Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ferenc1946

csendes tag

válasz Hypo #654 üzenetére

Köszöszönöm a szakszerű magyarázatot. De én még nem tartok itt.
    Azért tettem fel a kérdésemet, mert sohe nem tudom eltalálni azt a kezdő sülyedési pontot, hogy a gép az ILS belépési pontnál elérje a szükséges magasságot.
    Én még csak Off-line repkedek.
    Most gyakorlom a PMDG737 programozását.
    Tegnap már egy LSZH-EDDH útvonalon probálgattam, /közben írva a beállítási adatokat/, honnan kellene elkezdeni a sülyedést, hogy a 3000 láb belépési magasságra lemenjek. Pontosan 117,4 nm-nél kezdtem a sülyedést -500 v/s-vel EDDH előtt, de a végén már a -1000-rrel sem túdtam leérni. kb.5000 láb-ig sűlyedt. Úgyhogy ma folytatom a kisérletezést.
    Természetesen kézibe kivéve nincs semmi gond. De most én a FMC-vel szeretném ezt megcsinálni. FL240-ről indultam.
    Olyantól kérnék segítséget, aki használja és ismeri a programozást.
    Mert azt sem értem, hogy az emelkedésnél a robot simán követi az LEGS-ben levő sebességi és magassági adatokat, de sűlyedésnél már nem veszi figyelembe az általam kijavított sebesség/magasság adatokat. Mert a gép által megtervezett adatok annyira irreálisak, hogy onnan csak lezuhanva lehetne elérni a szükséges belépési magasságot.
    Ez az út, amit próbáltam375.7 nm.
    http://www.youtube.com/watch?v=JfclBlXWB9E&feature=related
    Ennek az oktató sorozatnak az utolsó két részében teljesen automatikusan landol a gép. De nem tudom, hogyan csinálja :(( .
    Pedig már legalább 5x megnéztem.

Kösz: Czakó

Új hozzászólás Aktív témák