Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még két csúcsnode-dal készül erre az évtizedre a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smallfont
tag
Háj mindenkinek! Próbáltátok már a Wilco féle Airbus series kiegészítőt? CSAk mert van pár kérdésem róla. Ha meg nem próbátátok azonnal szedjétek le mert nagyon király !!! Nekm alapvetően az a bajom, hogy a gép ablaka külső nézetből nem átlátszó mint ahhogy kéne lennie. Akárhány videót megnézek róla mindegyiken átlátszó. Nekem full fekete. NEm tudom mia baja. Az Airbus Volume2-es verzión meg már rendesennéz ki. A másik, hogy nem tud valaki rendes jó Wizz Air skin-t Airbus A320-ra
. Vagy esetleg tud-e valaki csinálni egy adott modell alapján. Amit persze én szívesen adok. Vagyis átszínezni egy skin-t Wizz Air színekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest