrán egy kabinbelsős ábra van, ezen nincs bedöntés, tehát gondolom a csűrőket csak a befordításra kell használni, utána pedig csak ellentartani a szélnek a pedálokkal, de nem vagyok benne biztos.Bocsánat, hogy sok angol szót írtam, de sajnos nem tudom a pontos magyar megfelőiket, ezért így legalább egyértelmű, amit írok

Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest